BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi bor i udkanten af københavn og har boet i vores parcelhus i et par år. Judy er 27 og jeg selv 34.
Vi nyder at være kommet lidt væk fra centrum og mærker tilfredsheden med det borgerlige liv.

Vi kommer godt ud af det med vores naboer Tina og Hans. Tina er 55 og Hans er 60. Vi har tit Tina inde til en kop kaffe da hun af og til er alene en uges tid ad gangen Fordi Hans er langturschaufør.

SEX I DAG?

Sommerferien er lige startet og vi nyder formiddagskaffe i haven da Tina kikker ind.
Tina og Judy kommer godt ud af det og jeg får dårligt et ord indført.

Samtalen kommer hurtigt ind på at vores planer i år er haven og at Judy allerede har fortudt det lidt.

Tina ser på hende "Ved du hvad, Hans kører til spanien om tre dage - i skulle tage og køre med og nyde et par dage i Barcelona" Judy sagde "Det lyder ellers spændende - det må vi dage lige overveje"
Tina grinede "Ja og jeg skal da lige høre Hans om det passer og han har lyst"

Vi kunne høre Hans kalde på sin kone - han var lige vågent og kom snart søvndrukkent ind også.
"Nå der er i - Godt at se jer naboer - Ja selvfølgelig mest Judy den dejlige tøs" han grinede og blinkede til hende og sagde så til mig "Også ok at se dig Kim - men du er jo ikke den samme fryd for øjet som det skår du er gift med"

Jeg grinede "Jaja - vi er jo ikke gift endnu så du kan stadig nå at score hende"

Hans var brovnet og ligefrem men faktisk skidesød når man lærte ham at kende. Tina forklarede om hendes forslag og Hans grinede "I skal være SÅ velkomne - det ville da være rart med lidt underholdning i førerhuset.

Han kikkede op og og ned af Judy og sagde "Og mon ikke der en del truckere på rastepladserne der kikker misundeligt efter mig når de ser hvilken lille godte jeg kører med. Judy havde en lækker frodigg krop med et par velformede store faste bryster og langt blond hår og blå øjne - jeg var heller ikke i tvivl om at hun var eftertraget på markedet.

Tina grinede "JaJa Hans men når de ser Kim kan de nok regne ud at hun er med ham - mon ikke?"
Hans trak på skulderne "Narh tror sgu de ville ønske de var i deres vogn"

Vi sludrede videre og da Tina og Hans ville ind og spise noget sen morgenmad sagde Hans "Nå havd så? Skal jeg lige rydde op i kabinen så i kan være der?"

Judy smilede "Tja vi har jo ikke lige talt om det endnu - men hvad siger du Kim?" Jeg sagde "Det lyder da sjovt - at se landevejen fra et førehus og så få et par dage i Barcelona - lad os gøre det"

Pludselig fløj tiden og vi fik pakket og var klar. Vi stod tidlig op - Hans holdt udenfor huset kl 6 og vi kørte med det samme og ville stoppe undervejs for morgenmad.

Jeg smed taskerne op til Hans der stuvede dem væk hvorefter han hoppede ned og kom over og pegede på trinnet og forklarede hvordan vi skulle svinge os op.

Judy havde sine stramme jeans på og da hun trådte op gav Hans hende et klap bagi og sagde "Ja så er det sgu bare om at finde teknikken, lille skat" Hun smilede skævt til os og tog i gelænderet og Hans lagde en hånd på hendes ene balle og skubbede. Jeg kunne se hans fingre havde godt fat og bemærkde pludselig hvor intimt og frækt det var. Det var nok kun mig men det pirrede mig at se på, men Tina så intet og Judy brokkede sig ikke - det var nok kun mig..
Hun kom op og nedefra var der god udsigt til en stram røv da hun forsvandt ind i førerhuset. Jeg kravlede op ved egen hjælp mens Hans kyssede sin kone farvel.

Han kom op i trucken og lagde hånden på min kærestes lår "Nå min skat, så må vi få gjort dig til en rigtig trucker tøs. Judy grinede "Ja jeg har aldrig kørt med sådan een før - så alt er nyt - glæder mig til at kunne skrive truckertøs på cv'et"

Jeg opgav at tælle hvor mange gange han lagde hånden på hendes lår når han fortalte anekdoter - men jeg bemærkede at det fra at være et let puf blev mere og mere gramsende og kjolen fik et skub opad hvergang. Hans historier var meget omkring sex og hvor mange af kolleger der hyggede sig med unge piger på turen gennem Europa. Judy spurgte om det var prostiturede og Hans grinede "Ja mange af dem er , men der er nu ligeså mange som dig - der bare kører med - blaffer eller noget"
Judy sagde "Men de her kvinder er vel ikke bare ude på sex det er vil primært for at få et lift?" Hans grinede og lagde igen en hånd på hendes lår "Jo det er det da - men som du selv sagde ville du gerne skrive truckertøs på cv'et, ikke?" Han klemte lidt på hendes lår og drejede hovedet fra vejen og blinkede til hende.
Kunne mærke min pik reagerede - det var lidt pirrende - jeg fornemmede at vores trucker-nabo bagte på min kone. Judy grinede "Nå så man er først en truckertøs hvis man har ligget med en trucker i førerhuset eller hvad?" Hans grinede "Ja - det er jo en fræk fantasi mange tøse rhar og når de så får muligheden - ja så skal det jo prøves ikke?" Hans hånd var gledet ned mellem hendes ben og han trak i hendes ben så de spredte sig lidt og jeg så Judy nu så ned på hans hånd og bemærkede nu for alvor hans tilnærmelser. Judy grinede "Haha Hans jeg tror nok at Kim vil frabede sig den del på mit cv som truckertøs, ikke Kim?" Jeg anede at Hans sad og aede min kone på låret og undrede mig over hun ikke reagerede på det, men var også pirret - hvad ville det her mon ende med? Var hun åben for ideen om at dyrke sex med den gamle fede trucker? Kunne Hans virkelig ophidse hende.
Jeg grinede og svarede derfor "Jeg tror at mange ting i at blive en truckertøs står mellem linierne og ikke ligefrem er tydelige i et cv"
Jeg så nu Judy med sin hånd diskret puffede Hans hånd væk mens hun sagde "Men vill du synes det var ok hvis jeg lå med en trucker?" Jeg grinede "Det ved jeg ikke skat - har aldrig tænkt på at se dig med en anden" Hans lo højt "Haha - det er sgu da ikke noget man spørger om lov til - det er noget der sker og noget man holder kæft med, ikke sandt?" Han klaskede Judy på låret og hun grinede "Jo det kunne godt være man ville få et plettet ry hvis man skiltede med det"

Vi var nået til Tyskland da Hans kørte ind på et stort sted - med resturenter og badeforhold. Hans hoppede ud og kom om og tog igen imod Judy - hans hånd greb hendes ene balle og jeg kunne tydeligt se hans fede tommelfinger mellem balderne - Han fik boret den længere ind mellem hendes balder da hun strittede ud med røven og trådte ned på trinnet. "Uhhh" sagde hun og fnisede. Vel ned på jorden sagde hun "Tak for hjælpen Hans - selvom det føles lidt intimt at blive holdt på numsen" mens hun trak bukserne ud af revnen. Hans grinede lummert "JaJa visse friheder må man jo tage sig af og til - glæder mig til vi kommer længere sydpå så skifter du vel til en kort kjole, ikke?"
Hun tjatede til ham "Frække fyr, så bliver det vist Kim der kommer til at give mig en hånd er jeg bange for" Tror vi alle tænkte sit - Hans tommelfinger havde været på afveje og godt inde mellem hendes balder - hun kunne godt mærke han ikke bare holdt men ragede på hende..."

Inden vi spiste viste han os badeforhold og toiletter. Toiltterne havde selvfølgelig glory holes og Judy grinede "Jeg troede ikke de fandtes i virkeligheden. Hans grinede "Nej men her er det ikke sjovt - der er jo herre og dametoiletter - man skal finde mindre steder hvor det er fælles toiletter med mindre man er homoseksuel" Vi gik mod restaurenten og Judy sagde "Hvis Jeg var mand ville da ikke turde stikke dyret ind - man aner jo ikke om kvinden synes det er ok - Jeg ville få et chok og skrige tror jeg". Vi satte os og Hans grinede "Nej måske skal man forsøge med en pegefinger først" Jeg sagde "Det lyder som en god ide hvis den bliver holdt om og gnedet på eller ligefrem suttet på er det vist gode tegn" Judy sagde "og et rap over fingeren eller et skrig er en klokkeklar afvisning"
Hans lagde hånden på hendes lår "Nogen tænder på at det er en fremmed derinde - andre at det er en de kender - men når man gør det gennem et hul i væggen er det som om det ikke er sket rigtigt og man kan lade som om man ikke ved hvem det er - på den måde har man jo ikke gjort noget med nogen"
Judy fnisede "Åh mon ikke det er sket - hvad siger du skat?" Jeg grinede "Til hvad?" Hun grinede "At det ikke er sket - ville du ikke mene jeg var utro hvis jeg havde haft sex med en gennem et hul i en væg?" Jeg grinede "Både og - tror mest utroskab handler om angsten for at miste og den her perverse leg er vist ikke starten på et nyt forhold" Judy sagde "Men indrøm du ville blive jaloux" Jeg grinede "Over du går på toilettet? - Husk på jeg ved jo ikke hvad der er sket, vel?" Hans grinede og lagde igen hånden på hendes lår "Som jeg sagde tidligere: Det er jo noget man holder kæft med ikke"

Vi fik morgnmad og Hans sad ved siden af Judy - han nød tydeligt det kvindelige selskab.
De kom bedre og bedre ud af det - i starten da vi var flyttet ind synes hun han var en gammel nar og jeg mærkede tydeligt at hun havde åbnet sig for ham. Hun havde åbenbart også vænnet sig han hele tiden havde hånden på hendes lår for hun reagerede ikke og når kan klappede under påskud af at skulle have sukker eller en serviet eller salt og peber eller - han fandt hele tiden et påskud - ja så lod han hånden ligge til hun havde rakt det. På et tidspunkt bad han om mælk i kaffen og hånden hvilede på hendes lår mens hun rakte kanden og da han med den anden hånd førte koppen frem kunne hånden blive mens hun skænkede.
Jeg var målløs og hun kunne jo diskret verfe den væk eller trække låret lidt til sig for at sige stop men hun gjorde det ikke.
Jeg tænkte - mon han fjerner den mens jeg også får mælk. Jeg prøvede derfor at række min kop over mod dem og sagde "Judy kan jeg også få lidt oveni" Hun smilede "Selvfølgelig skat" og skænkede. Hans hånd blev på hendes lår og da hun satte kanden kunne jeg se hans store fede hånd klemte om låret "Tak for god service 'truckertøs' og fjernede så endelig hånden igen.

Jeg bemærkede at Judy kastede et nervøst blik mod mig. Jeg var sikker på hun var nervøs for min reaktion på hans indladende adfærd - om jeg ville blive jaloux. Jeg mærkede at det pirrede mig at se dem og sagde derfor "Ja Hans fandme godt du samlede blafferen her op hende skal vi nok få godt selskab med" Judy grinede "Hvor er i åndsvage"

Få sex i dag

Vi kom ud til bilen og Judy prøvede at komme op selv og døjede lidt med det og hurtigt var Hans der med en hånd på røven. Igen lod han skamløst sin tommel glide ind mellem hendes balder og hun sagde "Tak Hans - jeg tror jeg er ved at få det lært" Han grinede "Ja vi skal nok få en truckertøs ud af dig" hun svarede "Ja det fornemmer jeg tydeligt" Hun sagde det ikke spydigt men mere som en konstatering og jeg opfattede det som en accept af hans gramseri..

Vi kørte videre og efter en time kunne vi mærke kaffen - alle trængte til at komme på wc. Det var en lille rastepalds og knap så veludstyret. Hans kom om og hjalp igen Judy denne gang med to hænder på hver sin balde. Hun kom sikkert ned og sagde "Dejligt du støtter mig Hans - det er noget sværere at kravle ned - det skal lige prøves et par gange" Hans havde en wc rulle i hånden "Det her er et af de steder jeg talte om - fælles toiletter - og det er ikke sikkert der er papir " han rakte rullen til Judy og vi gik mod toiletterne.
Jeg kunne ikke dy mig og sagde "Fælles toiletter? Så skal man passe på hvis der er huller i væggen, ikke?" Hans grinede "Jo man må håbe den på anden side har lært man prøver med en finger først et par gange". Jeg to den sidste bås og Judy den ved siden af og så Hans.
Kabinerne var over tegnet med graffiti og der var både lurehuller og et par glory huller i væggen - man kunne se at andre huller var blevet lukket med wcpapir eller en nødtørftig plade der var skruet på.
Hans råbte "Hov Judy - tror du jeg kan få lidt af dit papir - det kunne jeg godt bruge"
Judy svarede "selvfølgelig, Hans" og nysgerrigt kiggede jeg ind gennem et lille lurerhul. Der var også et pænt hul indtil Hans. jeg kunne se at Judy var ved at gøre klar til at række rullen ind nedeunder den sprække der er mellem skillevæg og gulv da Hans strakte hånden gennem hullet og strittede med langemanden. Judy undertrykte et fnis men lagde resolut sin hånd rundt om den store fed finger, og rykkede som var det en pik. Så slap hun og skubbede rullen og hånden tilbage gennem det store hul i stedet for under skillevæggen.
Jeg sad i min bås og mærkede hvordan det pirrede mig og tænkte at jeg ville blive så liderlig hvis det udviklede sig.
Der gik 10 sekunder så kom rullen igen og Judy tog imod den. Men så kom Hans igen med sin langemand og jeg kunne se Judy smilede - et gådefuldt smil.

Så holdt hun med tommel og pegefinger om hans langemand og jeg så måbende hvordan hun bøjede sig frem og lod yderste led køre kortvarigt mellem sine læber og selvom der var støj fra cisterene og pumper hørte jeg et veltilfreds brum ovre fra Hans kabine.
Hun slap ham og Judy fnisede dæmpet. Hans lagde sin hånd på hendes kind og aede hendes kind og så stak han en pegfinger ind i hendes mund. Hun gispede men begyndte rytmisk at rykke hovedet frem og tilbage.
Så slap hun og satte sig op - kom tydeligt i tanke om mig og sagde "æhh K-Kim - skal du også bruge papir?" Jeg sagde "nej tak skat er færdig vi ses ude ved lastbailen" Jeg trak ud og åbnede båsen - gik hen til døren og åbende den men listede så tilbage i min bås.

Jeg kunne se Judy var ved at tørre sig da Hans pik kom gennem hullet. Judy fik et chok kunne jeg se - det gav et sæt i hende og hun stod bare og kikkede. Hun trak ud og lagde hånden på låsen men vendte sig lige for at se den igen. Hans pik var enorm og stod med tydeligere blodårer og sitrede forventningsfuldt. Så gik hun - ildrød i hovedet ud.

Jeg listede ud og fik lirket døren op og gik også ud. Hans havde nok travle med at få pakket dyret ind. Tilbage ved bilen stod Judy. Stadig rød i hovedet "Hvor var du?" Jeg grinede "gik bare lige rundt og strakte benene - Hvor er Hans?"
Hun så på mig og sagde "Øh vel stadig på wc" Hun så ængstligt på mig men jeg smilede bredt og sagde "Hold op en dejlig tur vi er på ikke?" Judy smilede "Jo det er meget bedre end forventet"
Hans kom retur og så på os begge - nok for at se stemeningen - om Judy var gået til bekendelse. Han smilede "Nå så er vi klar igen - er i friske?" Judy svarede "Ja Hans - og jeg får virkelig lært noget om livet som truckertøs skal jeg love for!" Vi kravlede op i bilen og Hans lod mig hjælpe Judy op og jeg mærkede selv hvor tæt kontakten var når man havde hånden på hendes røv - jeg lod den glide melem balderne. Hun vendte så og så to mænd nyde synet af min hånd på hendes røv og hun smilede bare "Ih tak - i er virkelig søde at hjælpe mig med at komme ind og ud"

Vi kørte videre. Ingen sagde noget. Vi sad vist alle og gennemlevede det der var sket. ved to-tiden kørte Hans fra motorvejen og ind på en rasteplads hvor vi kunne få kaffe. Vi sad ved et bord og talte og han sagde "Hør i to i nat kan vi stoppe ved en større rasteplads hvor man kan leje et værelse - Og hvis i vil kan jeg tage værelset så kan i prøve at ligge i 'kahytten' - det er op til jer?"
Judy sagde "Jeg vil gerne være fuldblods truckertøs og sove i kabinen - men måske have et bad inden"
Jeg sagde "Ok så lad os gøre det"

Hans sagde "Måske skulle vi lige gå på wc inden sidste stop - jeg synes ikke jeg blev færdig før?" Han havde sin egen rulle med igen og sagde "Der plejer nu at være papir her men har vænnet mig til en helgardering" Vi fandt toiletterne og Jeg tog den første bås og så Hans kiggede ind i flere inden han pegede på en til judy og selv gik ind i den anden. Jeg listede ud af min og to båse frem og igen var jeg gld for al den støj fra pumper og cisterne der pep og dryppede. Jeg stillede mig op på wcets cisterne og skævede ind over.
Der var et kæmpehul i væggen mellem dem på vel en 20 gange 30 centimeter. Judy havde trukket bukserne ned og sat sig da Hans pegefinger og underarm stak gennem hullet.
Judy fnisede og holdt sig for munden - men så holdt hun om den igen og onanerede den. Hans tolkede det som accept og trak armen til sig og igen kom hans fede vom til syne og ind kom hans store pik.

Så skete der noget. Hun rørte den forsigtigt og Hans brummede "mmmmmm - mere"
Så holdt hun prøvende om den og forsigtigt spilede hun den lidt og hviskede næppe hørligt "Hans det her kan jeg ikke"
Hans gryntede lavmælt "Hvad kan du ikke? Det er jo aldrig sket truckertøs"

Judy så på den - tøvede lidt - men så holdt hun forsigtigt og prøvende om den og snart gned hun rytimsk på den og Hans gryntede veltilfreds.
Hun spillede hans pik lidt og hviskede lavmælt "Åhh det er SÅ perverst"og hendes ansigt nærmede sig og hun lod tungen ramme glansen. Pikken rykkede og rejste sig endnu mere som svar og snart omsluttede hendes læber glansen. hun gjorde det godt og det var tydeligt hvordan tungen bearbejderede hovedet i hendes mund mens hånden malkede roden. Hun slog brættet ned og lå nu på knæ på wcbrættet og onanerede fissen med den anden hånd. Hans kunne tydeligt se med gennem det store hul og stønnede halvt højt da han kom og Judy slugte hans sperm. Jeg kravlede ned og listede hen til min bås og lukkede døren.
Hørte Judy trippe ud og gik kort efter ud til hende.
Judy så skamfuld ud. Røde kinder og blanke øjne. Jeg smilede og aede hende på kinden"Vild med dig truckertøs" hun smilede skævt og drejde hovedet væk da jeg ville kysse hende "Jeg har mega dårlig ånde, skat" undskyldte hun.

Vi kørte til omkring kl 20 og Hans drejede ind hvor der var badefacilliteter og en restaurent. Vi fik et baderum og Hans sagde "Vi kan jo gå i resturenten og drikke en øl og bade på skift og vente til alle er klar inden vi spiser" Vi fandt et bord og Judy lod mig bade først og imens bestilte de en øl. Jeg skyndte mig og smugkiggede ind til dem. De sad og flirtede helt vildt og jeg gik ind til dem og Hans sagde "Jeg har bestilt en stor øl til dig Kim - Hold du bordet så kigger jeg lige ud og sætte strømstik til lastbilen og rigger til - jeg kommer når jeg også har været i bad"
Så gik de.
Jeg lod jakken hænge og øllen stå så alle kunne se der sad en. Jeg sneg mig ud og efter dem. Gaske rigtigt de gik ind i bruserummet og lukkede døren. Jeg stod udenfor og lyttede de smaskede og kyssede og Hans sagde "Det ser godt ud, Judy" og hun sagde "Åh Hans knep mig med din dejlige store mandepik" Hun stønnede højtlydt og råbte "JaJA - sprøjt i mig - søl min fisse til med truckersperm" Og Hans stønnede "Åhh jeg kommer oppe i dig - nuuu"

Jeg gik tilbage. og sad med min øl da Judy kom. Hun smilede til mig "Gæt noget?" Jeg så spørgende ud "hvad?" Hun fnisede "Jeg har barberet min fisse" Jeg smilede "Sådan en truckertøs fisse skal vist også være glat ikke?" Hun så kælent på mig "Jo så den kan få noget truckerpik" Jeg aede hende på kinden og kyssede hende og hviskede "Men så må du vist spørge Hans for det er jo ham der har truckerpikken, ikke?" Judy smilede bare og sagde "Mmmm du er så kæk, skat, tror du ikke du ville blive bare lidt jaloux ved jeg lod Hans kneppe mig?"
Jeg grinede "Jo en smule men måske ville det også være lidt for frækt at vide du fik truckerpik" Hun var målløs "m-mener du det? Ville du lade Hans kneppe mig, skat?" Jeg smilede "Tja det lyder da meget kinky" Jeg førte hendes hånd ned til mit skridt og hun grinede "Dit svin du tænder jo ligefrem på det"
Så lænede hun sig frem "Hør her hvis du vrikelig mener der vil jeg godt lade det ske for DIN skyld" Min hånd fandt hendes skridt "Frækt at tænke på at Hans stikker sin gamle pik op i dig" Hun fnisede "Tænk hvis han sprøjter i mig - så bliver du far til hans børn" Jeg kyssede hende på kinden "Hvis det sker kan vi vist godt skrive truckertøs på dit cv"

Hans kom kort efter - og vi spiste og Hans fik hældt både øl og vin på os uden selv at drikke meget - han skulle jo køre vidre ved 6-tiden . Da vi forlod resturenten var vi halvfulde og da vi fandt kabinen var sengen okay bred og Hans sagde jeg henter lige mine ting og finde et værelse, men Judy sagde mens hun så mig i øjnene "Aih Hans lad os spare de penge - hvis vi klemmmer os sammen kan vi alle ligge i kabinen, ikke Kim?" Jeg nikke "Selvfølglig Hans - lidt trangt men det er jo bare en nat - så er vi fremme"

Hans tilbød så at sove henover sæderne. Vi slog det hen og jeg sørgede for Judy lå i midten. Jeg var spændt men faldt alligevel i søvn - udmatttet at vin og de mange frække oplevelser og vågnede ved en velkendt rytme. De lå og kneppede lige ved siden af mig. Judy lå med ryggen til Hans og aede mig imens han var oppe i hende. hun fandt min pik - stenhård og begyndte stille at onanere mig. Med et stille grynt kom Hans og det gjorde udslaget og jeg kom lige efter. Judy kyssede mig blidt og hviskede "Nød du det, skat?" "mmmm" mumlede jeg.

Jeg vågnede da bilen startede og lå med Judy i armene. Jeg kyssede hende og lod hånden nærme sig fissen. Hun spredte benene og jeg mærkede hvordan fissen gabte og sejlede i Hans sæd - men også at hun helt glat.
Jeg grinede "Din fisse har vist fået truckerpik i nat" Judy sagde "Mon ikke" Jeg smilede "Så frækt at du onanerede mig mens Hans kneppede" Judy så forskrækket på mig "Kim for fanden det skete bare og det var jo din ide, husk det" "Helt i orden skat - jeg tænder på din slutty side"
Hun smilede "Seriøst?" Jeg smilede "Vi ved begge hvem der har barberet din fisse og det er frækt at du Hans lille tøs" Judy fnisede og kravlede nøgen ud og kyssede Hans der var helt måløs over at os begge og hun nu ikke lagde skjul på noget.
Judy forklarede Hans om sagen og han smilede "Fedt Kim, det gør det noget nemmere at kneppe din kæreste når du gerne må vide det. Men min kon skal ikke vide noget okay?"

Efter dette kyssede de åbenlyst på resturenterne og gik hånd i hånd. Det var frækt at se hvordan hun var blevet scret af den fed stodder der var både brovten og mere end dobbelt så gammel som hende. Vi kom til Barcelona og Hans sagde "Hør vil i ikke sove endnu en nat i vognen inden i finder et hotel?" Judy så på mig så på Hans "Jeg vil godt ligge i din vogn, skat" sagde hun og kyssede ham. Vi lagde os og denne gang sov Judy helt nøgen. Hun kyssede mig og hviskede "Jeg har aldrig før gjort noget så perverst det ophiser mig at Hans den gamle fede trucker knepper mig" Hun fandt min pik og mens hun gled ned skubbede hun røven mod Hans der måtte ud at køjen og nu stod bag hend og hun lå på knæ ud over køjen og han stak pikken i hende mens hun slikkede på min pik. Hun så på mig "Åh skat Hans pik blokker mig så diejligt ud" Hun spilledede min pik mens hun vendte sig og sagde "Hans din pik vokser - du kommer inde i mig" hun så på mig og stønnede "Han fylder mig med tuckersperm" det var så frækt at hun onanerede min pik og talte om at blive spermet fuld af den stodder - jeg sprøjtede ud over maven.
Hans brølede ude i førerhuset mens kan kom i Judy. Hun slikkede sæd på min mave og fnisede "Dejligt at du lader Hans sprøjte i min fisse skat - Men du er faren hvis jeg bliver gravid" vi var jo holdt op med prævention fordi vi ville have børn - hun var fandme slutty. Jeg grinede "Horetøs". Hans stak hovedet ind "Hvad?" Jeg sagde "Judy vil gerne bolles tyk og du er åbenbart med i konkurrencen og at levere" Hans smilede "Hvor vildt" og kyssede Judy.
Vi fik to dage i Barcelona hvor alt var mærlkeligt normalt - som om det med lastbilen bare var en drøm og det sagde Judy en aften "Hør skat det her med lastbilen og truckertøsen - bliver i lastbilen okay - jeg vil gerne være en pæn pige igen"
Jeg grinede "jaja men hvis du bærer Hans barn vil det altid være et minde" Hun aede mig på kinden "Ja skat - et frækt minde"
Da vi kørte hjemad sagde Judy ligeud "Hør skat, må jeg ikke prøve at ligge en hel nat med Hans - alene?" Jeg indvilligede men da vi fandt et motel sagde hun "Jeg vil gerne prøve at gøre det i en seng - at ligge med Hans i udenfor lastbilen" Jeg sov jeg alne i bilen de lå på et motelværelse.
Jeg vågnede og gik ned i caffeen for at få kaffe og morgenmad og snart kom de to arm i arm og kyssede åbenlyst. De så mig ikke og de fandt sig et bord. og jeg kom over og sagde "Godmorgen skat" hun så forskrækket ud stadig samvittighedskvaler - man fattede det ikke. Jeg sagde "Hans hun er din til vi er hjemme - så jeg sidder ovre ved det bord så i kan lege par" Jeg gik igen. Og snart havde de glemt mig og sad og flirtede og kyssede.

Der var flere der gloede og de troede helt sikkert at Judy var prostituret. Da vi gik ud til bilen sagde Judy til mig "Sig at det er okay Kim - at du kan lide denne her leg - ellers stopper den nu!" Jeg smilede "Du mener du stopper med at gøre det for øjnene af mig - jeg tror ikke på du kan sige nej til Hans mere" hun smilede "Næ du har ret jeg har to mænd nu" - hun kyssede Hans. Og så sagde hun "Håber du bliver hos mig Kim - selvom jeg er blevet Hans' truckertøs" Jeg smilede og sagde "Hans for fanden - godt scoret"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.