Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tiden sneglede sig af sted til det blev onsdag, men endelig og kl. blev 14.30 jeg låste mig ind, allerede i entreen kunne jeg fornemme lugten af ham og jeg fik den prikkende fornemmelse i mine bryster og i mit underliv.
Selv om han ikke var hjemme så var lugten af ham her og gav mig næsten de samme fornemmelser, som hvis han var her.
Jeg gik i gang med mit arbejde men måtte dog lige engang imellem lade min finger glide ind under trusse kanten -åhhh jeg fik den største lyst til blot at fortsætte til en orgasme, men nej jeg ville vente.
Pludselig hørte jeg en bil komme op ad indkørslen, jeg kiggede ud, jo det var ham, mit hjerte hoppede så jeg troede jeg ville besvime.
"Hej Frank" --- "Hej Tanja, nå du er i fuld gang, det var godt min ven !"  Han hængte sin jakke i entreen og gik ind på sit kontor.
Jeg blev som slået i ansigtet, havde han helt glemt sidst,eller hvad? 
Nu hørte jeg han gik ovenpå og efter et øjeblik hørte jeg han ham åbne for bruseren, han var gået i bad.  Skulle jeg smutte op til ham og overraske ham ? --- nej !  Et eller andet holdt mig tilbage. Jeg fortsatte med mit arbejde.  Da der var gået en halv times tid kom han ned i morgen kåbe og satte sig ved spise bordet i køkkenet.
" Tanja sæt dig lidt her, der er noget jeg må tale med dig om."
Jeg satte mig, han fulgte mig med øjnene og sagde smilende : " Du har en flot krop Tanja, Du kan få en hver mand til at kigge."
"Det mener du bare ikke." Sagde jeg mut. " Jo - jeg gør. Det er det vi må tale om. Du har totalt bragt uro i mit gamle hjerte, Tanja for pokker  jeg har tænk meget over det der skete sidst og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg tænker på dig døgnet rundt, det går jo ikke. "
"Åh- Frank." Jeg faldt ham om halsen, han tog blidt om mig, og strøg mig stille over håret. "Hvis vi passer på at ingen får det at vide, kan det så ikke være vores hemmelighed  og jeg tar P-piller " Sagde jeg, idet samme så jeg hans morgenkåbe var gledet tilside og afslørede at hans pik stod stiv.  Han omfavnede og kyssede mig . Han løftede min top og tog kærligt mit ene bryst i hånden og kyssede vorten  jeg trykkede det mod ham, hans anden hånd kom ned af ryggen ned til mine baller, han kunne næsten ha dem begge i sin hånd, nu søgte han længere ned og kælede med mit inderlår jeg følte det som mit skød kogte,  hans hænder var nu overalt på min krop, jeg skød mit underliv mod ham  bare han ville røre min mis, men han stoppede og sagde ; "Nej ikke her, kom vi går oven på."

Da vi kom oven på  satte han sig på sengen og sagde: " Kom her hen Tanja !". Jeg stillede mig foran ham, han trak mig nærmere og kyssede de bare stykke mellem nederdelen og toppen. Jeg gyste og sukkede af fryd. Hans hænder kælede med min bagdel  og ned ad mine ben så jeg næsten mistede balancen. Jeg lagde hænderne bag hans nakke for at kunne stå uden at falde. Nu gled hans hånd op under nederdelen og nu lod han en finger følge min revne uden på trusserne til han nåede venus bjerget hvor han trykkede blidt jeg skød underlivet mod hans hånd og lukkede øjnene og nød det.
Han lynede min nederdel op i siden og den gled ned jeg trådte ud af den og  trak toppen over hovedet og stod nu iført kun trusser. Han havde lagt sin morgen kåbe og sad helt nøgen på sengen, hans pik stod  stiv og virkede meget stor, han må ha gættet mine tanker, for han sagde; " Er du blevet betænkelig?" - "nej!" Svarede jeg: " Men den er ret stor i forhold til drengenes i skolen." -  Ja det er den nok, men derfor skal din lille fisse også være rigtig klar først" Sagde han smilende, medens han trak mine trusser ned  " Læg dig på alle fire, her på sengen, lige som en hund og skyd bagud med enden, så skal vi gøre dig klar. Jeg gjorde som han sagde meget spændt og liderlig. Han tog med en hånd ind mellem mine ben så jeg nærmest hængte på hans hånd, jeg mærkede hans finger mod min klit, åh  en vidunderlig følelse, han gned nænsomt på den. jeg trykkede mig mod hans finger for at øge trykket og nydelsen, jeg vred hele min underkrop, nu skilte han forsigtigt mine skamlæber med sine fingre og nu kom hans tunge op i mig  kørte den op mod min klit, det gav et ryk i hele min krop  da  han ramte klitten og jeg sukkede og vred mit underliv imod hans ansigt. "Er det dejligt min ven?" spurgte han.  " Åhhh -ja Frank du må gøre alt ved mig." Jeg var helt i ekstase.  " Ja min ven du skal nok få mere, så din lille fisse bliver rigtig villig". Hans ord gjorde mig endnu mere vild.
Hver gang jeg var ved at komme stoppede han med at slikke mig og kælede blidt ned over min ryg og ben. Jeg måtte ikke komme endnu sagde han, jeg skulle lære at beherske min orgasme og bare nyde følelsen af at være sexuelt ophidset.
Han rejste sig op og sagde at nu skulle jeg prøve at føle hans pik mod min fisse, han lod spidsen hvile imod mine skamlæber, som var meget følsomme. Jeg trykkede bagud, for at øge trykket  og  jeg kunne mærke mine skamlæber åbne sig for pikken, det strammede på en vidunderlig måde omkring min klit og i skamlæberne, ja helt ned til det bageste hul. Åh ja Frank det er dejligt skreg jeg og trykkede lidt mere bagud men hver gang jeg gjorde det trak han sig lidt tilbage, jeg følte næsten som om saften løb ud af mig, så liderlig var jeg.
Han tog nu fat med sine store stærke hænder om hver af mine lår og løftede mig lidt op så hans pik kom lige i højde med min åbning.  Jeg mærkede nu at han trængt længere ind og  en svag smerte blandet med en vidunderlig følelse og han holdt sin pik rolig jeg kunne mærke den ligesom udvide sig i stød imod min mødom . Jeg prøvede helt vildt at støde imod for at få ham længere ind, men han holdt igen med sine stærke hænder. Nu kunne jeg mærke de dejlige små ryk inderst inde, jeg var ved at komme, men i det samme trak han sig helt ud.  Og smed sig pustende ned på sengen " For pokker Tanja hvor er du dejlig, jeg var lige ved at komme, men det må vi ikke endnu. Jo længere vi venter jo bedre bliver det, men Du er utrolig dejlig snæver og våd, det er svært ikke bare at tage din mødom og så kneppe."
Mit skød brænde af liderlighed, min klit stod ud som en lille rosenknop og mine skamlæber var opsvulmede og utroligt følsomme og saften løb ned lang dem, jeg lagde mig ind til ham, trykkede min fisse mod hans mave og hans pik lå mellem mine knæ, sådan lå vi og  kærtegnede og kyssede hind anden til lidenskaben langsomt ebbede ud og vi faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.