BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en onsdag i november. Konen var på arbejde, men jeg havde taget afspadsering et par dage fra arbejdet. For idag var det Operation Dagsværk og vi havde hyret to elever til at hjælpe os. Konen synes det var en genial idé! Vi havde lavet en liste med opgaver, købt sodavand og lidt at spise til dem. Hvis der blev behov kunne de komme igen i morgen.

"Forfør nu ikke de unge piger alt for meget" havde konen sagt grinende.

SEX I DAG?

Det ringede på døren og udenfor stod to unge fyre: "Hej, vi kommer fra Operation Dagsværk og vi hedder Tobias og Mikkel".

De var begge høje og muskuløse, gik i gymnasiet og havde deltaget i Operation Dagsværk sidste år.

Jeg kom til at tænke på konens frække bemærkning under morgenmaden og den tændte mig. Så da fyrene kikkede på listen over opgaver måtte jeg spørge: "Jeg har også en fræk opgave vi har glemt at skrive på listen...".

De kikkede nysgerrigt på mig...!

"Jeg giver Jer hver et blowjob. Den der spermer mest får 100 ekstra og den der holder længst får 100 ekstra", sagde jeg.

De kikkede på hinanden, smilede og nikkede.

Tobias gik straks igang med at knappe sine bukser op.

Jeg satte mig tilrette på knæ foran dem og begyndte at trække Mikkels joggingbukser ned.

De stod nuvbegge med bukserne nede og tøvede lidt med at trække deres underbukser ned.

De kikkede på hinanden, grinede og trak dem så ned.

Tobias pik var slap, lang, tynd og lidt behåret. Hans nosser var små og kuglerunde.

Mikkels pik var allerede halvstiv, tyk og glat. Hans nosser var store og hang tungt ned.

Jeg tog en pik i hver hånd og begyndte roligt at varme dem op. Så slikkede jeg Tobias behårede nosser og suttede på dem. Hans pik var begyndt at vokse og han havde allerede lukket sine øjne. Jeg lod min tunge glide fra nosserne op ad skaftet og suttede hans lille tørre pikhoved. Han stønnede!

Han fik lige en pause...!

Så slikkede og suttede jeg nu Mikkels tunge glatte fugtige nosser, slikkede hans stive tykke skaft og suttede hans store godt våde pikhoved. Han kikkede smilende ned på mig og stønnede ikke...!

Jeg vendte tilbage til Tobias og begyndte at sutte hans nu stive lange tynde pik. Hans pikhoved var blevet godt vådt og vokset en del. Jeg tog hans små behårede nosser i min ene hånd og lod hans pik glide frem og tilbage i min mund. Hans lange pik kom godt ind i min mund. Jeg satte tempoet op og suttede dybere og dybere. Nu stønnede han godt,...så jeg holdt en pause og gik igang med Mikkel.

Jeg gav Mikkels pik samme kærlige behandling...og han stønnede stadig ikke!

Hans tykke pik fyldte min mund ud og fra hans pikhoved kom der en hel del sej præsperm.

De skulle have samme vilkår og behandling så jeg gav Mikkel en pause og vendte tilbage til Tobias.

Præsperm dryppede fra hans spændte pikhoved.

Jeg lod hans pik langsomt glide ind mellem mine læber. Omsluttede den med læberne, suttede langsomt, tog mine hænder på hans hofter og satte så tempoet op. Når jeg suttede i bund kunne jeg lige slikke hans små nosser med min tungespids, selvom hans lange pik gav brækrefleks en gang imellem.

Tobias stønnede med åben mund og lukkede øjne. Så udstødte han et "åhhhhjaaaaa" og jeg kunne mærke hans sperm blev skudt ned i min hals. Han afleverede hele fem kraftige store skud tyk sperm og jeg måtte synke flere gange. Jeg suttede ham helt færdig imens han stønnede "ååhhh tak".

Så var det Mikkels tur! Han stod stadig og kikkede og smilede. Den seje præsperm var gledet fra hans store pikhoved ned langs hans tykke glatte skaft til de fugtige glatte tunge nosser.

Jeg slikkede præspermen først af nosserne, så skaftet og til sidst pikhovedet. Måtte slikke mig godt om læberne og synke.

Hans pikhoved var vokset endnu mere og jeg måtte gabe godt op for at kunne sutte ham. Suttede først langsomt og satte så tempoet op. Det var lidt svært med hans tykke pik, men det lykkedes at slikke hans tunge nosser når jeg suttede i bund. Mikkel stod stadig og kikkede, smilede, men stønnede ikke!

Samtidig med at jeg suttede godt begyndte jeg at kæle hans inderlår, nosser og balder. Nu havde han lukket øjnene! Jeg kælede hans glatte mellemkød og lod mine fingre kæle hans røvhul. Nu stønnede han! Jeg smurte fingrene med noget af hans gode præsperm og lod en finger glide op i hans røv. "Mmmmm", sagde han nu og tog fat i mit hoved med hans store varme hænder.

Jeg lod endnu en finger glide op i hans røv. Han pressede mit hoved mod hans tykke spændte pik. Jeg lod endnu en finger glide op og bevægede nu de tre fingre legende rundt i hans varme røvhul. Pressede fingrene længere og længere op.

Jeg kunne mærke hans pik var helt spændt, min mund var helt udvidet, hans nosser havde trukket sig lidt opad...og han var meget koncentreret. Han pressede mit hoved mod sin pik, stirrede ned på mig, smilede, stødte pikken ind, trak vejret dybt...og så kom han!

Hans sperm føltes som en tynd stråle der løb ned i min hals. Jeg legede lidt med mine fingre og lod dem så glide ud af hans røvhul. Han slap mit hoved, jeg slikkede mig om munden og suttede så ham helt færdig.

Fyrene trak bukserne op, satte sig ned og pustede ud. Jeg gav dem lidt at drikke og sagde: "Om lidt går vi i gang med opgavelisten. I klarede den frække opgave rigtig godt og har lige tjent 100 ekstra hver. Har I lyst til at tjene ekstra på en fræk opgave i morgen...?"

De nikkede ivrigt begge to!

"Min kone ligger i morgen tidlig klar med bind for øjnene, nøgen, bundet til sengen. Ja,...det er vores lille leg", sagde jeg og fortsatte: "Hun kan godt lide at blive overrasket og er ikke sart! Jeg tænker Jeres opgave kunne være at overraske hende, forføre, nyde og bruge min frodige liderlige modne kone og gøre lige hvad I drømmer om. Og i morgen er det ikke mig, men hende der er dommer".

"Wow", sagde Tobias. "Lige hvad vi drømmer om...?", spurgte Mikkel smilende. Jeg nikkede med et frækt blink i øjet...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.