Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Svigermors faste partner Jeg vil fortælle om hvordan jeg ved et tilfælde blev min svigermors faste sex partner og har været det i et par år. Vi skulle til fest i Svendborg, og min kone og svigerfar kunne ikke komme med da de skulle henholdsvis på en uges kursus og på tur med en idrætsklub til Sverige.

Vi skulle overnatte i et værelse der ligger i kælderen af en boligblok, hvor vi tidligere har haft værelser i forbindelse med fester. Vi kom så sent at vi først fik nøglen under festen og da vi meget fulde tog en taxa ud til værelset om natten, og får kæmpet os ned og se hvor det er denne gang bliver vi overrasket over at se at der kun er en seng i dette værelse, da de andre vi har benyttet er udstyret med to senge.

Fulde som vi er slår vi os til tåls med at det klarer vi nok for en nat. Min svigermoe er 52 år og en meget livlig dame, hun ser utrolig godt ud med mega store bryster og hun er normalt meget ærbar og kun til frække vittigheder når hun bliver tilstrækkelig fuld. Hun har klædt sig af og er kravlet i seng og jeg kommer ind fra badeværelset og lægger mig i sengen bag ved hende med armen ind under halsen på hende og den anden arm rundt omkring hende og hånden lukket omkring et dejligt stort bryst.

SEX I DAG?

Lidt efter kan jeg mærke at hendes brystvorte rejser sig i min hånd og bliver meget hård og da hun kun har trusser på kan hun mærke at min temmelig store pik ligger op af røven på hende. Langsomt begynder hendes sande natur at kræve sin ret inde i hendes hoved. En opførsel hun normalt aldrig lægger for dagen og jeg er overbevist om at hjemme i ægtesengen er der ikke sket noget i mange år. Pludselig stiger hun over mig og ud på gulvet, skræller trusserne af, river dynen væk og trækker mine underbukser ned for at tage fat om min store stive pik og sutte den som en ekspert. Så sætter hun sig op overskrævs på mig og presser sin fisse ned over pikken langsomt, fordi det er længe siden der har været en pik på besøg i hende. Hun siger til mig at vi skal kneppe hele natten når vi nu har chancen, da ikke har fået pik i flere år. Hun knepper hele min svaber på plads i fissen på sig og begynder at sige de utroligste sjofle ting, jeg ikke i min vildeste fantasi havde drømt om at hun kunne finde på. Hun rejser sig og står af og siger til mig at nu skal jeg bestille noget, så jeg kan godt komme i gang med at kneppe hendes kusse i stykker alt hvad jeg kan. Først tager jeg hende bag fra og står stille og roligt og puler hende så hun hyler lige som en ulv. Så vender jeg hende om og lægger hende på et lille bord der har den rigtige højde til jeg kan få min pik dyppet i bund i hende. ”Du må gøre med mig hvad du vil bare du knepper mig grundigt” Jeg vil have din dejlige store pik til at komme oppe i mig, jeg har ikke fået pik i flere år så nu skal du bare pule mig fra forstanden” Hun spørger mig om jeg vil komme i fjamsen på hende eller i munden på hende, hun er ligeglad bare hun bliver taget. Alt det hun siger har sin virkning på mig så jeg brænder en kæmpe ladning sperm af i hende til sidst samtidig med at hun får en mega orgasme der tager pusten fra hende.

Vi lægger os og puster ud i armene på hinanden og hun fortæller mig at hun har haft de her tanker om mig i flere år, og når hun nu har chancen skal den bruges. I løbet af natten vågner hun yderlig 2 gange og vil kneppes og vi er meget slappe hen ad morgenstunden da vi tager en taxa over og hente bilen for at køre hjem. Da vi er halvvejs hjemme rækker hun pludselig over og lukker min pik ud mens jeg kører bilen, bukker sig ned over den og sutter den op til fuld størrelse. Hun beder mig om at køre fra ved nogle træer og ind bagved hvor hun stiger ud, læner sig ind over bagagerummet og trækker kjolen op for at vise mig at hun ingen trusser har på. Hun spørger mig om jeg kunne tænke mig at røvpule hende, da hen er lidt øm i fissen men liderlig som bare fanden. Jeg springer rask til og lirker mit store jern forsigtig i røven på hende da hun ikke har prøvet det før. Hun giver mig noget creme hun har i tasken og det letter indføringen af jernet betydeligt. Jeg puler hende nu i hvad jeg selv synes er en evighed, da jeg har fået flere udløsninger i nat end jeg har fået på så kort tid i flere år, så jeg er meget udholdende.

Det viser sig at hun tænder helt utroligt på nogle af de ting hun aldrig nogen sinde har prøvet derhjemme med min svigerfar. Jeg regner med at det nu skal prøves af derhjemme i den nærmeste fremtid så dette vil blive en engangsfornøjelse, men der regner jeg galt. Hun vil i fremtiden kun kneppes af mig og hun skal nok sørge for at der bliver passende lejligheder til at få det pik hun tilkommer. Efter at familien er kommet hjem igen skal jeg over og tapetserer et værelse og en stue, og der laver hun et stunt med mig så jeg er på nippet til at blive opdaget som ”Motherfucker”. Jeg står på en stige og er ved at sætte en bane tapet op da hun uden nogen dikkedarer lyner mine bukser op, tager pikken ud sutter mig til en kæmpe udløsning, der kommer samtidig med at min svigerfar kommer ind af hoveddøren. Hun synker hver en dråbe har ikke travlt med at hælde mit jern ind i bukserne igen, og hvisker til mig at jeg kan bare lade den stå åben da hun vil kneppes når den gamle går en tur med hunden. Jeg er virkelig rystet og samtidig eventyrlig liderlig, så jeg er med på de sindsyge ideer hun får. Inden han går lægger hun sig på alle fire og vasker paneler af med den bare kusse lige op i ansigtet på mig så jeg næsten ikke kan stå på stigen med et jern der strammer i bukserne. Da han er 2 skridt ude af døren er jeg nede af stigen og har hamret mit store stive jern i fjamsen på hende, nu knepper jeg hende så hun begynder at råbe og jamrer sig. Da jeg skal til at fyre dyret af i hende åbnes døren derude og han kommer tilbage da han har hørt hende råbe, men ikke hvad hun råbte. Jeg river mit stive jern ud af hende, får den lagt op af maven og lukket bukserne af, trækker svigermors kjole ned og står og snakker med hende da han kommer ind til os.

Denne gang kan jeg se at hun har svært ved at klare situationen da orgasmetårene løber ned af kinderne på hende. Jeg var så tæt på udløsning at det gør ondt i pikken, så jeg har svært ved at få vejret, men vi klarer den endnu engang. Da han endelig forsvinder over i skoven med hunden springer jeg på hende og vi puler hinanden fra sans og samling til jeg får en kæmpe udløsning oppe i hende og hun er næsten helt væk i en kæmpe orgasme. Vi har siddet under familiemiddage og raget på hinanden under bordet og det er de mest utrolige situationer vi selv fremkalder fordi vi tænder så voldsomt på hinanden.

Min kone får alt hvad hun kan tilkomme ved siden af da det virker som et ekstra krydderri. Da jeg har 2 liderlige kællinger at pule på skift er der ikke plads eller kræfter til noget som helst fjant med nogen anden og indtil videre har det virket, men jeg vil gerne stå ved at vi leger meget med ilden, men er nået til et punkt hvor vi ikke kan lade være med mindre det går galt. Jeg har på det sidste fået bekræftet at min svigerfar er klar over at der er noget galt, men da han ikke kan klare sine forpligtelser ser han gerne at jeg tager over.

Jeg er krøbet til korset og har fortalt ham at jeg knepper hende ved enhver lejlighed og den er han med på, så længe der ikke er andre der får viden om det. Jeg er tit derover og se fodbold i fjernsynet, som jeg altid har været, og i sidste uge da jeg var derovre en aften, spurgte han min svigermor om ikke vi skulle ind og kneppe mens han så fodbold. Hun blev noget chokeret over meldingen men da han sagde til hende at hvis den kløede på hende, var det bedre at det var mig der ordnede hende end at det var en fremmed. Hun var nu så fræk, at hun satte sig over på skødet af mig og trak trusserne af og spugte om hun kunne bevilges lidt pik. Jeg trak hende med ind i soveværelset og kneppede hende så hun blev i sengen resten af dagen. Hendes veninde har fået det at vide nu, da hun ikke kunne holde sin kæft. Det resulterer i at jeg har 2 midaldrende damer til at sutte på min pik med jævne mellemrum. Samt at jeg bruger næsten al min energi på at kneppe de to damer tilfreds. Det foregår ude ved veninden da hun er enlig.

Lad mig advare alle unge mænd om at begive sig ind i noget lignende da det koster en helvedes masse energi og jeg kan godt se at jeg er blevet et stykke legetøj for de 2 damer.

Så længe jeg kan holde til det er det sjovt men anstrengende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 107 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.