Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sommer og svedende varmt. Solen havde i flere dage skinnet ubarmhjertigt fra en skyfri himmel. Døre og vinduer til min lejlighed, stod næsten permanent åben. Hvis jeg var heldig rørte en svag brise sig og gav lidt køling på vej gennem stuen. Jeg var ikke heldig ret tit. Varmen havde selvfølgelig også indvirkning på min påklædning. Shorts. Kun shorts. Jeg boede på tredje sal i et boligkompleks. En toværelses med en lille altan. Udsigten var ikke noget voldsomt. Men kunne se de andre blokke af højhuse og et lille område med grønt imellem dem. Jeg gik sygemeldt med dårlig ryg i denne periode og ind i mellem nød jeg da også solens stråler på altanen; men mest af alt nød jeg de kølige pilsnere.

En eftermiddag; mens jeg sad og nuppede en stille pils på altanen hørte jeg min nabo komme ud på sin balkon. Vi hilste på hinanden og hun gjorde som hver dag : Lagde sig for at slikke solskin. Hun var, som altid, kun iført en g-streng. Hun var nærmest mørkebrun, for hun tilbragte megen tid ude på altanen. Hun var en lidt underlig snegl. Hendes mand arbejdede i Esbjerg og hun var alene hele ugen. I weekenderne, når han kom hjem, kunne man tydeligt høre hvad der foregik i soveværelset. Det lå lige op til min stue. Hun talte ikke med nogen i opgangen, eller hvis man mødte hende i vaskekælderen. Et enkelt hej og lidt om vind og vejr. Ellers var hun tavs som en østers. Hun var en flot kvinde. Over 50; men det kunne man absolut ikke se. Hun spillede håndbold, vidste jeg og holdt sig i rigtig god form. Hendes mave var et vaskebræt værdigt. Hendes ben var slanke, velproportionerede og muskuløse. Hun havde smukke balder og en flot barm i en stor c-skåls klasse. De hang lige der og trodsede tyngdekraften på den flotteste måde. Et smalt ansigt med høje kindben og en lille opstoppernæse var kronen på værket. Der var ikke et gram fedt for meget på hendes krop. Det var imponerende for en dame i hendes alder. Som sædvanlig, denne eftermiddag, nød jeg hendes krop med mit blik. Måden hvorpå hun smurte sig ind i olie. Måden hun altid vendte sig med røven lige i vejret, mod mig og som en kat strakte sig, for derefter at ligge sig ned på maven. Hver dag i fjorten dage, havde jeg fået erektion af hendes måde at ligge sig til rette på. Jeg tog endnu en slurk af min øl og lod blikket glide rundt omkring mig. Jeg kunne ikke se, eller høre andre end os. Mit blik faldt endnu engang på min nabo. Hun havde spredt benene lidt og jeg kunne se omridset af hendes skamlæber i g-strengen. Jeg koncentrerede mig om min øl og om min erektion. Pikken var ved at sprænge stoffet i mine shorts. Øllen var tom og jeg gik ind for at hente en ny. Indenfor kunne jeg lige køle af og få erektionen til at ligge sig lidt. Jeg knappede en ny pils op og med et dybt suk, gik jeg ud på altanen igen.

SEX I DAG?

Et sus gik igennem mig. Hun havde vendt sig om på ryggen og smidt g-strengen. Hendes bryster trodsede stadig tyngdekraften og stod nærmest ud i luften. Hun lå der med lukkede øjne og let spredte ben. Jeg satte mig ned mens jeg slugte hende med øjnene. Hun var pikantbarberet. I form af et hjerte. Min erektion lod ikke vente på sig. Jeg kunne mærke hvordan det dunkede i dyret og jeg var overbevist om at stoffet snart ville briste. En dyb tår af øllen dulmede lidt af varmen; men da jeg så i hendes retning igen havde hun spredt benene endnu mere. Jeg havde nu frit udsyn til hendes skamlæber. Jeg var nu så liderlig at jeg var ligeglad. Jeg fiskede min pik ud i det fri, hvilken lettelse, og satte mig godt til rette i stolen. Med blikket fæstnet på min nabo, begyndte jeg langsomt at spille pik. Med langsomme bevægelser, lod jeg mine fingre danse op og ned ad pikken. Jeg lukkede øjnene og forestillede mig at hun var lige der foran mig. På knæ, med min pik i munden. Hold kæft, hvor var jeg liderlig. Et sagte klik, fik mig tilbage til virkeligheden. Jeg så til siden. Hun var væk. I det samme faldt en skygge over mig og jeg mærkede en varm hånd tage fat om roden på min pik. Det var naboen. Hun havde forladt sin altan og listet ind til mig mens jeg sad og fantaserede. Nu satte hun sig på hug foran mig, fjernede min hånd og begyndte at spille pik på mig. Med begge hænder om pikken foretog hun nogle roterende bevægelser, mens hun langsomt gned op og ned ad min pik. Hun så mig dybt i øjnene imens. Jeg rakte ud efter hendes bryster; men fik et slag over hånden. Hun forsatte sin herlige behandling af mig. Jeg begyndte at bevæge mit underliv i takt med hendes bevægelser. Jeg kunne mærke trykket bygge sig op. Hårene i nakken rejste sig langsomt og en gysen løb ned ad ryggen da, jeg kom. Jeg følte hvordan hun nærmest malkede mig tom med sine hænder. Jeg kunne mærke den varme sæd ramme min overkrop og jeg sad et par sekunder efter og sitrede, så voldsom var orgasmen. Lettere forpustet fik jeg samling på mig selv. Hun rejste sig op. Hun duftede dejligt. Jeg ville røre hende; men hun forlod altanen uden et ord og forsvandt ind i stuen. Jeg hørte en dør åbne og lukke. Jeg tørrede sveden af panden og tømte min øl i en slurk.

Få sex i dag

Kiggede ned af mig selv. Jeg skulle i bad. Under bruseren, forsøgte jeg at få hoved og hale på hele denne oplevelse. Et eller andet sted var jeg jo en smule chokeret over hendes opførsel. Da jeg var færdig og stod og tørrede mig, ringede det på døren. Jeg svøbte hurtigt håndklædet om mig og gik hen for at lukke op. Det var naboen. Hun var nu i en bikini. Hun lod sit blik løbe op og ned ad mig og sagde :”Når nu du er kølet lidt af, så spiser vi altså kl. 18, præcis”, med denne besked lod hun mig stå der i døråbningen og vendte tilbage til sig selv. 5 minutter i seks, var jeg klædt om. Klædt om og klædt om…jeg havde en T-shirt og shorts på. Det var jo simpelthen så varmt. Med en underlig fornemmelse i maven ringede jeg på hos min nabo. Døren gik op. Hun var stadig iført sin g-streng; men overdelen havde hun smidt. Med et skævt smil lod hun mig komme indenfor. Hun præsenterede sig som Mona. Det vidste jeg jo godt; men når vi nu skulle være så formelle, præsenterede jeg mig også høfligt. Underligt egentlig. Hun havde jo et par timer tidligere siddet og spillet pik på mig; men hvad. Der duftede dejligt af mad i lejligheden og hun havde dækket fint op, inde i stuen. Der var godt nok flot her. Rent, som ind i helvede og stilfulde møbler. Der var glas på bordet og de var fyldte med kold hvidvin. Lækkert tænkte jeg da, hun forsvandt ud i køkkenet. Jeg kunne ikke lade være med at følge hendes dejlige balder med øjnene. Kalorius rørte på sig og jeg fik mine tanker andet steds hen. ”Sæt dig ned”, lød det ude fra køkkenet. Et øjeblik senere kom hun ind med to tallerkner, med noget fisk. Vi satte os ned og begyndte at spise. Det var rigtig hyggeligt. Hun var slet ikke mundlam eller noget. Samtalen var livlig og spændte meget vidt. Hun havde lavet en tre retters menu, som var udsøgt. Vinene passede perfekt og selskabet var behageligt. Efter desserten serverede hun kaffe og skænkede en ordentlig cognac.

Der var nu gået adskillige timer. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med, ind imellem at, se åbenlyst på hendes dejlige bryster og resten af hendes flotte krop. Under kaffen slog hun pludselig ind på emnet sex. Hun spurgte om jeg var til andet end bare at kigge og spille pik ? Om jeg kunne bruge den store pik jeg var udstyret med ? Jeg fik nærmest kaffen galt i halsen. Hun sad bare der med et skævt smil og iagttog mig. ”Er du”?, spurgte hun igen. Hun stillede kaffekoppen fra sig, rejste sig og gik hen til døren ind til soveværelset. Hun puffede til døren og forsvandt derind. Jeg sad stadig med min kaffekop i hånden og med åben mund. Et øjeblik efter fik jeg samling på mig selv. Satte koppen fra mig og gik ind i soveværelset. Midt i værelset stod en stor dobbeltseng. På væggen ved hovedgærdet, var der sat et stort spejl op. Sengen var af smedejern, med flotte udformninger. Sengetøjet var silke. Den så lækker og indbydende ud. Det gjorde Mona også, som hun lå der midt på sengen. Uden en trævl på kroppen. Hun lå og iagttog mig. Hendes læber var lidt adskilte. Jeg smed T-shirten og lod mine shorts falde til gulvet. Jeg flagede allerede på halv stang da, jeg gik hen imod sengen. Jeg kravlede op til hende i fodenden. Lod mine hænder blidt massere hendes pragtfulde ben. Hun var blød. Jeg kunne mærke hendes muskler under huden. Mine hænder gled op ad, mod hendes velformede balder. Fra ydersiden til bagsiden. Fingrene nåede indersiden oppe omkring hendes skød. Jeg træk dem til mig og spredte hendes ben lidt. Lod hænderne bevæge sig op igen. Denne gang på oversiden af hendes lår. Mine tommelfingre kærtegnede indersiden af Monas lår helt op til hendes skød. Sådan blev jeg ved et stykke tid. Lange blide bevægelser. Hun sukkede dybt og lukkede øjnene. Jeg kunne mærke hvordan musklerne spændes og slappedes i hendes ben. Af egen vilje spredte hun benene mere og mere, mens hun trak fødderne op under sig. Hun lå nu helt blottet foran mig. Jeg lænede mig forover og kyssede hendes inderlår. Hun var dejlig varm.

En gysen for igennem Mona. Først det højre, så det venstre. Mine hænder var igen på ydersiden af hendes lår. På vej op mod hendes balder. Mine læber kærtegnede hendes lår, helt op til hendes velduftende skød. Jeg kunne se hendes skamlæber, tæt på. De var glinsende af safter fra hendes indre. Små perler hang på ydersiden. Jeg lod mine læber passere tæt forbi. Uden at røre; men jeg åndede tungt på hendes skamlæber. Endnu et dybt suk undslap hende og hun pressede sit underliv op mod mig. Jeg løftede hovedet væk og fandt hendes flade mave. Den fik et kys, lige over hjertet. Maven strammedes og det var tydeligt at hun nød behandlingen. Jeg lænede mig endnu mere ind over hende og mine læber spadserede op ad hendes mave. Mine hænder dannede bagtrop. Hun var dejlig varm og blød. Jeg kunne mærke hendes nydelse igennem fingrene. Jeg nåede de vidunderlige bryster og mine læber forlod hendes hud. Fulgte omridset af brysterne op til vorterne. Kun min varme ånde ramte dem. Hun spandt som en kat da, jeg nåede hendes brystvorter. De var stive. Strittende lige op. Hun rørte uroligt på sig. Hendes krop spændes i en lille bue da, spidsen af min tunge ramte den ene. En frydefuld brummen undslap hende. Min tunge dansede en kort tango på hendes ene bryst før jeg begyndte mit tilbagetog. Samme vej som jeg var kommet. Tilbage over det bløde maveskind. Ned til hendes skød. Forbi hendes dejlige grotte og videre ned ad lårene. Hun klynkede beklagende da, jeg forlod hendes bryster; men sådan var det nu engang.

Hun havde spurgt mig om jeg var til noget andet end at spille pik og jeg var i gang med at svare hende. Det ville blive et langt og omfattende svar. Med adskillige kunstpauser undervejs. Jeg besluttede mig nu for at inspicere hendes grotte nærmere. Med tungen smagte jeg først lidt på hendes safter. Rørte kort ved skamlæberne og da hun sitrede lidt, skilte jeg med tungen hendes skamlæber helt ad og drak grådigt af hende. Tungen slog smut op og ned i revnen. Hen over hendes hul og op til klitoris. Klitoris kom under kyndig behandling af tungen, som jeg lod danse en heftig foxtrot. Hun brummede tilfreds og rørte uroligt på sig. Jeg spredte hendes ben helt og tvang knæene op i luften. Hun lå nu totalt åben foran mig. Safterne drev ned ad hende. Fra hendes dejlige fisse og ned til hendes røvhul. Jeg dykkede igen og slikkede videre. Samtidig lod jeg en finger kredse om hendes bagerste hul. Fedtede den godt ind i hendes safter og pressede prøvende mod hendes ringmuskel. Hun brokkede sig ikke. Til gengæld spredte hun, med sine egne hænder, sine balder mere og stønnede højlydt. Med langemand lagde jeg nu et jævnt pres, mod hendes røvhul. Alt imens jeg nappede og slikkede hendes klitoris. Med min højre hånd kærtegnede jeg hendes mave. Fra navlen og op til brysterne. Æltede brysterne. Klemte og nulrede brystvorterne. Hun begyndte at gøre kneppe bevægelser med underlivet. Ringmusklen gav efter og langemand forsvandt ind i varmen. Hun lå pludselig helt stille. Jeg kunne mærke hvordan hun tømtes for luft. Første led forsvandt og jeg opretholdt presset. Hun tog en dyb indånding, mens jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Andet led forsvandt op i hendes røv. Hun stønnede højt. Jeg kunne mærke hvordan ringmusklen strammede til omkring min finger. Hendes fisse løb over af safter, som jeg slubrede i mig. Jeg trak forsigtigt langemand til mig igen og musklen slap sit faste tag i den. Ud til første led, hvorefter jeg pressede fingeren ind igen. Forbi andet led og da hele langemand var oppe i hende, slog hun benene rundt om hovedet på mig. Jeg blev holdt i et jerngreb, mens Monas krop gennemsyrede af en orgasme. Hun stønnede og sukkede. Pressede sit underliv imod min mund. Jeg kunne mærke hvordan hendes krop spændes og slappedes. Midt under dette begyndte jeg at fingerkneppe hendes stramme røvhul. Nu gik hun fuldstændig amok. Hun nærmest kastede mig rundt så hun nu lå på knæ og jeg på ryggen. Hun pressede sit underliv så hårdt imod min mund at jeg ikke kunne få luft. Et langvarigt ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh undslap hende og hun fik nærmest et krampeanfald før hun faldt sammen over mig.

Jeg kunne trække vejret igen. Jeg trak langemand til mig og lå stille. Jeg havde stadig hendes velsmagende fisse lige ud for mit ansigt. Mona gjorde ingen tegn på at flytte sig. Hun lå og snappede efter vejret. Jeg kunne se at hun stadig var liderlig. Hendes safter dryppede fra hende. Jeg rakte op over mig og kuplede hendes bryster, mens jeg endnu engang lod tungen gå på opdagelse i hendes fisse. Hun rørte igen på sig. Jeg væltede hende om på ryggen igen og forsatte forsigtigt fra før. Hun kiggede på mig med blanke øjne. Hun var langt væk. Glemt i liderlighedens tåger. Jeg rejste mig halvt op på knæ. Satte mig tilrette mellem hendes ben og tog et fast tag om min pik. Jeg lod hovedet køre op og ned i revnen. Smurte det godt ind. Lod hovedet trænge lidt ind i hendes varme våde hul. Hendes øjne forsvandt op under øjenlågene og hun stønnede veltilfreds. Trak hovedet til mig og kørte det hurtigt hen over klitoris et par gange. Hendes mave trak sig sammen i et par kramper. Hendes læber var let spredte og hun spandt som en kat. Jeg lagde mig ind over Mona og lod pikken langsomt glide op i hende. Hun var dejlig snæver. Jeg kunne mærke hvordan fissen gav sig da jeg trængte frem. Ydede lidt modstand for derefter, som en sugekop at slutte tæt omkring mig. Hun spærrede øjnene helt op og slog armene omkring mig da, alle mine 21 cm. nåede i bund. Benene blev slået omkring hofterne på mig. Hun kyssede mig vildt og inderligt. Hendes tunge legede tagfat med min, mens jeg blidt og med lange bevægelser begyndte at kneppe hende. I begyndelsen helt ud med pikken så kun hovedet er indenfor. Så tilbage igen. Alt sammen i et langsomt tempo. Så vi begge rigtig kunne nyde det. Vi fandt en stille rytme og lå længe sådan. Hun begyndte at bevæge sit hoved fra side til side. Samtidig øgede jeg tempoet en anelse. Hendes vejrtrækning blev stødvis. Samtidig roterede hun vildt med underlivet og hun kastede sine ben og arme langt ud til siden. Jeg rejste mig halvt op på armene og kneppede videre. Det var nu hurtige bevægelser. Vores underliv mødte hinanden voldsommere og voldsommere, med en klaskene lyd. Pludselig smækkede hun arme og ben omkring mig igen. Som en edderkop, der har fanget et bytte, rullede hun rundt med mig. Hun var stærk. Endnu en orgasme gennemrystede hendes krop. Denne gang langt voldsommere end før.

Pludselig lå vi helt stille. Jeg forsøgte at bevæge mig, for jeg var også lige ved at komme; men nej. Hun tillod ikke mig den luksus. Hendes jerngreb var ubrydeligt mens hun rystede orgasmen af sig. Sådan lå vi længe. Sådan føltes det i hvert fald. Hun slap mig og skubbede mig blidt væk. Op på knæ. Hun fulgte efter. Kyssede mig og tog et fast greb om pikken. Hun vendte sig og åbnede en skuffe i natbordet ved siden af sengen. Mona rakte mig et kondom og noget glidecreme, hvorefter hun lagde sig med røven lige i vejret. Gesvindt fik jeg kørt kondomet på plads. Hendes dejlige røvhul, glinsede af safter lige der mellem hendes dejlige balder. Jeg trykkede lidt glidecreme ud i revnen og gned det ud omkring røvhullet. Lod lige min langemand smutte indenfor. Det gik let. Pikken fik også en omgang creme. Hun svajede i ryggen, som en kat der strakte sig. Pikhovedet blev presset mod hendes bagerste hul. Det gled ubesværet indenfor. Et lille gisp undslap hende. Ringmusklen strammedes om mit hoved. Hold kæft det var godt. Jeg øgede langsomt presset på hendes røv. Pikken gled længere ind. Det var utrolig liderligt at se min store pik glide ind i hendes røv. 3 cm…5 cm… hun knugede hårdt fat i sengetøjet med begge hænder. En dyb stønnen forlod hende. Mona forsøgte at svaje endnu mere i ryggen. Uden held. Jeg var nu halvvejs inde og liderlig som bare fanden. ”Stooooop”, lød det stille fra hende. Jeg kunne høre hvordan hun snappede efter vejret. Hun forsøgte at slappe af så jeg kunne være der; men jeg kunne mærke at grebet om pikken strammedes. Jeg trak mig ganske stille ud. Nu var kun hovedet indenfor og hun trak vejret mere ubesværet. Jeg lod hende lige få lidt luft, før jeg pressede på igen. Halvdelen af min pik forsvandt op i hende i en glidende bevægelse. Luften forsvandt ud af hende som fra en utæt ballon. Jeg kunne se hendes ansigt i spejlet. Forvrænget i en blanding af lyst og smerte. Hendes øjne vendte op under øjenlågene. Hun bed i hovedpuden og jeg kunne mærke hvordan hun selv pressede sin røv imod mig. Jeg kunne se pikken forsvinde ind i hendes stramme røv. Centimeter efter centimeter gled jeg indenfor. Da jeg var næsten i bund, stoppede hun og jeg kunne høre hun var ved at miste pusten. Med et enkelt, hårdt stød med hoften, tvang jeg det sidste af min pik op i Mona. Der lød et klask da min lænd ramte hendes balder. Hendes hoved fløj op fra puden og hendes mund stod åbent i et lydløst skrig. Med mellemrum spændte jeg i pikken. Fyldte blodkarene så den blev tykkere. Slappede af og spændte så igen. Hver gang fulgtes af en svag klynken fra Mona. Hun droppede hovedet og bed endnu engang i puden da, jeg begyndte at bevæge mig. Ud…ind…ud…ind. Jeg havde et fast tag om hendes hofter. Hendes dejlige røv var ubeskriveligt stramt. Ind…ud…ind…ud. Jeg øgede tempoet. Hun klynkede hver gang jeg gik i bund. Mine nosser klaskede lystigt mod hendes fisse. Jeg satte farten op. Som en vild kneppede jeg hende i røven. Hver gang helt ud og hver gang hårdt i bund. Pludselig mærkede jeg hvordan hendes ringmuskel strammedes om pikken. Jeg kunne se hendes ansigt i spejlet. Det var forvredet i en grimasse af smerte og liderlighed. Hendes mund stod vidt åben; men ikke en lyd hørtes. Hun rystede som et jordskælv. Mona kom igen. Min egen orgasme lod ikke vente på sig. Den byggedes op nede fra roden af min pik. Hele vejen op forbi mit eget røvhul og op ad ryggen. En ufattelig gysen. Det sortnede for mine øjne da, jeg hev pikken ud af hende. Flåede kondomet af og sprøjtede ud over Mona. Så voldsom var min orgasme at, jeg ramte spejlet og hendes hår. Hendes ryg var nærmest hvid bagefter. Jeg faldt om ved siden af hende, imens hun stadig gennemrystedes af sin egen orgasme. Mona væltede om på siden og lå med blikket, vendt mod mig. Hendes læber dirrede. Hun lukkede øjnene og trak vejret dybt og inderligt. Hun rakte ud efter mig og kærtegnede min mave. ”Så kunne du jo mere end bare sidde og vifte med din dejlige pik”. Hun smilede skævt.

En times tid senere da, vi havde været i bad og hyggesnakket lidt lagde jeg mærke til klokken. Vi havde haft sex i 2 timer. Intet under at jeg var lettere udmattet. Tømt var jeg i hvert fald. Mona fulgte mig til dørs og i døråbningen stod hun et øjeblik og så grundende ud. Hun rettede sit blik mod mit. ”Håber du kan lave mad. For på Onsdag har jeg damefrokost. De kommer klokken 18. Så vær her klokken 16. Så skulle du have tid nok til at få bikset en ordentlig tre retters sammen”. Jeg kiggede forbløffet på hende. Idet hun lukkede døren sagde hun ”Nåh ja…påklædningen er naturel. For dit vedkommende”. Med disse ord låste hun døren. Med en svag hjertebanken gik jeg ind til mig selv. Damefrokost…naturel… Jeg sukkede dybt, låste døren bag mig og gik ind for at få noget søvn. Jeg havde på fornemmelsen at jeg ville få brug for det, for dagen jeg vågnede op til var Tirsdag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.