Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er en søndag i januar, og som så ofte før sidder jeg og chatter. Hensigten er (som altid) at finde en aktiv fyr - og gerne en veludrustet af slagsen. Efter at have læst adskillige profiler, henvender en fyr sig i rødt. Det undrer mig, at jeg ikke selv har henvendt mig til ham - eller i det mindste tjekket profilen, som har navnet 'Velhængt'.

Fyren fanger øjeblikkeligt min interesse - dels hævder han at sidde med 22 cm mellem benene, dels formår han at komme til sagen uden at virke hverken pågående eller utålmodig. Vi snakker frem og tilbage om lyster og erfaringer, udveksler billeder og aftaler at mødes - med det samme!?! Jeg er allerede rengjort og barberet, og er således klar til brug - faktisk har jeg mens vi har chattet ikke helt kunnet holde fingrene ude af min smidige røv, som jeg har smurt ind i babyolie. 10-12 minutter efter ringer det på dørtelefonen. Vi har aftalt, at det skal handle om sex og ikke så meget snak. Lyset er dæmpet, persiennerne er rullet ned, og jeg sidder som aftalt på knæ inde i stuen -ganske nøgen - dirrende af spænding og liderlighed. Jeg kan høre ham komme op ad trappen og træde ind i lejligheden. Da han har lukket døren, spørger han højt: Nå, er du klar til at få pik. Jeg svarer ja, men får alligevel et mindre chok, da han træder ind i stuen; han er midt i 60'erne. Pludselig slår det mig, at jeg ikke har læst hans profil og heller ikke spurgt til hans alder!?! Normalt havde jeg slået bremserne i, men tanken om hans store lem, som jeg har set på billeder plus min opbyggede liderlighed byder mig at fortsætte. Han stiller sig hen foran mig, lyner sine bukser ned og hiver et pragteksemplar af en pik frem. Han slår mig et par gange i ansigtet med det halvstive lem, inden han ruller et rillet-kondom på og lader den glide ind i min varme mund. Følelsen af den store pik, der langsomt vokser sig længere, tykkere og hårdere i min mund får det næsten til at dryppe fra min røv. Da han er kommet tøjet, stiller han sig på knæ, alt imens jeg stadig sutter hans nu næsten helt stive pik det bedste jeg har lært. Pludselig bøjer han sig frem, hvilket tvinger pikken langt ned i halsen på mig, og stikker uden videre en finger op i min fedtede røv. Denne suppleres hurtigt med nr. 2 og nr. 3, hvorpå han små-brutalt trækker min ringmuskel hen mod sig selv. Jeg klynker af smerte, hvilket er ret svært med en så stor pik i munden. Han trækker fingrene ud af min nu ret ømme røv, og trækker ligeledes pikken ud af min mund. Han sætter sig tilbagelænet i min sofa og be'r mig ride ham. Jeg sætter mig overskrævs med ryggen til ham og kan pludselig mærke hans pikhovede mod min røv. Jeg presser forsigtigt ned og lader pikhovedet langsomt glide op i mig. Det føles SÅ godt. Pludselig tager han fat om mine hofter og presser langsomt men bestemt min røv ned, ind til pikken er i til roden. Jeg hyler af smerte og liderlighed, hvilket blot får ham til at trække pikken helt ud, for derefter igen at glide den helt i bund... 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.