BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg hjalp idag vores nabo Frederik med at tage hans dyd..., røg det ud af min kone og gav mig et kærligt klap bagi.

"Øh ja...?", spurgte jeg med hænderne fulde af indkøb fra Netto.

SEX I DAG?

"Unge generte Frederik er usikker på at gå i seng allerførste gang med Emma der er hans allerførste kæreste. Han er bange for at gøre det hele forkert og ikke godt nok", sagde konen og gav mig et dejligt kys.

Jeg blev noget tændt ved tanken! Så jeg måtte spørge: "Spændende! Hvordan gik det så...?".

"Jeg snakkede med ham og spurgte om jeg måtte prøve at hjælpe ham og det måtte jeg gerne. Så vi tog stille tøjet af hinanden, kælede lidt...og han var bare så klar! Jeg nåede lige at kæle hans godt stive pik før han sprøjtede helt op på min hals og bryster! Og han ville gerne prøve mere!

Så efter en lille pause lagde vi os ned, jeg satte mig op på ham, red ham imens han kælede mine bryster og så eksploderede han oppe i mig. Han stønnede, grinede og fyldte mig godt op med sin sperm.

Jeg er lidt øm! For hans pik voksede, blev større og større, udvidede mig godt og kom helt i bund...", svarede hun og smilte til mig.

"Jeg har også snakket med hans kæreste Emma...", sagde hun og blinkede frækt til mig.

Tankerne fløj gennem mit hoved. Hvad havde de snakket om? Havde min kone oplært hende og haft sex med hende?

"Har du hjulpet hende...?", spurgte jeg.

"Næ, men jeg fortalte hende at du sikkert gerne ville snakke og hjælpe hende".

"Øh, jeg er jo en halvgammel mand der er begyndt at tabe håret...", sagde jeg lidt blufærdigt.

"Pjat", sagde min kone, "...det er en fordel for Jer begge. Du er ikke så hurtig som da vi var yngre. Så Emma kan nå at være med, mærke, nyde, give sig hen og ikke bare noget huhej-sex!".

Så lørdag aften havde vi begge en fræk aftale: Frederik ville besøge min kone og jeg skulle besøge Emma.

Jeg ringede på og Emma lukkede lidt genert og smilende op: "Hyggeligt at du ville komme".

Hun havde nogle meget højhælede røde sko på og en stram sort kort kjole der intet skjulte. Hendes læber var røde og fyldige, hendes bryster runde og hendes røv...var bare lækker!

Hun bød på gin og tonic og lagde ud: "Jeg elsker Frederik og glæder mig til at have sex med ham. Han snakker nogle gange om sex, mine veninder fortæller lidt...og jeg har intet prøvet endnu!".

Jeg smilede, tænkte på min kones taktik og spurgte om jeg måtte hjælpe. Emma nikkede og begyndte at tage hendes højhælede sko af. Jeg tog mine sko af og begyndte at knappe min skjorte op. Hun trak den stramme kjole af og stod nu i frækt sort lingeri. Jeg gik tæt på hende og løsnede hendes lange hår. Hun trak mine bukser ned, løsnede sin bh og lod den falde på gulvet.

Jeg kælede hendes runde faste bryster. Først med fingrene, så med hænderne, så kyssede jeg dem og suttede de små brystvorter. Hun havde lukket øjnene. Jeg kælede hendes hals, ryg og mave. Hun trak de små trusser af og stillede sig med lidt spredte ben.

Jeg kælede nu hendes faste balder, lår og ben. Satte mig på knæ og kyssede hendes mave og nærmede mig hendes glatte mis.

Den duftede dejligt! Jeg kyssede, slikkede og suttede hendes våde skamlæber. "Læg dig ned", sagde hun stille og drak lidt af sin drink. Jeg lagde mig på gulvet, hun satte sig ned, tog min pik i hånden og kikkede på mig.

Hun begyndte lidt usikkert at spille min pik. Min pik voksede lidt mere og jeg brummede tilfreds. Hun smilede og lod min pik glide op i hende.

"Uuuuhhhh", sagde hun, gispede og pressede min pik helt op i hendes varme omsluttende indre. Emma begyndte at ride mig hurtigt og jeg måtte stønne.

"Var det godt?", sagde hun og stoppede. "Øh, det er dejligt,...men vi er slet ikke færdige", svarede jeg, holdt på hendes hofter og styrede hende stille og roligt op og ned over min pik.

"Undskyld, men veninderne siger at det tit går meget hurtigt", svarede Emma.

Jeg forklarede at unge mænd ofte kommer hurtigt og et råd er at stoppe op, holde pauser og køre langsomt frem.

Hun nikkede forstående og spurgte så: "...kan vi så nå at prøve noget mere?". Jeg nikkede og hun rejste sig straks fra min godt våde stive pik og styrede den hen til sit røvhul. Jeg holdt stadig på hendes hofter, smilede til hende og pressede hendes faste røv ned over min pik. "Huuuuhuuuu", sagde hun, stønnede og bevægede sin røv kælent.

Hendes røv var strammere end hendes mis, men min pik var godt våd og gled nemt i bund. Hun stønnede igen og begyndte langsomt at ride mig. "Du gør det rigtig dejligt, Emma", hviskede jeg. Kælede hendes balder, ryg og bryster. Kunne mærke min pik var godt spændt. "Jeg kommer om lidt", stønnede jeg. Emma smilede genert, red mig helt i bund og stønnede.

En varme bredte sig i min krop, jeg holdt fast på hendes hofter og mærkede mine nosser tømme sin ladning langt oppe i Emmas røv. Hun grinede, kyssede min svedige pande og red mig langsommere.

"Vil du hjælpe senere...?", spurgte hun og lagde sig ved siden af mig: "På næste lørdag? Der skal Frederik i byen med vennerne".

Jeg nikkede og var spændt. Hvad skulle Emma have hjælp til? Og skulle Frederik i byen...eller besøge min kone?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 75 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.