Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det startede da jeg lige var fyldt 17 år, jeg havde fået et efter-skole-job i en stor virksomhed, jeg skulle løbe internt med post og jeg skulle stemple alt udgående post og tage det på posthuset. jeg rendte rundt med hormonerne uden på tøjet, at se de dejlige damer i de forskellige kontorer gjorde mig kåd.

Men damen der slog alle var Aase en dejlig dame på 56 der sad i omstilling/reception. Hun gik altid i stram nederdel ,skjorte med sløjfe og jakke. Det bedste var dog hendes ben, altid iført sorte strømper og ekstremt høje hæle. i starten var hun lidt kold men hun tøede hurtigt op ,og da jeg skulle stemple posten hos hende fik vi talt en del sammen.
Hun fortalte at hun var blevet skilt og at hun ikke gad at have en mand derhjemme. jeg svarede: Hvad med sex? det kan man da ikke undvære? hun svarede: Det kan jeg heller ikke men så må man låne! og kikkede på mig med nogle underlige øjne. jeg tabte nogle breve på gulvet og jeg måtte ned på knæ for at hente dem, mens jeg lå der, vente hun sig om på stolen og spurte om hun skulle hjælpe, jeg havde den perfekte udsigt op mellem hendes ben, minsandten om hun ikke havde selvsiddende strømper på! hun spredte benene så meget som nederdelen tillod og sagde: Kom her hen, så skal du bare se! jeg kravlede nærmere og hun trak op i skørtet, Er det ikke flot? jo det måtte jeg jo indrømme, at se hendes sorte trusser og det hvide stykke hud gjorde mig vild! jeg trykkede hovedet op mellem hendes ben og hun lod mig komme til ved at sprede ben, jeg trak hendes trusser til side og kikkede på en næsten nøgen kusse, ja sagde hun bare fordi man er gammel kan man godt vedligeholde sin krop! jeg stak næsen i og begyndte at slikke det bedste jeg kunne, hun stønnede og vred sig på stolen, midt i det hele ringede telefonen og hun tog den som sædvanlig uden at det kunne høres at der lå en knægt og slikkede fisse på hende.
hun ringede til sin afløser og sagde: jeg skal på wc tager du den? hun vendte sig om til mig og sagde: Gå derud først, så kommer jeg lige om lidt! jeg nærmest stormede derud og lidt efter bankede hun på døren. Da hun kom ind sagde hun: Tag dit tøj af ,jeg vil nyde din unge krop! jeg gjorde hvad der blev sagt og stod nu med bar røv og rejsning, hun tog jakken af og bandt sløjfen op, trak skjorten af og afslørede en sort bh i satin der havde svært ved at holde hendes bryster indenfor, hun krængede nederdelen af og lagde sig på knæ foran mig, hun tog min pik i munden og suttede den så englene sang, jeg var ved at komme og ville trække mig tilbage ,men hun holdt fast i min røv og suttede endnu hårdere og jeg kom som et vandfald i hendes mund hun prøvede at sluge det hele men der var noget der smuttede med på hendes bryster, hun slap ikke min pik før den var helt tømt: nu er det vist min tur sagde hun og jeg kastede mig på knæ og borede min tunge i hendes skød. hun stønnede tungt og pludselig kom hun i en orgasme, hun trykkede mit hoved mod hendes kusse. Hun væltede mig om på ryggen og satte sig på mit lem, Hun pumpede op og ned, da hun lige pludselig stoppede og skiftede over til røven. jeg skreg en orgasme ud og pumpede hendes røv fuld af sperm.

Hun rejste sig og så tilfreds ud ,hun bad mig tage mit tøj på og gå. da jeg kom ud stod kontorchefen og gloede på mig og sagde: Nå, du har nok været i klørene på Aase, velkommen i klubben!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.