Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en kold vinterdag som i dag. Jeg sad i vores lejlighed og læste. Min faster og Mulle var inde i byen. Lørdag formiddag og fred og ro. Hvad mere kan man ønske sig. Nede på gaden larmede byen som sædvanlig. Om et par timer ville der begynde at falde lidt mere ro over den. Jeg drak lidt kaffe og kikkede ud af vinduet. Faster og Mulle kom gående hen ad fortovet. Sikke heldig jeg var, at have dem i mit liv. Jeg kunne lidt efter høre de skrumlede ude i entréen. Som sædvanlig med massevis af indkøbsposer, og forhåbentligt også en god rødvin til aftensmaden.

Jeg havde gjort klar til at de kunne få en varm kop kaffe og et stykke mad, når de kom hjem. Nøgne og dejlige trådte de ind i stuen. Kinderne var røde af kulden uden for, men heldigvis var der en rigtig god varme herinde. Efter lidt smalltalk siger Mulle:" Vi var forresten inde i en butik, der var specialiseret i SM legetøj. Jeg har lyst til at prøve noget af det hårde." Vi havde allerede ofte leget med at binde hinanden på skift. Det havde været dejligt, og der var noget der tydede på, at vi alle tre kunne skifte mellem at være dominerende og domineret. "Jeg blev noget ophidset af at kikke på alle de ting", sagde min faster med et smil. Mig selv pirrede tanken også. Jeg var rimelig sikker på at rollen som Master ville passe mig, men også tanken om en endefuld kunne tænde mig. Jeg havde en rimelig sikker fornemmelse af, at Mulle var mest til at blive domineret på den hårde måde. Ligeså min faster, selvom hun med opsat hår klart mest lignede en toptunet domina. For at det ikke skal være løgn så havde de faktisk købt en nihalet kat, nogle bløde reb og tre halsbånd. Som sædvanlig var de to kvinder langt fremme i skoene.

SEX I DAG?

Det hele endte med at vi blev enige om, at jeg skulle prøve at finde ud af, hvordan vi kunne komme til at lege seriøst med SM. Og jeg gik straks i gang. Mulighederne på nettet er mange, men det nemmeste var at ringe til en kontaktperson i SMIL. Han viste sig i øvrigt at være rigtig nem at snakke med, og jeg fandt ud af, at det ville være nemt at finde nogle erfarne SM folk, der kunne vise os vej. Allerede ved middagen samme aften kunne jeg fortælle, at hvis vi var enige, så ville jeg forsøge at skabe nogle kontakter i løbet af den kommende uge. Det tog noget tid og noget rødvin at få tingene talt igennem. Hidtil havde vi været private om vores aktiviteter. Kun os tre. Jeg var også selv lidt usikker. De to kvinder lagde meget vægt på at den eller de mennesker vi skulle bringe ind i vores forhold skulle være ældre end os. Gerne noget ældre. Og da min faster jo i forvejen var femten år ældre end Mulle og jeg, så var vi oppe omkring de halvfjerds for dem som vi skulle lede efter. Mens vi snakkede var det tydeligt at vi alle tre tændte på vores snak, og som sædvanlig var det mig der viste det først, uden at der skete noget ved det.

Efter den aften udviklede tingene sig hurtigere end jeg havde troet muligt. Allerede først i den efterfølgende uge fik jeg via nettet kontakt til et ægtepar i en passende alder. Jeg forklarede dem, hvad vi søgte, og de fortalte mig, at de oprindeligt havde søgt et andet par, men at vi var to kvinder og en mand syntes de kun var spændende. Hjemme var vores aftale, at jeg i starten skulle være Master, og derfor skulle være den der to initiativerne. Det forklarede jeg det andet par. Hos dem var det hende der bestemte. Han var slaven, og da de havde dyrket SM i mange år, var han vænnet til den meget hårde del. Vi var dog fra starten alle klar på, at vi naturligvis skulle begynde et helt andet sted.

Da ingen af os havde nogle specielle forpligtigelser udover vores arbejde, aftalte jeg med den ældre kvinde, at vi alle fem skulle mødes inde i byen om torsdagen. Som sagt så gjort. Få dage efter en snak en lørdag sad Faster, Mulle og jeg selv samt et modent ægtepar på en engelsk pub i den indre by og talte hyggeligt sammen. Heldigvis sad vi lidt diskret, og der var da heller ikke overfyldt, så ingen kunne høre, hvad vi talte om. Enden på det hele blev at vi skulle besøge dem i deres hjem den efterfølgende lørdag. Som de sagde: "Der har vi en fin legeplads vi kan bruge alle sammen."

Vi var alle tre noget spændte da vi mødte op lørdag aften. Vi var inviteret til middag. Det havde vist sig at vores nye venner levede et godt liv som pensionister. De var begge midt i tresserne, men havde klaret sig godt. Huset var stort og velholdt med en dejlig have, og indretningen var smagfuld. De viste os lidt rundt, mens vi nød en velkomstdrink, og det var med nogen stolthed, at vi fik forevist deres SM rum, som var holdt helt hvidt, der fik alle de sorte legesager til at træde frem i kontrast. De havde selvfølgelig også en sauna og et spabad. Da vi allerede havde mødtes og talt sammen, var det besluttet at vi fra starten af vores ankomst alle ville være nøgne, og at Faster, Mulle og den ældre mand skulle være iført et halsbånd. På den måde blev vi vist rundt i huset og på den måde spiste vi middag.

Efter middagen gik vi ned i deres legerum. Planen var at Ella, den ældre kvinde, skulle lege med Faster, Mulle og sin egen mand, Hans. Jeg skulle indledningsvis kikke på fra et hjørne. Rummet var oplyst af en masse stearinlys, og jeg kunne se at Faster og Mulle begge rystede af spænding over, hvad der skulle ske. Jeg syntes også selv at det var grænseoverskridende. Ella bandt hænderne på rygge af dem alle tre, gav dem en halvmaske på og hængte kvindernes arme op i nogle kroge i loftet. Hans blev beordret til at slikke de to slavinder, hvilket han gjorde med stor fornøjelse. Det skal siges, at Hans ligesom jeg selv var udstyret med nogle pænt store og hængende tekstikler, men derudover var hans pik meget tyk og noget længere end min. Han var så at sige endog meget veludrustet. Ella bandt en lædersnor stramt om hans pung, og jeg kunne høre på ham at det gjorde ondt.

Vi legede stort set hele natten. Efterhånden som det skred frem viste det sig, at Mulle som ventet var modtagelig for en del smerte, og at hun nød det meget. Det var en nihalet kat, et spanskrør samt en stor DILDO, der blev brugt mest. Lidt overraskende var det at Faster også havde det rigtig godt med smerten. Det var både grænseoverskridende, liderligt og sjovt at være tilskuer til. En sjov episode opstod, da de to kvinder for første gang skulle i kontakt med Hans´s pik. Den var kun halvstiv, men alligevel så tyk, at de fire kvindehænder næsten ikke kunne dække hele udstyret, og Ella var nødt til at gribe ind, ellers havde en af dem puttet pikken op i sig. Så meget levede de sig ind i legen. Jeg kan huske jeg tænkte ved mig selv, at her havde vi ramt en guldåre for udviklingen af vores liv sammen.

På et tidspunkt holdt Ella og jeg en pause i dagligstuen. Vi fik en drink og snakkede om det der skete nedenunder. Vi blev enige om, at jeg skulle prøve at supplere Ella som Master. Da vi kom ned i legerummet, stod de alle tre som da vi forlod dem. Jeg tog to reb, og gik i gang med at binde de to kvinders bryster op. Godt hjulpet af Ella. Jeg kendte dem begge så godt, at jeg alene ved øjenkontakten kunne se, hvor meget jeg skulle binde dem op. Mulles store bryster endte med at være meget meget stramt bundet, og hun fortalte mig senere, hvordan hun overikøbet havde fået en orgasme, mens jeg gjorde det. Min faster viste sig den aften at være mest til at blive bollet af noget stort. Her var Hans absolut brugelig. Og med mellemrum blev Mulle beordret til at sutte ham helt stiv, hvorefter han fik lov til i et par minutter at bolle Faster. Og måske fik hun lov til at sutte mig lidt. Den nat var det altid sådan, at hvis jeg var i gang med to slaver, så kikkede Ella og den tredje slave på. Hele seancen blev stille og roligt, og med stor erfaring styret af Ella.

Udover de orgasmer som de to slavinder fik spontant, var det imponerende så udholdende vi var. Det var tydeligt, at både Ella, Hans og jeg var tændte, og vi kunne relativt let være gået direkte til afslutningen. Men det at vente var en del af legen, som jeg i øvrigt senere hen har lært at sætte stor pris på.

Efter nogle timer skete det mest grænseoverskridende jeg endnu havde oplevet. Ella fandt nogle akunpunkturnåle frem. I endnu en pause var hun og jeg blevet enige om, at vi ville give Mulle en chance for en god oplevelse, med respekt for ethvert signal om, at hun ikke brød sig om det. Det kræver megen øvelse og pli at gøre rigtigt, og det var derfor Ella, der gjorde det. Med succes. Mulle stønnede af velvære, da hun fik to nåle i hver brystvorte og lidt senere fire nåle i de ydre og indre skamlæber. For dem der ikke ved det så er disse nåle meget tynde og spidse, og det er ikke det lille stik i starten, der giver nydelsen, men den snurrende fornemmelse, når de har siddet et stykke tid. Og for slaven også den lille smerte, når de engang imellem bliver drejet lidt rundt. Ved samme lejlighed fik Hans lov til at få nogle få nåle i sin pung, hvilket han tydeligvis nød.

Da det var første gang vi var med i en SM seance blev der gået meget langsomt frem. Ella og jeg sørgede hele tiden for at skifte mellem smerte og kærlige berøringer og kys. Også i forhold til Hans, hvor Ella konstant vidste, hvor han var, og hvad han havde brug for, for at nyde det så meget som muligt. En lille detalje, som jeg synes er lidt interessant, var at vores kønsorganer langt fra altid var i centrum. Det var hele kroppen, der blev leget med, og meget øjenkontakten.

Det viste sig, at Ella havde delt legen op i flere afdelinger af cirka en times varighed. Derimellem holdt hun og jeg vores pauser, hvor hun nogle gange fortalte mig lidt om, hvad der var sket, og hvad der skulle ske efterfølgende. Allerede i anden afdeling havde Faster og Mulle været i kontakt med hinanden, og jeg kunne fortælle Ella, at det havde vi ofte fornøjelse af, men selvfølgelig i en helt anden ramme.

I pausen inden sidste afdeling af en lang nat snakkede Ella og jeg om, hvorledes vi kunne forestille os afslutningen. Hun sagde at der var stor forskel på, hvorledes en SM seance kunne afsluttes. Alt sammen afhængig af, hvilket form for henholdsvis Master, Domina, slave og slavinde man var. Hun sagde at det gik lige fra at man fjernede alle reb og masker, og bollede færdig, som i enhver anden seng, over til at kun nogle af deltagerne fik lov til at få udløsning. Det sidste gjaldt specielt de mænd der indgik i legen. Kvinderne var det lidt sværere at kontrollere, og i vores seance havde begge slavinder begge flere gange fået spontane orgasmer. Men der var stadig Hans, Ella og jeg selv tilbage.

For Hans betød det meget, hvis han kunne få en afslutning, hvor de to slavinder gav ham al deres opmærksomhed, og hvor smerten var taget væk. For Ella selv var opmærksomhed også vigtig, for eksempel ved at alle i rummet kikkede på at hun gav sig selv en orgasme eller hun blev bollet af en mand. Det vigtige for hende var øjenkontakten med tilskuerne. For mit eget vedkommende var jeg noget i tvivl. Men to kvinder der kun venter på at få lov til at spise min sperm, det går man aldrig fejl af. Ikke fordi det ville være grænseoverskridende. Tværtimod, der var jeg allerede heldig med Faster og Mulle.

Enden på seancen blev igen styret af Ella, og selvom hun hele natten havde talt til og med slaverne og mig inde i legerummet, så blev det nu endnu mere. Hun blev også mere vulgær i sit sprog, og det var helt sikkert med til at øge den liderlige stemning i rummet. Hun fik de to slavinder til at tigge om pik. Hun fik Hans til at bolle sig selv hagi med en pæn stor dildo og til sidst gik det op i en højere enhed, da Hans stod henover de to slavinder og med et brøl sendte en stor opsparet ladning ud over dem. Jeg selv fik det også som aftalt, med den detalje, at Ella ville selv smage noget af min sperm, så de var tre til at dele. Til sidst sad vi tre gæster et stykke tid og nød at se Hans slikke Ella, for til sidst at se hende give sig selv en meget voldsom orgasme med den største dildo jeg indtil da havde set.

Det var nærmest blevet morgen, da vi var færdige. Vi fik alle et velfortjent bad efterfulgt af en af de mest tiltrængte kopper kaffe jeg kan huske.

Hele den søndag sov vi alle tre. Ved aftenstid stod den på junk food fuldstændig som havde vi været på druk. Det havde vi på ingen måde, men der var så mange indtryk der skulle bearbejdes, at det var helt overvældende. Vi havde alle haft en rigtig god oplevelse, og var sikker på at vi ville bevare kontakten til Ella og Hans. Da jeg hen på aftenen fulgte min faster hjem til hendes lejlighed kunne vi ikke lade være med at grine højt, da vi talte om, hvordan Faster, Mulle og jeg egentlig var kommet dertil med vores venskab, hvor vi var i dag. Men vi havde det alle godt med det. Og det har vi stadig. Måske mest fordi vi alle tre er indstillet på at udfordre vores grænser, og allermest fordi vi har ubetinget tillid til hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.