BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette er min fortælling om en seksuel oplevelse som jeg havde forleden. Jeg har haft svært ved at være i mig selv efter episoden, og har derfor brug for at dele den med nogen. Dog har jeg ingen veninder som jeg kan dele historien med, og jeg skal slet ikke dele den med min mand, da han ville gå helt op i sømmene. Min episode er rigtig ophidsende, men giver mig også en følelse af utroskab og tvang.

Mit navn er Lisbeth og jeg er 56 år. Jeg arbejder til dagligt som tjener, og går en del i løbet af dagen, hvorfor der ikke er et gram fedt at finde på min krop. Jeg er en lille blondine, på 165 cm. med en lille krop - små bryster og en lille numse.

SEX I DAG?

Jeg er gift med Morten på 59 år, gemmen 22 år og vi har et dejligt hus i Nordsjælland. Vi har ingen børn, da min mand fra starten af har sagt at han ikke vil have nogen - hvorfor jeg er blevet steriliseret. Vores sexliv er ikke videre prangende. Vi elsker (eller har sex) én gang hvert andet år, hvilket mere bliver til to ryk og en aflevering. Jeg indrømmer gerne, at mit ægteskab ikke er som jeg havde forstillet mig et ægteskab skulle være, men jeg elsker min mand, og vi har et godt liv sammen.

Vi har boet i vores eget rækkehus i 17 år i Nordsjælland. Vores “blok” er sammensat af tre rækkehuse, hvor vores ligger yderst. Vores nabo er en enlig 37-årige mand, som har en søn som bor hos ham hver anden uge. Michael, som er hans navn, har et rigtig godt forhold til min mand. De står gerne og sludre i timevis på daglig basis, med et par cigaretter og nogle øl. Over den senere tid, er vi begyndt at socialiserer en del sammen, da min mand og Michael har det rigtig godt sammen. Vi inviterer også tit Michael ind til en øl, når vi har brug for hjælp med vores computere, telefon eller fjernsyn.

På det seneste har vi haft spist sammen alle tre, hver anden weekend når Michael ikke har sin søn. Det er som regel mig der står for maden, da min mand og Michael oftest er i haven eller ser fodbold. En aften gik det dog galt. Min mand og Michael skulle se Premier League, med grill og øl som tilbehør. Jeg skulle blot stå for kartoflerne og lidt salat.

Michael er tidligere fodboldspiller og er atletisk bygget, om end han har taget en del kilo på i løbet af Corona. Han har blå øjne og mellemlangt brunt strithår. Han er en rigtig sød fyr, og jeg begriber ikke hvorfor han endnu ikke har fundet en samlever – eller nu forstår jeg det jo nok lidt mere.

Jeg har et par gange lagt mærke til at Michael har været ekstra opmærksom på mig, så episoden som vi kommer til, burde nok ikke være så overraskende for mig. Alligevel føler jeg mig lidt udnyttet – dog på en dejlig måde. Jeg fanger ham ofte i at stirre på min bagdel når jeg går, eller hans blik ned i min bluse når jeg luger ukrudt. Han har dog altid været så forgabt i min krop, at han ikke har haft set at jeg kiggede på ham.

Det var en almindelig weekend aften, hvor drengene skulle se fodbold. De grillede nogle bøffer på grillen, og traditionen tro – stod jeg for salaten og kartoflerne.

Efter maden og fodboldkampen blev Michael, hvor vi alle tre hyggede med rødvin og en masse ligegyldig snak, hvilket er meget normalt.

Da klokken blev omkring 23, og hunden skulle ud, tømte jeg mit vinglas, tog mit overtøj på og gik med hunden. Da jeg igen var ved at være hjemme og drejede ind af indkørslen, hvorfra vores køkken var synligt, så jeg Michael fylde vores glas op med vin – dejligt tænkte jeg. Min mand var ikke til at se, så han var sikkert gået på WC. Jeg fortsatte ned af den mørke indkørsel, imens jeg betragtede den “unge” mand, fylde vin i alle tre glas. Jeg kunne se at de havde skruet op for musikken, for Michael svingede sine hofter fra venstre til højre imens han stod med vinflasken i hans hånd.

Da jeg kom tættere på, og blot et par meter fra døren, kunne jeg se at Michael tog noget op af hans lommer. Jeg standsede for at iagttage hvad der nu skulle ske. Da vores indkørsel er helt mørkelagt, vidste jeg at jeg ikke kunne ses indefra.

Michael havde fire piller i hans hånd. Han knuste dem i hans hånd, med vinoplukkerende, og fordelte nu pulveret i to af de tre vinglas. Jeg blev forundret stående helt stille, for at observerer. Var de ved at tage stoffer eller hvad skete der lige her!?

Michael gik tilbage til stuen med to glas, som min mand kom ned af trappen fra toilettet. Han gave det ene glas til min mand, mens han stillede det andet glas på min plads. Han gik herefter tilbage for at hente sig eget glas, hvori der intet pulver var.

Jeg ventede et par minutter, hvilket føltes som en evighed, og gik indenfor. Jeg tog mit overtøj af, og fortsatte ind i stuen, hvor jeg sagde “Hej”, som jeg altid gør. Min mand spurgte som sædvanligt om det havde været en fin tur, imens Michael smilede til mig og sagde “Hej”.

Jeg gik ind og satte mig sammen med min mand og Michael, og lagde selvfølgelig mærke til glasset af vin foran mig, som Michael havde skænket mig.

Selvom der blev skålet, lod jeg blot som om at jeg nippede til vinen, selvom jeg ikke kunne forestille mig at der var noget farligt i, Michael var trods alt en god ven af huset.

Da Michael skulle på toilettet, rejste jeg mig med et sæt for at gå ud i køkkenet. Min mand lagde mærke til det – jaloux som han er, og spurgte ind til hvad der gik af mig. Jeg fortalte blot en hvid løgn om at der var kommet et dyr i min vin. Jeg gik ud i køkkenet og tømte glasset med vin ned i vasken. Bagefter skyllede jeg det stille med vand, og hældte et nyt glas op fra flasken.

Allerede her følte jeg mig “beskidt”. Jeg vidste at vores nabo havde blandet en pille i vores vin, og alligevel reddet jeg kun mit eget glas, uden af advarer min mand. Jeg havde en ret god fornemmelse om at vores søde nabo ikke ville os noget ondt, så jeg besluttede blot at iagttage hvad der skete med min mand, når han drak glasset, for at finde ud af hvad vores nabo var ude på.

Da jeg jo vidste at mit eget glas nu var “rent”, skålede jeg glædelig med min mand og vores nabo. Efter en halv times tid, begyndte min mand at hænge lidt, og til tider lukkede øjnene. Efter nogen tid, sagde min mand, at han lige ville gå ovenpå i 5 minutter, hvilket var noget han ofte sagde når han blev døsig, og havde brug for en 20 minutters tid til lige at samle sig i vores seng.

Det gik nu op for mig, at vores nabo havde blandet vores vin op med to sovepiller, så jeg var klar over at min mand ikke ville komme ned igen efter nogen tid.

Jeg vidste simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre nu. Jeg følte mig en smule beruset, men ikke træt. Dog havde jeg heller ikke meget lyst til blot at skulle sidde og underholde vores nabo. Det var jo mest min mand og Michael som havde samtalerne i gang.

Der gik ikke længe før fjernsynet begyndte at vise highlights fra dagens fodboldkampe, som Michael blev lidt betaget af. Jeg var stadigvæk i vildelse over hvad jeg skulle gøre. Skulle jeg blot takke af for i aften og sende vores nabo hjem? Det føltes som det mest rigtige at gøre, men hvad ville han opnå med de piller som han blandede i vores vin?

Jeg kunne ikke stå for nysgerrigheden, og besluttede mig for at finde ud af hvad Michaels formål var. Jeg sagde derfor til Michael, at jeg lige ville ligge mig hen på sofaen et øjeblik. Vores sofagruppe er placeret ca. 2 meter fra vores spisebord, så det var ikke fordi jeg gik ind i et andet rum eller noget.

Da jeg lå i sofaen, lukkede jeg min øjne og tænke over hvad Michaels plan var. Jeg kunne høre fjernsynet og Michaels vinglas der blev sat ned på bordet efter at han havde taget en tår.

Jeg var fast besluttet på at finde ud af hvad Michael ville. Jeg tænkte at hans plan, måtte være at tage nogle af vores kontanter som lå under pladespilleren. Han sad jo trods alt alene i et stort rækkehus. Jeg ved ikke hvor længe jeg lå med lukkede øjne, imens jeg prøvede at høre hvad Michael lavede – men det føltes som en evighed.

Jeg kunne nu høre at Michael rejste sig fra hans stol, da han forsigtigt skubbede en bagud. Jeg kunne høre gulvet give sig lidt i retningen af sofaen, og jeg tænkte at han var på vej over for at se om jeg sov. Derefter blev der stille. Jeg havde virkelig lyst til at åbne mine øjne for at se hvor han var, men jeg turde ikke. Jeg var for nysgerrig. Det virkede til at han blot stod tæt ved sofagruppen uden af gøre noget. Jeg kunne ikke høre nogle gulvbrædder give sig eller vejrtrækninger nogen steder – og jeg vidste at han ikke var gået, da døren ikke var blevet åbnet.

Jeg lå bare der i sofaen, med en masse tanker florerende i mit hoved. Hvad var det han ville? Jeg lå på ryggen med min hænder placeret på min mave og havde mine sorte tjenerbukser på, som sad rigtig fint på min lille numse.

Det føltes som en evighed at jeg havde ligget i sofaen, men der var nok ikke gået mere end fem minutters tid, da jeg hørte Michaels bæltespænde åbne sig. Jeg lå stadigvæk med lukkede øjne og kunne høre hans bukser blive skubbet ned over hans lår og til gulvet, hvor hans bæltespænde ramte gulvet med et lille “klonk”. Jeg havde så meget lyst til at åbne mine øjne, for at se hvad der foregik, men jeg følte mig lammet af situationen.

Jeg kunne nu mærke på sofaen, at han havde lagt det ene knæ ved siden af mit venstre ben, i takt med at jeg kunne høre hans ur rasle i stille takt. Var han i gang med at lege med sig selv lige ved siden af mig?

Jeg indrømmer blankt at jeg syntes at det var en lille smule frækt. En forholdsvis ung mand, blot en meter fra mig med sin pik i hånden. Dog også grænseoverskridende på det yderste. Jeg blev jo nød til at gøre noget, men på dette tidspunkt var jeg frosset af panik, opstemthed og forvirring.

Lyden fra Michaels ur blev lidt længere og mere systematisk. Jeg tænker at han er ved at blive hård, og derfor skal bevæge hånden frem og tilbage af hans fulde pik størrelse. Tanken om at der står en halvnøgen mand, 20 år yngre end mig selv, tændte mig en del. Om end jeg stadigvæk ikke mentalt havde besluttet mig om hvad jeg skulle gøre, kunne jeg mærke at jeg selv blev en smule opstemt.

Da jeg mærkede Michaels venstre hånd på mit knæ, imens lyden fra hans ur fortsatte, blev jeg decideret våd mellem benene. Sidst min mand og jeg havde sex, var for 8 måneder siden. Sex vil jeg ikke engang kalde det. Vi havde lige været sammen med et vennepar, hvor konen har store bryster som hun nyder at vise. Da vi kom hjem, bøjede min mand mig blot forover på spisebordet, tog mine busker ned og stak den ind i mig – hvilket i starten var yderst ubehageligt da jeg var tør og egentlig ikke havde lyst til at mærke ham. Men efter to minutters tid var det forbi og han var kommet i mig.

Jeg kunne ikke lade være med at forestille mig hvordan Michael’ pik så ud, og hvordan han stod og legede med sig selv. Og med hans hånd på mit knæ, som begyndte at bevæge sig op ad mit lår, kunne jeg ikke lade være med at blive våd. Det er så længe siden at jeg har nydt sex, eller blot én som virkelig vil mig, så jeg tog min endelig beslutning, og lade som om at jeg sov. Ideen om at vores 20-årige yngre nabo vil lege med sig selv til synet af min krop er jo ikke min skyld. Og det kan vel ikke betragtes som utroskab i og med at jeg “sov”, tænkte jeg.

Michaels venstre hånd bevægede sig længere op ad mit lår, og jeg kunne mærke at han begyndte at vende retning til mellemlåret. Han kørte sin hånd helt op til mit skrev, hvor han lettede presset på hånden. Lyden fra hans ur, der i takt med hans bevægelser frem og tilbage på hans pik stoppede nu.

Han bevægede sin venstre hånd i cirkler på min skrev, imens den højre stille flyttede min arm fra maven, til at ligge ud over sofa kanten. Jeg blev meget opstemt af at mærke hans hånd på mit skrev, og jeg kunne mærke at jeg begyndte at væske ud af min fisse. Jeg beroligede mig selv ved at der både var trusser og busker imellem min fisse og Michaels hånd, så han ville ikke kunne mærke det.

Da min hånd lå over kanten, stoppede Michael med at røre mig mellem benene – hvilket var lidt frustrerende, men jeg fandt hurtigt ud af hvorfor. Med hans anden hånd, som var varm fra hans lem, lagde han hans håndflade under min hånd, og bevægede den op – indtil den rørte en varm, blød penis. Jeg gav et sæt da min håndflade ramte hans pik, og han frøs. Fuck tænkte jeg. Jeg har aldrig prøvet sovepiller, så jeg har ingen anelse om hvad man kan og ikke kan når man har taget sovepiller. Jeg lå frosset et par sekunder, hvorefter han klemte hans hånd om min, så den foldede sig sammen om hans pik. Han begyndte stille at bevæge sit underliv frem og tilbage, så hans pik gled i min håndflade. Det var en skøn fornemmelse. Jeg er i dag stadig uvist om hvor lang hans pik var, men da mine hænder ikke kunne nå helt omkring ham, har Michaels penis i hvert fald været 4 cm. I diameter.

Jeg kunne dog mærke at han ikke havde en lille pik, som han gled den frem og tilbage i min håndflade. Den føltes så dejlig varm, hård og stor, hvilket virkelig satte tankerne i gang. På den ene side havde jeg bare lyst til at åbne mine øjne og se hans pik, dog var jeg bange for hvad der ville ske. Hvorfor var JEG bange? Det er da ham der gør noget forkert, men jeg turde ikke afvige fra min rolle som sovende.

Få sex i dag

Imens han stille gled sin dejlige pik frem og tilbage over min håndflade, lagde han igen en hånd i skridtet på mig. Det kom totalt overraskende og med så god timing at jeg havde løst til at udtrykke et lille støn, men det kunne jeg jo ikke.

Da hans ene hånd lå i skridtet på mig, og den anden omfavnede min hånd imens han gled sin pik ind og ud af min håndflade, kunne jeg høre ham mumle: “Du er varm. Dejlig varm i fissen. Åh hvor er du varm.”.

Michael fjernede nu stille hans pik fra min håndflade, og lagde min hånd ned langs min side. Han begyndte stille og forsigtigt at trække min sweater lidt op, til mit bæltespænde var fri. Stille og roligt åbnede han mit bælte. Jeg var rædselsslagen. Ville han nu tage mine bukser af? Og hvad nu hvis han så at jeg var våd, hvilket han ikke ville kunne undgå at se, hvis han kiggede på mine trusser. Hvad skal jeg gøre? Lammet af frygt, blev jeg i rollen. Jeg kunne mærke at han kæmpede lidt med min bukseknap, men fik den til sidst op. Han lynede lynlåsen i mine busker ned, og med en hånd på hver side af mine hofter, begyndte han at trække bukserne af. Han havde ikke kun fat i bukserne, men også fat i min trussekant. På den ene side var det SÅ befriende at mine bukserne nu var på vej af, men på den anden side, følte jeg det så forkert med hvad der skete. Men følelsen af hans pik i min hånd, og min våde mis, gjorde blot at jeg ikke kunne stoppe nu.

Jeg kunne mærke mine bukser og trusser blive trukket af. Nedover min fine trimning, af mine balder og til mine lår. Da jeg lå med let spredte ben, havde Michael svært ved at få bukserne længere end til mine lår. Men her lå jeg så også blottet. Min trimning af kussehår, som er ca. 3 cm. Bred og går fra bunden af maven til lige over min klitoris samt mine blottet skamlæber.

Jeg kunne mærke at Michael blev lidt frustreret over ikke at kunne få bukserne længere ned – hvilket jeg også selv gjorde. Kunne han da for helvede ikke bare komme i gang. Jeg kan jo ikke gøre noget. Jeg havde på dette tidspunkt virkelig lyst til at der skulle ske noget mere. Jeg kunne høre rytmen fra hans ur, i takt med at han legede med sig selv over mig. Den anden hånd kærtegnede kærligt mine skamlæber imens han prøvede at skille dem ad. Bare han nu ikke kommer, tænkte jeg konstant. Jeg har brug for at mærke ham. Mærke hans varme og stive pik indeni mig.

Efter lidt tid mærkede jeg hans hånd under min venstre leg. Han løftede mit ben stille, og lagde det tæt på det andet, så han nu kunne trække bukserne ned til mine ankler – og af. Han lod mig beholde sokkerne på, hvilke jeg syntes var lidt mærkeligt, i og med at jeg nu lå på sofaen i sokker, bar røv og blottet mis samt en tyk sweater.

Jeg kunne mærke på Michael at han begyndte at blive lidt mere skødesløs. Om det var fordi han selv var blevet mere liderlig, eller om det var fordi at han var overbevist om at jeg sov tungt, ved jeg ikke. Men han begyndte at blive mere direkte i hans berøringer og bevægelser. Han havde også fundet sig fint til rette med begge knæ i sofaen, hvor jeg stadig kunne høre rytmen af hans ur og hans tiltagende vejrtrækning.

Som jeg lå helt blottet for neden, kunne jeg mærke at hele situationen begyndte at tænde mig så meget, at jeg kunne mærke nogle dråber saft løbe ned mellem mine balder.

Michael spredte nu mine ben blidt, imens to af hans fingre kørte op imellem mine skamlæber. “Wauw” hviskede han, da han mærkede hvor våd jeg var mellem mine ben. Hver gang han rørte ved mig, vidste jeg ikke om jeg skulle skrige eller ej. Jeg havde så utroligt svært ved at ligge stille, men ville på den anden side også bare have det overstået - eller ville jeg? Jeg ved det ikke. Men trods det var Michael som var forkert på den, turde jeg ikke gøre noget.

Efter hans fingre havde strøget over min klitoris et par gange, stoppede han pludseligt. Han løftede forsigtigt mine ben, så mine knæhaser lå over hans lår. Jeg tænkte og håbede på at det nu var tid til at jeg skulle mærke hans dejlige varme pik indeni mig. Men det blev til en slem skuffelse.

Skuffelse er nu så meget sagt, for da jeg mærkede vægten af hans krop i sofaen fordele sig, fik jeg en mistanke om at Michael havde noget andet i tankerne. Og rigtigt nok. Med et sæt i hele min krop, spjættede jeg da jeg mærkede Michaels ånde på min klitoris. Hans hoved måtte på nuværende tidspunkt være mellem mine ben, og helt tæt på min mis. Jeg mærkede forsigtigt Michaels tunge på mine balder, som gled stille og rolige op mellem mine skamlæber - hvilket fik mig til at udstøde et højt støn. Jeg tænker at det er meget “normalt” når man sover, for Michael fortsatte ufortrøden med at glide sin løse tunge imellem mine skamlæber. Jeg kunne mærke at han begyndte at smage på mine safter, og hans tunge blev hårdere og mere målrettet. Jeg syntes at det var så frækt at blive slikket og jeg kunne mærke at jeg nu for alvor begyndte at blive våd.

Da jeg i sin tid mødte min mand, slikkede man ikke hinanden, og det er ikke noget som vi har praktiseret i vores forhold, så følelsen af en mandetunge imellem mine skamlæber var fantastisk.

Michaels tunge bliv stammere, og hans slupren fortalte mig at han nød at forsøge at slikke mig tør - hvilket ville tage ham nogen tid, da jeg virkelig nød hans tunge i mit skød. Som hans tunge gjorde min klitoris mere og mere følsom, kunne jeg ikke holde mig tilbage, og begyndte at stønne lidt i søvne.

På et tidspunkt kom jeg til at stønne rent, og Michael stoppede brat med at slikke min våde fisse. Jeg frøs og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg lå blot helt stille, stadig med lukkede øjne. Efter nogle sekunder kunne jeg mærke at Michael rejste hans overkrop. Åh hvor ville jeg dog ønske at jeg blot havde turde åbne mine øjne, og kigge ned så jeg kunne få et syn af hans pik.

Jeg kunne mærke at Michael bevægede sin krop tættere på mig, da hans lår nu havde bevæget sig fra mine knæhaser til toppen af mine lår. Jeg gav et sæt i kroppen, da han lænede vægten fremover, og jeg kunne mærke hans lem ligge sig på mit underliv. Det var varmt og dunkede. Jeg brugte hver en muskel i min krop, på ikke at fortrække en mine eller ytre en lyd. Det blev næsten uoverkommeligt, da han begyndte at køre sin pik ned imellem mine skamlæber. Han kørte sin pik lidt op og ned i min skridt, og var grundig med at få alle mine væsker op på hans pik. Efter lidt, hvilede han sin pik i mit skridt, lige under min klitoris. Kun med små bevægelser kunne jeg mærke pikhovedet skiftevis ramme min klit og indgangen til min fisse. Så blev der helt stille. Ingen bevægelse. Ingen let stønnene. Ingen berøring. Og mmmmm.... Michael gled stille. Meget stille, sin pik op i mig. En halv centimeter af gangen. Jeg er glad for at han allerede havde prøvet at samle mine safter op, for at smøre hans pik, for jeg har aldrig haft noget så stort inde i mig. Det føltes så skønt, når han gled dybere og dybere ind i mig. Han fyldte min fisse ud, og på alle sider af min fisse kunne jeg mærke ham.

Michael var konsistent og kørte hele tiden kun en halv centimeter ind af gange. Lidt mere og lidt mere. Til sidste var han helt oppe i mig. Han var stadigvæk meget stille og rolig, som om han var bange for at vække mig (han skulle bare vide). Da han var helt oppe i mig, blev hans bevægelser lange og dybe. Han kørte hans pik ud så det kun var hans pikhoved der var i min fisse, også stille og roligt helt i bund. Det følges så fantastisk, og jeg kom da også til at rømme mig lidt i søvne.

Michael fortsatte stille og roligt med at glide hans dejlige store pik ind i mig i nogen tid. Jeg var sjask våd, og for hver gang Michael gled ind i mig, kunne jeg mærke dråber af min saft løbe ned af mine balder.

Selvom jeg var overbevist om at jeg havde mærket Michaels fulde størrelse, virkede det som om at han hele tiden blev lige en tand større. Og på et tidspunkt blev det da også for meget for Michael. Michaels pik var hård som sten, som han gled ind og ud af mig. På det tidspunkt lagde han en hånd på hver side af mine hofter, og begyndte at penetrerer mig lidt hurtigere. Jeg kunne mærke på hans pik at den begyndte at pulserer, og med hans hårdere tag om mine hofter og hurtigere stød, begyndte jeg at fantaserer om at han skulle komme i mig. Det var så dejlig en følelse og jeg havde lyst til at give slip på mig selv. Bevæge mine hofter, stønne i takt med at Michael stak sin pik ind i mig og skrige højlydt i en orgasme – men jeg kunne ikke. Om end jeg syntes at det var noget så dejligt, kunne jeg ikke give slip. Jeg var bange for hvad der ville ske hvis jeg gik ud af min rolle.

Efter lidt tid, og Michaels stød blev hårdere og hårdere, begyndte han at stønne. Stønnene var uden forbehold og høje. Tre ryk efter fandt jeg ud af hvorfor. Michaels store dejlige pik startede med at pulserer indeni mig, og jeg kunne mærke et sprøjt af sperm ramme mit indre, hver gang han igen gled ind i mig. Varmen og følelsen af hans sperm var fantastisk. Min egen mand giver kun, hvad der føltes som et par dråber, hvert andet år, og nu kommer Michael ukontrolleret inde i mig.

Det tog omtrent 20 stød i min fisse, fra Michael begyndte at komme til han var færdig - hvert stød lidt hårdere end det sidste. Da han var færdig, lagde han sin fulde vægt ned på min krop, med hans ansigt placeret mellem min hals og skulder. Han var tung og jeg havde svært ved at trække vejret, men det føltes på den anden side også dejligt at have ham liggende tæt på mig, med hans pik indeni mig. Følelsen af hans ånde på min nakke og hans pik i min fisse var vidunderlig, selvom jeg kunne mærke at hans pik blev mindre og mindre.

Jeg prøvede at holde hans sperm indeni mig, men da han hviskede “fuck hvor er du dejlig” i mit øre, måtte jeg give slip, og lade hans sperm glide ud af min fisse og ned mellem mine balder.

Michael lå på mig i et par minutter, og rejste sig derefter op. Jeg kunne høre at han tog sine bukser på og lukkede sit bæltespænde. Derefter udtrykkende han et højlydt suk, tømte sit glas rødvin og gik.

“Hvad fanden..” tænkte jeg. Da Jeg hørte døren lukke efter Michael, åbnede jeg endelig mine øjne. Jeg kiggede ned over min røde sweater og til mine komplet nøgne ben – set bort fra sokkerne som var blevet lov til at blive på.

Det er på den ene side den mest ophidsende erfaring jeg nogensinde har haft. På den anden side er det også bare så forkert og grænseoverskridende. Og så føler jeg mig så udnyttet over at Michael bare gik!! Han kunne da i det mindste godt have tørt sit sperm, løbende ud af min fisse op efter sig, og giver mig mit tøj på. Men da måtte jeg jo i gang med at rengøre mig selv, tørre sofaen af hvilket ikke var nemt, og ligge mig op i sengen til min mand uden udløsning. Møgunge.

Mit dilemma nu, er så bare om jeg konfronterer ham med episoden eller blot lader stå bi?

Forfatter: lisbeth_56

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.