Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mit forhold til min faster udviklede sig til et dybt forankret venskab hvor fortrolighed, kærlighed og styrke kom til at præge mig for resten af livet. Det var et forhold hvor det at give var lige så vigtig som at tage, at vælge og at fravælge, hvor fortrolighed og åbenhed satte dybe spor i mit ungdommelige sind.
Faster havde jo aldrig været gift, men gammeljomfru kan man jo nok ikke kalde hende. Hun havde kendt enkelte mænd i sit tidligere liv men ikke nogen permanente forhold. I hendes job som skolelærer mødte hun mange mennesker i det daglige men naturlig nok kunne hun ikke bare indlede forhold på må og få uden at det ville blive ildeset. Måske derfor var min hengivenhed for hende en kærkommen begivenhed som hun satte stor pris på. Hendes omgangskreds bar tydelig præg af at hun ikke var gift. Hendes medlemskab af den lokale bridgeklub fyldte en stor del hendes fritid.
Efter et års tid hvor jeg var faldet godt til i mit nye job fyldte faster 50 år og hun inviterede sine bridge venner til middag og jeg fik opgaven at vise hvad jeg havde lært. De tre veninder havde jeg hilst på tidligere men nu skulle jeg opvarte dem en hel aften. De ankom næsten samtidig, og jeg bemærkede en vis stemning og forventning til det kulinariske. På et tidspunkt under middagen trak faster mig til side og stille fortalte hun, lidt beklemt ved situationen, at jeg var udset til at være hovedpræmien ved aftenens bridgespil, dvs. at det makkerpar der vandt spillet skulle have min fulde opmærksomhed. Noget betænkelig men med en vis spænding gik jeg med på ideen.
Under spillet serverede jeg kaffe og likør, og der blev satset højt spil imens jeg blev gransket med sultne blikke. Efter et par timer var det afgjort. Faster var ikke mellem vinderne. Vinderne var omkring samme alder og samme fysik som min faster og jeg var spændt på hvordan de ville gribe sagen an. Initiativ var ikke nogen mangelvare, da en af damerne hev op i skørtet og smed trusserne, knælede ned foran mig og fiskede min pik frem og slugte den til roden i et hug. Efter et minuts tid med sutten og slik befalede hun mig at kneppe hende bagfra. Hendes store hvide røv vrikkede indbydende og med et nik fra min faster faldt jeg på knæ bag hende og stille kørte jeg pikken i bund i en drivvåd fisse som efter få sekunder begyndte med orgasmesammentrækninger mens hele kroppen rystede som et espeløv og jeg nød sceneriet i fulde drag. Inden jeg nåede mit klimaks blev jeg nærmest kastet om på gulvet af den anden vinder som også havde smit sine trusser og nederdel og satte sig på min pik og begyndte at ride heftigt og stønnende. Jeg fik hendes store bryster frem i lyset som jeg kyssede og krammede til hendes store glæde for inden længe væltede orgasmen ind over hendes krop og sekunder efter sortnede det for mine øjne og da jeg skød strålen op i hendes underliv hvinede hun højt på en triumferende måde mens hun stille bevægede sin fisse op og ned. Safterne væltede ud og ned over min mave og lår da hun rejste sig og stillede sig over mit ansigt så jeg havde frit udsyn til hendes til min store overraskelse glatbarberede svulmende skød, gik på knæ, skilte skamlæberne ad så jeg havde frit spil med min tunge og mens jeg suttede og slikkede gned hun selv sin klitoris til endnu en rystende og sprøjtende orgasme.
Da gæsterne havde sagt godnat med kys og kram og svømmende øjne, krammede faster mig ind til sig og takkede mig for at have gået ind på noget som hun følte at de andre nærmest havde presset hende til men som hun indrømmede havde været enormt fræk at være tilskuer til og nu var det altså hendes tur godt tændt som hun. Hun trak mig ud i badet og vaskede mig blidt over hele kroppen og jeg hende. Jeg spurgte om måtte barbere hendes fisse hvilket hun indvillige i. Hun lagde sig på køkkenbordet og spredte benene og forklarede mig hvordan jeg skulle gribe det an. Inden længe stirrede jeg op i hendes nøgne fisse med glinsende skamlæber og straks lukkede jeg mine læber om hendes klitoris og med en tre fire fingre dybt begravet kom hun i lange dybe suk og sammentrækninger der truede med at knuse min hånd. Knep mig sagde hun og svang benene op på mine skuldre som gav mig frit lejde til hendes brænderne skød og frit ud syn til hendes frodige krop og bryster. Min pik gled op i hendes varme våde fisse som stadig havde små krampetækninger efter orgasmen. Efter nogle dybe stød bad hun mig kneppe hende bagi og da pikken glinsende af hendes egne safter gled stille gled op i anus kunne hun ikke holde fingrende for sig selv mere men gned sig heftig og inderligt til orgasmen igen overtog styringen af hendes rystende krop. Synet af min pik som gled ud og ind i hendes store hvide røv og sammentrækningerne fra lukkemusklen fik mig til at eksploderer i en sanseløs sprøjtende orgasme som varede ved og ved og ved...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 94 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.