Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det nyslåede græs duftede, blomsterne strålede i alle farver og solen bagte ned i den lille have. Hun lå på tæppet og tænkte på i aften. I aften skulle det være. Hun havde mange gange før været til enkebal på kroen, dog uden at få noget ud af det, men hun havde ligesom på fornemmelsen, at i aften ville det være helt anderledes. Måske drømmeprinsen på den hvide hest tænke hun og smilte. 

Tanken og drømmene fik hende til at glemme alt omkring sig. Hun løsnede bh´en og lagde den ved siden af tæppet. Her kunne hun da ligge i fred og ro uden at nogen kunne se hende, men da naboens søn Finn, som lige var blevet student, kiggede interesseret over hegnet vågnede hun brat op af drømmen og opdagede, at hun havde hånden nede i trusserne og var helt våd og varm indeni - og det var ikke alene pga. solens kraft. 

Hurtigt fik hun hånden ud, satte sig op og dækkede brysterne til. "Det må du altså undskylde" sagde hun genert. "Det er vist nærmere mig der skal undskylde" sagde han og de kiggede lidt flove på hinanden."Øh, har du for resten ikke forstand på computere?" spurgte hun, for ligesom at redde situationen. 
"Jo lidt har jeg da. Hvorfor det?" Han øsnede lidt op. "Fordi jeg har lige fået Internet og jeg ved ikke hvordan man installerer sådan noget. Så tænkte jeg om du havde lyst til at hjælpe mig. Du skal nok få lidt for det." "Det kan jeg da godt. Men du skal nu ikke gi´ noget for det" sagde han beredvilligt. 

Hun lukkede ham ind i lejligheden og viste ham hvor computeren stod. Han tændte maskinen og gik straks i gang med at sætte kablerne til. 
Medens han installerede programmet fortalte han lidt om internettet o.s.v., men hun hørte slet ikke efter. Hun var mere fascineret af hans dejlige smil og de livlige øjne. 

Da han spurgte, hvad hun skulle i aften kom hun dog til sig selv igen. "Hvad, nåh... jeg skal såmænd bare til enkebal. Det er jo for sådan nogle ældre koner som mig" sagde hun og grinede. De følte sig begge mere trygge ved hinanden nu. "Tja, over de 40 er jeg da i alt fald". "Det kan man ellers ikke se" sagde han smilende."Tak skal du ha´. Det var sødt sagt" Hun så på uret. "men ved du hvad, jeg skal altså snart til og af sted, så kan du ikke komme igen i morgen?" 

"Jo selvfølgelig." Han og rejste sig fra stolen og gik hen imod døren. "og held og lykke i aften" sagde han da han smuttede ud. 
Hun nynnede glad da hun gik i bad og klædte sig på. Der var nu alligevel noget ved ham "nørden", som hun plejede at kalde ham. Hun skød dog tanken fra sig- Han var jo alt for ung til hende. Hun fik dog mere og mere den fornemmelse at hun i aften mødte den helt rigtige. 

Da hun kom hen på kroen satte hun sig ved et bord nær baren og bestilte en drink. Det varede da heller ikke lang tid, inden der kom en charmerende og velklædt herre hen og bød hende op til dans. Han hed Hans fortalte han. 
"Jeg hedder Jane" sagde hun og følte sig straks tryg i hans nærvær. Der var noget specielt tillidsvækkende ved ham som hun ikke kunne definere. 

De dansede tæt og det blev mere og mere intimt som aftenen skred frem. Så var det måske rigtigt, at det var i aften hun skulle møde manden i sit liv?. 

Da de nåede til den sidste sjæler kyssede de uhæmmet hinanden og han strøg hende blidt på bagdelen. Hun kunne mærke den store bule i hans bukser og hun masserede den under hele dansen. Da musikken stoppede fortsatte de deres inderlige kys. Pludselig kom der en mand hen til dem, prikkede hans på skulderen og sagde:" Vi kører altså nu Peter så hvis du vil med,så.." "Ja jeg kommer lige om lidt." 

"Hvem var..? og PETER!!" Hun rykkede et par skridt tilbage og kunne ikke få sagt mere. Hun var både forvirret og chokeret på samme tid. Sig mig hvad foregår der her tænkte hun ved sig selv. "Du sagde da at du hed .." fik hun fremstammet. "Nåh ja.Men kan det ikke være lige meget. Vi har da haft en hyggelig aften sammen, ikke sandt" sagde han på en henkastet undskyldende måde. 

Hun vendte sig om og skyndte sig hen mod døren. Udenfor var der køligt og mørkt, men hun var om muligt endnu mørkere og køligere indeni. Hvorfor gik det altid sådan for hende. Var det hende der var noget i vejen med eller hvad? Da hun kom hjem smed hun sig hulkende på sengen uden at tage tøjet af og faldt straks i søvn. 

Da hun vågnede følte hun en kvalme og svimmelhed i hele kroppen. Hun kunne lige med nød og næppe klemme et rundstykke ned. Hen på dagen fik hun det dog bedre og forsøgte ligesom at skubbe hændelsen fra sig. 

Da Finn om eftermiddagen ringede på døren prøvede hun på at se så glad ud som muligt. 
Han kunne dog godt se at hun ikke var helt oppe på dupperne. "Nåh, den var nok høj i aftes" sagde han og smilede. "Åh snak ikke om det. Det var egentlig ikke så galt, men mænd de er bare nogle.. tja det er de altså bare så..." sukkede hun. 

Han så hende trøstende i øjnene og forsvarede sit køn med at sådan er de eller rettere vi vel ikke allesammen. "Nej sådan er du nok ikke ved din kæreste" sagde hun. "For du har da en kæreste har du ikke?" "Næh, det har jeg faktisk ikke, og jeg har heller aldrig haft en. Jeg er vist ikke så god til det med piger" sagde han og smilede genert. 

"Men skal vi se lidt på dyret derhenne" sagde han og pejede på computeren for ligesom at snakke om noget andet. "Det kan vi da godt" sagde hun. De satte sig tilrette ved maskinen. Hun kunne godt mærke, at hun ikke skulle bore alt for meget i det andet emne. 

Der var pludselig gået et par timer uden at de havde bemærket det. Tiden var bare fløjet afsted og de hyggede sig og fik snakket om en masse og ingenting. 

"Det kan altså ikke passe, at sådan en hyggelig og rar fyr som dig ingen kæreste har" sagde hun henkastet og lagde hånden på hans knæ. "Åh det ved jeg nu ikke" svarede han lidt genert "men det kommer vel også en dag." 

Hun gned ham lidt på lårene og følte et inderligt begær efter ham. Hun rejste sig beslutsomt op og begyndte langsomt at tage kjolen af mens han måbende så på. Derefter kom turen til bh´en som hun på en forførende måde skilte sig af med. "Nå ja. Sådan har du jo set mig før, så vær bare rolig" sagde hun og lænede sig frem imod ham. "Nu skal du bare blive siddende og nyde det." 

Hun satte sig ned på knæ foran ham og begyndte at føle ham uden på bukserne. Han mærkede hvordan den voksede sig større og større. "Skal vi ikke prøve, at se på dyret her i stedet for" smilede hun og blinkede forførende til ham. Langsomt men sikkert løsnede hun bæltet og lynede ned. "Hvor er den dog dejlig stor og så har den aldrig været brugt. Det må vi vist hellere få gjort noget ved, synes du ikke?" 

Han gjorde ingen tegn på modstand - tvært i mod. Han ville hjælpe til med at få den ud men hun afviste ham. "Lad nu bare mig om det her. Så skal jeg nok få givet den en lektion." Hun tog om den, gnubbede den og begyndte at slikke på den så blodet strømmede ud i de yderse årer. 'Kan det virkelig være rigtigt det her?' tænkte han og lænte sig tilbage i stolen for at presse dyret så langt frem som muligt. 

Hun tog endnu bedre fat om den og stoppede den så langt ind i munden som muligt. Det var så frækt at se hende køre den sådan frem og tilbage, så han kunne ikke holde sig længere og tømte et heltarsenal sperm ned i halsen på hende. "Det må du altså undskylde, men .." stammede han. "Det skal du aldeles ikke undskylde" sagde hun "Der findes ikke bedre mælk end det her." 

Hun gjorde tegn til ham om at rejse sig op og førte ham med ind i soveværelset. Her tog hun hurtigt tøjet af ham hvorefter hun lagde sig på sengen med spredte ben. Hun åbnede skamlæberne så han kunne se så meget som muligt. "Se her" sagde hun og pirkede til klitorissen med en finger. "Nu er det din tur til at smage mine safter. Prøv at slikke lige her" 

Han gjorde som hun sagde og jo mere han slikkede jo mere stønnede hun. "Åh ja bliv ved. Bare bliv ved. Hvor er det dog dejligt!" Hun fik flere orgasmer lige efter hinanden. "Nu vil jeg ha´ dig op i mig - Kom!". Han lagde sig tilrette og hun hjalp ham med at få pikken ind i hendes våde kusse. Han pumpede løs og der gik ikke lang tid inden han fyldte hende endnu en gang, men denne gang var det nogle andre læber der omsluttede hans hamrende stive pik. 

Han var helt ør i hovedet og lagde sig træt og udmattet ved siden af hende. Det kunne bare ikke være sandt, at det var så dejligt at være sammen med en kvinde, og så var hun endda over dobbelt så gammel som han selv. Men det gjorde måske også at han ikke havde så mange hæmninger, som hvis det var en på hans egen alder. 

Hun så på ham, kyssede ham blidt og sagde. "Det må jeg nok sige. "Sådan en omgang har jeg aldrig fået før. Og så er det endda 1. gang du har haft sex. Ved du hvad. Kan du ikke komme og lære mig noget mere om computeren en anden dag. Ja du må komme og gi´ mig lektioner hver dag her i ferien hvis du vil. Det kan være at jeg bliver en hel nørd ligesom dig til sidst" 

De lå lidt og kælede for hinanden og blev enige om at han i alt fald skulle komme igen i morgen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.