BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en dejlig sommerdag, solen stod fra en skyfri himmel , og jeg lå og nød den dejlige dag ved søen. Det er nu et år siden jeg havde besøg af de to dejlige svenske piger. Jeg regnede ikke med at se dem igen men havde bestemt ikke glemt dem. Jeg lå nøgen som altid og nød solens varme på min krop og blundede lidt mens jeg lyttede til vandets skvulpen og fuglens pippen. 

Pludselig var der en der satte sig på mit ansigt, jeg vågnede brat og kiggede lige op i undersiden af en nederdel og en let lys behåret fisse. Det kunne kun være Frida, og jeg lod min tunge smage på den, og var sikker på at det var hende. I det samme var der en der satte sig på min halvstive pik, og gned en dejlig våd fisse på den. Jeg blev helt tændt og slikkede Fridas dejlig fisse som var blevet våd og lækker. Legede med hendes klit, og kunne høre at tøsen kunne lide det. Jeg gik ud fra at det var Anna som sad på min pik, som nu var blevet hård som jern. Kunne mærke en hånd på min pik, og mærke at den ført op i en stram varm fisse som straks begyndte at ride mig. Hendes stramme fisse sugede min pik op i hende, og jeg kæmpede for ikke at komme med det samme. 

Jeg løftede nu Fridas nederdel, og så lige op i øjnene på hende, hun var bare blevet endnu smukkere end året før, jeg kunne se at hun nød at få slikket fisse. Jeg stak min tunge dybt ind i hende og safterne drev ud af pigebarnet mens jeg drak dem. Nu kunne jeg mærke at jeg var ved at komme, og råbte " jeg kommer" men Anna blev bare ved og malkede min pik mens jeg sprøjtede al min sperm op i hende. Pigerne rejste sig fra mig og sagde " hey do " mens de smilede sødt til mig. 

Men de var ikke alene, ved siden af stod en lille mørk skønhed, Silvia. Silvia der er adopteret fra Brasilien stod der i en lille blå nederdel og en gul lille top som skjulte et par små bryster og gik til lidt over navlen så man kunne se hendes faste mave, og så lidt genert ud. Hun var deres veninde og var 18 år som Anna og Frida. 

Jeg hilste pænt på hende og bød dem alle vekommen, sagde at jeg håbede de ville blive. Det ville de gerne, de havde sagt hjemmefra at de tog på kanotur ved søen og ville overnatte der. Jeg bad dem smide tøjet mens jeg hentede et par tæpper og nogle kolde øl.

Da jeg kom tilbage sad der 3 smukke unge piger og smilede til mig, Frida og Anna havde begge smidt al tøjet, mens Silvia stadig havde sine trusser på. Anna sad og struttede med sine dejlige store hvide bryster og så rigtig dejlig ud. Pigerne var bestemt blevet smukkere at se på, Fridas små bryster med den lille brystvorte. Silvias bryster er lidt mere fyldige end Fridas, og med en stor mørk brystvorte. Det tændte mig meget og jeg begyndte at få rejsning igen,men satte mig og sludrere med tøserne og drak nogle kolde øl med dem. Jeg fik Silvias historie og om hvor genert hun, og om sex, hun havde prøvet det nogle gange men havde aldrig fået noget ud af det, og ville gerne have en god oplevelse, jeg lovede at det ville jeg da gerne hjælpe hende med, jeg lovede at være forsigtig og gøre det i hendes tempo. 

Jeg kunne se at Silvia kiggede meget på min pik og jeg tænkte meget på om jeg fik lov til at tage denne skønne mørke sag. 

Solen skinnende meget og jeg sagde til Anna at hun skal have noget sololie på, jeg gav flasken til Silvia som begyndte at smører Anna ind i olien, jeg begyndte på Frida som lå på maven. Startede ved hendes hals ned af hendes ryg til hendes små frække balder som jeg gav et lille kys og masser af olie som jeg lod løbe ned mellem hendes balder, lod min finger køre ned mellem hendes balder og legede lidt med hendes anus, lod en finger smutte ind. Det var noget hun kunne lide, hun stønnede lidt og smilte til mig. Jeg fortsatte med at smører hendes ben fra fødderne og helt op til hendes lille fisse som jeg strejfede let, vendte hende om, og satte mig på hendes ben så min pik lå på hendes fisse. Jeg kiggede over til de to andre piger og kiggede lige på Sivias dejlige numse der gemte sig bag de hvide trusser som stod godt til hendes mørkebrune hud. Silvia var i gang med at smøre Annas bryster, kunne se hun gjorde det meget grundigt for Anna så ud til at nyde det. 

Jeg var begyndt at massere den lille Frisas små bryster ind i olie, mine hænder ville ikke væk fra dem, min pik lå og legede med hendes fisse imens, og pigebarnet ver helt oppe at køre tilsidst. Jeg nev hende let i brystvorten og kunne mærke hendes små hårdere vorter der skreg på at blive nusset. Jeg kunne mærke fugten på min pik fra hendes safter, og det var ligesom hun sugede min pik op i sig, pludselig var jeg helt i bund i hende og gav mig til at bolle denne smukke pige mens hun lå og vred sig under mig. Jeg var også helt væk, tænkte kun på at kneppe hende. Frida begyndte at få en vild orgasme, og hun vred sig under mig. Jeg gjorde hvad jeg kunne for at holde mig og trykkede den helt i bund og pumpede min sperm op i hende, hun kom samtidig, og faldt helt sammen under mig. 

Helt forpustet lagde jeg mig på tæppet ved siden af Frida, som gav mig et dejligt langt kys og sagde " tack snälla " . SS. 

Anna og Silvia sad og kiggede på os. Silvia med store øjne, Anna med et lille lumsk smil.     " Så er det du " sagde Anna og begyndte at smører min brystkasse ind i olien, hun vinkede Silvia hen til hende, bad hende om at tage benene, som hun går i gang med. Jeg er helt væk af velvære, og mærker at Frida også giver en hånd med. Min pik ligger slapt på min mave og føler sig godt brugt, Frida prøver at få den op igen ved at nusse min pung og slikke min brugte pik ren men den er ikke kampklar. Silvias hænder kommer nærmere på mit skridt og nu begynder nu at smører min pung og min pik ind i sololie, hun tager forsigtigt om den, og jeg kan mærke lidt liv i den igen, og hun massere den let og de beder mig vende om på maven. Anna sætter sig ved mit hoved , jeg tager fat om hende og begraver min tunge i hendes vidunderlige fisse, som er helt glat i dag, og glinser af sololie, hun skiller skamlæberne og blotter sin rose for mig, min tunge danser i hende og hun  bliver mere og mere våd, og jeg drikker begærligt af hende. Imens er Frida og Silvia igang med at smører min ryg og ben ind, pludselig mærker jeg en finger der smører mit hul og at en finger smuttede op i mig. Jeg kunne ikke se hvem det var, men nød at blive fingerbollet i min røv. 

" Skal inte jäg smöres?  " spurgte Silvia og lagde sig på maven på tæppet. " Det får du gōre " sagde Anna og Frida mens de åbnede et par øl. Jeg rejste mig, tog en kold øl, gav en til Silvia, spurgte om det var ok for hende, hun nikkede genert og sagde " det skåler vi på " og vi drak et par øl og hyggesnakkede lidt, mens jeg nød synet af denne lille mørke skønhed, hendes perfekte små bryster, hendes dejlige struttende numse, under de hvide trusser, hendes generet smil, de flotte hvide tænder, hendes flotte sorte skinnende hår, som blev holdt sammen af en gul klemme med en blomst i nakken. Jeg begyndte så småt at nusse hende i nakken, og kunne se at hun begyndte at slappe lidt af. Hældte lidt sololie ud ryggen af hende og smurte det ud på hendes ryg. Hun lagde sig nu helt ned, smilede og lukkede øjenene, og jeg satte mig over hende masserede hendes ryg skulderen og arme, kunne mærke at hun slappede helt af. Min pik lå på hendes numse og blev mere og mere opstemt ved tanken om den smukke pige under mig, mine hænder var nu på hendes læn, jeg prøvede at tage fat i hendes trussekant, og hun løftede sig lidt som signal til at jeg kunne tage dem af hende. Da jeg forsigtigt trak trussen af hende, kunne jeg se en lille våd plet. 

Sikken et syn der mødte mig, de smukkeste balder jeg længe har set, jeg tog fat om dem, masserede dem grundigt, lod mine tommelfingre glide ned mellem hendes baller, lege med hendes røv hul lidt, og ned til hendes fisse og op igen. Det gav et stød i hende, men hun slappede stadig af, gav hende nu fra fødderne og op til missen som jeg rørte let. Jeg vendte hende nu om, og så ind i et par hvide skinnende øjne, som sagde, du må godt. Kiggede hende dybt i øjnene mens jeg tog om hendes dejlige bryster, kunne se at hun kunne lide det, jeg begyndte at slikke, sutte og bide let i dem, kunne høre at hun sukkede, kyssede hendes mave, slikkede hendes navle. Jeg spredte nu hendes ben, og så hendes smukke mis, der var fine bløde trimmede hår lige over fissen, jeg skilte hendes skamlæberne og så lige ind i hendes lyserøde smukke blomst. Måtte simpelhen kysse dette vidunder, kyssede den og lod min tunge lege med hendes klit. Hun var dejlig våd nu og smagte fantastisk. Jeg lod en finger glide op i hende, hun var dejlig stram og klemte om min finger. Lod min tommelfinger få lidt væde og prøvede at få den op i måsen på hende, hun brokkede sig lidt men lod den komme ind. Hun trak vejret tungere og tungere, jeg satte min pik mod hendes fisse og prøvede forsigtigt af trænge op i hende, fik hovedet indenfor og kunne mærke at hun ikke gjorde modstand og lod den glide helt op i hende, hun udstrålede nu lidderlighed, og jeg begyndte at bolle den lille mørkebrune 18 årlige lækre steg, hun tog godt imod og vred sig, mens hun stønnede højt, min pik kørte ind og ud af hendes lyserøde fisse, der klemte godt om min pik, bad hende vende sig så jeg kunne tage hende bagfra, min pik var hård som jern da jeg igen stak den ind i hende, tog fat om hende og kneppede hende hårdt, mens hun skreg sin lidder ud. Det var noget hun kunne lide, hun kom med en stor orgasme, og jeg måtte holde hende fast, mens jeg stadig kneppede hende. Trak min pik ud af hende og satte den mod hendes mås. Nu skal hun ha den i røven også, jeg trykkede til og kom med besvær inden for, begyndte at pumpe min pik længere op i hende til jeg var næsten i bund og kneppede hendes lækre røv, det strammede godt om pikken og det varede ikke længe før jeg kom dybt i røven på hende, trak mig ud af hende og nød hendes ny kneppede røv hvor der løb lidt sperm ud af og ned mod hendes fisse. 

Vi griner lidt allesammen og går ned til søen hopper i pjatter lidt i vandet, bliver enige om at holde en pause, og drikke os hønefulde, så vi går til huset og spiser og drikker, piller og slikker til vi alle falder i søvn, nøgne naturligvis, i en stor klump i sengen. 

Hvad der sker dagen efter kan i få læse en anden dag......sf....

Vil gerne have respons fra jer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.