Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede i 8 klasse, vores lærer skulle på barsel. vi var alle sammen meget kede af det, jeg var hvertfald. ind af døren kommer vores nye vikar, han hedder Martin og er 34 år. vi synes alle sammen han var en kæmpe idiot da han kom ind, eller det bildte jeg hvertfald mine klassekammerater ind. Mine øjne de stirrede rigtig meget på ham, i starten kiggede han væk. så gik der en uge inden jeg rigtig kom til at snakke med ham igen, han skulle med ud på gangen og gi mig og en klasse kammerat nogen undervisning alene i matematik, jeg kunne ikke få øjene væk fra ham. hans søde smil kunne jeg bestemt heller ikke modstå. på et tidspunkt skal min klassekammerat lige på toilet, og mens han er væk spørger Martin. "Har du en kæreste" jeg svarer, Nej. og det havde jeg heller ikke mens jeg sendte ham det sødeste smil jeg kunne. jeg kunne ikke holde banditten nedenunder nede mere, den kom op og han så også jeg blev nød til at rette den så den sad ordenligt. men klassekammerat kom tilbage og vi havde mere almindelig undervisning. omkring 20 minutter senere skulle jeg på toilet, jeg er næsten lige kommet derud og sidder på toilettet da han også kommer derud, han banker på og spørger " er du okay ". jeg svarer at jeg selvfølgelig er okay. lidt efter spørger han " må jeg lige komme ind ". og min tanke er hvad de andre vil tænke. men alligevel vælger jeg også låse op og ind kommer han.

- den er stor hva - siger han

- Ja. - svarer jeg

- har du prøvet noget med en fyr før - spørger han

- Jaaah, men ikke med en lærer - svarede jeg forsigtigt

- vil du prøve

- hvad hvis de andre finder ud af det

- det gør de ikke døren er låst, her kommer ingen ind - svarede han

- må jeg åbne. -  spørger han ?

han åbner langsomt og begynder at spille den lidt, kort tid efter tager han den imunden og begynder og sutte. jeg begynder og stønne en del, hvor han siger at det skal jeg ikke for så vil det blive opdaget.. lidt efter bytter vi og sutter ham, vi bliver enige om at det er bedst vi knepper hinanden inden der går for lang tid. så han sætter sig nede hvor jeg så sætter mig ovenpå med hans pik i røven. lige inden vi går ud tørre han lige spermen af mit ansigt...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.