Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg hedder Anna og er en slank, yppig kvinde på 38 år. Jeg bor alene og derfor har jeg tid til at pleje min brune krop og i det hele taget gøre lidt ud af mig selv. Jeg er lidt af en naturist, og måske derfor har jeg en tosset ide med, at mit hår skal have lov at vokse vildt; alt mit hår! Med det resultat, at jeg lige så godt kan lade være at tage badetøj på om sommeren, da min frodige sorte hårvækst alligevel vil vække opsigt, som den ville stritte til alle sider ud af et hvilket som helst stykke badetøj altså foretrækker jeg naturiststrande, og så kan jeg også blive brun over hele min krop med de store faste bryster og de runde baller; typisk æbleformede ! - som Degas ville sige. 

Sidste sommer havde jeg lejet et sommerhus på Bøtø, ved Marielyst! Masser af mennesker, fest og sommer - og så en stor lækker strand for nøgenbadere! Allerede den første dag var jeg på stranden kl. 10 om formiddagen, udstyret med juice, kold hvidvin og en frokostkurv, som jeg placerede på mit medbragte tæppe. Jeg har også en lav strandstol, så jeg kan sidde med spredte ben og få sol på inderlårene uden at få sand i kussen. Og så er det så liderligt at sidde med helt spredte ben, så alle og enhver kan se min enorme sorte kønsbehåring og mine skamlæber, der svulmer op og skilles lidt, når jeg har siddet lidt! Når jeg skal have sol på min ryg og mine baller, lægger jeg gerne et sammenfoldet håndklæde undermaven, så min røv bliver hævet lidt og jeg nemmere kan sprede benene - det er jo det med solen og inderlårene.

Denne formiddag havde jeg drukket et par glas hvidvin med juice i og havde lagt mig til at småblunde lidt på maven med røven strategisk i vejret, og da jeg vendte mig om, lå der en fyr ca. 5 meter fra mig på ryggen og med hovedet i min retning. Tilsyneladende sov han, så jeg satte mig til rette i min lave stol med vildtspredte ben og betragtede ham nysgerrigt. Han var slank, lyshåret og vel nogenlunde på min egen alder - og lækker solbrun over det hele. Jeg lod blikket glide over hele hans krop og blev helt varm mellem benene, da jeg så hans pik. Han måtte da drømme om noget frækt for om end den ikke var helt stiv, var den bestemt ikke helt afslappet. Den lå lidt op ad hans mave og hovedet tittede blåviolet frem, mens kuglerne hang slappe og store mellem hans ben. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvordan det ville være at røre ved den; holde fast om den og lade hånden køre op og ned ad den, så den nåede sin fulde størrelse, som måtte være “ ikke lille” i betragtning af dens nuværende format. Ved disse tanker blev min kusse våd og mine skamlæber spredte sig helt af sig selv. Da der ikke var andre i nærheden, og han tilsyneladende sov, spredte jeg selv mine skamlæber helt, så min klitoris kikkede frem og trak og glattede mine kussehår til siden, så jeg tydeligt kunne se mine skamlæber og min klit, som svulmede og strittede det bedste de kunne.

Jeg stirrede som i trance på hans store pik, samtidig med at jeg holdt kussen åben med den ene hånd og lod den anden pirre min stive klit. Jeg blev så liderlig, at jeg lukkede øjnene og forestillede mig, hvordan han tog mig der på stranden. Jeg så for mig, hvordan han stak sin pik i munden på mig, mens jeg onanerede for derefter at vende mig om og kneppe mig bagfra til jeg kom i en fed orgasme. Nu var min fisse pladdervåd og jeg onanerede for fuld power med lukkede øjne, for naboen sov jo, men jeg må have stønnet lidt for højt i min liderlighed, for da jeg åbnede øjnene sad han og så fascineret på mig, mens han gned sin pik med den ene hånd, og nu skal jeg love for at den var stiv - stiv og jættestor! Han så på mig med et frækt glimt i øjet og et stille smil i mundvigen, mens han stadig pumpede pikken, så jeg kunne ikke lade være med at smile og nikke anerkendende.

Da vi lå et stykke fra andre på stranden, var vi helt overraskede og optagede af os selv og tilsyneladende var vi enige om at fortsætte; vi måtte bare kikke og gøre det frække selv for ikke at vække opsigt. Mine øjne stirrede intenst på hans pik, som om de ville hypnotisere den til at sprøjte, og han vendte blikket mod min vidtåbne kusse, der smådryppede af liderlighed, mens jeg gned skiftevis hårdt og blidt på min klit og tog på mine faste bryster. Jeg bøjede knæene og spredte mine ben så meget som muligt - mine skamlæber var store og opsvulmede og min klitoris stod stift ud af den kraftige behåring, der dannede en sort ramme omkring alt det våde og lyserøde. Det var vildt liderligt at onanere foran en fremmed mand, der selv sad og gned på sin store pik lige foran mig. Jeg fugtede et par fingre i min frådende fisse og lod den ene glide ind i kussen, mens den anden pirrede mit stramme røvhul, der lidt efter lidt blev blødgjort af mine safter fra fissen.

Det var noget, som han kunne lide at se! Han tog med den ene hånd om sine tunge nosser og kørte dem rundt i hånden, som om det var marmorkugler, mens den anden hånd kørte på pikken med lange faste bevægelser, der langsomt blev hurtigere og hurtigere. Jeg kunne se for mig, hvor dejligt det ville være at blive kneppet af denne frække fyr med denne lækre pik,og jeg kneppede nu mig selv med en finger i fissen og en i røven, mens jeg spillede fisse til den store guldmedalje.

Min modspiller nærmede sig åbenbart også sit klimaks, for han stirrede opslugt på mit liderlige underliv og mine heftige bevægelser, så jeg gav los og kom i en fantastisk orgasme, mens jeg så på, at han pumpede sin sæd ud over sit tæppe i store sprøjt. Jeg slikkede mig om munden, så han kunne forestille sig, hvor hans pik befandt sig og puttede tre fingre helt op i kussen, så jeg ligesom kunne fornemme ham. Lidt efter lå vi helt slappe og kikkede på hinanden; han præsenterede sig og foreslog, at vi kunne mødes til middag og gå på diskotek senere og det blev bestemt ikke kedeligt: Vi endte i mit lejede sommerhus, hvor vi drak rødvin og elskede hele natten: Det blev en nat, der absolut levede op til mine forventninger og vi var meget trætte, da vi lagde os til at sove ved sekstiden om morgenen; men da havde kroppen også været optaget og spændt af sex i mange, mange timer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 90 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.