BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

“Godnat skat og tusind tak for en skøn aften. Og tak for at du fik mig til at forføre Henrik. Han er en skøn ung mand, lige startet i gymnasiet, slet ikke erfaren endnu,…men godt udrustet”, sagde min kone Pia og fniste.
Hun duftede dejligt af sin parfume, hvidløg og rødvin. Der gik meget kort tid før hun faldt i søvn.
Jeg kyssede hende på panden, smilede, slukkede sengelampen og lod tankerne flyve.

Det havde ganske rigtig været en skøn aften. Vi havde været til guldbryllup med familie, venner og børn. Jeg tror vi var omkring 50-60 mennesker. Der havde været en lækker buffet, taler, sange, fri bar og dans.

Pia og jeg havde ikke siddet ved siden af hinanden ved bordet, men tæt på hinanden. Henrik havde siddet til venstre for Pia. Så han var hendes bordherre…og det nød han! Han havde haft rigtig svært ved at få øjnene fra hendes fyldige barm. Pia vidste godt at hendes barm var attraktiv og blev beundret og det brugte hun nogle gange. Hun havde med lidt charme f.eks. sørget for at vi havde fået hvidevarer med en pæn rabat. Så hun havde i løbet af aftenen selvfølgelig sørget for at måtte bukke sig lige foran Henrik så han havde frit udsyn til hendes kavalergang.

På et tidspunkt mødtes Pia og jeg ved buffeten. Vi gav hinanden et kys og jeg hviskede til hende: “Din bordherre er helt forgabt i dig. Til orientering er han ung og godt udrustet...bemærkede jeg ved pissoiret. Måske du har en fræk drøm…?”. Pia kikkede på mig, slikkede sig om munden og sagde: “Tror du…?”.

Aftenen gik, bordene blev rykket til side, lyset blev dæmpet og dansemusikken startede. Jeg faldt i snak med en masse, var ude på dansegulvet og holdt slet ikke øje med Pia. Hun nød selskaber og fester. Hun kunne sagtens være i snak med nogle, være ude og hjælpe i køkkenet eller ude på dansegulvet.

Og lige pludselig stod hun ved min side og spurgte om jeg gav en drink. Vi gik til baren og fik en drink. "Pyha, sikke noget du har lokket mig til...", sagde hun smilende og blinkede til mig. "Henrik har aldrig haft sex og er umættelig. Så jeg må jo lige lære ham lidt. Vi ses...", sagde hun. Hun gav mig et kys, tømte sit glas og forsvandt.

Pia og jeg har været gift i mange år. Vi mødtes da vi var ret unge og startede med at have sex lige så snart vi var gamle nok og "måtte". Pia har nemt ved at tage initiativet, snakker åbent og har mange frække idéer. Og det er skønt! Så derfor så jeg lige muligheden for at pirre hende ved at fortælle om den unge beundrer Henrik. Tanken gjorde mig faktisk ikke jaloux, men tændte mig.

Næste morgen vågnede jeg ved at Pia gav mig et ordentlig kram. "Skønt guldbryllup", sagde hun. "Der blev gået til den med mad, taler og dans! Og min beundrer gik også til den! Jeg kan ikke huske hvormange gange vi kunne da vi var unge. Han bare nød det igen og igen, men til sidst fik jeg ham tilfredsstillet".

Vi smilede til hinanden og kyssede. "Så hvis jeg ømmer mig lidt her og der ved du hvorfor", sagde hun og grinede.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.