Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Historien om, hvordan jeg mødte min nuværende hustru, og hvilken rolle min faster spillede der, er måske værd at fortælle.

I alle mine studieår boede jeg i København, og bortset fra den lille hemmelighed mellem mig og min faster, var det i bund og grund et kedeligt og slidsomt studenterliv. Der var sågar det meste af et år, hvor min faster arbejdede i udlandet. Jeg havde med mellemrum forskellige kærester, men det var ikke noget der holdt.

SEX I DAG?

Få måneder efter afslutningen af mine studier var jeg heldig at få et godt job og også en god lejlighed i byen. Samtidigt var jeg begyndt at tænke over, om det måske ikke snart var på tide at finde en jeg kunne leve livet sammen med. Men som i mange andre af livets forhold viste det sig nyttesløst at forcere noget. Det kom til gengæld helt af sig selv, og helt uventet.

En sen fredag eftermiddag sad jeg på en lille café på Nørrebro. Overfor mig sad en meget lille kvinde. Egentlig syntes jeg hun så lidt sjov ud. Hun var næppe mere end godt 160 cm høj, men havde en fyldig bagdel og et par tunge bryster. Jeg kan huske jeg skød hende til at være sidst i tyverne. Bedst som jeg sad og nød en stille Kilkennys rejste hun sig og spurgte om hun måtte sidde ved mit bord. Det var lidt kedeligt at sidde alene. Vi faldt i en god snak. Hun blev kaldt Mulle, og var både bogholder og afspændingsmassør. Det sidste mest af interesse. Vi sad længe på den café, og det viste sig, at hun boede tæt ved, så jeg fik lov at følge hende hjem. For en sikkerheds skyld gav jeg hende mit telefonnummer, inden jeg tog hjem til mig selv. Hun fik også min fasters nummer, fordi jeg ofte opholdt mig der.

Nogle dage senere gik jeg igen nøgen rundt i min fasters lejlighed. Det havde nu været fast rutine i flere år. Min faster var der også. Hun var i gang med at ordne noget tøj. Hun var også nøgen. Det var den måde det efterhånden havde udviklet sig på. I de år der var gået siden vores lille ordning var faldet på plads, havde vores forhold udviklet sig til et egentligt bollevenskab. Og et meget ligeværdigt et af slagsen. Reglen var ganske enkelt den, at hvis en af os fik lyst til sex, så blev der meldt tydeligt ud. Min faster var nok bedre til det med tydeligheden end jeg, og hendes impulsive sind fornægtede sig aldrig.

Jeg havde allerede fortalt hende om den spændende pige jeg havde mødt på en café. Hun kunne vel mærke, at Mulle havde gjort et specielt indtryk på mig, for hun tog en gammel snak op. "Når du møder den rigtige pige, så husk fra start at fortælle hende om dit behov for nøgenhed - ellers går det ikke i længden." Jeg vidste at hun havde ret. Jeg vidste også med mig selv, at min faster altid ville være en del af mit liv. Om ikke nødvendigvis en del af mit sexliv, men i hvert fald en del af mit liv som nøgen. Men den del af det fik vi aldrig talt om.

Den samme aften ringede telefonen i min lejlighed. Det var Mulle. Hun ville gerne se mig igen. Jeg inviterede hende hjem til middag. Jeg laver god mad, når jeg selv skal sige det. Hun kom som aftalt, og afslørede næsten inden hun havde sat sig, at hun havde noget hun gerne ville snakke med mig om. Mulle var og er på ingen måde rapkæftet, men hun sørger for at få det ud, der trykker hende. Det gjorde hun også denne allerførste gang hun besøgte mig.

"Jeg kan godt lide dig", sagde hun. "Og jeg vil gerne lære dig bedre at kende." Jeg mumlede noget der skulle minde om enighed. "Siden vi talte så godt sammen ude på Nørrebro, er jeg blevet sikker på, at jeg kan stole på dig. Du gør mig tryg." Jeg kunne mærke mandigheden brede sig i hele min krop af stolthed. Lidt urmand var der vel tilbage i mig. "Som du ved er jeg uddannet massør. Det er jeg fordi, jeg altid har været fascineret af den nøgne krop. Når jeg er alene hjemme eller ved stranden er jeg altid nøgen. Jeg elsker sex, og jeg har en lang liste over fantasier, som jeg ønsker at leve ud inden mit liv er ovre." Jeg havde næsten tabt pusten. Hun havde fortalt mig, at hun og jeg var lige gamle, og alligevel udtrykte hun en klarhed omkring sig selv, som jeg på ingen måde kunne konkurrere med. Og ligesom den morgen for snart nogle år siden, hvor min faster implicit havde opfordret mig til at komme ud i køkkenet som jeg var skabt, så fik jeg en voldsom hjertebanken, og i løbet af få minutter, havde jeg fortalt alt om mit forhold til nøgenhed, og uventet også om mit liv sammen med min faster.

Da vi begge to var færdige blev der helt stille. Vi sad begge med åben mund og kikkede på hinanden. Så tog vi spontant og samtidigt hinandens hænder og begyndte at kysse dem, hvorefter vi omfavnede hinanden. Resten af den aften og nat opførte vi os som tossede. Det startede med at Mulle straks efter omfavnelsen rejste sig, og sagde:" Lad os smide tøjet. Jeg vil se din krop." Som sagt så gjort. Vi aftalte, at vi ikke ville have sex før senere, men i stedet ville vi undersøge hinandens kroppe. Mulle var overalt på min krop, og jeg fik også mærket efter, hvor blød og dejlig hun var. Der var meget grineri, og vi nåede da heldigvis også at få spist den gode middag, og at få snakket om alt muligt. På et tidspunkt sagde Mulle:" Ved du hvad. Da jeg var yngre var jeg så ked af ikke at være højere, og jeg syntes også at både min røv og mine bryster var helt forkerte til sådan en lille krop. Men idag elsker jeg min krop." Jeg gav hende naturligvis ret, og jeg blev slet ikke chokeret, da hun fortsatte:" Jeg kender et ældre ægtepar. Det er nogle af mine forældres gamle venner. For et par år siden spurgte de mig, om jeg havde lyst til at se dem elske. Og det har jeg set mange gange siden. De lærte mig at være glad for min krop. De lærte mig også at onanere sammen med andre. De er nogle søde mennesker, som du skal møde en dag. Det blev startskuddet til en udveksling af oplevelser og erfaringer, hvor vi vekslede mellem krampelatter og ophidselse, og det endte da også som forventet med at vi gik ind i mit soveværelse og bollede hjernen ud på hinanden.

Nogen tid senere ringede min faster og inviterede Mulle og mig over. Mulle og jeg mødtes på Trianglen, og gik sammen ud til min fasters lejlighed. Igen slog Mulle til. Allerede i entréen sagde hun": Ved I hvad. Hvad siger I til at vi smider tøjet med det samme." Som sagt så gjort, og inden der var gået et kvarter stod de to kvinder i køkkenet og snakkede, mens jeg udvalgte mig en god stol stuen. "Det er godt nok en dejlig pige, du har mødt." Sagde min faster, da hun kom ind med kaffe. "Nu skal du høre", sagde Mulle. "Vi har lige aftalt ude i køkkenet, at vi begge har lyst til at se din pik sprøjte." "Så nu sætter vi os herovre i sofaen med spredte ben, og så går du bare i gang." Vi grinede alle tre højt". Tre voksne mennesker, der alle vidste at nu var legen i gang. Det gik endda så godt, at lidt efter hentede Mulle et snapseglas, som jeg skulle sprøjte I. Hun ville smage min sperm. Det ville min faster også, og så delte de den lille portion. Resten af dagen og aftenen stod i elskovens tegn. Min faster og Mulle betalte mig tilbage med en opvisning i kusseslikning, der trodser enhver beskrivelse, og vi nåede også at muntre os med en god gang kropsmassage fra Mulles hånd, der endte med den mest vanvittige gang analsex, jeg indtil da havde oplevet. Imens tænkte jeg igen og igen over, hvad jeg dog havde gjort siden jeg havde været så heldig at møde Mulle. Det sidste figenblad faldt, da hun og min faster begge bad mig lægge mig på ryggen med benene oppe om ørene. Derefter skiftedes de til at slikke mine nosser og min røv. En våd kvindetunge i anus kan få selv den stærkeste mand til at miste overblikket. Inden vi lagde os til at sove den aften, var det igen min faster, der tog initiativ. Hun spurgte os simpelthen, og der var noget af det der var sket, som vi fortrød. Vi var alle enige om, at det var der ikke. Vi var voksne og dannede mennesker, og vi havde selv truffet nogle beslutninger om vores seksualitet. Og dem stod vi ved.

Nu var vi tre, der delte et godt liv sammen. De to stærke kvinder holdt efterhånden meget af hinanden, og vi tilbragte megen tid sammen. Det var sjældent at Mulle og jeg ikke havde min faster med på ferie, og vi havde mange gode oplevelser sammen. Også nogle der handlede om sex. Vi udviklede i fællesskab en god evne til at skiftes til at få idéer. Eller også stod vi blot ved hver vores lyster?

Allerede tidligt begyndte vi at tale seriøst om SM. Men vi havde nok så travlt med alt muligt andet, at vi endnu ikke var klar til at springe ud i det. Der skulle gå det meste af et års tid, før en tilfældig videofilm på en kedelig sommeronsdag aften begyndte at ændre på det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.