Jeg tør ikke at få den store pik op i mig, den er jo tyk din pik, jeg har jo aldrig prøvet det før, jeg prøver at stikke et par fingre op i dig, så kan du mærke hvor dejlig det er...

Jeg havde været alene med min datter siden hun var et par år, hun var en køn lille pige, som var ved at være stor og stadig køn, var lige gået ud af 9. klasse, hun var ikke særlig vild med drengene, hun måtte godt vente lidt med det. Jeg havde haft nogle elsker, det vidste min datter godt, men havde aldrig sagt eller spurgt om noget, de kom når hun ikke var hjemme. Der var nogle gode naboer, som vi havde et godt forhold til, min datter kunne altid få hjælp, når hun var alene hjemme, når jeg var på arbejde. 

Der var særlig en alene mand (Palle), som boede i rækkehuset ved siden af os, han hjalp os en del. Min datter Helle var begyndt at tale en del om ham, men kun godt, jeg tænkte ikke mere på det.Han kom en dag og spurgte om Helle måtte komme med ham ind til byen, og det måtte hun selvfølgelig. Da jeg kom hjem sidst på eftermiddagen, var Helle hjemme. Hun havde fået nyt smart tøj af Palle, hun fortalte også de havde været i Biografen, men jeg spurgte ikke mere til turen, i den sommerferie forandrede hun sig, hun klædte sig mere udfordrende, også når hun var derhjemme. 

En onsdag, fik jeg fri til middag, jeg vidste helle var hjemme, da jeg kom til fordøren, følte jeg der var noget anderledes, Palles sko stod udenfor døren, så jeg åbnede døren forsigtig, jeg hørte nogle underlige lyde, det var Palle, det kom inde fra Hendes værelse, døren var ikke lukket. Helle nu skal vi gøre som vi så på filmen forleden, træk dine trusser af, og læg dig på ryggen, så skal du prøve det, du så var så dejlig for den pige vi så, jeg stod der hvad skulle jeg? Ok, jeg valgte at holde mig i baggrunden, og lade hende få pik, som hendes mor var så glad for. Jeg tør ikke at få den store pik op i mig, den er jo tyk din pik, jeg har jo aldrig prøvet det før, jeg prøver at stikke et par fingre op i dig, så kan du mærke hvor dejlig det er, nu kunne jeg høre at Helle begyndte at gispe, Palle det er dejlig, jeg får det så mærkelig, jeg kunne høre hun klynkede, nu må du hellere prøve min pik i stedet for min finger, prøv at sutte på min pik, så er den bedre at få op i din fisse. 

Jeg blev meget liderlig, ved tanken om at han ville kneppe min datter, Helle. Jeg lægger min oven på dig som i filmen, jeg prøver at sætte min pik tæt imod din fisse, nej Palle du må ikke, hold op jeg vil ikke være med til det, lig stille du skal blive her, jeg vil væk, så gav hun et skrig fra sig, det gør så ondt, nu bliver det godt, min pik er inde i dig, hun skreg, jeg tror hun græd, hvad han så gjorde ved jeg ikke, men pludselig begyndte hun at stønne og klynke, Palle knep mig, nu er det bare dejlig, rid rigtig på mig, nu skal du få pik, jeg skal banke den op i din jomfru fisse, nu kom de begge i en kæmpe orgie af orgasme, jeg gik ud, og forsvandt fra huset. 

Jeg kom tilbage ved den tid hvor jeg plejer. Helle sad inde på sit værelse. Har du haft en god dag, ja sagde hun, men undveg at kikke på mig. Har du været i byen, nej, jeg har været herhjemme, hvad har du lavet? Helle så på mig, mor du må ikke blive sur, men jeg snakkede med Palle, han har jo ferie, vi har hygget os, hvordan Helle, Palle voldtog mig, jeg ville ikke, prøvede at komme fri, men så stak han hans tissemand op i mig, det gjorde ondt, men da han rigtig fik den i gang i mig, blev jeg helt vild, jeg skreg af glæde det var så dejlig, men jeg måtte ikke sige det til dig, vi var jo inde at se en porno film i byen, for at jeg kunne se hvor dejlig det var, han sagde han tit havde haft lyst til at stikke hans tissemand i os begge to, vil du være med til det, hans tissemand er meget tyk. Så sprøjtede han en masse ind i mig, men det løb ud igen. Jeg lovede Helle jeg skulle tie stille og tænke over det med at han skulle kneppe os begge

Min datter fik pik af naboen
I alt: 3.7 ud af 5 - fra i alt 9 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér