BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Egentlig burde jeg være ganske flov over at ligge her på kanten af vor svømmepøl og nedstirre vor havedreng, Thomas, en gymnasieelev på godt 17 år som er i gang med at slå det sidste af vor græsplæne og som jeg ved går rundt med en halvstiv drengepik i sine shorts. Når jeg siger vor om svømmepølen og græsplænen så er det fordi jeg er en gift kvinde på 40 år, har en mand på samme alder, men ingen børn. Min mand og jeg er begge statsautoriserede revisorer med EU-forhold som speciale, hvorfor vi arbejder en del for modebranchen idet vi kan rådgive om forhold såvel indenfor som udenfor EU, hvis de vil have forarbejdet tøj udenfor hjemlandet. Især nede i Italien har vi mange job og vi rejser meget. Og vi har således økonomisk formåen til at have folk til at gøre hus- og havearbejde for os. Både min mand og jeg har også formåen og lyst til at dyrke sex såvel sammen som hver for sig. Min mand Poul kan slet ikke stå for bredrøvede unge piger med store bryster - så vil han kneppe både pigernes fisser og deres bryster. Selv har jeg pæne store bryster og da jeg ikke har fået børn kan jeg endnu gå uden bh. Så når jeg kommer gående og min store barm vipper under en næsten gennemsigtig bluse så sker det ikke så sjældent at mænd omgående får ståpik. Og vor havedreng, Thomas, har som sagt allerede en halvstiv pik fordi jeg ligger her på solvognen iført en meget lille Bikini. Og liderligheden har allerede sneget sig op mellem lårene på mig bare ved tanken om at friste og lege med hans måske uprøvede drengepik. Jeg kan ikke stå for helt unge mænd på 17 - 18 år og deres mange gange uprøvede pikke. Unge stive ståpikke kan sprøjte med enorm kraft og har evnen til at blive hårde ståpikke og klar til at sprøjte igen efter meget kort tids pause. Faktisk har jeg fået en knægt på 18 år og hans pik til at sprøjte 5 gange indenfor en halv time, men så var pik og nosser også ligesom tømt. Desuden elsker jeg at blive røvpulet, hvad enten det er af en ung eller lidt ældre elsker der gør det.

Thomas - vil du have noget koldt at drikke - en cola eller en øl, råbte jeg til ham. En cola, råbte han tilbage. Så kom her op og sæt dig indtil jeg finder en cola, fortsatte jeg og gik ind for at hente en cola i køleskabet til Thomas og et glas køligt hvidvin til mig selv. Da jeg kom ud igen på terrassen sad Thomas i en havestol med bar overkrop. Han var godt solbrændt. Jeg kunne ikke lade være med at lade min ene hånd glide over hans brystkasse samtidig med at jeg sagde til ham: Din krop har en dejlig kulør - ligger du meget ved stranden og ta´r sol samtidig med du kigger på topløse unge damer. Thomas stirrede lidt forbavset på mig fordi jeg havde rørt ved ham imens han fremstammede: Du har da også fået sol på din krop og er godt brun.

Da jeg satte mig i havestolen overfor ham, sukkede jeg, lænede mig fremover så han rigtig kunne se min kavalergang og hviskede til ham: Ja - men jeg har også nogle grimme hvide striber på mine bryster, hvor jeg ikke har fået sol endnu og hvis du ikke sladre så må du godt se dem. Thomas blev nu lidt rød i hovedet og det tiltog da jeg trak min bikinioverdel ned så han kunne se mine to brystvorter og mine hvide striber for neden på brysterne. Her kan du se hvor solen ikke har ramt, sagde jeg og fortsatte og hva´faen - nu har du set mine babser, så kan jeg jo lige så godt sige topløs ved siden af dig, og så smed jeg min overdel. Thomas gloede som besat på mine bryster og samtidig var bulen i hans bukser så sandelig ikke blevet mindre. Har du aldrig set et par damebryster sad´n helt nøgne, sagde jeg til ham. Næh; joh, men bare på lang afstand, svarede han. Jeg lagde mine hænder under hvert af brysterne og løftede dem op mod ham. Ka´ du li´ dem, spurgte jeg frækt. Jah - jeg synes de ser smaddergodt ud, fremstammede Thomas.

Du må godt kysse på mine bryster - eller vil du hellere kalde dem babser eller patter - eller hvad unge fyre som dig kalder dem. Man kunne jo også kalde dem for Babs og Nutte, svarede han smilende. Jamen - så kom hen til mig og kys Babs og Nutte, sagde jeg indbydende og tog samtidig fat om mine to brystvorter med mine to pege- og tommelfingre og nulrede dem. Da han bøjede sig ind mod mig og rørte ved min venstre brystvorte med sine læber, rakte jeg hånden ned og følte på hans mere end halvstive pik udenpå hans shorts. Jeg har på fornemmelsen at din manddom vil ud af bukserne og også mærke solen, hviskede jeg til ham. Du har gejlet den sådan op, mumlede han og da han samtidig flyttede sine læber til mit andet bryst stak jeg hånden ned i hans shorts, greb om pikken og spillede lidt på den. Han rejste øjeblikkelig sin krop op og vidste ikke rigtig hvordan han skulle tackle situationen. Tag dine shorts og trusser af og lad mig føle på din pik, sagde jeg til ham. Forsigtig lod han sine små tøjstykker forsvinde ned om benene og nu stod han rank med en opad strittende pik. Jeg lagde forsigtig den ene hånd rundt om skaftet på hans pik og med den anden hånd kælede jeg med hans nosser. Så kørte jeg forhuden frem og tilbage over hans pikhoved. Han stod nu kobberrød i ansigtet og hans åndedræt blev lidt stakåndet. Jeg så op på ham og sagde til ham: Der er ikke noget at skamme sig over - det er dejligt, hvis du nyder det for så nyder jeg det også. Jeg satte mig nu på huk foran ham og kørte lidt hurtigere på pikken. Føltes det dejligt når jeg spiller på din pik, spurgte jeg. Ååh, jaaahh det gør så dejligt - men pikken kommer snart, stønnede han. Du skal bare lade den sprøjte, sagde jeg til han og fortsatte sprøjt al din sperm ud over mine bryster. Knapt havde jeg sagt det før han han sagde højt: ÅÅHH --ohh - det kommer - det er nu - nu sprøjter den, og nu stod frisk drengesperm i rimelige mængder ud af hans pik og klattede godt på min store barm.

Efter vi havde skyllet os af under den udendørs bruser gik vi hen og lagde os nøgne på en luftmadras. Thomas øjne stod på stilke da jeg smed bikiniunderdelen og jeg konstaterede snart at der var ved at komme liv på ny i hans unge pik. Jeg lagde mig på siden tæt ind til ham og med hånden under mit hoved og begyndte at småkæle med ham ved at lade min hånd glide op og ned ad hans mave. Du har sådan en dejlig muskuløs og harmonisk krop, sagde jeg stille til ham samtidig med at jeg lod en finger køre rundt om hans brystvorte. Jeg kunne se at hans pik nu blev stiv i små ryk og hviskede ham nu i øret: jeg er vild med din pikkemand - ska´ vi lave noget rigtig sexet og frækt med den - er du frisk. Hmm - jaaahh min kæp er ved at blive stiv igen, svarede han stille. Har du prøvet at en pige sutter på din pik, spurgte jeg ham. Næh - det har jeg ikke prøvet, men kun set på PORNOFILM, svarede han. Vil du prøve det, hvordan det er når jeg sutter på di stivert, fortsatte jeg. Han nikkede bare.

Nu fattede jeg om hans pik, trak forhuden helt ned mod pikroden og tog hans højrøde pikhoved und mellem mine læber og lod tungen cirkle rundt på toppen af pikken. Hmm - hold kæft - aarrh jaaahh, hvor gør det dejligt i kalorius, stønnede han men den kommer måske snart igen, stønnede ham videre. Du må ikke sprøjte indeni - min dejlige ungdomselsker, sagde jeg, for nu ska´ jeg først til at nyde din dejlige pik - for den ska´ bolle mig eller rettere sagt jeg ska´ bolle den. Jeg rejste mig nu og skrævede ind over ham, placerede mine ben på hver side af hans krop så jeg havde front mod ham og gjorde klar til at ride ham. Jeg tog omkring hans pik og førte den ind i fissen og sænkede mig nu langsomt ned over den imens han i sin liderlighed stønnende hviskede: Åh det er så dejligt nar din fisse klemmer sammen om min pik. Jeg begyndte nu at ride han stille og roligt for at han ikke skulle komme for tidligt. Min kusse koger af liderlighed når den mærker din dejlige pik, hviskede jeg ham i øret, nu skal du lære at kneppe i doggystilen, fortsatte jeg. Da jeg løftede mig fra hans krop smuttede hans pik ud af fissen og godt indsmurt i mine safter lagde den sig til rette op ad hans maveskind som en glinsende tryllestav.

Jeg lagde mig nu på knæ og albuer ved siden af ham og bad ham om at komme om bag mig og kneppe mig bagfra. Han var hurtig bag mig og han lagde nu sin pik mellem mine røvballer. Ta´ mig nu bagfra, sagde jeg og vrikkede med røven fra side til side. Jeg kunne høre han onanerede som en vanvittig på sin fedtede pik indtil han forsigtig trykkede den mog fissespalten. Jah - ja la´ mig få hele pikken op i mig - kør den helt i bund, hviskede jeg til ham. Nu blev han ligesom mere modig for han tog fat om mine hofter og begyndte at støde hårdt til. Gør det godt - er min pik go´ nok, stønnede han. Jaaahh, jaa - åååhhh det er dejligt - din pik bliver så hård - ddeeettt eerr ssåå skkøøønt som den masserer det inderste af min fisse - nu skal du bare kneppe til din pik fyrer hele ladningen af. Det sku´ jeg næppe ha´ sagt for inden længe eksploderede han pik i et vulkanudbrud og hans sperm sprøjtede ind i mig som varm lave. Halløjsa det var sandelig hurtige skud fra hoften - hold din herlige fyr inde i mig så skal jeg malke den ren for sperm. Det var så fucking lækkert, stønnede han. Efter et stykke tid gled han nu af mig og vi faldt om på luftmadrassen. Var det godt at kneppe mig, spurgte jeg ham. Han nikkede bare og prustede. Vil du kneppe mere i dag eller vente til en anden gang - du kan komme i morgen og bolle min våde, stramme fisse sagde jeg til ham. Jamen - i morgen skulle jeg egentlig læse sammen med min klassekammerat, Rasmus, så jeg ved ikke rigtigt, svarede Thomas. Så kunne du jo tage Rasmus med her hen, så kunne vi hygge os alle tre, foreslog jeg. Og sådan blev det aftalt at de to gutter skulle komme næste eftermiddag. Så fik jeg måske to dejlige drengepikke. Det kan jeg fortælle om i historien om Rasmus og Thomas.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 74 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.