Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det her sket da jeg var yngre... Jeg var over hos en veninde vi var ikke rigtige kærester men vi havde sex sammen. Men denne dag blev noget anderledes.

Som sagt var jeg over hos en veninde og vi havde lige dyrket af analsex og min veninde gik herefter, men jeg må havde været faldet i søvn for jeg vågnede ved at nogen suttede min pik valgte at ikke åbne mine øjerne og nyde det. Jeg mærkede bryster så jeg vidste det var en pige og jeg tænkte har hun virkelig fået sin søster til hjælpe hende.

Efter et stykke tid tænkte jeg det vil være frækt se på og jeg åbnede mine øjne og blev forbavset for det var ikke to piger men min veninde og en fyr. Det vidste sig at det var min venindens fætter der var kommet på besøg og de to var gået op for at se til mig, da de havde åbnet døren så de at jeg lå med en stiv pik og de blev enig om at lege lidt.

Det havde du nok ikke regnet med sagde min veninde var og nej det havde jeg ikke, men fætteren sutte meget godt så jeg lod han forsætte og han var jo godt i gang og jeg kunne ikke skjule at jeg blev tændt af det.

Fætteren suttede og slikkede op og ned af min pik, det så meget frækt ud. Han kiggede op på mig med et glimt i øjet og sagde at jeg havde en lækker pik og tog den til roden. Min veninde satte sig på mit ansigt så jeg kunne slikke hende i begge huller.

Lidt efter stod hun af sagde ved du hvad min fætter har aldrig fået pik før og vil meget gerne prøve det. Tror du det kan lade sig gøre. Jeg lod som jeg tænkte og svarede så ja det kunne det jo nok og fætteren smilte og sagde dejligt.

Jeg bad ham om at stille sig på alle fire og min veninde gjorde hans røvhul våd med sin tunge og bagefter min pik. Godt savlet ind satte jeg min pik for fætterens hul og presse på. Han stønnede og sagde at det gjorde ondt, men han vil gerne have den op og lidt efter lidt kom den ind og nu kunne man høre han stønnede af glæde. Min veninde lagde sig ind under ham og suttede hans pik til den kom og jeg satte også min pik til hendes mund en gang imellem.

Lidt efter sagde jeg til fætteren han skulle have en ridetur og den var han med på og satte sig op på min pik og han red løs så pik hoppede rundt og han sagde åhh ja det er vildt dejlig pik du har jeg forstår min kusine har valgt og jeg svarede ja og gode huller ligge åbenbart til familien og min veninde smilte og sagde det så liderligt ud, hun selv i gang med lege med sin fisse.

Efter en godt stykke tid rejste jeg mig op og onanerede min pik og de to satte sig under den og ventede på den sprøjtede og de skiftes til sutte den ren. Herefter gik ville tre i bad.

Skriv gerne en kommentar til mig :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.