Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vaskede min mis i bideet og fjernede pletterne fra min kjole, men trusserne måtte jeg vaske i lunkent vand og hænge til tørre på radiatoren så dem måtte jeg undvære mine da jeg gik ned, stadig med en liderlig længsel efter orgasme  i maven.
Mine brystvorter strittede og mit skød brændte. Da jeg gik ned ad trappen kunne jeg mærke at jeg selv efter vask igen var blevet våd, mine skamlæber nærmest gled mod hinanden når jeg gik, så våd var jeg igen blevet, mine ben var  som gele`  og jeg måtte skyde rumpen bagud for ikke at falde. 
"Sæt dig ned her og spis sammen med mig, der er noget vi bør tale om" Sagde han, smilende og på sin sædvanlige venlige måde.
Jeg skænkede mig et glas mælk og smurte en rundstykke og begyndte at spise uden større appetit på mad.
 Efter lidt pinlig tavshed, brød han stilheden. " Tenna,  har du aldrig været i seng med en dreng?". - " Øhh -nææh, det har jeg ikke----. Ikke sådan rigtigt da." Sagde jeg og rødmede. " Så er du altså stadig jomfru?"  Jeg nikkede bekræftende og smilede genert. " Du er god til at gøre en mand godt. Det må du da ha`  prøvet før? ".  Han så på mig og tog min hånd og smilede.
"Ja- jeg har da prøvet det på drengene." 
" Har drengene slet ikke gjort noget for at du fik orgasme?  F.eks. kælet med dine bryster og slikket dig ?". " Nej- det tror jeg ikke." Han så på mig og smilede. " Har du fået orgasme når du leger med dig selv.?" ----Spørgsmålet kom helt bag på mig og jeg blev lidt flov og fik  sagt et svagt " jo-oh -." -
 "  Jamen - det er da ikke noget at skamme sig over, det gør alle da.!! " Sagde han og lo.
Vi spiste videre i tavshed.

Da vi var færdige, begyndte jeg at rydde af bordet og sætte i opvaskemaskinen. Han tog sin avis og sad og læste imens.
Pludselig, sagde han ; " Tanja, kom her hen, nu vil jeg gøre gengæld.!"
Jeg gik forventnings fuldt over til ham, mine ben rystede og en prikkende pirrede underlig dejlig fornemmelse bredte sig i hele min krop.

Han rejste sig, tog mig som ingenting i sine store stærke arme, løftede mig og satte mig på bordet, trak stolen over til sig og satte sig sådan at hans ansigt var ud for min mis. Forsigtigt tog han om mine ankler og lagde dem op over sine skuldre. 
Nu løftede han min kjole op så min bare mis var frit tilgængelig for ham. Jeg mærkede en varm vidunderlig fornemmelse i mine skamlæber, da han lod tungen glide langs revnen. Jeg skød mit underliv imod ham og lukkede øjnene. Nu rørte han min klit med tungen, det gik som en ild gennem mit underliv. - Jeg måtte bide mig i læben, for ikke at skrige. -
Han kørte tungen rundt om min klit og ind under den  og ud og ind igen, for første gang mærkede jeg nogle små hurtige ryk, nærmest som sammentrækning der startede som en blid smerte og gik over i nogle voldsomme rytmiske trækninger der fik mig til at klemme mine lår sammen om hans hoved. Jeg husker ikke mere kun at jeg svævede ja jeg fløj. Hele min krop skælvede og jeg spændte  i en bue og al fornuft forsvandt og foran mine øjne var der som et rosenrødt skær.

Næppe var den en orgasme over før den næste var på vej.Endnu engang svimlede det for mig og alt blev så langt væk, for til sidst at falde ned i en underlig slap men lykkelig tilstand. Min første rigtige orgasme var en realitet.

Først da jeg således kom til mig selv igen, så opdagede jeg at han havde rejst sig fra stolen og faktisk bar mig.   Mine ben lå over hans skuldre og jeg holdt om hans hoved, med begge hænder og helt sammen bøjet,trykkede jeg mit skød imod hans ansigt. Han havde en hånd på hver af mine baller, så da jeg slappede af og gled ned, sad jeg i hans hænder.
Han lod mig glide ned og jeg trykkede mig ind til ham. Han tog kærligt om mig og sagde stille; "Var det dejligt min ven?". -
 "Ååååh.-- ja.-- Du må gerne tage mig rigtigt.! Vil du ikke  nok ?", sagde jeg nærmest bedende.
Han kyssede mig - og sagde; " Nej -- ikke i dag, det må være nok for i dag og jeg vil ikke være den der tager din dyd. 
Gå du nu op og blive gjort i stand, så ingen aner uråd. Lad os så se tiden lidt an, du har jo livet foran dig."  Han trykkede mig indtil sig og efter et stykke tid sagde han; "Hold du bare fri nu.  Så ses vi på onsdag igen, ikke? - og alt er ved det gamle.
Jeg vil ikke miste den lille tillidsfuldt pige som jeg holder så meget af. Den tillid som du altid, også da du var mindre har vist mig, vil jeg ikke svigte og vores venskab, med mig som den rare onkel skal altid vare ved.
Jeg vil ikke at du skal huske mig som en gammel gris, der misbrugte både din og dine forældres tillid, men du skal vide at jeg har svært ved at stå imod. Du er en ualmindelig dejlig pige, der kan få en hver mand til at få julelys i øjnene.!!!"
Med den salut gik jeg op, tog mine trusser på og  gjorde mig i stand og gik hjem.!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.