BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var lige fyldt 18 år og havde fået kørekort. Jeg arbejdede efter studietid i et firma der lå et stykke fra mit hjem. Så da der var julefrokost i firmaet havde jeg fået lov til at låne min mors bil. For jeg havde en lektier der ventede på mig tidligt næste morgen.

I firmaet gik der rygter om at chefen Hansen altid drak sig i hegnet. Så da mine kollegaer hørte at jeg var i bil havde de spurgt om jeg ikke ville påtage mig at køre ham hjem på et tidspunkt.

SEX I DAG?

Det var en hyggelig julefrokost med masser af lege, sang, musik og selvfølgelig julemad. Og ganske rigtig gik Hansen til den med øl og snaps. Så inden vi var nået til risalamanden kom een af de ældre kollegaer hen til mig og hviskede at nu var det tid til at få Hansen kørt hjem. Heldigvis var der nogle der hjalp ham i tøjet og ud i bilen. Hansens børn var flyttet hjemmefra og hans kone var også til julefrokost så jeg  lånte hans nøgle til hoveddøren. På turen hjem sad han og halvsov og brummede “…tusind tak for at du kører mig hjem”. Jeg forsøgte at holde ham vågen ved at snakke og heldigvis fandt jeg nemt villaen.

Der var lys i stuen, men der var ingen tegn på at hans kone var kommet hjem. Jeg fik overtøjet af Hansen inden han vaklede mod det mørke soveværelse. Han satte sig på sengekanten, sagde “…sko, bukser..” og faldt bagover. På vejen i det mørke værelse fik jeg sparket til nogle sko og noget tøj der lå og flød på gulvet. Jeg fik taget hans sko af og begyndte at trække hans bukser af…og mærkede at hans kone lå i sengen! “Hej, skat…” sagde en fordrukken kvindestemme kærligt.

Hansen snorkede allerede højlydt og jeg kæmpede med at få hans bukser af. Konen lå på siden og gned sit ene ben kælent op ad min arm. Brummede eller snorkede hun? Forsigtigt flyttede jeg hendes ben, fik trukket Hansens bukser af og ville flytte hendes ben tilbage. “Mmmmm, mere skat” brummede hun. Jeg aede hendes ben lidt og begyndte at lægge dyne på dem begge. “Mmmm, kom skatter, bare knep mig”, brummede hun, strakte sit nederste ben og lagde sit øverste ben oven på Hansens dyne.

Sådan en invitation kunne jeg ikke sige nej til! Jeg tog stille mine bukser af og kravlede op i deres seng. Jeg satte mig på hendes strakte ben og kælede hendes lår og balde. Mærkede at hun var nøgen, dejlig varm og glat mellem benene. Jeg tog min stive pik og kørte den ind mellem hendes fugtige balder. Hun pressede sin røv mod min pik og nemt gled den ind. “Uhmmm jaaa”, brummede hun. Jeg begyndte at kneppe hende stille og roligt. Kælede hendes ben, lår, balde og nøgne ryg.

Hansen snorkede stadig og nu lød der også en stille snorken fra konen. Her sad jeg i et mørkt soveværelse med to sovende og hyggede mig med Hansens kone. Jeg vidste ikke hvordan hun så ud, hvor gammel hun var, men hun mærkede moden, velformet, varm, omsluttende…og dejlig! 

Jeg var tændt og måtte lige nå at mærke hendes bryster inden spermen kom. Med min venstre hånd på hendes balde lod jeg min højre hånd glide op til hendes bryster. Hun havde nogle dejligt varme, store og tunge bryster. Jeg kælede rundt om hendes store stive brystvorter, pressede så min pik i bund, trak vejret dybt…og eksploderede!

Det var rigtig frækt og skønt at mærke min sperm pumpe ind i hendes omsluttende varme indre. Når jeg spillede min pik lod jeg den ofte sprøjte og et par gange havde jeg fået et blowjob, men jeg havde aldrig kneppet en kvinde uden kondom. Min pik og nosser pumpede lystigt igen og igen! Jeg kørte min pik frem og tilbage, stødte i bund og nød det!

Jeg slap hendes tunge bryst og lod min hånd glide ned mellem hendes ben. Jeg lod min pik blive inde og fandt nemt hendes klit. Den mærkede våd, fast og stor. Med min fingre kælede jeg først omkring hendes klit. Hun gav et stille støn fra sig. Når jeg ramte ligepå hendes klit gav hun en tilfreds lyd fra sig.

Jeg trak min pik ud og kørte to fingre ind. Med tommelfingeren fortsatte jeg med at kæle hendes klit. Hun stønnede…og Hansen snorkede stadig. Jeg legede med mine fingre inde i hende og kunne mærke hun nogle gange klemte om mine fingre. “Åhhhh, skatter”, stønnede hun, dirrede i kroppen, klemte om mine fingre og vred sig lidt i sengen. Jeg fortsatte lidt og kunne mærke at hun havde sprøjtet. “Åhhjaja taaaak skatter”, stønnede hun. Jeg lagde dynen på hende igen og kørte dejligt lettet hjem.

Mandag fik jeg på arbejdet ros af mine kollegaer for at jeg havde taget mig af Hansen. De forstod ikke rigtig hvorfor jeg gerne ville gøre det igen til næste fest…!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.