Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du var efterhånden blevet ret træt af det kølige augustvejr her i landet, så du besluttede, at du atter ville tage en tur sydpå i løbet af efteråret. Denne gang kunne du godt tænke dig at tilbringe mindst 8-10 dage på Cypern. Du vidste, at du havde point nok til at leje en dejlig ferielejlighed i den lille fredfyldte by Polis. Byen har mange smukke huse og ligger i et område med dejligt klima og smukke badestrande, som ikke er overrendt af turister. Det med en badestrand, hvor man kunne være lidt for sig selv lød alt for fristende og så i et dejligt, mildt klima i forhold til det sure danske vejr. Det afgjorde sagen.

Lejligheden, som du lejede, vendte ud mod havet, og bestod af to pæne værelser med en lille fælles stue med balkon og så et køkken. Bedst af alt var et stort badeværelse med både bruseniche og et dejligt stort badekar. Uhm, sådan et velduftende og varmt karbad, inden man gik i byen om aftenen. Det var absolut det bedste til at løse de trætte muskler op med. Du glædede dig allerede vildt meget til at holde ferie igen, men det kunne da være ret hyggeligt, hvis der var lidt selskab på turen. Derfor tog du en dag ud til en ny veninde, du havde lært at kende, for at høre om hun ikke kunne tænke sig at rejse med. Hun er også alenepige, ganske vist med en hjemmeboende søn på 17 år. Hun trængte uden tvivl til at komme væk fra ham et stykke tid i efteråret.

SEX I DAG?

Desværre viste det sig, at din veninde ikke havde nogen som helst mulighed for at holde fri lige netop i den periode, hvor du havde lejet lejligheden på Cypern. Hun foreslog så selv, at hvis ingen andre ville med, så kunne du jo tage hendes 17-årige søn, Mathias, med i stedet for, da du nu alligevel havde betalt for hele lejligheden. Hun skulle nok betale hans andel. Han kunne godt trænge til at komme ned i varmen, og væk fra sin mor. Du kendte Mathias som en velopdragen, kvik dreng. Han var en nydelig knægt, stor af sin alder, kraftig bygget og så havde han et vidunderligt varmt og charmerende, men dog lidt genert smil, der fik hans øjne til at udstråle livslyst og interesse for sine omgivelser. Du gad ikke blive ved med at spørge nogen, om de gad tage med, så det hele endte med, at du accepterede Mathias som rejseledsager med den klare aftale, at du under ingen omstændigheder ville være hans barnepige. Hvis han kom til at kede sig, var det hans eget problem. Du ville have lov til at være dig selv, hvis det skulle være det. Sådan!

Vel ankommet der ned til lejligheden gik resten af dagen med at pakke ud og vænne jer til de nye omgivelser. Værelserne var gode med dobbeltsenge i begge rum. Badeværelset var en drøm, indbydende til alskens kropslige udfoldelser. Om aftenen spiste I på en nærliggende taverne og gik tidligt til ro. Næste dag var vejret pragtfuldt fra morgenstunden, så I besluttede jer for at starte formiddagen med at sole jer lidt på stranden. Det var ganske som beskrevet i turistbrochuren en fredfyldt strand, hvor der var god afstand mellem strandgæsterne. Oppe bagtil var der mindre sandgryder, hvor man kunne ligge og sole sig forholdsvis ugenert. I valgte en af disse gryder, som jeres base.

Mens du klædte dig af og til sidst stod i din nyindkøbte bikini, kunne du godt fornemme, at Mathias betragtede dig ret indgående. "Har du aldrig set en gammel kone i bikini før?", spurgte du med et muntert grin. "Nej, det har jeg ikke. Men så gammel ser du altså heller ikke ud. Du har jo ikke en gang fået rynker endnu.", svarede han og fortsatte drillende: "Og så er det da dejligt at se, at der er nok af dig." "Ja, det er godt med dig.", sagde du. "Tag du hellere og kig lidt på alle de unge piger, der er her på stranden. Det får du nok mere ud af." Mathias tav et øjeblik og sagde så spagfærdigt: "Jamen, jeg ved jo dårligt nok, hvad jeg skal stille op med dem. De kan sikkert bedre li’ voksne mænd." "Åh, pjat knægt. Du har da vel allerede prøvet at være sammen med en pige? Og så ved du også godt hvordan voksne mænd opfører sig", forsøgte du at udfritte ham. Mathias rødmede, så ned i sandet og sagde så næsten uhørligt:" Nej, det har jeg alt sammen til gode endnu." "Nå, min dreng, det skal du ikke være ked af. Din tid kommer nok", sagde du og lagde dig ned på ryggen på tæppet for at sole dig. Mathias lagde sig på ryggen ved siden af. Du betragtede ham i smug, da han lagde sig. Han var faktisk et rigtigt flot stykke mandfolk – blå badeshorts, stadig solbrændt og så denne smidige, flot byggede krop. Han burde da nok være i stand til at score de piger, han måtte ønske sig.

Du lå et stykke tid og nød solens varme stråler på din krop. Du havde lagt armene lidt ud til siden og vendt dem, så du fik sol på den blege underside af armene. Pludselig mærkede du Mathiases hånd støde mod din ene hånd ligesom tilfældigt. Du tog ham resolut i hånden, vendte dig om mod ham og rejste dig op på albuen, mens du smilede til ham. "Hvad så, knægt. Har du hjemve? Skal mor her holde dig lidt i hånden?" I det samme fik du øje på en yderst spændende bule i de blå badeshorts og fortsatte: "Sig mig en gang, er de der shorts ikke syet helt forkert?"

Du lagde en hånd på bulen og gav den et fortroligt klem. Drengen stønnede ved din berøring, smilede saligt, men sagde ingenting. Så rejste du dig helt op på knæ, bøjede dig ned mod den brune, flade drengemave, stak tungespidsen ned i hans navle og gav den et kys samtidig med at du førte en hånd ind under bukselinningen og ned til det stærkt voksende uhyre dernede i dybet. Den var større end du havde forventet. Det var virkelig en voksen mands pik, der sad på den knægt. Wauw! Nærmest som i trance tog du om den tykke, spændte rod. "Kom så, knægt. Nu skal mor nok styre det uhyre for dig. Det har du virkelig brug for", sagde du og trak knægtens shorts ned over knæene. Mathias våndede sig, smilede lidt genert til dig og sagde så forventningsfuldt, stønnende: "Åh ja, Eva, din hånd er så dejlig. Jeg er lige ved at eksplodere allerede. Åh, det her har jeg drømt om lige siden, vi rejste hjemmefra. Vil du ikke godt bruge noget af tiden hernede til at lære mig op og lade mig prøve alt, hvad du gerne vil have, jeg skal kunne for at blive god i en seng. Vi er jo bare os to helt alene". Det var så sandelig noget af en opgave, han bad om hjælp til. Uden dog at svare tog du et fast greb med den ene hånd om knægtens strittende pik og så begyndte du at gnide forhuden frem og tilbage, mens du med den anden hånd blidt masserede hans mellemkød og de store fyldige testikler.

Dine afvekslende bevægelser pirrede drengen til vanvid. Din hånd rørte ved alle hans mest følsomme steder. Den gled gang på gang ned under hans jernhårde, unge pik og klemte om testiklerne for til sidst at lukke sig helt om den voldsomt dunkende pik. Du skiftede mellem at gnide pikhovedet blidt, holde om hele pikken med begge hænder, klemme og mase pikken og af og til pirre hårene omkring roden og testiklerne med en let berøring. Alt i mens iagttog du drengens reaktioner ved hele tiden at se ham direkte ind i øjnene.

Mathias stønnede og vred sig. Du nød at kunne styre hans reaktioner. Da du så fornemmede, at drengen var tæt på at få en udløsning, klemte du med et par fingre hårdt sammen omkring pikroden og holdt inde et øjeblik med dine pirrende bevægelser. Mathias faldt lidt til ro. Det var en fryd at se hans smukt formede, unge pik stritte lige op i luften. Du følte en ubændig trang til at mærke det flotte, glinsende pikhoved mellem dine læber. Langsomt bøjede du hovedet ned over drengens pik, mens du fortsatte med at massere den. Du hørte Mathias stønne højlydt, da du tog hans glinsende pikhoved ind i munden og kørte læberne op og ned over denne vidunderlige, hårde og ungdommelige pik, alt i mens du lod tungen rotere rundt om kanten på det følsomme pikhoved. Du mærkede omgående med læberne, hvordan blodårerne i den ellers så glatte pik begyndte at svulme op. Din mund var ligeså aktiv som dine hænder, der nulrede, klemte og nussede drengens attraktive og lækre underliv. Det var de rene lækkerier, der lå der foran dig og du havde mere end en uge til din rådighed til at nyde knægten udfolde sin virilitet og boltre sig i dit underliv. Du mærkede det velkendte liderlige begær vokse kraftigt i understellet.

Mathias selv sansede kun at række en hånd lidt nølende ud efter dine indbydende bryster og bearbejde dem indgående ved at klemme og kramme dem. Med den anden hånd fandt han en åbning mellem dine ben og trussekanten, rørte ved dine kønshår og furen mellem låret og venusbjerget. Han følte på den bløde hud og mærkede med fingrene, hvor våd du var.

Selv om hans berøring ophidsede dig yderligere, fortsatte du dog med at gnaske, gnave og gnuske det unge lem og nød drengens tiltagende stønnen. Du mærkede i din hånd, hvordan det tirrede dyr dunkede og svulmede endnu mere op. Du vidste af erfaring, at det bestemt ikke ville vare længe, før de store, tykke mælkehvide sprøjt, ville pumpe ud af denne pragtfulde, lange og flotte drengepik. Du mærkede selv, hvor våd du efterhånden var blevet i trusserne.

Få sex i dag

’Åh, det er så skønt’, stønnede Mathias pludselig og vendte det hvide ud af øjnene. ’Åh, jeg kan ikke holde mig mere. Åh, pas på, jeg sprøjter nu, nu, nu, åh, jaaah!’ næsten råbte han, mens kolossale spermsprøjt pumpede fra spidsen af drengens dunkende pik langt ud i sandet ved siden af jer. I det samme mærkede du en dejlig, varm strømning fare gennem dit ophidsede underliv og udløse en vidunderlig og afslappende orgasme. Denne gang havde det været drengen, det drejede sig om. Noget tydede dog på, at din tur nok skulle komme i løbet af denne ferie.

Mathias blev liggende på ryggen i lang tid med et genert, men lykkeligt smil om munden. Så rejste han sig langsomt og kyssede dig blidt på kinden, mens han famlede ved dine bryster. ’Tak, for hjælpen. Det var så vidunderligt’, sagde han og tilføjede med et varmt smil: ’Jeg tror, vi får en god ferie sammen. Tror du ikke, May?’ ’Jo, helt bestemt’, svarede du og rejste dig, ’men nu skal jeg lige have en dukkert og så skal vi to ud i byen og kigge lidt på omgivelserne’.

Resten af dagen gik med at lege turister i nærheden af det sted, hvor I boede. I fik købt de fleste fornødenheder ind, så I selv kunne lave nogle af måltiderne i lejligheden. Et par flasker vin eller tre fik I også slæbt hjem. Ind i mellem slappede I af på en café og snart var det meste af dagen gået. Mens I spiste aftensmad hjemme i lejligheden, blev I enige om at gå en tur ned langs stranden og nyde månelyset og stilheden der. Inden I gik, smed du brystholderen, som strammede meget, og så tog du kun en florlet kjole på. Mathias gik med en løs T-shirt ud over sine blå badeshorts.

Det var næsten havblik, kun små, dovne bølger rullede langsomt ind fra Middelhavet. Månen spejlede sig i bølgerne. Det så ud som om de varsomt ville transportere alle månestråler ind til jer på stranden. ’Kom, skal vi ikke gå i vandet?’, udbrød Mathias, da I kom helt ned til strandkanten. Det var meget fristende. Du behøvede jo bare at tage din lette kjole af og beholde trusserne på. Du så dig omkring. Der var ingen andre i nærheden. Der var noget erotisk ophidsende ved at bade i mørket. Resolut trak du kjolen op over hovedet, lagde den på stranden og vadede ud i vandet. Mathias smed uden at betænke sig både T-shirt og badeshorts og vadede så splitternøgen efter dig ud i det meget lune vand. Du registrerede godt, at hans ungdommelige pik allerede strittede i vilden sky, men lod som ingen ting, kastede dig fremad i vandet og begyndte at svømme væk fra drengen.

Han fulgte hurtigt efter. Han var en rigtig god svømmer og svømmede ganske ubesværet op på siden af dig. Så svømmede du ned under vandet og greb ham i benene. I gav jer til at pjanke rundt i vandet og sloges for sjov. Mathias omfavnede dig et par gange, når I var nede under vandet. I kom begge grinende op til overfladen for at trække vejret og svømmede lidt frem og tilbage. Pludselig dykkede Mathias ned, svømmede ind under dig, uden at du opdagede det. Med ét mærkede du, hvordan han greb fat i dine trusser og trak dem af dig i et snuptag. Du var nu helt nøgen, ligesom han var. Han kom grinende op til overfladen med dine trusser i hånden, svingede dem i luften et par gange og kastede dem så langt ud i vandet, hvor de straks begyndte at flyde væk. Du forsøgte at svømme ud efter dem, men Mathias svømmede ind mellem dine ben og lod som om han ville slås med dig. Du opgav trusserne, vendte dig i vandet og lagde dig om og flød på ryggen. Mathias svømmede ind under din ryg et par gange. Derefter lod du dig synke ned og spredte benene, så han kunne svømme igennem dem for at dukke op på den anden side.

Med ét mærkede du Mathias omfavne dig bagfra og dække hele din krop med sin. Vandet var lunkent som en blød pude og så salt, at det bar jer oppe, så I kunne svømme uden at anstrenge jer. ’Du er så dejlig’, hviskede Mathias ind i dit øre og beholdt armene omkring dig. Han tog hænderne op omkring begge dine bryster. Pludselig mærkede du noget hårdt mellem dine ben. Det var ikke en hånd, Mathias stak op mellem dine ben, men hans voldsomt erigerede lem. Hans kærtegn var så beroligende og varmende som havet, der omgav jer. Vandet, drengens ivrigt kælende hænder og ikke mindst fornemmelsen af hans jernhårde pik mellem dine lår vækkede et voldsomt begær i din krop.

Da drengen så atter en gang svømmede ind under din krop og kærtegnede den, dukkede han pludselig op mellem dine ben, greb fat i dem, og trængte uden videre ind i dig. Du svingede benene rundt om ham, så han gled længere ind i dig. I var efterhånden kommet så langt ind mod stranden, så I begge kunne nå bunden. Mathias tog et fast tag i dine lækre, hvide balder, trak dig ind mod sig, så han rigtigt kunne fornemme, hvordan dine skamlæber smøg sig omkring hans svulmende pik. I væltede rundt i vandet. Hele tiden var Mathias inden i dig. Hver en bevægelse ophidsede dig yderligere. Dine bryster bølgede som et par åkander i vandoverfladen. Det gav dig en fornemmelse som om et par ekstra hænder var sat til at gramse og nusse dine brystvorter. Hele tiden kunne du mærke Mathias hugge sin pik så langt ind i dig som overhovedet muligt for derefter at trække den ud, så kun pikhovedet rørte dine skamlæber. Bevægelserne foregik som i slowmotion på grund af presset fra det lune havvand, der omgav jer. Mathias kneppede dig i lang tid under vandet i pragtfulde, bølgende rytmer.

Jeres kroppes svajende bevægelser, mens I elskede, blev næsten en del af havet. Du kunne godt mærke, at du ikke længere kunne modstå alle de vidunderlige følelser, som denne virile knægt formåede at få til at strømme op igennem din liderlige krop. ’Åh, Mathias, det er så skønt. Du er så dejlig stor inden i mig. Åh, du må ikke stoppe nu, bliv ved, bliv ved, jeg er ved at komme nu. Åh, jeg kan ikke mere, jeg kommer, jeg kommer, ja, ja, ja, nu, nu, NU!’ skreg du ud i mørket og hørte i det samme et tyrebrøl i øret, da Mathias sprøjtede hele sin virile ungdom højt op i dit indre. Sammen væltede I omkuld i det lune vand alt mens I taknemmeligt kyssede og krammede hinanden. Det var elskov i højeste potens, som denne dejlige dreng havde været i stand til at præstere. Da I atter fik fodfæste i vandet stod I en tid sammen, kærtegnet af havet og dirrede stadigvæk efter orgasmen.

Natten forløb roligt efter at I var gået til ro i lejligheden. I var hurtigt blevet enige om at dele din dobbeltseng resten af ferien. Trætte og dejligt afslappede faldt I omgående i søvn, mens du lå i ske i Mathiases favn.

Som alle andre unge mænd vågnede Mathias med en pik i en særdeles modtagelig tilstand, som han havde meget lidt indflydelse på. Du så det straks, da du i det samme vågnede. Der var ikke tid til at han klarede situationen ved at gå ud og lade sit vand. Før han kunne nå det, kastede du dig over ham, og hans svulmende pik med et enormt, liderligt begær. Hurtigt væltede du ind over ham i sengen, tog hans svulmende pik i din hånd, satte dig overskrævs på ham, førte den direkte hen til din fugtige kønsåbning, trykkede den indenfor og begyndte så at ride knægten, som om han var en balstyrisk hingst. Huh, hej, hvor det gik ud over stepperne. Du løftede og sænkede bagdelen over den hårde, tykke pik. Du sugede omkring den med dine veltrænede skedemuskler. Det her var lige, hvad du kunne bruge: et fremmed sted, en bred seng, en lækker, bundliderlig gang morgenknep uden nogen som helst dikkedarer, siddende på en vidunderlig stor, hård morgenpik tilhørende en helt ung, beredvillig og kneppeglad dreng på kun 17 år. Aldrig havde du oplevet noget lignende. Aldrig havde du troet, at det skulle overgå dig. Du mærkede, hvordan dine safter begyndte at drive ned over knægtens flade, muskelspændte mave. Mathias bankede sit underliv med tilhørende kæmpepik op i mod dig, hver gang dine balder sank ned over ham.

Pludselig skubbede han dig til side og trak sig - til din umiddelbare skuffelse - fri af dig. Han kastede dynen ned på gulvet, rullede ud af sengen og trak dig med sig ned på dynen og på gulvtæppet. Du lagde dig tilrette fladt ned på ryggen med udstrakte, let spredte ben. Du betragtede ham nøje. Hans krop var gyldenbrun og hans ungdommelige pik så glat som resten af kroppen, stor, stiv og skinnende af dine safter, som en nypoleret træstav. Han bøjede sig ned på knæ og kyssede dig. Hans tunge lagde sig rundt om din, blev der og rørte til sidst kun lige din tungespids. Mens han kyssede dig, rørte hans ene hånd ved dine våde skamlæber. Han skilte dem ad og gned så blidt på din længselsfulde klitoris. Du stønnede af velvære. Så kravlede han hurtigt ned mellem dine ben, anbragte sig på knæ mellem dine lækre lår, løftede dine balder op med hænderne og lagde dine ben tilrette rundt om sine skuldre.

Som du nu lå der udstrakt på gulvet, trængte han med en langsom bevægelse dybt ind i dig. Det var som om hans pik var lavet af glødende jern. Den var lang, hård og føltes meget varm hele vejen ind i dit underliv. Du kunne mærke den omtrent helt oppe ved livmoderen. Han bevægede denne vidunderlige pik i alle retninger inden i dig og det med en bevægelighed, som du aldrig havde oplevet før hos en mand. Du nød alle hans varierede bevægelser og var samtidig fascineret af hans ansigt og hans muskuløse krop. Han gav dig en følelse af, at verden udenfor ikke eksisterede, kun jeres erotiske oplevelse, at der ikke var noget, der hed i morgen, at ingen mennesker eksisterede – at der kun fandtes dette værelse, denne formiddag og dette leje der på gulvet. Han bevægede sig hurtigere og hurtigere og sagde så hæst: ’Kom nu, kom nu, kom nu som jeg siger. Kom som du aldrig er kommet før. Giv slip på dig selv nu. Jeg sprøjter nu, højt, højt op i dig’. Da du hørte hans ord, følte du det som om hans stemme trængte ind i dig og opfyldte hele din krop. Du kastede dig vildt ind mod ham, og mærkede nu, hvordan hans sprængfyldte, dunkende pik med stort tryk pumpede vældige mængder af varm drengesæd op omkring din livmoder. Med et højt skrig og et ’Åh, ja, ja, JAAA!’ udløstes din orgasme som et lynnedslag.

Bagefter var du helt slap. Mathias blev liggende oven på din mave med sin ikke helt slappe pik inde i dig. ’Bliv lidt inden i mig endnu. Bliv liggende sådan’, hviskede du, ’Jeg nyder at mærke din pragtfulde pik inde i mig. Du er helt vidunderlig til at elske. Du er bare mors dejlige, lækre dreng for eftertiden’. I blev liggende lidt på gulvtæppet og opdagede så jer selv i det store spejl på væggen. To kærlige, afslappede, erotisk sammenslyngede menneskekroppe, der atter var ved at lade op. Mathias havde stadig lidt ståpik. ’Gem den lige til lidt senere’, smilede du. ’Nu skal jeg først skylles lidt under bruseren’. Så rejste du dig op fra gulvet og gik ud i badeværelset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 353 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.