Vi har skrevet lidt, eller rettere meget sammen. Du er meget yngre end mig, du er 21, jeg er 63.

Vi skal nu mødes for første gang.

Jeg banker spændt på din dør. Den bliver åbnet forsigtigt. Da du ser at jeg faktisk er den jeg har udgivet mig for bliver døren åbnet helt og jeg bliver budt indenfor med et nervøst smil.

Jeg hænger jakken på en knage og stille skoene og følger efter dig ind i stuen. Du er akkurat så smuk som på billederne. Vi har udvekslet billeder, men de er alle med tøj på, ikke noget vulgært eller grænseoverskridende her.

På bordet står der en flaske kølig vin, der er taget et enkelt glas af den kan jeg se, der skulle nok dulmes et par nerver inden jeg kom, så du kunne være mere rolig.

Vi satte os i sofaen, med behørig afstand mellem os, og du skænkede op i glassene. Vi sad og småsnakkede om dagligdags ting, om din lejlighed og om hvad vi havde skrevet om, mens vi nød vinen, mens snakken gik godt.

Vores aftale var at jeg skulle besøge dig, for at give dig massage, og så skulle vi se hvad det udviklede sig til. Min eneste betingelse var at jeg måtte være nøgen.

Da der var gået en halv times tid og et glas vin mere, lagde jeg en hånd på dit ben og sagde "Er det nu?" Du kiggede mig i øjnene, nikkede og sagde ja. Jeg bad dig om at gå ind i soveværelset og gøre dig klar og så kalde på mig. Hun klemte min hånd og rejste og nærmest svævede hen over gulvet og ind af en dør der blev lukket, men kun på klem.

Jeg ventede et øjeblik, før jeg begyndte at tage mit tøj af og lagde det pænt sammen. Jeg stod nu nøgen med en pik der var begyndt at vågne, alene ved tanken om dig splitternøgen og mellem mine hænder.

Der gik kun kort tid før du kaldte. Jeg gik lidt nervøst over mod døren og skubbede den op. Der lå du.

Gudesmuk som du lå på dobbeltsengen i den ene side. Du lå på maven, helt nøgen, med underarmene ud til siderne og underarmene opad, blot med et sammenfoldet håndklæde på bagen.

Din figur er flot. Du er slank, meget slank, men stadig med former. Bagen er lidt bred, jeg elsker en bred bag og jeg kan ane et par perfekt runde baller under håndklædet. En smal talje og lidt bredere skulder der sluttede i en lang slank hals hvorpå der sad et flot lille hoved med langt lyst hår der flød ud over den ene skulder og var ved at falde ned på sengen.

Jeg går hen til sengen, en lidt høj seng, så jeg kan stå i en god stilling når jeg skal massere dig, lader en finger sætte følespor hele vejen fra lænden og op til skuldrene. Jeg stryger håret væk, så jeg rigtig kan se din slanke nakke. Jeg bukker mig ind over dig og snuser til dit hår, du dufter dejligt.

Vi er begge tavse, nyder øjeblikket og magien ved de første blide berøringer.

Jeg begynder at massere dine skuldre og nakke, bruger masser af olie, for stille og roligt massere ned over ryggen og ud på siderne, strejfer måske et bryst fra siden, længere ned og masserer lænden, for derefter at fjerne håndklæde og massere ballerne.

De får en grundig omgang massage før jeg begynder at massere dine baglår. Du spreder benene en smule, så jeg kan komme til at massere inderlårene. Jeg masserer mere og mere opad, mens du spreder benene lidt mere.

Til sidst masserer jeg helt oppe ved missen og en finger strejfer en gang imellem en skamlæbe. Din røv roterer hver gang jeg rammer. Du spreder nu benene endnu mere så jeg har frit udsyn til den smukkeste tulipan. (Jeg sidder og hører "Tulips" med Christopher) Jeg bliver mere modig og begynder at massere ballerne, nu ned i sprækken mellem ballerne, der løber lidt massageolie ned mellem ballerne. Jeg trækker det tilbage med en finger der begynder helt nede ved missen og glider forsigtigt op over stjernen der bevæger sig ved berøringen.

Du vender dig om så du ligger med de struttende bryster og stive brystvorter lige opad, du har spredt dine ben lidt igen. Du har et stort saligt smil i hele ansigtet og svømmende øjne. Jeg begynder at massere dig på forsiden, starter helt oppe ved halsen og arbejder mig langsomt nedad. Dine smukke bryster får en grundig omgang massage, hele vejen rundt, på ydersiden, nedefra, oppefra og indefra og ud.

Jeg slutter af med at pirre dine stive brystvorter og giver dem hver et lille "smølfespark". Du spjætter begge gange og kommer med et overrasket udbrud, før jeg fortsætter ned over maven og ned over venusbjerget.

Du er nu begyndt at vride dig lidt i nydelse. Jeg arbejder mig videre ned over venusbjerget. Du ligger nu med vidt spredte ben og tulipanen har åbnet sig, så skamlæberne er let adskilte. Jeg undgår at berøre missen, men masserer hele vejen udenom, ned ad begge inderlår og op igen. Til sidst lader jeg en langefinger glide oppe fra venusbjerget og ned mellem skamlæberne for at finde klitten. Du stønner nu og kaster hovedet bagud mens du vrider dig i ophidselse.

Jeg begynder nu mere målrettet at massere missen. Kører med hele håndroden helt nede fra stjernen og helt op over missen og ender på venusbjerget. Vender hånden og fører den nedover missen igen, dog trykker jeg langefingeren ind mellem skamlæberne, så fingeren glider hen over klitten og ned over indgangen og videre ned over mellemkødet, for at ende ved stjernen, hvor jeg lader den ligge et øjeblik, med et blidt tryk. Stjernen bevæger sig ved berøringen og ligesom prøver at invitere fingeren indenfor. Tilbage igen op over missen mellem skamlæberne med langefingeren, hen over klitten, fingerspidsen kører lige en omgang omkring den før jeg trækker den våde finger op på venusbjerget. Lader den glide tilbage mellem skamlæberne med sikker kurs mod klitten igen, nu bevæger fingeren sig flere omgange rundt før den fortsætter nedad, ned mod indgangen hvor fingeren kroger sig og glider stille ind i den varme og våde grotte.

Du ligger stadig med hovedet bagud, nu med den ene hånd i munden for at dæmpe dine nydelsesudbrud. Den anden hånd søger og finder mig, den søger og finder min stadig halvsovende pik. Hånden omslutter skaftet og glider forsigtigt lidt frem og tilbage. Pikken vokser hastigt i din hånd. Jo mere den vokser jo større bliver dine øjne, før du til sidst må løfte hovedet og kigge på den. Den er STOOOR udbryder du. Mens du nydende lader dit hoved falde tilbage på sengen og holder godt fast i mit nu helt stive lem.

Jeg fortsætte med min langefinger i missen, stikker den langt ind og kroger den, så fingerspidsen ramme G-punktet, du spænder din mis op mod mig, som vil du have mere. Jeg trækker langsomt fingeren til mig. Du klemmer om min finger, som at du vil beholde den der, jeg trækker den dog ud og lader den glide op og leger med og masserer klitten. Du ligger og roterer med underlivet, det gør så at du samtidig rykker i min pik og masserer den. Jeg begynder nu at lade både ring- og langefinger køre ned over missen mellem skamlæberne, så der kommer en finger på hver side af klitten. Jeg gnider fingrene mod hinanden med klitten imellem, så den bliver masseret og klemt lidt mellem fingrene. Du giver dig og stønner mens du roterer med fissen. Igen lader jeg fingrene glide ned til indgangen og kroger dem så begge fingre let glider ind i din våde elskovshule. Igen kroger jeg fingrene så jeg rammer G-punktet, jeg lader fingerspidserne rotere lige der hvor jeg kan mærke på dig at det er allerbedst. Du ligger nu og hugger med hele underlivet mens du holder godt fast i min pik.

"Giv mig den" udbryder du. "Giv mig din pik" Jeg stopper, kysser hende i panden, kigger hende i øjnene og siger "Nej. – Ikke endnu." Du tigger og beder, men det hjælper ikke.

Jeg leger nu målrettet med to fingre i missen, fingerknepper dig, hårdere og hårdere, hiver fingrene ud og leger med og klemmer klitten, før jeg igen går til angreb på din fisse med fingrene. Det slubrer i fissen når jeg pumper med hånden, så våd er du. Jeg pumper dem ud og ind i dig, vildere og vildere. Du hugger med dit underliv mod mine fingre, du vil have mere. Du stønner højt, tid hovet ligger bagover og drejer frem og tilbage. Pludselig skriger du og hele din krop spændes, du trækker dig op mod mine fingre, så du nærmest går i bro, mens din krop spjætter og nærmest går i krampe. Din fisse spænder ukontrolleret og pumpende om mine fingre, mens du skriger og hulker videre i ekstase.

Langsomt kommer du til dig selv igen, jeg har stadig to fingre i dig, jeg holder dem helt stille, du er meget følsom i fissen lige nu. Dine fingre løsner det stramme greb om min pik en smule, men holder stadig fast, som ville du falde ned hvis du ikke holdt fast. Stille og roligt får du kontrol over dig selv. Dine øjne er store og våde, du kigger intenst på mig, løfter den frie hånd og kroger en finger mod mig og vinker mig nærmere, du griber mig om nakken og trækker mig ned til dig kysser mig inderligt, vore tunger danser med hinanden. Da vi endelig slipper hinandens læber kigger du mig igen dybt i øjnene og siger "Tak".

Jeg griner til dig og med et blink med det ene øje siger jeg: "Du tror da vel ikke at vi er færdige endnu"?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.