Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var startet i et større firma, som IT-medarbejder. I dette job havde jeg kontakt med en masse mennesker. Især var der ér der vakte min interesse - nemlig sekretæren i afdelingen på 2. sal. Hun var en nydelig kvinde på omkring de 50, umådelig køn i ansigtet, velskabt med et par store bryster og flotte ben.

Jeg kunne ikke lade være med, på mine daglige runder, at gå forbi og lige kigge til hende. Diskret - troede jeg det var, men hun bemærkede det hurtigt. En dag kom hun ind på mit kontor, og spurgte om jeg lavede computere på privat basis? Det svarede jeg ja til, hun spurgte om jeg kunne komme hjem til hende og reparere hendes maskine? Aftalen var i hus, og onsdag eftermiddag kørte jeg op til hende.

Hun åbnede, iført en sort stram nederdel der afslørede hendes dejlige bagdel, en hvid slå-om skjorte der blev bundet på ryggen - og afslørede at hun ingen BH havde på. Dejligt syn! Hun så hvor mit blik låste sig, smilte til mig og spurgte om jeg kunne lide hvad jeg så. Lidt forpustet fremstammede jeg "JA!". Jeg sad i stuen og lavede hurtigt PC'en. Vi fik kaffe efter arbejdet og sad i en stor hjørnesofa og snakkede om alt muligt. Pludselig rejste hun sig, og sagde at hun trængte til et bad, så jeg måtte lige underholde mig selv imens. Jeg kunne ikke dy mig for at liste efter hende og se gennem døren, som ikke var lukket helt til. Hun tog tøjet af. Nederdel og skjorte - intet undertøj. Hun var helt glatbarberet og hendes fyldige bryster var vidunderlige at se på. Jeg blev enormt liderlig, og listede mig ud i badeværelset - smed tøjet og smuttede ind til hende i badet. Hun smilede da jeg kom ind, og sagde at det var jeg da længe om! Vi vaskede hinanden og gik på opdagelse på hinandens kroppe. Efter badet gik vi ind i soveværelset. Hun sagde at jeg skulle lægge mig ned på ryggen. Hun kyssede mig på fødderne og op ad benene. Min pik stod stiv og strunk og da hun nåede til den, kyssede hun den blidt på hovedet, og lod den langsomt glide ind i munden. Hun suttede pik, som jeg aldrig har prøvet det før, og der gik ikke lang tid før jeg kom i munden på hende. Hun tog imod det hele og slikkede mig ren.

Så var det hendes tur. Jeg suttede og kyssede hendes store bløde bryster. Vorterne strittede og var hårde som sten. Jeg slikkede hendes våde mis, og hendes safter smagte vidunderligt. Til sidst ville hun have mig op i sig. Hun masserede mig, så jeg var ordentlig stiv, og så trykkede jeg mig op i hende. Hun ville kneppes vildt og inderligt - og det blev hun. Det var en vild oplevelse at se og høre hende få orgasme. Vi elskede med mellemrum resten af dagen, og det er siden blevet til mange elskovsoplevelser med hende.

Vi ses stadig, og vil ret sikkert gøre det i lang tid fremover.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 61 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.