TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Pludselig kunne de høre hoveddøren åbne op, og Heidis mand på vej op ad trapperne. “Shit! Gå ind under sengen! Skynd dig!” hviskede Heidi febrilsk til nabodrengen...

Det var fredag den 5. november, klokken var 17.30, og Heidi lå på ryggen i soveværelset midt i hendes seng med spredte ben. Over hende lå den 16-årige nabodreng og holdt et ben i hver hånd, mens han hamrede sin 22 cm tykke pik til bunds i hendes sjaskvåde fisse i et hurtigt tempo.

“ÅÅårh ja.. Knep mig Daniel! Giv mig din kæmpe pik! Åh gud!! Stønnede hun højlydt.

“Du kan endelig tage hele min pik hva Heidi.. Det må føles noget anderledes  end din mands mikropenis hva?” sagde nabodrengen flabet.

“ÅÅÅårh ja det er så lækkert! Han kan ikke nå halvt så dybt som dig! råbte hun.

Høje kneppelyde fyldte rummet. Sengen knirkede og rystede i takt, Hovedgærdet stødte hårdt mod væggen. De havde været i gang siden hendes mand tog afsted på job en time tidligere. Han ville være væk hele weekenden.

"Knep min fisse, knep din nabokones fisse så hårdt med den store fede pik!" stønnede Heidi.

Hans store kugler ramte hendes røvhul hver gang han stødte pikken i bund, de store patter svingede totalt ukontrolleret. Den kraftige duft af sex hang i luften, og safterne fortsatte med at løbe fra hendes liderlige fisse.

“Klask, klask, klask!” lød det hver gang Daniels hofter ramte mod Heidis inderlår.

“Mm.. Jeg kommer nu! Er du klar til at jeg kommer oppe i dig?” spurgte nabodrengen.

“JA!! Kom med det! Sprøjt helt oppe i mig!” skreg hun.

Og det gjorde han. Han hamrede pikken helt i bund og Heidi kunne mærke hans pik pulsere dybt oppe i hende, mens han tømte sine boller.

Heidi kunne mærke det var en stor ladning, hvilket ikke undrede hende. Det var en uge siden de for første gang havde været sammen og hun havde fået ham til at love ikke at onanere indtil i dag, men det havde ikke stoppet hende fra at drille og pirre ham med sexede billeder over snapchat.

Efter et stykke tid, gled Daniel sin nu halvstive, slaskede pik ud af hende med et svup og lagde sig ved siden af hende forpustet.

“Mmm.. Jeg var lige ved at komme endnu en gang.” sagde Heidi euforisk.

“Det skulle du da havde sagt, så havde jeg da prøvet at holde mig tilbage.” svarede Daniel.

“Det er okay, tre orgasmer er stadig tre mere end min mand nogensinde har givet mig. Desuden har vi hele weekenden til os selv” fniste hun og gav Daniel et kys.

Pludselig kunne de høre hoveddøren åbne op, og Heidis mand på vej op ad trapperne.

“Shit! Gå ind under sengen! Skynd dig!” hviskede Heidi febrilsk til nabodrengen.

Daniel skyndte sig at samle alt sit tøj og andre beviser på han havde været der og nærmest hoppede ind under sengen.

Heidi tog dynen og tørrede sig selv af så godt hun kunne, men Daniels store ladning sad fortsat fast dybt i hendes varme fisse.

Døren til soveværelset åbnede og Heidis mand, Jens, trådte ind og så chokeret på Heidi.

Heidi skyndte sig at tage dynen over sig, og manden spurgte om hun lå nøgen. “Øh… Jeg… Lå lige og onanerede..”. “Hvad laver du hjemme?” spurgte hun nervøst.

“Jeg glemte noget til kunden, og så ville jeg lige sige at jeg nok først er hjemme igen på søndag. Blev du færdig?” spurgte Jens smilende.

“Næ.. Ikke helt.” svarede Heidi forvirret uden at tænke.

“Så lad mig hjælpe dig skat.” og med det, bevægede han sig hen til sengen, dykkede under dynen og begyndte at kysse op ad Heidis lår indtil han var lige foran den brugte fisse fyldt med Daniels kæmpe ladning af sperm.

“Hv-hvad, nu? Skal du ikke afsted? Ej, øh… Tror ikke det er en særlig god idé, øh, jeg har ikke været i bad endnu MMmh!” sagde Heidi da hun mærkede mandens tunge på hendes hævede skamlæber, og en smule af Daniels sperm begyndte at flyde ud i munden på hendes uvidende mand.

Heidi var i chok. Hun anede ikke hvad hun skulle gøre. Her var hendes mand ved at slikke hendes brugte fisse som hun vidste var fyldt til randen med den ladning hendes unge elsker havde efterladt bare minutter forinden. Hun var i det mindste glad for at manden var under dynen og ikke kunne se hvor medtaget hendes gennemkneppede fisse så ud, da han ivrigt slikkede hende.

Heidi prøvede at protestere og stoppe ham, men liderligheden vandt over, da hun ikke nåede at få den sidste orgasme før Daniel fyldte hende op med hans kæmpe ladning.

Hendes safter var meget tykkere end normalt. Heidi spurgte om hun smagte godt nok.

“Du er godt nok våd. Det smager anderledes end normalt, men lækkert” sagde Jens under dynen. “Dine safter smager faktisk sødt.” sagde manden mens han slikkede hendes fisse, og Daniels safter løb ind i hans mund.

Det var sjældent at han slikkede hende, og han var ikke specielt god til det, men situationen i sig selv var vanvittigt stimulerende for Heidi, og hun kom tættere og tættere på sin orgasme, noget hun ellers aldrig havde haft sammen med sin mand.

“Mmm… Ååårh ja.. Slik mig.. Smag på de safter.. Mmm… hvor er det frækt!” sagde Heidi mens hun greb fat om hans hoved under dynen, og pressede ham hårdere ind i hendes smaskede fisse.

Pludselig mistede hun kontrollen, kastede dynen væk og rullede over så hun nu sad øverst, ovenpå sin mands ansigt. Hendes fisse var nu placeret direkte over munden på hendes mand, mens hun gned fissen frem og tilbage hastigt.

“Jeg kommer! Ååååh!” stønnede Heidi ud i orgasme.

Idet Heidis orgasme overtog hende, faldt alt spermen som havde sat fast dybt op i hende ud på én gang. En tyk, hvid strøm af sperm løb fra Heidis fisse direkte ind i munden på Jens, som overrasket forsøgte at trække munden væk, men forgæves, da Heidis lår holdt ham fast, og han blev nødt til at sluge det hele.

“GULP GULP GULP!” lød det mens han fortsatte i uvidenhed med at sluge alle Daniels nossesafter.

Heidi havde aldrig kommet så hårdt før, og var i ekstase, indtil hun hørte Jens komme med lyde under sig. Hun kiggede ned, løsnede grebet af hendes lår mellem hans hoved og så hans mundvige og hage smattet til med sperm.

Hun begyndte at få lidt dårlig samvittighed da hun så ham sådan dækket til, men retfærdiggjorde det ved at tænke, at hun ikke kunne gøre for det. Liderligheden havde taget over, og fornuften forsvundet.

Heidi steg af Jens’ ansigt og lagde sig ned med dynen over sig igen.

“Hold da kæft du kom meget, jeg var slet ikke klar over kvinder kunne komme på den måde! Jeg føler mig næsten mæt!“ sagde Jens overrasket mens han tørrede sig for munden.

“Nej, det er heller ikke hver dag jeg kommer sådan der.” fniste Heidi og fortsatte, “Men skal du ikke til at afsted?” og pegede på klokken.

“Jeg kan godt vente et par minutter, kan du ikke lige hjælpe mig også?” sagde Jens mens han tog sine bukser af.

Heidi vidste godt Jens ikke overdrev når han sagde et par minutter. Modsat Daniel som kunne kneppe i timevis, så Jens det altid som et kapløb han altid vandt.

“Jo, så kom da. Husk kondom.” sagde Heidi.

Jens tog et kondom fra kommoden, og selvom det var det mindste man kunne købe, sad det løst på hans knapt 10 cm tynde pik. Efter et minuts tid, var han færdig. Heidi var overrasket over han intet havde bemærket efter Daniel havde været der.

“Mmm.. Tak skat. Forresten.. Synes du ikke snart vi skal til at tænke på at få børn? Du er jo snart 40.” spurgte Jens.

“Det er måske ikke nogen dårlig idé. Lad os se på det når du kommer hjem på søndag.”

Jens var overrasket over hendes åbenhed over for det, da hun ellers altid havde givet udtryk for ikke at ville have børn. Glad kyssede Jens sin kone farvel, og forsvandt ud af værelset.

Da Daniel hørte hoveddøren lukke, dukkede han op fra under sengen og udbrød: “No way! Det skete bare ikke!”

Heidi grinte højlydt og sagde “Jo det gjorde! Han fik noget af et måltid med på vejen!”

“Jeg havde sparet det op i en hel uge.. Er du klar over hvor meget det var? Hvordan kunne han ikke have opdaget det?!” spurgte Daniel.

“Jeg ved det ikke, men jeg er glad for han kunne lide det. Måske kan du servere det for ham igen en anden dag.” sagde Heidi grinende.

“Ha-ha.. Men hvorfor bruger du kondom med ham? Er du ikke på p-piller?” spurgte Daniel lidt nervøst.

“Nææ.. Jeg fylder jo 40 næste år, så det er ved at være på tide hvis jeg skal have børn. Tænkte du måske ville hjælpe mig?” spurgte Heidi genert.

Daniels pik begyndte med det samme at røre på sig af tanken om at bolle hende gravid.

“Vil du virkelig have børn med mig?” spurgte Daniel mens hans pik fortsat voksede.

“Ja det vil jeg, og det ser ud til du også tænder på tanken om at bolle mig tyk.” svarede Heidi da hun så hans voksende organ.

“Det tænder mig helt vildt. Ærgerligt din mand kom og tog alt min baby juice.” jokede Daniel.

“Ja det var ikke særlig sødt af ham hva.. Men du må jo bare sprøjte endnu en ladning i mig så.. Vi har hele weekenden, så mon ikke det kan lykkedes? Jeg har ægløsning i morgen, så der skal vi bare give den gas!” smilede Heidi mens han tog fat i Daniels nu stenhårde pik og gik ned på knæ foran ham.

Daniel kiggede ned på nabokonen som gjorde klar til at sutte hans pik og sagde “Jeg tror det her bliver mit livs bedste weekend.”.

Den gavmilde nabodreng
I alt: 4.7 ud af 5 - fra i alt 27 stemmer

Kommentarer  

#1 Bollepolle 07-11-2021 01:14
Lad os få fortsættelsen.
Dejligt med masser af sperm og utro kone
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Flere historier fra samme forfatter: