BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nadia havde skyldfølelsen hængende da Emil kom hjem - een ting at onanere uskyldigt i badet med svinske fantasier - nu havde hun ligget med en anden...

Emil kyssede sin kone og hun gispede - havde nydt smagen efter Hans pik og spermen og ville hun gerne have smagen af længe endnu. Kysset blev med lukket mund - Nadia sagde "Morgenånde - børster lige tænder" og nærmest løb ud på badeværelset. Hun stod og børste tænder og mærkede hvordan lidt safter løb fra hendes lår. Hun smilede - nød at mærke sæden der havde fyldt hende. Hendes og Hans safter der var blandede. Hun mærkede med fingrene og gøs - sporene fra forbudt elskov med Hans var så frækt.

SEX I DAG?

Hendes bemærkning om at lade Emil slikke Hans og hendes safter da Hans forlod hende tændte hende. Hun gøs - at kravle ind over sin søde mand og gnubbe sin tilsølede fisse mod hans ansigt og lade ham slikke. Hun skammede sig og mærkede samtidig ophidselsen tog over. Hun så i spejlet - Kunne godt se hun liderlig - det lystne blik. Hun rystede på hovedet - "det gør du bare ikke" hviskede hun hæst.Hun tog skraberen og kaldte på Emil. "Skat - det er sommer og resten af dusken skal vist af ikk'?" Emil smilede "Og jeg skal hjælpe dig?" Hun så kælent på sin mand og havde svært ved at skjule sin ophidselse - billeder af Hans der pumpede hende og at hun umiddelbart satte sig overskrævs på Emil og bad ham slikke sig ren. Hun sad på en skammel og lænede sig bagover og hvilede hænderne på kanten af karbadet. Emil gik igang og hårene tættest på skamlæberne fik han nemmest ved at stikke et par fingre ind og skubbe skamlæber udaf - Nadia sukkede. Emil grinede "Du er jo smaskvåd skat" Hun så på ham med halvt lukkede øjne "Åhh ja der er noget der pirrer mig" Han fik skrabet færdig og tørret skum af. Nadia smilede "Selvom sæben er uparfurmeret skal den nok distrahere så Hans sæd ikke er for tydelig - og de havde knaldet i går så hun kunne godt forklare at det var Emils egen kæmpeladning" hun bed sig i læben "Skat - det ville være så dejligt hvis du kunne slikke de safter i dig så jeg ikke pletter på sofaen når vi skal ind og have kaffe" Hun kunne dårligt sige sætningen - det sortende for hendes øjne - hun var så slutty og hun skammede sig mens liderligheden trak hende ned i et sort hul.

Emils ansigt nærmede sig og hand slikkede først forsigtigt så mere slubrende og hun pressede hans hoved mod sit skød. Nadia blev vildt liderlig af synet og hvæsede "Læg dig ned så jeg kan skræve over dig så safterne rigtig kan løbe ned i din mund" Hun skrævede over ham og så hvordan hele Emils ansigt nu glinsede af hendes safter og Hans sæd og hun onanerede hurtigere og hurtigere og stønnede "Slug mine elskovssafter min skat" Hun mærkede Emil kæmpede med at få vejret men kunne ikke stoppe og pressede fissen hårdt mod hans mund og ansigt mens hun kom. Hun hjalp ham fri og onanerede hans pik med hånden mens hun kyssede ham og smagte på Hans sperm igen og hviskede "Kan du lide mine safter skat? Kan du lide at slikke mig ren?" Emil stønndede og kom ud over sin mave og han hviskede "Åhhh du er fræk Nadia" og kyssede sin kone. Nadia var i syv sind og følte sig beskidt og billig og i dagene efter nød hun sine lyster det ene øjeblik og skammede sig i det næste - hun vidste godt at lysten overvandt skammen og fik hun muligheden gjorde hun det igen... Midt på ugen havde hun aftalt at mødes med Emil på cafeen efter jo og derfra hente unger og købe ind til aftensmaden.Da hun kom ind så hun Emil sidde ved vinduet ved det bord hun havde mødt Hans. Hun smilede og kyssede ham. Han sad med en kop kaffe og hun gik op for at hente sin. En mand stillede sig ved siden af. Hun stivnede "H-hans - hej!" Hans lagde hånden på hendes "Hej skat" hviskede han og flyttede hånden "Har set Emil er her også" Hun skæved mod deres bord - Emil kunne ikke se dem og sad med ryggen til og så på gadelivet. Hun smilede "Hans - Emil slikkede mig lige efter du var gået - jeg skammede mig men nød at du trængte helt ind i vores liv - så uanstændigt og perverst" Hun så på ham - rådvild "..Og det eneste jeg tænkte på var at jeg glædede mig til at dele det med dig". Hun fik sin kop og smilede til Hans "Vi ses nok snart igen, frække!" Nadia satte sig ned til Emil - smilede - hverdagsroen hvilede over det hele men indeni var der oprør - tanken og Hans her samtidig med Emil. De sad og talte om indkøb og børnehentning og Nadia havde allerede en tanke om et hurtigt møde med Hans mens Emil hentede unger...

Pludselig bliver de afbrudt "Undskyld kan jeg sidde her hos jer med min kop - alle borde er propfyldt" Det var Hans! Emil smilede og trak en stol ud "Selvfølglig - de er velkommen" De talte videre og selv om Nadia var tryg ved Hans diskretion var det alligevel en grænseoverskridene situation. Under bordet aede Hans af og til Nadias lår når hånden strøg ned langs siden. Så sagde han "Jeg har set i kommer her tit - i plejer nogle gange at have børn med, ikke?" Emil smilede "Jo - jeg synes også jeg har set dig før" De præsenterede sig og Hans sagde "Dejligt at hilse på jer - så har jeg også et bord jeg kan sidde med ved en anden gang" Nadia smilede "Du er velkommen Hans, det er kun hyggeligt at møde andre så du behøver ikke vente til cafeen er overfyldt en anden gang" De small talkede og Emil syntes tydeligt godt om Hans, men tiden gik og Nadia sagde "Hør skat hvis du henter ungerne så finder jeg på noget aftensmad" Hans smilede "Godt jeg ikke har det stress mere "Jeg bor sammen med Alice - min kone - og når hun har sene vagter som idag skal jeg kun tænke på mig selv" Nadia vovede pelsen "Hør så er du da velkommen til at spise med os idag - vi elsker at møde nye mennesker - ikk' skat?" Emil så oprigtig overrasket ud men sagde "Klart Hans, du skal være så velkommen til at hilse på hele familen - hyggeligt" Han rejste sig og kyssede Nadia og skyndte sig ud for at hente ungerne.

Hans og Nadia sad og smilede til hinanden og hun hviskede "Hans for fanden hvad har vi gang i?" De skyndte sig ned i supermarkedet og fandt noget hurtigt nemt og Nadia købte lige tre flasker vin med. De småløb hjem til deres lejlighed op ad trappen - smed varene på køkkenbordet og kastede sig over hinanden. Hun kyssede Hans og mærkede hans lyst og begær og nød at have ham. Hans mærkede den frodige kvindes ild - nød hendes eksotiske mørke hud og varme væsen de fik flået tøjet af og endte i dobbeltsengen hvor Hans lagde sig oven på hende og smilede "Ny barberet? kan ellers godt lide din dusk, Nadia - men også frækt med en galt fisse - trimmet til sex" Nadia fnisede "Det var jo for at blive slikket af Emil - skulle jo ligesom lokke lidt ikke?" Hans holdt hendes skuldre ned og skød sig op og så hende i øjne mens han skød sig frem mod hendes fisse - Hans pik fandt ruterineret vejen og gled op mens hans hviskede "Nadia mærk jeg trænger ind i dig fysisk og med mit væsen" Nadia sank en klump "Hans jeg ved det - mærker du er kommet under huden på mig - og jeg er vild med det!" Hans kneppede med en rolig rytme - snansede deres kroppe smelte sammen - han kyssede hende og hun hviskede "Vi kommer lidt for tæt på hinanden Hans - jeg bliver lidt for glad for dig" Hendes øjne glødede "Men jeg vil ikke stoppe" Hendes fingre krammede hårdt om hans røv "Kom skat - kom i mig igen" Hen satte farten op og hun stønnede da hun mærkede han ild og kun kom da hun mærkede hans pik rykkede igen og igen mens at tømte sig i hende. "mmmmmm så dejligt at du kommer i mig Hans" Hun så på ham og hviskede "Jeg har mand og børn og alligevel har jeg en urdrift om at få et barn med dig- jeg fatter det ikke" hun aede hans hår. Hans smilede "Skal vi bare ligge her og lad Emil og ungerne om at lave maden" Nadia fnisede "Frækt at tænke på - ligge her med min elsker mens min hanrej til mand varter os op" Hun kyssede Hans vådt og dybt, men satte sig og tog tøj på.

Hun parkerede Hans i stuen med et glas vin og gik igang i køkkenet. Sådan var scenen da Emil og ungerne kom hjem. Nadia stod i køkkenet og kunne høre børnene hilse på Hans. Nadia smilede hun havde ikke trusser på nød at mærke en varm væske sive fra låret mens Emil kom ud og kyssed hende i nakken "Dejlig spontant at du inviterede Hans med hjem, skat" Nadia smilede "Ja i swingede godt sammen og jeg kunne mærke jeg også kunne lide ham så hvor ikke?" Hans sad i stuen og smilede - det hele var så uvirkeligt men Nadia havde krammet på ham - han kunne ikke slippe hende og nød forelskelsen og deres forbudte affære. Middagen var lækker og Hans nød deres selskab - kiggede på Emil - han var sød og forstod godt Nadia var faldet for ham - han ville ikke forstyrre familiens rytme og trænge sig mere på end han allerede havde gjort og brød derfor op da de havde spist. Emil sagde "Er du sikker på du ikke lige skal have en kop kaffe inden du går?" hans smilede "I har vist nok af se til her" og pegede på børnene. Nadia smilede Ja du har ret , men i næst uge er de hos Emils forældre så hvis Alice har sene vagter er du da velkommen - så er det kun voksentid" Emil så eftertænksomt på sin kone på sin kone.

Jeg takkede for deres gæstfrihed og på vej ud forsvandt Emil ud for at børste tænder på nogen der skulle til at puttes. Nadia fulgte ham ud - så bagud og kyssede Hans lidenskabeligt "Hold op - det er syret det her - Det med voksentid og Emil der gloede - det er fordi vi knalder løs når børnene ikke er her" hun fnisede og så Hans i øjnene "Vi ses snart, skat" og sendte ham ud ad døren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.