Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Siden den jul gik der ikke dag uden at jeg havde min faster i tankerne. Hun rejste til Jylland for at bosætte sig derovre hvor hun arbejdede som lærerinde. Så der gik et par år inden vi mødtes igen ved en familiefest.

Da vi hilste på hinanden turde jeg dårligt nok se hende i øjnene men hun gav mig et frisk knus og klem i hånden, som om hun ville sige tak for sidst. Til middagen sad vi så vi lige kunne skimte hinanden og men jeg slog blikket ned når hun kikkede på mig.
Til kaffen sørgede hun så for at hun kom til at side ved siden af mig og vi fik en god lang snak hvor jeg kunne mærke hendes modne kærlige varme strømme i mod mig. Der blev spillet op til dans og vi indtog dansegulvet hvor hun under stor morskab forsøgte at lære mig at danse tango. En stille sjæler blev det også til og straks begyndte min pik at reagerer og det undgik ikke min fasters opmærksomhed for pikken var lå dybt klemt op mod hendes svulstige mave.
På en eller anden måde fik vi os lirket ud af lokalet uden at nogen bemærkede det og vi endte i kroens have hvor faster straks fiskede min pik frem og sekunder efter fossede min sperm ud og plaskede ned på plænen mens jeg så måner og stjerner. Hovsa sagde hun, den trængte vist til frisk luft hvad! Hun steppede ud af sine trusser, hev op i skørtet og mens hun stod foran mig gned hun sig til en hurtig orgasme, og jeg kunne fascineret skimte sceneriet i månelyset. Stakåndet lovede hun mig at jeg nok skulle komme rigtig til fadet senere. Nogen af gæsterne skulle overnatte på kroen, der i blandt min faster, mine forældre og jeg. Jeg havde værelse sammen med mine forældre og ved siden af min faster. Min far blev godt fuld og gik ud som et lys og min mor sov hurtig tungt og tryg så uden problemer forlod jeg værelset for derefter at snige mig ind til faster. Vi omfavnede hinanden og kyssede hinanden dybt og inderligt. Men på grund af tynde vægge, vi kunne tydeligt høre min far snorke, forlod vi værelset og sneg os ned i krostuen hvor alt var slukket og lukket. Initiativet lå helt hos min faster så hun satte sig og mens jeg blev stående begyndte hun at slubre og slikke min pik som stod strunk ud i luften, alt i mens hun roste og forgudede den. Uden at gøre den helt færdig lagde hun sig på ind over et bord og strittede med sin store hvide røv lige mod min pik og straks borede jeg pikken dybt op i hendes bløde varme fugtige fisse mens hun sanseløst stønnede så jeg troede at hele kroen skulle blive vækket. Efter ganske få stød kom hun så væden fra hendes fisse skyllede ud over mine lår og med en malkende fisse om min pik overgav jeg mig til orgasmens nydelse mens jeg sprøjtede hendes fisse fuld af indestængte safter fra min pik. Da pikken halvslap faldt ud strømmede det ned af hendes lår og dryppede højlydt ned på gulvet.

Jeg var nødt til at hjælpe hende op på ret køl igen og fik et langt kærligt kys og omfavnelse som tak. Stille listede vi op igen på vores respektive værelser og da vi stod op næste morgen var faster taget af sted. Hun havde dog efterladt en besked til mig hvor der stod at hun ville kontakte mig ved lejlighed. Sikken en fest og sikke forventninger der var stillet i udsigt for en ung knøs som mig...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 63 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.