Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var ca. 15 år gammel. Havde kun lidt erfaring med piger. Vi var netop flyttet til en anden lejlighed. Da vi boede i en lille by, viste jeg godt at nabokonen hed Margit. En helt almindelig husmor, nydelig og ca. 40 gammel.

Begge mine forældre gik på arbejde. Jeg var alene hjemme efter skole. En dag havde jeg glemt min nøgle til lejligheden.. Jeg sad og læste på trappen. Vi hilste på hinanden. "Hvad laver du her på trappen", spurgte hun, måske lidt nysgerrig. Jeg forklarede hende situationen. "Vil du med ind , så laver jeg en kop te til os" Jeg takkede lidt tøvende "Ja, tak"

SEX I DAG?

Hun var havde en nylon kittel på, Det var vist meget almindelig i midten af tredserne. Knappet hele vejen foran. Desuden nylon strømper. Vi sad ved siden af hinanden på sofaen. Hun lod kitlen glide lidt op.Hun havde nogle lækre ben. Kvinde ben i nylon, det var virkelig spændende. Teen blev skænket.

"Du har stærke lårmuskler" sagde hun. Hun lå hånden på mit ene lår. "Du dyrker vel sport?.".Selvfølgelig gjorde jeg det.

"Du spiller tennis," sagde jeg lidt forsigtigt. Jeg havde set hende spille. "Så har du vel også gode muskler?".

"Prøv at mærke , er de lige så gode som dine." sagde hun Kitlen var nu gledet højere op. Hun havde buksestrømper og hvide trusser på. Jeg lagde hånden på hendes lår. Det var simpelt hen ophidsende at røre hendes lår med strømpe på. Min pik var nu mere end halv stiv. Hun lagde hånden på mit lår igen, denne gang så højt oppe at hun rørte min pik. Pludselig siger Margit "Du har ståpik" Ja, svarede jeg lidt forlegen. Hun klemte mere og spurgte "Må jeg se den, du skal ikke være flov, Jeg kan lide en ung stiv pik" Margit åbnede mine bukser, hurtigt fik hun pikken frem. Forhuden helt tilbage, jeg stønnede lidt, de første dråber dryppede ud af pikhovedet. Forhuden frem og tilbage et par gange og spermen skød ud af pikken.. Det rykke voldsomt i pikken. "Det var hurtigt" sagde hun, ikke særlig overrasket.

Hun slikkede spermen af fingerne. Hun kyssede mig med åben mund, hurtigt var jeg med i legen. Det var liderligt at smage sin egen sperm. Jeg forsøgte at tage hende brysterne, ikke særlig store, men en dejlig fornemmelse.

"Åben min kittel "sagde hun. Hun tog selv BHen af. Nu slikkede og kyssede jeg brysterne. Begge vorter blev sten hårde. Hun stønnede mere og mere. Pikken blev større og stivere som aldrig før. Hun rejste sig "Vi tager tøjet af, sagde hun. For en fisse hun havde, så meget hår. Alligevel kunne jeg se de stoe fyldige skamlæber. Der var fugtigt i mellem dem.

Hun satte sig smilende på hug foran mig. Tog pikken i munden. Min pik er rimelig stor, men den forsvandt snart ind i hendes mund. Det dunkede og bankede i pikken. Hun slikkede mine nosser, tog den ene ind i munden."Nu kommer jeg snart," fik jeg fremstammet. Hun stoppede og og satte sig i lænestolen med spredte ben, et ben på hver armlæn. Fissen stod åben og frit syn til det bagerste hul.

Jeg var næste næsten ikke i stand til at foretage mig noget. "Kom slik min fisse unge mand, slik min klit" Jeg slikkede hende længe og grundigt. Hun løfte røven lidt mere, tungen ramte hendes bagerste hul. Det var bestemt ikke ulækkert. Tvært imod. Jeg slikkede begge huller grundigt. Pludselig kom der ligesom krampetrækninger gennem hendes krop. Hun var kommet og safter løb ud af hendes våde kusse. Jeg kunne næsten ikke holde op igen. Jeg slugte safterne, som jeg aldrig havde smagt og kendt til før.

Hun blev roligere og bad mig stikke pikken ind i kussen. Den gled nemt ind selvom der er stor.Hun roste min pik. "den fylder godt i min fisse , knep mig , knæp mig." stønnede hun.

I nogle minutter kneppede vi løs. Nu kunne jeg ikke holde det længere. Dybt i fissen sprøjtede al min sperm ud af pikken Jeg mærkede hvordan hendes fisse malkede spermen ud. Hendes stønnen og næsten skrig tydede på hun kune lide det.

Vi slappede af. Hun fortalte det var første gang hun var blevet slikket i røven. Det skulle jeg gøre igen sagde hun. Det var også første gang jeg kneppede rigtigt. Vi fortsatte med tilfældige møder og sexlege i et halv års tid. Hun var en særlig kvinde og dog helt almindelig husmor.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 108 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.