BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det hele startede en mandag i april efter skole da jeg tjekkede min mail og så jeg havde fået en reklame om hjemmesiden scor.

I reklamen var der en rigtig lækker kvinde med ikke så meget tøj på, der smilte frækt, og som den hormonforstyrret teenager jeg var, blev jeg nysgerrig og gik ind og tjekkede det ud.

SEX I DAG?

Jeg gik i ottende klasse og var kun 15 år gammel, så jeg var godt klar over jeg ikke var gammel nok til at have en profil derinde, så jeg løj om min alder og skrev jeg var 18.

Jeg fandt hurtigt ud af helt præcis hvad scor gik ud på. Størstedelen af profilerne af både mænd og kvinder viste deres helt nøgne kroppe, men udelod deres ansigter.

Jeg blev helt vildt liderlig af at se på de her tilsyneladende helt almindelige danske kvinder som havde deres nøgne kroppe på display, og besluttede mig for at uploade nogle billeder af mig selv.

Det skal siges at jeg altid har været en forholdsvis attraktiv fyr. Mit navn er Daniel og jeg er 182 cm høj, har blå øjne og blond hår, træner boksning 2 gange om ugen og har derfor også en fin trænet krop, men det jeg er mest stolt af, er størrelsen af min pik, som allerede som 15-årig var 23 cm i længden og næsten 16 cm i omkreds når den var stiv, samt et par boller på størrelse med golfbolde.

Det har tit været et diskussionsevne når jeg var i bad efter idræt i skolen, og der havde da også gået en masse rygter om mig, som har ført til nogle situationer hvor piger har spurgt om at se den, men det er aldrig ført til mere, da de er blevet bange efterfølgende.

Jeg tog to billeder af mig selv, et hvor man kunne se min overkrop og et hvor jeg var helt nøgen, men udelod billeder af mit ansigt, både fordi jeg jo måske ikke helt ligner en på 18, men også fordi jeg følte det ville være super pinligt, hvis nogen jeg kendte så min profil derinde.

Jeg skrev en profiltekst om mine præferencer, som skal siges er ret bredt udseendemæssigt, da jeg som en liderlig teenager ærlig talt nærmest var klar til at hoppe på hvad som helst, men jeg nævnte dog 'MILF' som et tag jeg var interesseret i.

Jeg kunne selvfølgelig ikke betale for plus-profil, da jeg ikke var gammel nok og ikke havde et dankort, hvilket betød jeg ikke kunne skrive først, så jeg lod min profil stå, og håbede på det bedste.

 

Torsdag aften efter jeg et par dage havde fået adskillige uønskede beskeder fra mænd, fik jeg endelig en besked fra en kvinde med profilnavnet 'Thiccmom68'

Hun var 44, hvilket var et par år ældre end min egen mor, hed Michelle, var skilt og var nok det man kalder erotisk buttet med sine 78 kg. Hendes billeder var ikke helt nøgne, men bl.a. i en fræk natkjole hvor man tydeligt kunne se hendes figur igennem.

Hun skrev at hun kunne lide hvad hun så, og spurgte om jeg havde planer i weekenden.

Jeg var overrasket da jeg så hun var fra samme by som mig, og svarede hurtigt igen at jeg selv i den grad kunne lide hvad jeg så, og at min weekend var helt åben.

Efter lidt skriveri frem og tilbage, sendte hun et billede af sit ansigt, og spurgte om et i retur.

Hun var blond med store frække brune øjne og jeg var i den grad solgt.

Jeg var lidt nervøs omkring mit eget billede, da jeg jo var yngre end jeg udgav mig for. Jeg overvejede at putte make-up på for at se ældre ud, eller at tage min fars briller på, men besluttede i sidste ende for at tage et almindeligt billede af mig selv, dog uden trøje på, i håb om det kunne distrahere lidt fra mit unge ansigt.

Der gik under et minut før hun svarede

>Nøj hvor er du lækker!! <3<3<3

Jeg åndede lettet ud og smilte stort, komplimenter er trods alt altid rart at få, og fik endnu en besked.

Det var et billede taget oppe fra af hendes store nøgne patter klemt sammen, mens hun strak sin tunge ud.

Jeg kunne hurtigt mærke min pik røre på sig, og inden for kort tid var den hård som sten.

Jeg tog pikken ud af bukserne, som allerede dryppede med præsperm og sendte et billede tilbage af min stive pik, ved siden af en coca-cola dåse som perspektiv, som har det med at få den til at se ret kæmpe ud.

>HOLD KÆFT DEN ER STOR!! Er slet ikke sikker på den kan være i min lille fisse!

>Det må jo komme an på en prøve her i weekenden ;) kan du i morgen? svarede jeg, ivrig for at give det et forsøg.

>Jeg er først hjemme klokken 17 og så skal jeg lige aflevere min søn hos hans far, og gøre mig klar, men hvis du kan være her klokken 19, så kan du også få noget at spise.

Jeg kom pludselig i tanke om at hun jo var mor, og undrede mig over hvor gammel hende søn mon var. Tanken om at kneppe en andens mor gjorde mig mere liderlig end jeg lige havde regnet med.

>Jeg er mere interesseret i desserten ;) men jo lad os sige 19, svarede jeg.

>Mmm jeg glæder mig også til desserten <3, skrev hun.

Vi aftalte nærmere besked og hun sendte mig hendes adresse, som ifølge google maps kun lå ca. 2 km væk.

 

Da det blev fredag var jeg både super nervøs og spændt på det hvordan det skulle gå. Min ven Joachim kunne åbenbart mærke på mig at jeg var ved siden af mig selv og spurgte om der var noget galt “Nah, skal bare på DATE i aften,” smilte jeg stort. “Så jeg har lidt sommerfugle i maven.”

Joachim var flyttet til byen for et halvt år siden, og vi blev ret hurtigt venner. Han var ikke særlig høj eller sportslig, men vi interesserede os begge to for at spille computer, så vi connectede lidt der.

“Selvfølgelig skal du det. Pretty boys har det sgu nemt når det kommer til piger hva’? Nu må du passe på med den der!” sagde han mens han pegede på mit skridt “Jeg tror fandme ikke piger på vores alder kan håndtere sådan en slambert!”

“Jeg skal nok være forsigtig,” svarede jeg grinende

“Desuden er hun lidt ældre, så det skal nok gå. Hvad skal du ellers i weekenden?”

“Skal over til min far, så jeg ender nok bare med at game weekenden væk” svarede han.

Jeg kom pludselig i tanke om at Michelles søn også skulle over til sin far, og forestillede mig at det var var Joachim, men rystede hurtigt tankerne væk, det ville være for mærkeligt.

Efter skole gjorde jeg mig klar, gik jeg i bad og barberede mig selv glat, som jeg selv foretrækker det, og tog bare en t-shirt og bukser på. Jeg foretrækker frihed for underbukser, da de har det med at klemme pikken på en ubehagelig måde.

Jeg fortalte mine forældre at jeg tog over til min ven Joachim og spiste aftensmad, så de ikke skulle lave mad til mig, og da klokken nærmede sig 19, cyklede jeg ellers afsted.

Jeg ankom ca. 19.05 og ringede på døren, og da døren åbnede op, fik jeg en kæmpe overraskelse.

Michelle stod der med flot make-up på, som fik hendes brune øjne til endnu mere at stå ud og havde en lårkort kjole på, som strammede godt op omkring hendes store bryster. Jeg kunne se hun ikke havde en bh på, hvilket jeg syntes var ret frækt, da hendes brystvorter strittede ud igennem kjolen.

Jeg var overrasket over hvor lav hun var, måske omkring 160 cm høj, hvilket jeg fandt ret sexet.

Hun skyndte mig indenfor så naboerne ikke kunne se mig og lukkede døren, hvorefter hun hev mig ind i et heftigt kys. Jeg havde kysset før, men aldrig sådan her. Det var vildt vådt og varmt, med tunger der kastede sig over hinanden og efter få sekunder var min pik allerede forvandlet til diamant.

Hun trak tilbage og kiggede ned på mine bulende bukser mens hun slikkede sig om munden.

“Jeg håber du er sulten, maden er klar på bordet.” sagde hun, mens hun vendte sig om og begyndte at gå ud i køkkenet.

Hendes brede bagdel svingede fra side til side under kjolen i takt med hun gik, hvilket blot gjorde at min pik fortsat spændte ubehageligt i bukserne.

Jeg satte mig til bords og vi begyndte at gå i gang med at spise de burgere hun havde lavet.

Jeg tror hun kunne mærke på mig jeg var lidt nervøs, på trods af min åbenlyse liderlighed, og tog det helt stille og roligt. Vi lavede smalltalk mens vi spiste og så spurgte hun om jeg ville se en FILM med hende bagefter, hvilket jeg svarede ja til.

Da vi havde spist, satte vi os over i sofaen hvor hun satte filmen ’The Rebound’ på.

Filmen handlede om en ældre kvinde og en yngre fyrs kærlighed, og jeg tror lidt hun satte den på med vilje, da der også er en stor aldersforskel mellem os.

Michelle syntes det var lidt koldt, så hun hentede en dyne som hun lagde over os.

Under filmen begyndte hun at nusse mig på benet under dynen, og jeg begyndte at nusse hendes lår.

“Hvor lang tid har du egentlig været inde på scor?” spurgte Michelle mig.

“Jeg har faktisk kun lige oprettet mig her i mandags, og du er også den første jeg har skrevet med derinde fra.” svarede jeg.

“Hvordan kan det egentlig være du skrev til mig?“ spurgte jeg.

“Jeg synes du var helt vildt lækker… Man kunne tydeligt se du træner på dine billeder, og så har du en rigtig stor pik, meget større end noget jeg har set før,” smilte hun mens hun nussede mig på inderlåret, “Og så kan jeg godt lide at du er så ung, du er jo næsten gammel nok til at være min søn,” fniste hun “Men jeg kan til gengæld ikke forstå hvorfor du var interesseret i mig, jeg er jo bare en gammel dame.”

“Jeg synes du er vildt smuk… Jeg synes nu også det er frækt at du er ældre, det bare en bonus… Og så har du rigtig store bryster og da jeg så dit ansigt med dine store brune øjne, vidste jeg bare at jeg måtte have dig.”

“Nååå.. Så du kan godt lide mine patter? Jeg bruger normalt H-skål… Ikke at jeg har nogen BH på lige nu,” blinkede hun til mig og derefter lænede hun ind til mit øre og hviskede “Eller nogen trusser.”

Jeg kunne nu mærke at min pik efterhånden var godt smurt til med præsperm efter al den stimulation af bare Michelles ord og nussen på mit lår.

Nu ekstra liderlig, tog jeg modet til mig og, bevægede min hånd op ad hendes inderlår, så jeg næsten rørte ved missen. Jeg kunne mærke varmen fra hullet og vidste allerede før mine fingre rakte ud at hun var liderlig. Da jeg endelig kom i kontakt med missen, fandt jeg ud af at hun, ligesom mig også var helt glat, samt at hun i den grad var mindst lige så sjasket til med safter som min pik.

“Åååh ja, stik dine fingre op i mig Daniel, kan du mærke hvor våd jeg er for dig?” stønnede Michelle.

“Ja det var da vildt hvor du sejler, tror ikke der bliver nogle problemer med at få min pik op i dig når du er så sjaskvåd!”

“Det ved jeg nu ikke, min eksmand var altså kun 13 cm og på den tynde side, så hvis ikke dine billeder lyver er du nok dobbelt så stor i både længden og bredden!”.

Hun lagde nu sin hånd ovenpå bulen i mine bukser som allerede var våde, og begyndte at klemme den blidt, før hun knappede op. Da hun får lynet helt ned, springer pikken ud og bulede som et cirkustelt op under dynen.

“Hold da kæft! Jeg tror ikke dine billeder har løjet, vi kan jo nærmest sove under det telt den præsterer at opsætte der!” siger Michelle mens hun slikker sig om munden.

Imens fører jeg to fingre ind i hendes stramme våde fisse og kører dem ud og ind så godt som jeg nu kan finde ud af uden at have nogen anden erfaring end hvad jeg nu har set på PORNOFILM.

“Åååh ja, giv mig finger skat, det er fandme dejligt, bliv ved med det! Jeg har aldrig været så våd før, prøv med en finger mere! Gør mig klar til at tage din kæmpe pik!!” stønnede Michelle, mens hun forsøgte at omslutte sin lille hånd omkring min store pik som efterhånden var godt slimet til med mine egne safter af bare liderlighed.

Michelle bevæger langsomt hånden op og ned ad det store organ, og kaster nu dynen væk og ser pikken for første gang ude i lyset i hendes umuligt lille hånd. Hendes kæbe falder nærmest til jorden mens hendes øjne bliver store som tekopper.

“Hooold da kæft den er stor! Det fandme noget af et bat du har her Daniel! Men er du allerede kommet? Du er slimet over det hele.” siger Michelle.

“Nej jeg har bare været så liderlig siden jeg kom, at den har lækket præsperm hele aftenen, du er bare så dejlig jeg ikke har kunnet lade vær. Men der går nok ikke særlig længe hvis du fortsætter med at hive i den sådan der.”

Jeg rejste nu mine hofter og trak bukserne helt ned og smed dem af, så hun nemmere kunne komme til, mens jeg hev hendes kjolelængere op så jeg også selv havde bedre adgang.

Jeg forsøgte nu at føre tre fingre op i Michelles våde fisse, men det var ikke nemt, så jeg skiftede mellem to og tre indtil hun vænnede sig til den ekstra tykkelse.

“Mmmmm, det er godt Daniel, du skal bare blive ved, gør min våde fisse klar til at tage din kæmpe pik dybt op i mig senere! Åååårh det er dejligt!!”

 Alt den verbale stimulation påvirker mig nærmest endnu mere end hendes lille hånd der i højere og højere tempo glider op og ned ad mit lem, og jeg fortæller hende at jeg snart kommer. Jeg ved af erfaring at jeg kommer meget, især fordi det er nogle dage siden jeg sidst kom, så jeg er lidt bekymret omkring alt det sperm der kommer til at flyve udover det hele, men lige nu har jeg kun min kommende orgasme på tankerne.

“Mmmm, så er det jo tid til dessert!” stønner Michelle nærmest, før hun går ned på knæ mellem mine ben, tager hovedet af pikken i munden og begynder at sutte for livet løs.

“SLURP! SLUURP! SLUP!” lød det fra Michelles mund og hals mens hendes hoved boppede op on ned i mit skød.

Jeg kan slet ikke styre mig, og mærker at jeg er ved at nå målstregen, men jeg prøver alligevel at advare om at jeg kommer meget.

“SCHLUP! Det gør ikke noget skat mmm SLURP! SLURP! Jeg skal nok sluge det hele SLUURP!” siger hun mens hun kigger mig dybt i øjnene.

Det får mig over målstregen og jeg griber fat om Michelles hoved og holder det fast mens jeg kan mærke spermen blive skudt ud af pikken på mig og ind i munden på Michelle som grådigt sluger det ned i maven. Min pik pulserer omkring 20 gange og skyder nok hvad der svarer til en lille kop varm klistrende sperm ned i halsen på hende.

“MMPH SLURP SLURP MMMPH” lød det fra Michelle der forsøgte at sluge sit livs største ladning af sperm, mens hun febrilsk tager sin højre hånd ned mellem hendes saftige fisse og bringer sig selv til orgasme.

Når jeg efter hvad der føles som en evighed endelig er færdig med at komme, læner jeg mig udmattet tilbage og udånder dybt. Jeg kigger ned på Michelle som stadig sidder på knæ mellem mine ben med min pik halvt inde i munden. Hendes hår er et rod fordi jeg måske har holdt lidt for hårdt fast mens jeg tømte mig i hendes mund.

Hun kigger op på mig med blanke øjne og lader endelig min nu halvstive pik glide ud af munden på hende med et pop. Hun slikker sig om hendes skinnende læber og rejser sig op og sætter sig tæt ind til mig.

“Du havde ret, det var godt nok en stor ladning... Jeg har aldrig oplevet noget lignende… Jeg kan ikke få en bid mere ned,” siger hun fnisende mens hun klapper sig på maven og fortsætter “Jeg er aldrig kommet så hårdt før, af bare at sutte pik og give mig selv finger, det er helt vildt! Mærk hvor våd jeg er!” siger hun mens hun fører min højre hånd ned mellem hendes ben.

 

Idet min hånd får kontakt med hendes skamlæber, mærker jeg hvor slimet hele området er, og min pik begynder med det samme at bevæge sig igen.

Michelle bemærker hvordan min pik forvandler sig fra slap til sten hård på 10 sekunder, og fniser “Der skal ikke meget til før du bliver liderlig hva? Det er sgu dejligt at se du tænder på mig, min eksmand og jeg havde nok kun sex en gang om måneden, og han kunne slet ikke få den op igen efter at han havde kommet en gang, uanset hvad jeg gjorde.”

“Hvordan kan jeg ikke blive tændt når der er en så våd liderlig kvinde foran mig? Mmm du dufter godt, må jeg godt slikke dig?” spurgte jeg.

“Jeg er ikke så glad for at blive slikket, min eksmand gjorde det ikke og han sagde det lugtede dårlig når jeg var våd, så han holdt sig langt væk derfra.” Svarede Michelle.

Jeg ignorerede hende og dukkede ned mellem hendes ben, “Jeg bliver altså nødt til lige at smage dig, det er jo kun fair når du også har smagt mig,” og begyndte at lappe hendes kussesafter i mig.

Hun var våd overalt. Udenpå, indeni, der var safter overalt, hvilket jeg ivrigt sugede til mig.

“Ej stop, mmmmm…. Det smager da ikke godt vel? Ååårh ja, mmmm, kan du virkelig lide det?” stønnede Michelle mens hun løftede sine ben så jeg bedre kunne komme til.

“SLUURP! Det smager virkelig godt, jeg ved ikke hvad din eksmands problem var, jeg har aldrig smagt noget bedre i mit liv, SLUP SLURP!”

Mens jeg slikker Michelles fisse ringer hendes telefon. Hun kigger på den, får store øjne og tysser mig, så jeg stopper med at slikke, men bliver siddende mellem hendes lår.

Hun svarer den “Hej lille skat, hvad så?” Det må være hendes søn tænker jeg. Liderligheden bobler op i mig og jeg begynder langsomt at slikke hende igen.

Hun sender mig et ondt blik, men jeg slikker fortsat videre.

“Går det g-godt hos… Far? Koden til N-Netflix? Jo to sekunder” lykkedes det hende at sige. “Stop så! Hvisker hun svagt smilende mens hun holder hånden for telefonen.”

Hun løfter benene yderligere og giver mig endnu mere plads, så jeg ved hun ikke mener det og er lige så tændt som jeg er, og jeg sætter tempoet op og begynder at stikke en finger op i hendes våde fisse mens hun fortæller sin søn koden til Netflix.

“Virkede det? Mmm… Jeg kommer! ..Hva? Ah, jeg mener jeg k-kommer og henter dig på søndag lille skat! Åårh.. Nej ikke noget jeg ligger og træner... Jeg må løbe! Hav det godt hos far! BIIIP” “ÅÅÅÅRH JEG KOMMER!! JA SLIK MIG SÅ ÅÅÅÅRRRHHH!!”

Hun begynder at ryste og min mund fyldes nu med den sødeste nektar jeg har smagt endnu, som jeg suger til mig mens hun ligger og kommer sig efter sin orgasme.

“OMG hvor var det vildt! Du er virkelig slem sådan at slikke mig mens jeg snakker med min søn! Jeg anede ikke det kunne være så lækkert at blive slikket! Jeg synes ellers ikke normalt jeg kommer let, men du har allerede fået mig til at komme to gange, og du har ikke engang kneppet mig endnu,” sagde Michelle. “Det skal vi lave om på, kom!” siger hun mens hun tager fat i min stadig stive pik og fører mig hen til hendes soveværelse.

På vejen derind går vi forbi et værelse hvor døren er åben, hvor jeg kan se der hænger en plakat med et spil jeg også spiller. Det må være sønnens værelse tænker jeg.

Når vi kommer ind i soveværelset, tager hun sin kjole helt af, og jeg ser for første gang hendes lækre krop helt nøgen.

“Nøj hvor er du fræk, jeg kan slet ikke vente med at bolle dig og fylde dig helt ud med min pik!” siger jeg.

“Mmmm ja! Jeg vil have dig oven på mig første gang!” siger hun mens hun lægger sig ned midt på sengen på ryggen og spreder benene.

Da jeg er ved at kravle ind imellem hendes ben og skal til at køre min stive pik op i hendes sjaskvåde fisse, kommer hun pludselig i tanke om kondom. “Ah, du har vel kondomer med? Min eksmand fik nemlig en vasektomi, så vi havde aldrig brug for at have kondomer liggende, og jeg er heller ikke på p-piller.”

Få sex i dag

Jeg går nærmest i panik og bander indvendigt af mig selv for at have været så dum. Her ligger jeg over den lækreste MILF i verden, som ligger med spredte ben, min store pik der dingler ud for hendes saftige fisse, klar til at trykke i bund og endelig miste min mødom, og så har jeg glemt det vigtigste af alt som vi har lært i sexundervisning… Prævention.

“Åh nej… Jeg er bange for jeg fuldstændig har glemt alt om kondomer.” siger jeg sørgeligt i min fortvivlelse.

“Hmm det var ikke så godt… Det er ikke det bedste tidspunkt for mig at have ubeskyttet sex på,” siger Michelle og fortsætter “Der er jo også det med sygdomme… Er du clean? Du er jo en skøn dreng, så det ville ikke overraske mig hvis du kom lidt rundt omkring… Hvornår blev du sidst testet?”

Jeg vidste jeg kunne slippe udenom den ved at indrømme jeg var jomfru, men jeg var bange for hun ville blive tændt af, så jeg løj og sagde det var to uger siden.

“Okay, jeg er altså så liderlig at jeg skal have din pik lige nu! Men så må du love mig at trække ud inden du kommer, og købe kondomer til næste gang!”

Jeg jublede indvendigt både fordi jeg nu kunne få lov til at kneppe hende, men også fordi hun allerede snakker om en næste gang, og lovede jeg nok skulle trække ud, hvorefter jeg lænede mig ned og snavede hende, mens hun førte min pik op i sin våde skede.

Da min pik kommer i kontakt med hendes fisse, møder den en smule modstand, men fordi hun er så våd af safter, og min pik samtidig er våd både af hendes spyt, men også af præsperm, lykkedes det at få hovedet og de første 10 centimeter op i hende før jeg møder rigtig modstand.

Jeg tænker det her må være den dybde hendes eksmand kunne nå, og besluttede at mit mål nu var at ælte hendes fisse så den passer til min pik i stedet for.

Jeg hviskede ind i Michelles øre. “Jeg er den første rigtige mand oppe i din snævre fisse. Kan du mærke jeg strækker dine fissevægge?”

“Åårh ja din pik er tyk!! Du fylder mig som aldrig før med din store pik!! Knep mig så! Er du helt oppe i mig?” stønner Michelle inden hun kigger ned og ser der endnu er omkring 10 cm tilbage af min store fede pik at få op i sig.

“OMG der er stadig så meget tilbage! Du fylder mig allerede mere end min eksmand nogensinde har gjort, og du er kun halvvejs inde! Mmmm… Jeg vil have det hele! Giv mig resten!

Jeg begynder lige så stille at køre ud og ind, hver gang glider den en centimeter længere op i den snævre fisse der forsøger at tage imod alt den får givet.

Jeg kører pikken helt ud så kun hovedet er inde, og banker den så ellers så langt ind den kan komme, og jeg kommer så langsomt dybere og dybere ind i den våde grotte.

Når jeg endelig formår at være oppe i hende helt til roden, kan jeg ikke længere holde mig tilbage, og sætter skarpt tempoet op så den får hele armen.

“SLAAAP SLAAAP SLAAP SLAAP SLAAP SLAP SLAP” lyder det når vi vores hud klasker sammen

“ÅÅÅRH JA! KNEP MIG SÅ HÅRDT DANIEL!! DU ER HELT OPPE I MIG NU! JEG KAN MÆRKE DIG OPPE I LIVMODEREN!! HOLD KÆFT DU ER STOR ÅÅÅÅH JAAA! JEG KOMMER IGEN!” skreg Michelle lykkeligt.

“SLAP SLAP SLAPP SLAPP SLAPP SLAPP SLAPP”

Der er så meget fart på, at pikken hopper ud af fissen på Michelle, og hun bønfalder mig om at putte den tilbage, hvilket jeg med glæde gør.

“Ååååååh ja,” stønner jeg når jeg glider tilbage dybt op i hende.

Jeg kan mærke jeg snart sprøjter, men jeg prøver at holde ud fordi jeg ikke vil have det skal ende endnu.

“ÅH HVOR ER DET GODT! Her, tag mine ben op over dine skuldre! Det er min yndlings stilling” siger Michelle.

I den nye position her kan jeg kneppe hende endnu hårdere, og jeg holder mig ikke tilbage. Jeg knepper hende langt, dybt og hurtigt indtil hun nærmest skriger i glæde.

SLAPP SLAPPP SLAPPP SLAPP SLAP SLP SLP SLP SLP SLPP”

“ÅHH SKAT JEG KOMMER SNART IGEN! KNEP MIG SKAT GIV MIG HVAD MOR HAR BRUG FOR!”

“Det gør jeg også Michelle! Jeg er altså tæt på at komme, skal jeg trække ud?”

“NEJ! JEG ER DER NÆSTEN! BARE BLIV VED MED AT KNEPPE MIG LIDT LÆNGERE! GIV MIG DIN STORE PIK I MIN LILLE FISSE! DU MÅ IKKE KOMME ENDNU!”

“Jeg kan ikke holde mere Michelle!  Ååååh shit! Det er nu eller aldrig, ind eller ud?” stønner jeg febrilsk.

“JEG ER DER NÆSTEN!! ÅH FUCK SÅ KOM DA I MIG, GIV MIG DIN SPERM LANGT OPPE I MIN SULTNE UBESKTYTTEDE FISSE!! VIS MIG HVEM DER EJER MIG! KOM MED MIG! SPRØJT MIG TIL MED DIN BABYJUICE! ÅÅÅÅHHH” råber Michelle i orgasme.

Jeg kører helt til bunds i hende og kommer i samme øjeblik, og mærker vibrationen fra mine store boller der bliver tømt. Det kan godt være jeg allerede kom tidligere, men det her føltes næsten som lige så meget der bare bliver pumpet dybt ind i Michelles nu endnu mere sjaskvåde frugtbare fisse.

“ÅÅÅÅÅHH JA TAG MIN SPERM MICHELLE!” stønner jeg mens min pik pulserer igen og igen.

Når det er overstået, tager hun sine ben ned fra mine skuldre af og jeg ligger mig udmattet over Michelle med min pik stadig dybt i hende og kysser hende blidt.

Hun ser mig dybt i øjnene med sine skinnene brune bambiøjne og kysser mig tilbage. “Jeg kunne mærke da du kom i mig… Du har altså fyldt mig helt op, jeg kan mærke det sejler i min livmoder.” siger hun kærligt.

“Undskyld, jeg ved godt jeg skulle have trukket ud, men det føltes virkelig bare så dejligt, og ærlig talt tændte tanken om at gøre dig gravid mig helt vildt.” indrømmede jeg.

“Det er okay, det tændte også mig, selvom det var virkelig dumt… Men det er okay, jeg køber fortrydelsespillen i morgen, så jeg er sikker på jeg ikke bliver gravid.” sagde hun.

“Nå ja, det havde jeg slet ikke tænkt på, pyha.” siger jeg mens jeg langsomt trækker pikken ud af den oversvømmende fisse. “Åååh ja” stønner Michelle.

Når jeg har trukket pikken ud er jeg forbavset over der ikke flyder særlig meget sperm ud af fissen, efter den ladning jeg lige har givet hende.

“Du må være kommet så dybt oppe i mig at det meste sidder fast i livmoderen.” griner Michelle mens hun klapper sig på sin mave.

“Hvad kan vi gøre ved det? Skal det ikke ud?” spørger jeg.

“Jo, men det kommer nok til at løbe langsomt ud, medmindre jeg bliver stimuleret.”

Jeg skubber nu den halvhårde pik op i Michelle igen, hvilket får spermet til at flyde over ud af siderne og Michelle stønner igen “ÅÅÅRH JA, er du seriøst allerede ved at blive hård igen?!” spørger hun lamslået.

“Nej den er bare stadig lidt hård. Der går nok i hvert fald et kvarter før jeg er klar til at kneppe dig igen. Jeg ville bare lige se om jeg kunne hjælpe med at få det ud.” siger jeg mens jeg kører helt i bund igen så endnu mere sperm flyder ned ad skaftet. “Du har ret! Mere og mere kommer ud!” siger jeg.

“Mmmm… Du er simpelthen utrolig! Men prøv at tage den ud nu, jeg kan mærke det ikke længere er i livmoderen.” siger Michelle.

Da jeg trækker hele pikken ud denne gang, løber hele ladningen fra tidligere ud af det våde hul.

“Hoold da kæft! Du kan jo nærmest åbne din egen sædbank med den mængde der!” siger hun overrasket. Jeg må hellere få smidt lagnet til vask, få et nyt på, og så synes jeg du skal komme med mig i bad inden vi går i seng.

 

Klokken er nu blevet 22.15 og inden vi når ud til badet hører jeg min telefon ringe inde fra stuen af. Det er min mor som spørger hvorfor jeg ikke har taget telefonen og om jeg er på vej hjem.

“Shit! Jeg havde helt glemt at spørge hende tidligere om jeg kunne overnatte, jeg har sagt jeg spiste aftensmad hos en ven.” hviskede jeg til Michelle som står nøgen ved siden af mig, mens jeg holdt hånden over telefonen.

“Hey mor, jeg glemte helt at nævne at jeg ville overnatte her, er det okay?” spurgte jeg håbefuldt.

“Du er ikke ude og drikke et eller andet sted vel søn?” spurgte mor mistænksomt.

“Nej mor, jeg er bare over hos min ven, vi glemte bare tiden mens vi sad og spillede computer.” løj jeg.

“Jeg og far vil altså gerne have du kommer hjem nu. Så må du tage over og spille videre i morgen.” sagde mor resolut og lagde på.

“Jeg er bange for jeg bliver nødt til at tage hjem, mine forældre har det med at være stædige...” sagde jeg bedrøvet.

“Ah du bor stadig hos dine forældre? Jeg kan godt forstå de er bekymret, det havde jeg også været, også selv hvis min søn var 18. Især hvis jeg vidste han var i gang med at bolle ældre kvinder.” grinte hun.

“Hvorfor havde du ikke fortalt hende du overnattede her fra starten? Jeg troede aftalen var hele weekenden?” spurgte hun.

“Jeg var ikke sikker på hvordan det ville gå, jeg har aldrig mødt nogen fra scor før, så jeg ville vente indtil jeg var sikker, og så glemte jeg det sgu helt.” sagde jeg trist. “Men nu ville jeg ellers virkelig gerne overnatte så jeg kunne kneppe dig hele natten.” sagde jeg mens jeg tog fat om hendes numse.

“Mmm… Ja det er en skam, det havde jeg også glædet mig til.” siger hun mens hun klemmer fat om mit halvstive lem så der former sig en dråbe af præsperm for enden. “Men så kan det være du kan komme igen i morgen, og så må du huske at spørge om du må overnatte her, så du kan give mig nogle flere ture på det bat der i løbet af natten.” sagde hun mens hun smurte sin tommelfinger ind i præspermen, og førte fingeren op til munden og slikkede det i sig mens hun kiggede mig dybt i øjnene.

“Mmm… Jeg spørger som det første når jeg står op, risikoen er for stor til andet.” smiler jeg.

“Du må hellere lige få mit nummer, så du kan skrive hvad det ender med.” siger Michelle mens hun taster sit nummer ind i min mobil.

Efter jeg fået mit tøj på, kysser jeg Michelle farvel og cykler hjemad, mens jeg forestiller mig hvad morgendagen bringer.

Fortsættes…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.