Naboens datter Josefine havde skrevet en sms til mig om jeg kunne hjælpe hende med nogle lektier. Josefine gik i 7. klasse og skulle snart konfirmeres.

Kort efter ringede hun på døren. “Skal du til fest?”, spurgte jeg hende da jeg lukkede hende ind. Hun havde en kort meget stram rød kjole på, røde højhælede sko, langt krøllet lyst hår, makeup, rød læbestift og røde negle. “Jeg skal med mine forældre til middag kl 18 hos nogen af deres venner”, svarede hun og kikkede træt på mig.

Hun smed skoene og kastede sig ind i vores sofa. “Hvor er Kirsten?”, spurgte hun og tændte sin bærbare computer. “Min kone er til møde og kommer først hjem i aften”, svarede jeg. Josefine kikkede frækt på mig og sagde: “Mmmm,…ok!”.

Som vi nu sad sammen i sofaen kunne jeg dufte hendes parfume og nyde synet af hendes flotte kavalergang og velskabte krop. Hun havde ingen brystholder på. Så jeg kunne nemt se hendes brystvorter var stive på de flotte bryster.

Da vi næsten var færdige med hendes lektier kikkede hun igen frækt på mig: “Hvor gammel var du da du havde sex med en pige?”. “Tja..”, svarede jeg, “…jeg var lige fyldt 15 da jeg var i seng med frække Maria fra parallelklassen”.

“15…! Ikke før…?”, udbrød Josefine. “Inden jeg fyldte 15 havde jeg kysset og leget med piger”, skyndte jeg at svare.

Josefine smilede til mig: “Ok! Leget med piger…! Prøv at luk dine øjne”.

Jeg lukkede mine øjne og kunne mærke hun med sikker hånd lynede mine bukser ned. Så trak hun dem ned, fandt min pik frem med sine varme hænder og begyndte at kysse mine nosser. Hun virkede meget rolig og erfaren. Suttede hver nosse godt og grundigt. Suttede op ad skaftet og legede med tungen med mit pikhoved. Kyssede pikhovedet og tog så pikken i munden.

Hun suttede rigtig godt! Hun holdt mine nosser i hånden og suttede i bund. Sugede som om hun ville prøve at suge spermen ud af mine nosser. Jeg var godt ophidset, ville prøve at slappe af og holde igen. Ville gerne nyde dette øjeblik meget længere. Kunne mærke mine nosser trak sig lidt op og gjorde sig klar. 

Hun legede med tungen med min pik inde i hendes mund. En skøn varme begyndte at brede sig i mit underliv. Jeg prøvede at tænke på noget andet, prøvede at tælle, men kunne mærke at der nu kun var een vej. Varmen bredte sig til mine nosser, pik, pikhoved…og så eksploderede min pik! Et fyrværkeri blev fyret af inde i hendes mund. Hun rømmede sig lidt, sank og suttede roligt videre. Jeg gispede efter vejret og mærkede hvordan min spændte pik pumpede. Hun sank igen, brummede tilfreds, suttede i bund og sugede. Mine nosser måtte være helt tømte, men endnu et skud kom! Jeg prustede og svedte.

Jeg slog øjnene op og brummede tilfreds et “aaahhhhh”. Nu opdagede jeg at vi ikke lå i sofaen, men i vores dobbeltseng. Det var ikke Josefine, men min kone der lå mellem mine ben. Hun kikkede op, slikkede sig om munden, smilede og udbrød: “Godmorgen skat! Så er det lørdag morgen! Du sov og havde en lækker bule i dine boxershorts. Så jeg blev da nødt til at vække dig blidt. Du var ret trængende…?”

Jeg nikkede smilende. “Du stønnede på et tidspunkt noget med “snart 14”. Nedtælling måske…?” spurgte hun. Jeg nikkede smilende og fandt min telefon for at tjekke hvad klokken var. Så at Josefine havde skrevet en sms…!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.