Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde snakket med en moden dame oppe i fyrrene et stykke tid. Hun kunne godt lide unge fyre. Fik ikke så mange breve i starten men hun gav sig til sidst. Det har altid været en af mine fantasier at være sammen med en moden dame, da jeg selv kun er 23 år. Vi skrev et par gange til hinanden og chattede også lidt.

Hun var smadder sød at snakke med og vi besluttede at vi skulle mødes. Hun boede i København og hentede mig på Hovedbanen. Jeg kom ind og gik op til uret. Der var ikke rigtig nogle at se. Tror jeg stod der i 5-10 min.
Pludselig ser jeg en krølhåret, lyshåret, pæn og nydelig moden dame med en lækker frakke på. Hun smilede og sagde : "du må være den unge fyr der venter på mig" Det kunne jeg jo ikke sige nej til.
Hun sagde at der var et stykke vej hjem til hende. Fint med mig sagde jeg. Vi snakkede om min rejse, hvad jeg lavede og hvordan det var at bo udenfor København. Hun havde knald blå øjne og jeg sitrede i kroppen hver gang hun så på mig.

Vi nåede hendes lejlighed, der lå på 2.sal. Den var ikke særlig stor. Hun var skilt og barnet hun havde på 6 år, blev passet et eller andet sted. Med en kop varm te og en times snak følte jeg mig godt tilpas med hende.
Hun var meget nem at snakke med. Kunne godt fornemme at selvom man er oppe i fyrrene, så kan man godt føle sig lidt alene. Jeg gav hende massage på hendes ryg rimelig grundigt. Hun havde en gylden appelsinhud og den var dejlig at føle på. Efter 5-10 minutters massage fandt jeg frem til hendes bryster foran. Massageret dem blidt og de var virkelig runde og faste. Hun bad mig om at tage hendes bh af og trøje. Det var åbenbart det eneste hun havde på for da hun vendte sig så sad hun der med ansigtet foran mig med et stort smil og de der dejlige bryster. Jeg følte fornøjeligt videre.... Begyndte lidt efter lidt at slikke hendes bryster og fortsatte længere ned ad hendes mave og ned til hendes G-streng. Troede faktisk ikke at damer i fyrrene gik med frække g-strenge men der blev jeg klogere. Jeg smed nu også noget af tøjet for det begyndte at blive lidt varmt.
Hun lagde sig ned på ryggen. jeg fortsatte på hendes bryster og tog nu en finger omkring hendes mis og nussede den. Hun blev våd med det samme. Meget våd og derfor røg g-strengen rimelig hurtigt. Jeg gik nu i gang med at slikke mis. Det kan godt være at hun var over fyrre men missen fejlede ikke noget. Tværtimod..... Hun bad mig tage resten af og vende mig. Det gjorde jeg og et sug gik igennem mig da hun tog min pik i munden. Det havde hun virkelig tjek på. Den 69`er var virkelig god. Hun tog min pik helt ind i munden og gjorde virkelig et godt stykke arbejde. Jeg plejer ikke at komme hurtigt men jeg måtte spænde min pc- muskel for ikke at komme. Skulle jo gerne kunne meget længere. "rejs dig op siger hun pludseligt" Hun vender sig om med numsen til og siger "tag mig bagfra". Det skal hun jo ikke spørge om to gange. Jeg ligger mærke til at hun har et stort anker lige over hendes numse. Ret flot lavet for en tatoo at være. Jeg tror vi knepper bagfra og almindeligt på skift omkring 45 min. Hun spørg : "Hvordan går det, du holder godt nok længe". Ja siger jeg men jeg har også presset ned tilbage et par gange. Det skal du ikke. "Tag mig nu i røven" siger hun og løfter røven lidt. Jeg har ikke den store erfaring med analsex men hun har et stort røvhul og hun er meget våd.
Ingen creme... Det virker virkelig godt og jeg kommer rimeligt hurtigt. Det var godt siger hun og går ud i køkkenet. Hun kommer tilbage med noget Champagne som hun hælder over min pik. "Nu smager den bedre" smiler hun. Hun er virkelig god til at sutte og jeg får rejsning igen hurtigt og er klar til en ny runde. Bare efter 5 min kommer jeg igen og hun sluger det hele. Selvom jeg kun var kommet to gange så var jeg rimelig udkørt.
Tempoet havde været højt og hun kunne godt lide hårde stød. Vi blev enige om at jeg blev der og sov da det var rimelig sent. Det synes hun var okay og næste morgen tog jeg hjem.

Vi aftalte at det kunne vi godt gøre en anden dag igen. Så man kan sige at jeg lærte at modne kvinder er dejlige. De har livserfaring og ved hvad de vil. Lige hvad en ung sex lystig fyr som mig havde brug for...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 77 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.