Mine forældre, havde solgt deres gård og flyttede ind til en større by, jeg havde gået ude på en lille landsby skole, og skulle skifte skole. 

Jeg skulle starte i 2. mellem som det hed dengang, men mit danske og regning var meget dårlig, så mine forældre, blev bedt om at komme til en samtale på skolen, læren forslog jeg skulle have en del ekstra undervisning befandt mig dårlig i klassen, ingen der ville snakke med mig, jeg var ellers en flot pige slank, flotte strittende bryster som 16 årig, ang lyst hår. Der var en af lærerne, Hansen hed han, der havde lagt mærke til det, og tog hånd om mig, det var ham jeg skulle have til ekstra undervisning, han var over 50, men en nydelig mand.

Da jeg startede i skolen igen efter sommerferien, skulle jeg have de ekstra timer tirsdag og torsdag, mor havde købt nyt tøj til mig, et par bluser, nedringet så man kunne se lidt af mine bryster, jeg havd ikke BH dengang, det var varmt, lidt surt at sidde inde og terpe regning.

Jeg havde lagt mærke til Hansen så efter mig, han lagde tit en hånd på min skulder, nogle gange faldt hans hånd ned på mine strittende bryster. Den første dag jeg havde alene time med Hansen, gik mest med snak, han sad meget tæt ind til mig, spurgte om jeg havde en kæreste, har du så aldrig været i seng med en dreng, jeg måtte svare nej til det, da timen var færdig tog han om mig, klemte mig tæt ind til sig, kan du mærke noget hårdt, ja, har du noget i lommen, nej det er min pik, den er også glad for dig, det kan vi snakke om på torsdag..

Næste dag jeg havde alm. time med Hansen, var han over for mig som for alle de andre, om torsdagen sluttede de alm. timer kl. 13 så kunne det passe jeg havde 2 timers alene undervisning med Hansen, vi startede med regning, det var det jeg ikke var god til, det var meget bedre når jeg sad alene og gennem gik det.

Hansen sad tæt ved siden af mig, jeg kom til at se ned på hans bukser, han havde ikke lynet bukserne, han sad og vrikkede lidt, men jeg regnede videre, jeg lagde ikke mærke til han havde en hånd nede ved lynlåsen, han rykkede stolen lidt tilbage, jeg så ned på ham igen, da stod hans pik stiv ud af bukserne, kan du se min tissemand gerne vil snakke med dig, ja svarede jeg, jeg har aldrig set en stiv tissemand før, prøv at mærk på den, jeg satte en hånd ned om den, den var så dejlig blød, den bevægede sig, den vil gerne sige goddag til din fisse, kan vi godt gøre det her inde, spurgte jeg, ja vi låser døren.

Hvis du trækker af dine trusser, så prøver vi om de vil hilse på hinanden, vi rejste os, han træk også bukserne af, nu var den meget stor og tyk, han tog om mig, satte pikken ind imellem mine skamlæber, bevægede sig frem og tilbage, åh hvor er det dejlig, jeg begyndte at trække vejret dybt, vil du prøve at have den ind i din fisse, jeg gispede, ja, prøv at lægge dig hen over bordet, han tog om mine strittende bryster, Åh Hansen, det er så dejlig, stønnede jeg, så satte han pikken mod min fisse...

Specialundervisning
I alt: 2.8 ud af 5 - fra i alt 48 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.