BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter at have gået forbi butikken mange gange før, besluttede jeg mig endelig for at gå ind. Det var en lille sexbutik i en sidegade i København, jeg havde tidligere set at de havde en sexbiograf og tanken tændte mig mere end jeg ville være bekendt overfor mig selv. Men nu skulle det være, jeg gik ind og købte en billet. Der førte en lille trappe ned i kælderen, hvor der var forskellige døre. Nogle førte ind til enkelkabiner, hvor man selv kunne vælge hvad man ville se og nogle andre ledte ind til større lokaler.

Jeg fandt et større lokale med 4 rækker sæder, der kørte en FILM hvor to unge mænd suttede pik på hinanden. Jeg kunne mærke at min pik begyndte at røre på sig og jeg gik ind. Fordi jeg var generet satte jeg mig tættest på væggen i det bagerste hjørne. Der sad i forvejen 3 mænd i rummet, men de lagde ikke videre mærke til mig da jeg kom ind. Jeg satte mig ned i sædet og fandt min pik frem. Den har aldrig været noget særligt, men pigerne har nu ikke klaget. Efter at have siddet et stykke tid lagde jeg mærke til at der var et hul i væggen ved siden af mig og jeg kunne høre stønne lyde fra filmen på den anden side af væggen.

SEX I DAG?

Jeg prøvede at kigge ind igennem hullet, det eneste jeg kunne se var en stiv pik hvor en hånd kørte hen over, det var en virkelig stor pik, manden på den anden side af væggen kunne normalt ikke have problemer med at få fat i piger med sådan en pik. Pludselig rejste manden sig, og forsvandt ud af syne, jeg trak skuffet hovedet tilbage, men blev overrasket, da pikken kom ud igennem det hul jeg havde siddet og kigget igennem. Jeg hørte en hæs stemme spørge ”Er du til noget ?” Et spørgsmål som jeg må indrømme normalt ville have været nej, men med en stiv og flot pik, lige til at tage fat i, og han ville ikke engang vide hvem jeg var. Jeg lod min hånd lukke om pikken og gled forsigtigt ned fra sædet, så jeg kunne ligge på knæ ud for hullet, håbende på, at de andre mænd i rummet ikke ville opdage noget.
Begyndte forsigtigt at onanere pikken, forsigtigt køre hans forhud frem og tilbage, den vippede indbydende op og ned. Jeg duftede til pikken, den duftede af præsperm og jeg kunne se hvordan hovedet glinsede. Jeg lænede hovedet frem og gav siden af pikken et kys, reaktionen var tydelig fra den anden side af væggen, hørte en tilfreds brummen ”Tag den i munden, slik min pik” med en følelse af at jeg ikke selv havde noget valg, at det var noget jeg måtte gøre, lod jeg hovedet nærmere sig pikken igen og åbnede min mund. Jeg førte pikken så langt ind jeg kunne og begyndte at suge på pikhovedet, det var tydeligvis noget han kunne lide. Jeg begyndte at køre min tungespids rundt om pikhovedet og suttede ham det bedste jeg kunne. Jeg havde gennem flere kvindelige bekendtskaber lært et par tricks efterhånden, som var blevet gjort på mig, så jeg sugede sammen om pikken så godt som muligt, og suttede på strengen under pikken.
Flere gange forsøgte jeg at få så meget ind i munden som muligt, hvilket efterlod mig gispene efter luft.

Det må have været dette som gjorde den nærmeste gæst i salen opmærksom på mig, da jeg pludselig uden at vide af det, så ham stå ved siden af mig. Han kiggede på mig med et sagte smil og spurgte ”Skal du have mere ?” Svaret gav sig selv, da hans stive pik stod frem fra hans åbne bukser, jeg drejede rundt så jeg kunne skiftes mellem disse to pikke. Hans pik var mindre men tykkere, han greb fat i mit hår og trak mit hovedet hårdt ned til pikken, der var et eller andet over at blive styret hårdt som tændte mig meget, jeg trak mig dog fri og begyndte at give ham et handjob mens jeg tog mig af mit første bekendtskab.
Min sugen og legen med hans pik havde haft en virkning, jeg begyndte at føle pikken blive større og begyndte at spille hans pik så godt jeg kunne, indtil jeg mærkede rykkene i pikken og lod ham komme ud over mit ansigt. Han kom i store stråler og det ramte mig på min t-shirt, i ansigtet og håret. Han trak pikken til sig, tilbage gennem hullet med et sagte og tilfredsstillet ”tak”.

Mit andet bekendtskab, som jeg havde efterladt for en kort bemærkning havde tydeligvis nydt showet.
”Det virker som du kan klare mere end en knægt” Manden nikkede til de to andre fyre i rummet og trak mig op og stå, en smule forvirret lod jeg mig dirigere rundt, så han pressede min overkrop hen over den næste bagerste stolerække hvor de to andre nu havde placeret sig.

Jeg fattede betydningen og åbnede villigt den ene mands bukser, hans pik var lang og tynd og duftede rigtig godt, hvorimod den andens var ganske almindelig men hel glat for behåring.
Jeg begyndte en villig dans omkring de to mænds pikhoveder, jeg tror godt jeg kunne blive vant til det her.
Jeg mærkede i mellemtiden at manden bag mig havde pillet ved min røv, han hev mine bukser ned og mine underbukser ligeså, jeg trådte ud af bukserne og han begyndte at kæle for min røv.
Jeg mærkede hvordan han smurte glidecreme i røven på mig og stak først en og så to fingre indenfor. Langsomt men sikkert udvidet han min røv til brug.

Jeg kunne mærke den glatte fyr var tæt på nu og han tog sin pik og skubbede den helt ned i min hals og holdt mig fast, jeg mærkede hvordan hans sperm ramte mig i ganen og jeg var nødt til at sluge, alt det han kom med. Han pakkede sin pik i bukserne igen og luntede af. De to fyre besluttede sig for at bytte plads og fyren med den lange tynde pik befandt sig nu bag mig, han spildte ikke tiden og pludselig mærkede jeg hans pikhoved mod min røv. Jeg var lidt nervøs, men han trængte langsomt op og inden længe var han i bund, jeg ville have protesteret, da det gjorde en smule ondt, men jeg havde munden fuld af pik, som jeg ivrigt savlede over. Han begyndte nu at bolle mig hårdere og hårdere, jeg stønnede i takt med ham, min pik var stiv som et bræt. Mit første bekendtskab tog nu pikken ud og begyndte at spille pik selv, det var tydeligt han var ved at komme, men jeg trak mig frem og greb hans pik med munden, for at slutte arbejdet af. Han kom i en kæmpe orgasme i min mund, jeg lod det glide ned af mundvigen mens jeg smilede frækt til ham. Fyren bag mig var ligeså tæt på og jeg mærkede hvordan hans pik voksede i min stramme røv og pludselig kunne jeg mærke, hans sperm fylde mit indre. Det var mere end jeg kunne klare, jeg kunne mærke hvordan min pik trak sig sammen og pumpede mit sæd ud over mine sko.

De to fyre smed hver deres seddel med telefon nr. og forlod mig, i en pøl af sperm.
Jeg tror godt, at dette kunne blive en fast begivenhed.

 

Min første novelle om mand/mand, måske der kommer mere af den slags. :-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 40 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.