Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Her er en historie fra det virkelige liv. Den foregår i starten af tresserne da jeg var 14-15år. Jeg skulde sammen med min mor og far fejre jul hos noget familie på fyn. Og min faster Ruth skulle kører med os i vores nye Reanault 4. Dengang var der ikke altid lige gode varmeapparater i bilerne så jeg blev placeret på bagsædet sammen med min faster med et tæppe over os så vi kunne holde varmen.

Nu skylder jeg at fortælle at min faster Ruth var omkring de fyrre og rigt udstyret både til gården og gaden. Så vi sad nærmest kilet fast her. På færgen fik damerne et par snaps til silden så da vi atter sad i bilen faldt de i søvn ret hurtigt. Det nød far og jeg godt af, for vi trængte til at hvile ørerne.
Mens vi sad der fik faster placeret sin hånd oven på mit skridt under tæppet i søvne. Straks blev min pik vakt til live og jeg sad fuldstændig stille, stiv af rædsel for at min far skulde opdage noget.
Stille fik jeg lempet pikken ud af bukserne og straks begyndte hun at kærtegne og spille den af. Det var simpelt hen som at komme i himmerige. Ganske få sekunder gik der inden jeg sprøjtede ud over hendes hånd og jeg vendte det hvide ud af øjnene uden dog at røbe noget for dem som sad foran. Jeg blev klar over at hun ikke sov for hurtigt havde hun lirket et lommetørklæde over til mig. Efter at have fået situationen under kontrol igen, forsøgte jeg at fange fasters blik men det blev kun til et ganske lille, men et blik der lovede mere end jeg turde håbe.
Vel ankommet til vores familie som boede på en lille hyggelig gård blev vi indlogeret. Jeg skulle sove sammen med min fætter på hans værelse som lå lidt afsiedes bag bryggerset. Min fætter var fire år ældre end mig så jeg så naturligvis meget op til ham.
Allerede første aften stak min fætter af for at besøge en pige i nabolaget så jeg havde værelset for mig selv.
Jeg var træt så jeg faldt hurtigt i søvn. Midt om natten blev jeg vækket ved at døren blev åbnet og lukket og jeg troede at min fætter var kommet hjem igen.
Men det var faster Ruth der bad om at få lov at ligge ved siden af mig da divanen ikke var noget at råbe hurra for. Jeg rystede som et espeløv for jeg havde vild lyst til at gå om bord i hende. Jeg løftede op i dynen og lavede plads til hendes frodige krop. Inden hun lagde sig støg hun natkjolen af og smed det uldne undertøj. Hendes enorme bryster hand frodig og vorterne strittede hårde og faste mig i møde. Fissen var dækket af en stor låden hårpragt der gik helt op til den runde struttende mave.
Hun tog fat i min pik og slugte stønnende pikken til roden mens jeg gøs af fryd. Ingen tvivl om at hun nød det lige så godt som mig for det foregik så nænsomt og forsigtigt at hun trak det ud i flere minutter inden jeg kom med et gisp i store kaskader i munden på hende.
Stille lagde hun sig ved siden af mig og kysede mig på munden og sagde tak.
Men nu er det min tur sagde hun og spredte de kraftige lår og begyndte at kærtegne sig selv. Jeg kunne slet ikke lade være med at deltage så inden længe lå jeg og slikkede og kærtegnede hendes fisse som smagte af hendes safter på den vidunderligste måde. Hun viste mig hvor det var bedst og mens jeg havde tre fire fingre oppe i fissen og jeg slikkede det bedste jeg havde lært kom hun i lange hulkende ryk hvor hånden nærmest blev suget op i lange sammentrækninger.
Jeg lagde mig på hendes bløde mave og mens jeg sugede på en brystvorte styrede hun behændig pikken på plads i hendes vidunderlige bløde våde fisse. Hver gang den den stødte op hulkede hun og blev ved at komme i små trækninger indtil jeg sprøjtede langt op i hende.
Efter det faldt vi i dyb søvn i hinandens arme indtil vi blev vækket ved at min fætter kom støjende hjem.
Hvad fanden sagde han, udmærket klar over at det ikke var så uskyldigt som det kunne se ud. Nu skal du edermadme få pik i din våde fisse men først skal du slikke min pik ren for tjenestepige saft sagde han til faster Ruth. Hendes øjne lyste i halvmørket og smaskende og slubrende, slikkede og sugede hun hans pik til den stod strunk ud i luften. Hurtigt stillede hun sig med røven strittende i mod ham og han var hurtigt over hende. I mens han kneppede hende i lange voldsomme ryk dinglede hendes patter i takt og hun stønnede hæst om mere..mere..mere.
Pludselig så hun at jeg sad med min strittende pik og bad min fætter holde inde mens hun satte sig overskrævs og førte min hungrende pik op i sin vulkan af en fisse. Da jeg var på plads bad hun min fætter om at stikke hans pik forsigtig op i hendes røv. Hans pik var velsmurt så uden problem gled han langsomt op og begyndte forsigtigt at kneppe hende i lange dybe stød. Mens vi fandt tagten lå jeg med min Fasters store patter slaskende over mit hoved og jeg kunne fornemme når min fætters store pik glide ud og ind gennem den tynde væg der adskiller fisen og røven. Hver gang vi gled i bund kom hum i små krampetrækninger og til sidst sprøjtede vores pikke så det sortnede for mine øjne.

Vi skulle kun være der et par dage så der skete ikke mere af frække den jul.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 87 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.