BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej en lille fortælling om min oplevelse med transsex. Under en tur til København besøgte jeg en aften en sex bio/klub.

Efter at havde gået lidt rundt, og set på hvad der var af div. lokaler, flere steder var der mørke rum med et hul i væggen placeret strategisk i højde så det passer ud for skridtet på de fleste hankøn, der kunne man stille sig, og stikke pikken igennem, og hvis der sad en på den anden side af væggen kunne man måske være heldig at få sin pik suttet rigtig godt af. Der var også flere kabiner der kunne hvor man kunne være en eller flere i, og dyrke sine lyster. Det skal lige siges at det blev der også gjort i rigt mål.

SEX I DAG?

Under min tur rundt havde jeg set en i dametøj gå lidt rundt, jeg var dog næsten sikker på det var en mand, men han/hun så nu meget sød ud måske ikke smuk men sød og smilende, og en af gangene jeg gik forbi kunne jeg heller ikke lade være med at give hendes bagdel et lille kærligt klem, det blev modtaget med et dejligt smil.

Jeg gik nu lidt mere rundt og tænkte på om jeg turde gå et skridt videre og tage direkte kontakt til hende, og da det igennem længere tid havde været en af mine store fantasier, om hvordan det vil være at dyrke sex med en trans, besluttede jeg mig for at prøve lidt ad.

Efter en tur i nogle af de mørke rum for at se hvad der skete, mødte jeg hende igen lige ud for en af de kabiner der var beregnet til lidt intim kontakt.

Vi sagde ligesom hej igen til hinanden, og begyndte at tale lidt sammen om at der da vist var mange mennesker her i aften og hvad man ellers lige kunne sige. Imens stod jeg og rørte ved hende, og hun gjorde straks gengæld, det følte jeg ligesom det var adgangs koden til at hun syntes jeg var ok.

Jeg spurgte om vi skulle gå ind i kabine, det var hun helt med på, da vi kom derind lukkede vi døren med den skydeslå der var, og vi begyndte nu rigtig at røre ved hinanden, jeg havde fået hånden lagt rigtig godt på hendes baller, de var fyldige men alligevel føltes de dejlige faste, jeg kunne straks mærke at hun var da vist kommet i ”byen uden trusser”, og Nu skulle min nysgerrighed stilles,

Havde hun en pik eller fisse, jeg kørte langsom hånden op under kanten af kjolen og tog direkte på de bare baller, kørte en finger langsomt op og ned i revnen, for derefter at køre om i skridtet på hende, og ganske rigtig der var en pik, ikke særlig stor, men en pik

Hun kikkede på mig, og kunne se at jeg ikke var synderlig forundret over det, så nu begyndte hun at kæle for mig, fik min skjorte åbnet, og mine bukser løsnet, så der var fri adgang til min bare krop, hun kørte hen over mine brystvorter, så de straks stod ret stive, og min pik fik en kærlig behandling, det er jo en galant fyr så den rejste sig straks for ”damen”,

Jeg har længe haft en lille isme om at blive kneppet af en trans, så jeg gjorde et forsøg på at få hendes pik i retstilling, men det ville ikke rigtig lykkedes, og da jeg spurgte om ikke hun ville kunne kneppe mig, sagde hun desværre nej, den kan ikke stå mere, men hvis du gerne vil kneppe mig vil jeg meget gerne det, det kunne jeg kun sige at det ville jeg gerne.

Jeg spurgte om hun havde kondom eller jeg skulle finde nogle, hun havde og tog et op af sin taske, nu begyndte en rigtig dejlig og fræk påsætning af det på min pik, den fik en rigtig kærlig behandling og da det var helt sat på plads, skubbede hun blidt til mig for jeg skulle sætte mig på briksen, og så kan det nok være jeg fik suttet pik, det var bare skønt.

Hun rejste sig nu op og tog sin kjole helt af hvorefter hun lagde sig på ryggen, og løftede benene i vejret, et signal til mig om at nu var hun min, hun havde allerede smurt pikken ind i glidecreme, og noget i hendes egen revne også,

Jeg kom nu helt tæt til hende med min dunkene pik, jeg synes det var rigtigt frækt, hun tog om den og førte den til hendes ”transfisse”, en rigtig skøn fornemmelse da den gled gennem ringmuskelen, nu begyndte en længere sexscene, hvor tempoet skiftede hele tiden, det er længe siden jeg har været så ophidset, og kunne holde så længe, jeg er sikker på at alle der har passeret forbi på gangen udenfor har været med på en dejlig lytter, for det både dunkede på væggen og i briksen under seancen.

Efter jeg ved ikke hvor lang tid, måtte jeg desværre slutte da jeg afleverede min oparbejde portion i kondom dybt begravet i hendes ”transfisse”.

Jeg blev liggende lidt ind over hende og kælede for hendes brystvorter, uhm dejligt sagde hun, var det også skønt for dig, du var rigtig dejlig og hensynsfuld med det, (det gjorde det jo ikke dårligere at hun syntes det), jeg kunne kun sige at jeg havde nydt det.

Vi rejste os og hun insisterede på at trække kondomet af og tørre min pik, det var en dejlig fornemmelse, selvom jeg er lidt meget følsom lige efter en udløsning, hun var utrolig nænsom, så det var måske lige før man ville havde kunnet få rejsning igen.

Vi kom i tøjet igen, og gik nu ud i det fri rum igen, og skiltes med en dejlig omfavnelse og et tak for nu.

Jeg gik lidt mere rundt i lokalerne og så lidt af hvert, nogle sad og onanerede andre fik suttet pik både helt åbenlyst og i de dertil indrettede lokaler, en fik den helt store kneppetur i en gynge.

Ja man kunne næsten kun blive liderligt af at gå rundt og se alt det.

Da jeg igen kom til nogle kabiner med hul i væggen, prøvede jeg at trække mine bukser ned og stikke min igen stive pik gennem hullet, der gik kun et øjeblik inden der var en der begyndte at tage på den.

Jeg kunne nu mærke at jeg fik et kondom på, og så begyndte der en suttetur jeg sjældent havde oplevet, jeg blev en lille smule forskrækket, da jeg mærkede en der tog mig på ballerne, kikkede mig over skulderen og fik øje på min trans fra før, hun stod nu helt tæt op ad mig, hviskede i øret af mig om det var ok, ja svarede ja, det var rigtig dejligt hun gav virkelig mine baller og ringmuskel massage, imens suttedes der fortsat på min pik, jeg kunne nu mærke hun smurte noget creme på mit hul, og hun hviske mig i øret, om jeg ville havde noget kunstig pik, ja giv mig noget, var det eneste jeg kunne stønne, det var lige op over nu kunne jeg mærke, hun pressede langsom en DILDO ting op i min røv, og kørte langsomt frem og tilbage, det kunne jeg ikke holde til, og jeg kom i en brøl af en udløsning, imens hun kørte dildoen helt i bund, ham der suttede pik, slugte al det pik han kunne.

Jeg var nu helt færdig, hun hjalp mig igen af med mit kondom og tørrede mig både her og der, jeg takkede for det hele, hun sagde det var som tak for det dejlige jeg gjorde ved hende før, jeg kunne kun sige at det da havde været mindst ligeså dejlig for mig, og gav hende et knus.

Jeg forlod nu glad og tilfredsstillet bio/klubben med vished om, at kommer jeg igen til København, og har lejligheden skal det prøves igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.