BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Gennem de senere år har jeg kastet mig over maleri som hobby. Mit speciale er erotiske eller nærmest pornografiske billeder. Efterhånden havde jeg fået malet så mange billeder, at jeg syntes, det var tid at skille mig af med nogle af dem. Efter en del søgning lykkedes det mig at finde et galleri, som var villigt til at lave en salgsudstilling over en forlænget weekend og holde en lille reception på åbningsdagen. Ejeren indbød sine faste kunder og endelig oprandt den store dag.

Jeg havde omhyggeligt udvalgt mine bedste billeder. Det er især modne mennesker, jeg maler, alene eller i alle tænkelige kombinationer af kvinder og mænd. Stilen er naturalistisk – man kan se hvad billederne forestiller og ansigterne er genkendelige. Mine ”modeller” har været ansigter, jeg har fundet på nettet og de tilhører personer fra fjerne lande, så der er absolut ingen chance for, at nogen skulle genkende hverken sig selv eller andre. 

SEX I DAG?

Udstillingen forløb langt bedre end ventet. Der blev solgt adskillige billeder, bl.a. ryddede ejeren af en bøssebar i den indre by hele udvalget af billeder med mænd, mens billeder af kvinder og par fandt vej til flere forskellige købere. Nogle gæster var interesseret i at se flere billeder. Med dem aftalte jeg så besøg hjemme hos mig i dagene efter udstillingen. 

Blandt dem var et modent ægtepar i ubestemmelig alder. De dukkede op til den aftalte tid og gennemså stort hele min produktion. De kunne tilsyneladende lide min malerstil og spurgte om jeg ville male et billede af dem. De havde forestillet sig et ”sølvbryllupsbillede”, hvor de begge var nøgne. Det skulle være et meget privat billede, som i princippet kun de selv ville komme til at se. Vi blev enige om en pris og om mine betingelser. Jeg skulle have fuld frihed til at bestemme, hvordan billedet skulle udføres, de skulle posere som modeller efter mine anvisninger, og de ville først få billedet at se, når det var helt færdigt. De betingelser accepterede de, og vi aftalte en pris og en tid til at de kunne komme og posere. 

Da dagen kom, mødte de igen op. Begge var som også under det tidligere besøg nydeligt, meget konservativt klædt. Hun i spadseredragt, han i habit med hvid skjorte og slips. Jeg havde, før de kom, taget min malerkittel på. Det en løsthængende kittel, der dækker fra top til tå, nærmest som en præstekjole. Jeg er altid nøgen under denne kittel. Det er den sikreste måde at undgå at ødelægge tøjet med maling. 

Vi drak først en kop kaffe, og så bad jeg dem gå ind i mit soveværelse og lægge tøjet der og så komme tilbage, når de var parate. Imens forberedte jeg opstillingen. Jeg draperede et lagen over en gammel lænestol, tændte et blødt projektørlys mod stolen og satte et videokamera, diskret fæstnet til mit staffeli, i gang. Jeg satte mig til rette med min skitseblok, og snart dukkede parret, Lisa og Gustav, op. 

De kom med hinanden i hånden og virkede lidt nervøse, men jeg fik anbragt Lisa i stolen med Gustav stående ved siden af. Nu skulle de bare tage det helt roligt og langsomt begynde at røre ved hinanden, men ellers blive i grundstillingen i stolen og ved siden af stolen. Jeg kunne nu se nærmere på dem. Lisa var en dejlig frodig kvinde med store naturlige let hængende bryster, en stor bagdel og en smukt tilgroet trekant. Gustav var ret muskuløs, en anelse mave og en pik, der selv i slap tilstand var ret lang og tyk. Også han var behåret omkring pik og nosser, til gengæld var han næsten skaldet på hovedet, mens Lise havde en stor krøllet hårpragt. De klædte hinanden godt. 

Efterhånden forstod de, at de skulle glemme, at jeg var til stede, og bare koncentrere sig om hinanden. De kyssede, Gustav nulrede Lisas brystvorter, tog hendes bryster i hænderne og kælede for dem. Lisa strøg Gustav ned over maven og på ballerne. Gustav førte sin hånd ned i Lisas skridt. Hun tog imod ved at lægge det ene ben op over stolens armlæn, så hendes fisse blottedes. Jeg var på stedet klar over, at det var i den stilling hun skulle foreviges og gjorde flittige notater på min skitseblok. Måske anede hun selv det samme, for hun spredte benene endnu videre, da Gustav havde taget hånden til sig. Gustavs pik var stadig kun halvstiv. Jeg kunne ikke helt greje, om det skyldtes nervøsiteten eller om han forsøgte at holde rejsningen tilbage. Igen anede jeg noget nær en tankeoverføring til Lisa, for hun tog nu pikken under kærlig behandling, samtidig med at hendes hånd bearbejdede Gustavs bagdel. Jeg kunne ikke helt se det, men efter hans reaktion at dømme, skete der noget, der satte gang i pikken. Jeg gætter på, at hun havde ladet en finger glide op i røven på ham. 

De var nu i en verden, hvor de ikke længere ænsede min tilstedeværelse, og jeg var helt sikker på, at jeg på videooptagelsen kunne finde det helt rigtige billede, som kunne blive forlæg for maleriet. Jeg var heller ikke upåvirket, faktisk stod min pik nærmest lodret under kitlen, og præspermen havde endda afsat en afslørende plet, som heldigvis gemte sig blandt mange ubestemmelige farveklatter. 

Jeg vidste, at de havde en aftale efter seancen hos mig, og da den aftalte time snart var til ende, var der ikke andet at gøre end at bryde af. De skulle jo også have tid til at nette sig og komme i tøjet igen. 

Vi aftalte tid til to nye seancer. Jeg lod dem forstå, at de var velkomne begge to, men at kun en af dem ville komme i ilden pr. gang, da formålet var at få de rigtige proportioner, farver og træk frem fra hver af dem, og det ville tage sin tid. 

Dagen efter gik jeg i gang med billedet på et lærred på 1,5 * 1,5 m. Jeg gennemså den hemmeligt optagne VIDEO og printede de bedste positurer ud. Jeg skal ikke trætte med de tekniske detaljer, men blot understrege, at det er et ret stort arbejde at male et billede i den størrelse, især når det er naturalistisk.

Ved næste aftale kom Lisa alene. Gustav var til et vigtigt møde, sagde hun. Hun ville gerne tage et hurtigt bad, før vi gik i gang. Imens fandt jeg målebånd, skitseblok og kamera frem. Det halvfærdige billede var naturligvis dækket til. Da Lisa kom nøgen ind fra badet, forklarede  jeg hende, at jeg nu var nødt til at måle, tegne og fotografere en række detaljer på hendes krop. Hun skulle bare slappe af. Min tilgang var helt professionel. Jeg startede med håret og ansigtet, målte, noterede og fotograferede i et væk. Så hænder og arme, skulder og bryster. Hendes dejlige modne bryster og store brystvorter målte jeg ekstra grundigt. Brystvorterne stivnede og hun begyndte at ånde lidt hurtigere. Jeg gik i gang nedefra. Jeg lå på knæ og målte og fotograferede fødder, lægge og lår. Jeg bad hende sprede benene lidt, så jeg kunne måle på indersiden af lårene. Da jeg holdt målebåndet op i skridtet på hende, mærke jeg en let fugtighed i fissen. Jeg rejste mig op og bad Lisa sætte sig i stolen med helt spredte ben. Jeg målte hendes hårbevoksning, spredte skamlæberne og blotlagte den allerede spændte klitoris, så jeg kunne tage nogle nærbilleder der. “Nu synes jeg ærlig talt du går for vidt”, sagde hun, “læg nu den kittel og indrøm, at du er ved at forføre mig.” Jeg sagde, at jeg lige skulle måle hendes hud- og hårfarver med min farvebestemmer, og i øvrigt havde hun indvilget i at posere efter mine anvisninger. Jeg gjorde mine sidste notater og trak så kitlen af over hovedet. 

Jeg var selvfølgelig ikke upåvirket. Min pik var ekstrem stiv. Lisa greb fat i den og vi mødtes i dybt tungekys. Jeg lod nu igen mine hænder glide ned over hendes dejlige krop. Jeg trak hende hen på en sofa, og snart var først min tunge, derefter min pik oppe i hendes smukke blodrøde håromkransede fisse. Vi bollede heftigt, og vores udløsning trængte sig hurtigt på. Et øjeblik efter Lisas højlydte orgasme kom jeg oppe i fissen på hende og igen da jeg trak mig ud. Hendes kusse formelig drev af sperm iblandet hendes egne safter. 

Vi lå og pustede ud et par minutter. “Tag lige min telefon”, sagde hun så, “den ligger på sofabordet.” Hun åbnede den og gav den til mig og bad mig tage nogle nærbilleder af fissen, og det så man kunne se, hvad det drejede sig om. For anden gang nærstuderede jeg hendes skræv og fotograferede det. Hun var godt tilfreds med resultatet og sendte det straks videre til ægtemanden “med venlig hilsen også fra maleren.” 

“Hvordan reagerer han nu på det?”, spurgte jeg. “Forhåbentlig ved at give mig en endefuld og så råkneppe mig både i aften og i morgen tidlig.” De havde et slags åbent ægteskab, hvor forståelsen var at de ikke skjulte noget for hinanden. Men oftest var de faktisk fælles om en tredje person i sengen, mand eller kvinde. De opfattede sig som heteroseksuelle, men erkendte også en biside, og de havde absolut ingen berøringsangst overfor personer af samme køn. 

Et par uger senere kom Gustav så til en tilsvarende seance. I mellemtiden havde jeg færdiggjort alt andet på maleriet. “Jeg er helt klar over, hvad der skal foregå nu, og forholder mig helt passiv, mens du måler og fotograferer, men bagefter kan du forvente at få røven på komedie i mere end en forstand. Det er vel naturligt, når du sådan har kneppet min kone uden min tilladelse.” Det blev sagt med et smil, så jeg tog det ikke så tungt. Jeg målte på fuldstændig samme måde, som jeg havde målt Lisa. Selv om Gustav forsøgte at holde sig i ro, var han ikke upåvirket, og pikken blev godt stiv. Da jeg nåede til pik og nosser, kunne jeg ikke andet end at udtrykke min beundring af og misundelse over hans udstyr. 21 cm. Hans behåring skjulte et par centimeter, men der var nok at tage af. Min egen pik havde også fornemmelser, godt skjult i malerkitlen. Da jeg erklærede mig færdig, nærmest rev han kitlen af mig og tvang mig ned over lænestolens ryglæn, men klaskene haglede ned over mine røvballer. Jeg nød hvert af dem. De var hverken for hårde eller for svage, men lige netop den fasthed, som styrker både givers og modtagers liderlighed. 

Han stak først en, så to og så tre fingre op i røven på mig. Jeg vred mig af velvære. Så placerede han en kraftig spytklat lige på ringmusklen og stødte pikken op i mig. Nu gjorde det ondt. Jeg ømmede mig noget, hvad der blot fik ham til at presse pikken længere i bund. Snart havde mit røvhul tilpasset sig og han kunne glide ud og ind uden problemer. Min smerte var afløst af velvære. Efter nogle minutter trak han sig ud, satte sig i stolen, mens jeg stod foran ham. Han suttede min pik på bedste vis, samtidigt med at han spillede sin egen. Vores udløsninger kom med højst et par minutters mellemrum og endte på hans mave og bryst. Gustav greb sin telefon, tog et par selfies af spermklatterne og sendte dem til Lisa med teksten “Nu har maleren fået pik efter fortjeneste”. 

Selv om jeg var klar over deres aftale, spurgte jeg alligevel til hvilken reaktion han forventede fra hende. “Det skal jeg sige dig, maler. I aften knepper hun mig i røven med sin dobbeltdildo. I morgen tidlig forventer hun, at jeg knepper hende i røven – og så har jeg vel fået mine bøsselyster styret for en tid.” Vi gik sammen under bruseren og tog en øl og en god snak før han måtte videre. 

Få sex i dag

Jeg havde nu alt materiale til maleriet og arbejdede flittigt på det i de følgende uger. Det tørrede og blev efterbehandlet, og jeg fik snedkereret en passende ramme. Det var blevet virkelig godt, og jeg ringede så til Gustav for at melde det færdigt. Han foreslog, at jeg bragte det ud til dem den følgende lørdag eftermiddag, så kunne jeg også være med til ophængningen. 

Jeg mødte op deres store villa med billedet pakket ind i et gammelt lagen. Lisa lukkede op og tog imod med et varmt kys. I stuen ventede Gustav og stak mig straks et glas i hånden. De var begge meget afslappet klædt i forhold til, hvordan jeg tidligere havde mødt dem. Lisa i en stram bluse uden bh indenunder og en lang slå-om-nederdel. Tom i t-shirt og løse joggingbukser, sikkert af et dyrt mærke. Overalt i stuen var der god kunst på væggene. Hjemmet osede af velstand. 

Jeg havde ikke fået mange slurke, før Gustav ville skride til afsløring af billedet og foreslog, at vi gik op i soveværelset, hvor det skulle hænge. Lisa ledte vej, jeg bar det store billede, hjulpet af Gustav. Oppe i soveværelset bad jeg dem vende ryggen til, mens jeg pakkede billedet ud og midlertidigt fjernede et af deres billeder for at bruge det ledige søm. 

Da de fik lov at vende sig, så de så mit mesterværk. Lisa med skrævende ben i stolen og Gustav med stiv pik ved siden af i en situation hvor de tydeligt er optaget af hinanden. Over stolen havde jeg malet et billede i billedet, hvor de stod som Adam og Eva foran kundskabens træ, i netop den stilling, de havde da de i sin tid trådte nøgne ind i mit atelier. 

I flere minutter sagde de ikke noget, men bare kiggede og kiggede på alle detaljer i det store billede, hvor de var gengivet i halv naturlig størrelse. Men så fik begejstringen fuld skrue. Jeg blev overøst med kys og kram og alle mulige lovord. “Nu må vi stille os op til sammenligning”, sagde Lisa og smed tøjet. Gustav fulgte efter, og de stod så og konstaterede, hvor præcist detaljerne i Lisas åbne kusse og Gustavs store stive pik var gengivet. De kyssede og pjattede, mens jeg stod og glædede mig over deres iver og begejstring. “Hør, maler, du må også smide tøjet, så du kan være med til at fejre billedet”, sagde Gustav. 

Snart lå vi alle tre på deres store dobbeltseng med Lisa i midten. Gustav og jeg skiftedes til at tungekysse Lisa. Vi gled langsomt ned langs siden af hende og kælede for hendes bryster. Vi tog hende på lårene og vores hænder mødtes i hendes skridt. Gustav rejste sig halvt op og spredte Lisas ben, så hendes fisse lå åbent tilgængelig. “Du kender den godt, så nøjagtigt du har malet den. Slik den godt og grundigt!” 

Han drejede sig så Lisa kunne få hans pik i munden. “Hun skal også slikkes bagi”, beordrede Gustav. Jeg løftede Lisas røv lidt op, så jeg kunne komme til. Alle tre stønnede og sukkede vi af velvære. Dernæst bad Gustav mig lægge mig på ryggen midt på sengen. Han og Lisa lod fra hver sin side deres tunge køre om mit pikhovede og skiftedes til at sutte den. Jeg måtte bruge al min selvbeherskelse for ikke at give mig hen og fyre kanonen af. Lisa satte sig nu overskrævs med ansigtet imod mig, og hun og Gustav førte sammen min pik ind i Lisas drivvåde fisse. Hun bøjede sig helt frem og gav mig dybe kys. Gustav gik ned i knæene bag hende. Jeg kunne ikke rigtig se, hvad er skete, men jeg tror han forsøgte at få sin pik op i røven på Lisa, men så vidt jeg kunne mærke, nåede han ikke så langt. Kort efter kom han om på den anden side af Lisa, skrævede hen over mig, rettede Lisa op og gik lidt i knæ, så Lisa kunne få hans pik i munden. Jeg havde nu frit udsyn til hans behårede røv og  store nosser, som slaskede frem og tilbage i takt med Lisas ferme mundarbejde.

For mig gik naturen nu sin gang. Jeg kunne ikke holde mig mere og sprøjtede under støn af vellyst min ladning ud i Lisas fisse. Gustav trak Lisa til side og om på ryggen og stak sin tunge dybt op i hende. Han må have kunnet smage min sperm. Lisa kom nu i en voldsom orgasme, som gennemrystede hele hendes krop. Gustav stak hurtigt sin pik op i hende og i løbet af et øjeblik kom han også. 

Vi lå alle tre lidt for at få vejret igen. Gustav og Lisa lå tæt og betragtede mit maleri. Det var tydeligt, at her var et par, som elskede sex, men som først og fremmest elskede hinanden. 

Efter et bad klædte jeg mig på – det havde ingen hast for Gustav og Lisa. De fulgte nøgne med nedenunder og jeg fik en lille mundfuld af den drink, som jeg fået ved ankomsten. Gustav fandt sin telefon og bad mig oplyse mit bankkontonummer, så han kunne overføre betalingen, hvilket han gjorde på stedet.

Jeg tog afsked med begge og begav mig hjemad. Jeg er ret sikker på, at de var i gang i soveværelset igen, før jeg havde fået min bil bakket ud af deres indkørsel.

Da jeg kom hjem, tjekkede jeg bankkontoen. Der var indgået det dobbelte af den aftalte pris. Jeg slettede videofilmen og alle billeder og kasserede alle skitser. Kun et enkelt foto af det færdige maleri gemte jeg.

Jeg har malet flere billeder siden, men først for nylig har jeg fået en ny opgave med levende model. En moden lesbisk kvinde vil have malet sin elskerinde. Men hun har gjort det lysende klart, at hun vil være til stede som dydens vogter under alle seancer, for at jeg ikke “skal få ideer.” Den opgave bliver der nok ikke noget at skrive om …

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.