BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne novelle kommer ud fra en lille ide, der langsomt over tid er bleven til en af mine anderledes fantasier.

Jeg havde været sammen med min kæreste et stykke tid, Trine hed hun, en fræk lille størrelse som de første år af vores forhold altid kunne tænde mig, bare ved at kigger på mig på sin helt egen speciel måde. når hun gjorde dette så vist hun at hun havde min fulde opmærksomhed, og ikke mindst mine frække tankers.
Men som forholdt udviklede sig, og blev mere hverdag, ja så blev den frække leg også mere hverdag.
jo vi havde da stadig sex, og hun var stadig fantastisk, men en del af den magi der er i starten af et forhold var forsvundet væk, som hverdagen var kommet frem.

SEX I DAG?

Min kæreste som havde gået til ridning i sine yngre dage, havde i længer tid snakket om at hun så gerne ville tage sin gamle hobby op på ny, især ville hun gerne i gang igen inden vi skulle til at tænke på børn, for som hun sagde, at hvis ikke hun kom i gang nu var hun bange for hun aldrig kom i gang med det igen.
Tanken om at se min smukke kæreste i ride tøj fik da tankerne frem i mig, og siden det hele var bleven lidt mere normalt på den front kunne det jo være der kunne komme noget meget kinky ud af det. mænd har nok en evne til at kunne få alt til at handle om sex i sidste ende, så da hun en dag ville ud på en nærliggende rideskole og se stedet an, indvillede jeg i at tage med. om ikke andet, ja så gik lørdagen da med noget.

vi hoppe begge i bilen og kørte af sted, og da vi kom der ud blev vi taget imod af en ung pige som havde lovede en af instruktøren at hun ville vise os over i stalden. vi gik der over, og mens vi gjorde dette tog min kæreste min hånd og sagde lavt til mig "er det ikke spændene det her, skat"
jeg delte nu ikke hendes optimisme omkring det, for mig lignede det mest bare en pløjemark med et par stalde på, og lugten gjorde heller ikke noget vider godt for stedet. Men for at holde mig på go fod men hende svare jeg bare tilbage, at det da nok skulle blive godt.

der vi kom ind i stalden stod en moden kvinde og var ved at gøre en hingst klar til en trave tur, det var åbenbart denne hest som min kæreste skulle prøve, kvinden smilede til os,
"hejsa og velkommen til jeg hedder Lotte, jeg er lige ved at gøre denne flotte fyr her klar til jer, han her er meget rolig af natur, en rigtig go begynder hest"
Trine var hurtig til at svare tilbage nærmest som om at hun var bange for at de skulle tro hun ikke godt vist hvad der skulle til at ske.
"så meget begynder er jeg nu ikke, jeg har redet en del, men han er godt nok flot, er det en vallak?"
"nej det er han ikke, jeg kan bedst lig at der stadig er lidt vildhed over mine heste, selv om ham her nu er meget nem"
Lotte klappe hesten på ryggen mens hun sagde dette. jeg kigger forundret på min kæreste og spurte lavt.
"skat, hvad fanden er en vallak?"
inden hun nåde at svare så Lotte på mig, og svarede for hende
"en vallak er en hingst der er kastreret, min ven"
af ren refleks tog jeg min til skridtet og kiggede lidende på hende.
"ja det er ikke en rar tanke vel"
sagde hun grinene. hun havde faktisk et meget behagligt grin og jeg kunne mærke at med det smil der fulgte med det, blev jeg varm af.

Lotte gik rundt om hesten og klappe, aede og nusser omkring den, alt imens hun snakkede med den, som var den hendes søn eller, ja nærmest elsker.
"åhh bliver du ikke fin hva, mor her skal nok få dig klar, så du kan komme ud på en ride tur med Trine, du glæder dig sådan til det ikke, sådan en go dreng som dig skal da ud og røres lidt ikke"
jeg fik øjenkontakt til Trine og kunne ikke dy mig.
"glæder du dig også til en go ridetur hva skat"
det kom ud med en meget kraftig seksuel undertone, men Trine så bare på mig og rullede sine øjne, dog med et lidt smørret grin.

Med et kom en elev ind med en hoppe, og i det den kom forbi hingsten, kom dens store penis ud og gjorde sin entre. jeg tabte fuldstændig mælet, hold nu kæft, jeg kunne godt se, at selv om jeg nu mente at jeg var velskabt fra naturens side af, ja så kunne jeg da godt pakke mine talenter sammen i den sammenhæng. nu gjorde Lotte noget som der kom bag på mig, især når vi også stod der. hun rækkede ind under hingsten og greb om dens kæmpe penis, hun nussede den og gik den nærmest efter, som skulle hun se efter skader eller andet. Trine lade mærke til, hvordan jeg forundret så på dette optrin, og hun sagde lavt "det er meget normalt skat, Lotte har en mulighed for at gøre hingsten ren hvor hun normalt ikke kan komme til"
jeg kunne ikke slippe blikket for dette optrin der forgik foran mig. Lotte snakkede igen med hingsten imens hun gjorde dens penis ren.
"var hun fin hende der kom forbi der hva, skulle du så lige vise hvor stor og fin du er for hende"
Lotte fangede mine øjne i det hun sagde det, og jeg blev med et tændt. ja, jeg blev missundelig på hingsten faktisk, sikke en behandling at komme under.

Tiden var kommet for at Trine skulle prøve hingsten de gik sammen med Lotte ud på ridebanen, og der gik ikke mange sekunder før Trine sad i sadlen og begyndt på sin trave tur. man kunne se på hende hun nød det, som noget hun havde længtes efter. da hun først kom i gang gik Lotte tilbage til mig for at se på det sammen med mig.
"hun har ret ved du nok, hun er bestemt ikke uvan til at ride, det kan man se"
sagde Lotte. jeg skulle lige til at fyre en plat kommentar af, omkring at jeg også var blev reden godt til, men tog mig selv i det. men det var som om at Lotte godt kunne mærke hvor mine tanker var. hun rykkede lidt tætter på mig og sagde så lavt
"det kan være du også vil vise hvor stor og fin du er, når damerne kommer forbi dig"
jeg blev helt paf og stirrede bare på hende med lidt åben mund. hvad var det hun stod og sagde til mig, spillede hun op, eller høre jeg fuldstændig forkert. Lotte kørte nu pluslig en hånd op af mit bag lår, nærmest nussene som hun nussede hingsten, jeg stod som forstenet. hun førte sin hånd ned i min baglomme på mine busker, og lade noget der, så hviskede hun.
"skrive hvis du skal lære og ride ikke, flotte fyr"

Med et kig hun væk fra mig og gik ud mod Trine igen, som var kommet hen til hvor hun startede på hingsten, hun hoppede af den og stod og snakkede lidt med Lotte, imens de to snakkede og klappede lidt på hingst over den havde været dygtig, tog jeg min hånd ned i min baglomme og træk et visitkort op. der stod følgene.

Lotte Hansen.
Stilling. Berider
tlf nr.
Mail adresse.

hold nu kæft, jeg var helt ved siden af mig selv. hvis jeg havde forstået det her rigtig, så havde denne modne men også meget seksuelle kvinde, tilbudt at ride mig til, hvad end det nu også betød. min tankerne kørte i lup og jeg kunne slet ikke koncertere mig om andet. så da Trine kom hen til mig for at spørge om jeg ville med hjem nikkede jeg bare og fulgte efter hende i stilhed.

Efter dette optrin gik der nogle dage, hvor nærmest alle mine vågende timer gik på, hvad hun havde ment med at lære og ride, og om man skulle tage kontakt til hende gennem hendes visit kort. jeg var i syv sind.
om min kæreste lagde mærke til mit fraværd rent mentalt disse dage kan jeg ikke afvise. Men der da var gået næsten en uge og jeg sad alene efter en aften med go mad og vin, blev min nysgerrighed for stor, Trine var gået i seng, og jeg sad oppe og så en FILM mens jeg nød det sidste af vinen. Beslutte jeg mig for at jeg var nød til at stille min nysgerrighed omkring denne kvinde. jeg greb min tlf. og begyndte at sammensætte en SMS:

Hej Lotte
tak for kigget forleden, jeg må ærlig indrømme
at jeg har haft svært ved finde ud af hvad du mente,
da du puttede dit visit kort i min lomme.
hvad mente du, da du sagde lære at ride?

der gik nogle meget lange ti minutter før der kom et svar tilbage, og min nysgerrighed blev ikke mindre af det svar der kom.

Hej min Hingste
sikke dejligt det er at høre fra dig,
hvad jeg mente med det, jamen søde lille Hingst
jeg syndes da du lignede en som følte sig lidt overset ude på banen,
og som godt kunne trænge til at blive reden til,
og jeg er sikker på, at jeg lige er den berider,
som du har brug for til det søde.

jeg blev paf, som fuldstændig paf, hvordan kunne denne kvinde vide at det havde tændt mig så meget at se hende med den hingst at jeg var bleven jaloux på den. mine mave blev fuld af sommerfugle og min pik vågnede pluslig op som om var blevet fløjtet efter den. uden at tænke over konsekvenserne svarrede jeg Lotte prompte.

Jeg vil være denne Hingst Lotte

denne korte besked var det eneste jeg kunne komme på at skrive, alt ud over det ville være overflødig at nævne. jeg rystede nærmest af forventning og liderlighed over tanken om at være Lotte´s fine Hingst. der kom et ligeså kort svar tilbage som jeg havde sendt.

Hingst, mød op på dette hotelværelset i morgen, kl 17 skarp.

Få sex i dag

jeg læste beskeden flere gange, inden jeg lade tlf. og gik op i sengen hvor min smukke kæreste lagde og sov. jeg lagde mig ned ved siden af hende, men kunne ikke finde roen, min pik var jern hård. tydeligvis påvirket af beskederne. jeg fik ikke meget søvn den nat, jeg kunne ikke være i mig selv af forventninger til hvad der skulle ske oppe på det hotelværelse.

hvis jeg havde haft svært ved at sove, og få tankerne væk fra den besked som Lotte havde haft skrevet, var det intet i forhold til at få tiden til at gå i løbet af dagen indtil om aften, den snegle sig af sted, og det eneste tankerne gik på, var hvordan Lotte havde snakket til hendes hingst, og hvordan det havde påvirket mig. tiden gik dog, og enlig skulle jeg hen på hotellet og se hvad der ventede mig, jeg havde fået forklaret Trine, at jeg skulle besøge en kammerat om aften og var derfor sent hjemme.

jeg mødt op foran hotelværelset, min mave var et stort nervøst sammenspil. jeg bankede på og sank en klump. Der skete intet, jeg bankede på igen, og jeg lagde mærke til at min hånd rystede af nervøsitet
i det at jeg gjorde det.
"kom ind, døren er åben"
lød det svagt fra den anden side af døren. Jeg åbnede den og trådte ind i værelset. lukkede døren efter mig og låste den, hvad end der skulle ske i aften, ville være mellem Lotte og hendes hingst, ingen andre. Da jeg havde låst gik døre op i den anden ende af værelset, som var ud til badeværelset. Lotte stod i døren med lyset fra rummet bag hende.

Jeg var solgt på stedet, der stod min berider, iført netstrømper med hofteholder til, der ud over havde hun en blond mørk top på, hvor man kunne skimte igennem at hun intet andet havde på.
"godaften skat, kom du her hen til mor. Du skal vist vaskes og gøres helt fin inden du skal ud og rides til, ligesom hvis man skal til stævne som hingst"
Jeg gik hen til hende, og hun gik langsomt bag ud så jeg endte inde i badeværelset med hende, hun åbnede glas døren ind til brusebadet og smilede.
"kom min skat, smid nu alt det overflødige tøj, jeg skal se hvad min hingst gemmer på af legetøj"
Jeg lod tøjet falde til jorden, jeg lagde mærke til at et smil bredte sig over hendes læber, da min store unge virile pik kom til syne. Hun stod og bed på en af hendes lange negle.
"Mums, sikke en hingst du er, det skal blive så godt at ride dig til, kom du nu med ind under det varme vand"
Jeg gik ind under bruseren, som allerede løb, og mærkede hvordan det varme vand løb ned over min krop.

Lotte stille sig ved glas døren til bruseren. Hun tag noget sæbe i hånden og begyndt at vaske mig ind, hendes blond top, blev våd af vandet der plaskede ned over mig, og jeg kunne se hvordan hendes store bryster kom til syne, for en kvinde på omkring de 50 sad de utrolig godt. Hun lagde godt mærke til mit blik på hende men hun vare mere optaget af at vaske mig, især vaske min kampe klare pik.
"du skal være helt ren og klar for mig ikke skat, som skulle du til stævne min hingst"
Jeg kunne ikke holde det ud... åh som det føltes godt at blive gjort klar af hende. Måde hun langsomt og nænsomt vaskede min pik var næsten ikke til at bære. Jeg kunne ha hoppe på hende lig der og vold kneppede hende resten af natten, så liderlig følte jeg mig. Kun spænding ved at se hvad hun havde i tankerne holdte mig tilbage.
"Se skat, nu er den dejlige pik ved at være helt tip top klar, vil du ikke lige vende dig om, så jeg kan sikre mig, at du er helt ren bag på også"
jeg vente mig om og savnede med det samme hendes rengøring af min pik, men der gik ikke lang tid før jeg mærkede hvordan hun sæbede min ryg, ben og ikke mindst baller ind.
"spred dem for mig skat, så du kan blive helt fin"
jeg tag mine hænder om og skilte mine baller ad for hende, jeg havde aldrig gjort sådan noget her før, men min nysgerrighed, bladet med liderlighed havde fået det bedste af mig, og jeg nød bare hvordan hun sæbede mig ind, og med hendes egne ord, gjorde mig klar. umm måtte tilstå at jeg nød hvordan hun gjorde mine baller og ikke mindst stjerne ren. hendes fingre gjorde hele tiden en lille prøvelse på om den kunne komme op jeg jeg stod og kom med små støn hver gang hun gjorde det. til sidst tog Lotte bruseren og satte den på den kraftigste stråle den kunne, og skyllede mig helt ren for sæbe, især min numse, blev skyllet godt efter. "så min flotte Hingst, nu er vist ved at være helt klar til det store show"hun trådte til side, og jeg gik ud af badet. og forsatte nøgen ind på værelset.

jeg stod midt i rummet og viste ikke helt om jeg skulle smide mig på sengen eller hvad Lotte havde i tankerne, der gik dog ikke mange sekunder, inden Lotte havde lagt sig i sengen, hun havde fra badeværelset og hen til sengen smidt den blonde top, og havde nu kun hofte holder og strømper på. kæft hvor hun så fræk ud, og hun viste det. hun havde en selvsikkerhed over sig der strålede langt væk.
"Kom skat, kom op i sengen til mig, stil dig på alle fire som en rigtig Hingst"
jeg kravlede op til hende i sengen og stille mig foran hende, hendes hænder gled langsomt hen over min krop, som skulle hun se mig an. så greb hun en flaske med massage olie som hun havde haft stillet på natbordet, og begyndte at glide det ud over mig. jeg kunne mærke hvordan jeg blev glat og glinsede i lyset. jeg nød at blive kælet for, og hun begyndte at massere olien meres intenst ud omkring ballerne og lod så sine hænder køre ind under mig og greb fat om min pik men sine glatte fingre."umm så stor du er min Hingst, lige som mor her kan lig det".

Hun spille min pik langsomt med sin olie indsmurte hånd, umm som det føltes skønt og det var ikke til at holde sine støn tilbage og behandlingen, men hvorfor skulle jeg også det."åh fuck det er godt Lotte det er"
Jeg kunne ikke lade hver med at lave kneppe bevægelser i takt med hendes spillen af mine stive pik, og hun store smile over det. "uh ha, som du kan lig det hva".
Hun satte tempoet lidt op, alt imens hendes fri hånd kørte hen over mine baller. Hun læne sig ind over mig og begyndte at kysse mine baller mens hun bevægede sig bag om mig, så hun nu stod bag ved mig.
Hun slap min pik for en kort stund og føre hendes hænder om til mine baller som hun langsomt spreder.
"umm, du er så fin skat, lad mig smage dig, smage havde du har til mig"
Og så lod hun sin frække vovede tunge finde min stjerne som hun begyndte at slikke omkring, for uden varsel derefter nærmest at presse tunge spidsen op mod den. Fuck det var intenst og jeg kunne mærke hvordan min pik dryppen med presperm over legen. Liderligheden havde for alvor bit sig fast i mig, og jeg pressede min stjerne ind mod hendes tunge I ren liderlighed. "umm, kan du godt lig det skat, du smager så frækt".
Åh som hun var sexet at lege med, så pisse fræk og kinky. Lotte lod nu sin tunge blive erstatte af en finger som langsomt gled op i mig, og mens dette skete, vente hun sig om på ryggen, og kravlede lidt ind under mig, så hun lagede med hovedet under min dryppene pik.

"um, nu vil jeg smage den store pik min egen frække hingst har"
Og med et mærke jeg et sug omkring mit pik hoved. Hun suttet fantastisk pik, hendes tunge lege frækt med kransen af hovedet mens hendes finger begyndte at lege med min røv. Jeg var i himlen.
"umm ja mere Lotte mere, det er så fucking frækt"
stønnene jeg højt imens jeg prøve at kneppe hendes mund med en finger i røven. det føltes som om hun satte vakuum på sin mund. det var så intenst. og jeg kunne mærke at hendes fingers leg med min røv begyndt at få spermen til at løbe fra min tunge nosser og op til hovedet som blev malket så lækkert af hendes mund."åhhh Lotte hvis du bliver ved med at sutte, så spermer jeg for vildt"
sagde jeg med en hæs stemme mens jeg begyndt at små ryste. jeg blev ved med at lave kneppe bevægelser imod hendes mund. og jeg kunne høre hvordan hun smaske over det, og nød det, det var der slet igen tvivl om.

"umm ja skatter, sådan en lækker hingste pik du har dig, den kan mor her rigtig godt lig, tro du at du kan give mor her en masse sperm, hva frækkert?"
inden jeg kunne nå at svare hende havde hun igen sat munden for pikken som hun igen sutte og slikkede lystigt.
"åhh ja, det vil jeg love dig for jeg kan lotte, bare lidt mere, bare sut min pik lidt mere"
klynkede jeg næsten af liderlighed. nu gjorde Lotte noget som jeg ikke havde set komme. hun drejede lige sin fingre i min røv og fandt det mest fantastiske sted at trykke inden i mig. FUCK med et sæt begyndte jeg at komme, ingen forvarsling, følte det som om, med et var jeg bare i min vildeste orgasme og jeg begyndte at sende mit sperm langt ned i Lottes villige hals. hold nu op hvor det var lækkert, jeg rystede fuldstændig i det, at det skete. og imens jeg var begyndt at tømme mine meget fyldt nosser ned i halsen på lotte, slugte hun det bedste hun havde lært, og selv om hun tydeligvis viste en hel del om sex, så kunne hun ikke følge med min ladning. hun måtte til sidst opgive at sluge alt og lod det sidste af mit opbygge sperm ende ud over hendes flotte bryster. hvilket jeg først lagde mærke til der jeg var kommet over min orgasme, og kunne se hvordan de glinsede i lyset.
lotte smilede stor til mig. "hold op, der er vist en der har samlet til huse her. umm men er glad for at jeg har den effekt på min flotte hingst". jeg selv så forpustede på hende og svarede "fuck det var intenst Lotte" så smilede jeg skævt til hende "men vi er kun lige begyndt ikke". Lotte var hurtig til at forstå min bemærkning og hun virkede som om hun selv havde haft samme tanke. og i det at jeg sad der på mine knæer vendte hun sig om, vrikkede lystene med sin bagdel og sagde."mon ikke det er på tide at hingsten bedækker en berider"
det behøvede hun ikke at sige mange gange. det kunne godt ske at jeg lige var kommet, men fuck jeg var ikke tæt på at være mæt af hende endnu. i det hun stod der på alle fire og viste hvor lækker hendes frække numse så ud, kunne jeg ikke få tanken væk fra hvor fantastisk hun mon måtte smage, og det tog ikke mange sekunder, før jeg stod bag ved hende og mærke hvor spændte hendes baller var, fuck den kvinde havde en fantastisk røv. uden tøven gav jeg hendes baller et par kys efter fulgt af at jeg lige bed lidt blødt i den ene. Lotte kom med et lange støn efter fulgt af. "UUMMMM ja, kan du lig numsen frække dreng". Dette fik mig kun til at ville hende mere, i det at hun ikke havde nogen trusser på fik jeg med det samme et utrolig godt udsynet til hende frække stjerne og smukke fisse. jeg var hurtig til at lade min våde varme tunge glide fra hendes fugtige læber og op hen over hendes stramme stjerne. fuck hun var bare lækker, og osede af sex. jeg satte igen min mund ind mod hendes baller, og lod min tunge glide lidt rundt om hendes frække røv inden jeg presse tungen ind mod stjernen som nærmest stod og pulsede. Lotte var hurtig til at svare igen, hun presse sin numse ind mod mine tunge som om at den gerne skulle derop.
"åhh ja, det er nu ikke lige det hul man bruge til at bedække med søde. men derfor må du godt skat, du må godt lege lidt med mors stramme hul, bare lige lidt min hingst"

jeg massede ufortrøden min tunge ind mod hullet, og jeg kunne mærke hvordan den gav efter og åbnede sig lidt efter lidt for mig. men det var ikke nok, hun var så fantastisk Lotte og jeg måtte have mere. imens min tunge havde fundet et frækt sted at lege, fandt 2 af mine fingre åbningen til hendes varme fisse, som drev af saft. jeg pressede dem langsomt imod hendes læber og de åbne med det samme op for mig og lod fingrene glide ubesværet op. der gik ikke mange sekunder før jeg fingre kneppede hende med min tunge oppe i hendes røv. der stod hun på alle fire med mig bag ved og mit ansigt begravet frækt mellem hendes baller. Lotte var hurtig til at ønske sig mere.
"ummm, ja min dreng. leg med mig, leg med mine våde huller, du må så gerne. Åhhh ja hvor du godt må"
dette fik mig til at rejse mig op fra min smagsprøve af hende og lod i stedet for min tunge nu mine fingre lege med hende. 2 fingre gled ganske hurtigt frem til hendes fisse og op, imens den anden hånd gled op af hendes baller, ind mellem dem, og nu var det min tur til at lege med hendes stjerne, jeg lagde min hånd således at jeg kunne presse tommetotten ind mod stjerne, som så dejligt gav efter. og det tog ikke mange forsøg før den gled indenfor og op. Lotte ud stønnede et høj klynk i det den gjorde dette. hvilket kun gjorde det ekstra pikant. hold op hun var stram, men det gjorde det bare endnu mere lækkert og efter lidt leg kunne jeg mærke hun begyndt at slappe lidt mere af og gjordet det derved muligt at begynde at køre tommeltotten frem og tilbage i hende. hold op som hun var sexde, jeg kunne slet ikke komme mig over det , og min pik var ligeså kamp klar som før, jeg måtte mærke hende, mærke hvordan det ville føles at pressen min pik op i hende og mærke hende malke den igen.

Hun havde jo sagt at jeg godt måtte lege med hendes huller, så nu skulle det også prøves. jeg lod min tommetot glide ud af hendes dejlige røv. hun kom igen men et sexede klynk i det at den gled ud, men mærkede hurtig at jeg stod bag hende med stiv dolk og fik mit blottede pikhoved kørt i stilling lige ud for hendes stramme åbning. jeg hørte hele tiden hendes stemme i mit hoved som havde sagt, at jeg måtte lege med alle hendes huller. jeg pressede derfor hovedet imod åbning og mærkede hvordan hendes
stramme røv gav efter for mig. Det tag ikke særlig lang tid før hendes stjerne gav efter for mit ønske. Og med et kom pikhovedet op, jeg følte hvordan hendes røv lukke sig til omkring kransen af mit pik hoved.
"åhh tag det roligt min hingst, du skal nok få lov skat, men med sådan en pik som din, så skal jeg lige kunne følge med til den ikke"
Lotte havde vendt hoved om mod mig i det hun sagde det og bed efter følgene i hende underlæbe i det jeg pressede mig lidt imod hende for at mærke hvordan jeg kunne komme bare lidt mere op i hende, fuck som hun var stram men også så utrolig lækkert at være oppe i. Det hele føles så forbudt med samtidig også vildt sexede, og jeg er sikker på den dag i dag, at der var en sammenhæg med det, at jeg ikke burde hav gjort det og samtidig gjorde det. her stod jeg, men min pik langt oppe i min sødes kærestes ride læres røv.

Hendes røv var langsomt begyndt at vende sig til idéen om at hun skulle pules, og var igen begyndt at slappe lidt af i den, hvilket gjorde det muligt for mig at begynde at køre frem og tilbage i hende stille og roligt. det var en utrolig intens følelse som jeg bare måtte kommentere.
"fuck hvor du er stram lotte, men kæft som det også er godt for min pik"
lotte stod stadig med hovedet vendt som om hun ville være sikke på at hun også fik alt at se, og jeg måtte indrømme at det også var et utrolig syn, at se ned og nyde hvordan min pik gled frem og tilbage i hendes mere og mere åbne røv. og ligesom hun vende sig til min pik, kunne jeg få lov at bruge mere og mere af hendes røv som kneppe hul, liderligheden tog mere og mere til i takt med at jeg kunne pule hende mere og mere, og jeg var bestemt ikke den eneste der nød det. Lotte klynkede og stønnene højt hver gang min pik gled op i hende, og man hørte det klask der komme når jeg ramte hendes baller. kæft som det var intenst og jeg fandt dog også ud af, at Lotte heller ikke kunne lade sig selv være, for hendes ene hånd havde fundet vej til hendes fisse som hun lege med, imens jeg indtog hende stjerne, og hendes orgasme stod nærmest også og vente på at komme ud.

"Umm ja skat, det er så godt nu, bliv ved, du må ikke stoppe nu. jeg er så vild med den store pik så langt oppe i mig, min røv skal nok klare det, bare lige lidt mere pik til mor her"
Lotte nåede lige at sige det før hendes orgasme kom rullende hen over hende. og hun gik helt i krampe hvilket føltes så godt, og så endnu mere fantastisk ud. jeg må tilstå at jeg kunne se på hende komme hele aften, sjældent havde jeg set noget ser mere sexede ud end lotte krampe helt op når først orgasmen ramte hende. Ikke mindst nok fordi at det var mig, der havde frem bragt det. Efter Lottes krampe havde aftaget en smugle kigge hun tilbage på mig igen, jeg havde ikke længer min pik oppe i hende, den var røget ud af hende i det orgasmen havde rullet ind over hende.
"ummm, hold nu op skat, du er lige som en hingst skal være. jeg ved ikke hvornår jeg sidst har fået pik som det her, men jeg er vild med det, vild med sådan en rigtig hingste pik som din."

hun lod sig falde ned på maven og vente sig om, jeg stod stadig med meget stiv pik men var så betaget af hende, at jeg bare stirre på hende, hun osede bare af sex og erfaring, det måtte jeg give hende. Min Kæreste Trine var som sådan også fantastisk men den karisme som Lotte havde, gjorde bare at jeg nærmest ingen skyld følte ved at kneppe hende, hun var som skabt til det, og hun viste det godt hvilket kun gjordet det mere sexede. hendes øjende fangede mine og hun sagde.
"skat kom her hen til mor, så skal jeg nok få den hingste pik til at komme igen, kom her hen og lad mig lege med den for dig"
jeg lagde mig ned ved side af hende, min pik var stadig jern hård og sulten efter mere, og man kunne se hvordan der løbe et par små perler af presperm fra den, der var igen tvivl om at den ville mere. Lotte kørte en hånd lege ned over min brystkasse og ned til min pik, som hun tag i sin blød hånd, stramme grebet en lille smugle og begynde at køre langsomt på den, nærmest drillene mens hun så mig i øjende. hun kørte langsomt og man kunne se at hun havde tænkte sig at trække det her ud indtil hun syndes det var tid til at den skulle sprøjte. "ummm, fuck som din pik den pulser i min hånd, jeg kan rigtig mærke hvordan hvor tændt du for at sprøjte min skat, men nu er det mig der bestemmer min hingst, og jeg vil malke så meget sperm sammen til mig, som du kan levere, retter sagt, vi skal have tømt dig helt ned til den sidste dråbe, ikke også"
jeg kunne slet ikke samle mig om at sige noget, men nikke bare imens jeg stønne tungt over hvordan hun formåede at malke mig så perfekt. Hver eneste gang jeg var tæt på at komme stoppede hun op, og lagde bare og aede min pik og nusse maven lige over den, pirrede og drillene. jeg skælvede til sidst når jeg kom tæt på at sprøjte, men hun gentog bare hende pirrende leg. jeg må indrømme at jeg var ved at være nået min grænse, hvis ikke jeg snart kom ville jeg spille mig selv til sidst, om hun så ville at jeg gjorde det eller ej var sagen underordnet, for jeg var så overstimuleret at jeg slet ikke tænkte klart længere. Dette var begyndt at gå op for Lotte og med et sagde hun. "nu må du godt komme skat, nu må du sprøjte for mor, giv mig alt det sperm du har sparet op. kom giv mig et sperm bad, jeg vil så gerne se hvor dygtig du er til det. jeg er nød til at vide hvor meget min hingst kan levere"

hun nåde nærmet ikke at snakke færdig før jeg begyndt at tømme mig selv, og i en del lange massive sprøjt, både ud over hende og mig selv kom jeg. jeg kom i så lækker en orgasme som jeg ikke kan huske jeg har oplevet før. jeg skælvede imens min pik tømte alt hvad jeg havde tilbage i mig. og jeg var knap nok bleven færdig med at komme, før jeg mærkede Lottes våde tunge slikke og suge det hele op. hold op som det var godt, og pisse frækt også. der lagde jeg bare og mærke hvordan den her utrolig kvinde bare tog for sig af mig, og alt hvad jeg havde opbygget til hende. jeg tro nærmest at hun slikke mig fra top til tå. efterfølgende måtte vi lige komme til os selv, vi sagde intet med lagde bare med tunge ånddrag og nød bare det vi begge lige havde oplevet.

efter en halv times snak som mest gik ud på hvad der lige var sket, mente Lotte at det var på tide at hende hingst kom hjem i sin fold, som hun så pænt sagde det. jeg fik mit tøj på, og på vej ud af døren, greb hun lige min arm og træk mig tilbage til hende, hun gav mig et langt vådt kys og da hun afsluttede det hviskede hun.
"jeg har måske en hoppe som der trænger til at blive bedækket, mon ikke det var noget for sådan en hingst som dig, tænk over det frække" og med de ord skubbede hun mig ud på gangen fra værelset og lukkede døren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.