BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min søde svigermor havde problemer med sin bærbare computer og havde ringet og spurgt om jeg kunne kikke forbi.

Så på vej hjem fra arbejde besøgte jeg hende. Og da min makker Madsen manglede et lift hjem var han med. Svigermor tog glad imod os begge med kindkys og kram. Svigerfar var længe på arbejde hver onsdag fortalte hun.

Jeg gik ind på værelset hvor den bærbare stod og hun lavede kaffe til os alle tre. Hun snakkede interesseret med Madsen kunne jeg høre. Han var et par år yngre end mig, gik i fitnesscenter og solarium, var uddannet massør og fortalte om sin uddannelse. Og hun fortalte at hun nød at få massage.

Hendes computer drillede mig noget og jeg måtte finde hjælp på Google med min telefon. Efter to forsøg fandt jeg noget der virkede.

Inde fra stuen kunne jeg høre at svigermor var ved at lægge sig på gulvet for at prøve at få massage af Madsen. “Er det ikke bedre hvis jeg tager mit tøj af”, hørte jeg svigermor spørge. “Bestemt og imens finder jeg lige noget olie til massage”, svarede Madsen.

Computeren arbejdede stadig så jeg gik tilbage til stuen for at nyde kaffen i sofaen. På gulvet lå svigermor nu helt nøgen blot med et håndklæde over sin læn. Hun rejste sit hoved og blinkede til mig da Madsen kom tilbage fra toilettet med en lille flaske olie. Han smurte olie på sine hænder og begyndte at massere hende. Hun nød det!

Han arbejdede sig fra hals, skuldrer, arme, ryg og ned mod hendes hofter hvor håndklædet lå. Da han flyttede på håndklædet opdagede vi at hun var helt nøgen. Madsen kikkede spørgende på mig og jeg blinkede frækt til ham. Hun lå med lukkede øjne, med et smil på læberne og brummede saligt. Han masserede hendes hofter, balder, lår og ben.

Hun rejste sig langsomt op på knæ. Madsen kikkede på mig igen og jeg gav ham tommelfingeren op. Han smilede, trak sine bukser ned og satte sig bag svigermor. Han tog lidt olie i sine hænder og masserede mellem hendes balder. Han smurte sin tykke pik, holdt hende på hofterne og begyndte langsomt at trænge ind i hende. “Åhjaaa, frække fyr”, udbrød hun, “nu ryger min anale mødom”.

Jeg kunne se på hendes fraværende og drømmende blik at hun nød det. Madsen havde lukket sine øjne, kneppede hende nu taktfast og hendes tunge bryster gyngede i takt med ham. Han stødte nu i bund og brummede tilfreds “…mmmmm, lækkert”. Hun hviskede med lukkede øjne “…tak og i lige måde”.

Nu stødte Madsen i bund hver gang og begge stønnede højlydt. Jeg tog en slurk af min kaffe og kunne høre Madsen trak vejret tungere og tungere. Svigermor lå koncentreret med lukkede øjne og et meget tilfreds smil.

Så slog svigermor øjnene op! De var tunge, døsige og fjerne. Så kom der et bredt smil, hun tog en dyb indånding og udbrød så “åååhhhhhhhhhhh jajajajajaaaaaaa”. Hendes hoved og krop sitrede og det lød næsten som om hun klukkede af grin. “Mmmmmm, mere, mere, mere…”, stønnede hun. Madsen stødte i bund, blev i bund og prustede et tilfreds “jaaaaaaaa”.

Madsen fortsatte med at kneppe hende, prustede og smilede med lukkede øjne. Svigermor vred sig tilfreds, stønnede et “tak” og smilede til mig. Men Madsen var ikke helt færdig. Han kørte sine fingre gennem hendes hår, stødte endnu et par gange i bund, brummede “mmmmmmmmm” og lagde dem så begge langsomt ned på siden så de lå i ske.

Håndklædet på gulvet havde fået en del våde pletter. Og da Madsen trak sin våde pik ud løb der sperm ud af svigermors røv. Svigermor lå og så helt lettet og lykkelig ud. “Tusind tak! Skøn oplevelse! Jeg glæder mig til at se Jer begge igen”.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.