Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det startede en dag i skolen. Vi skulle have en vikar til at holde styr på os i denne lektion. Vores egen lærer var syg den dag og vi skulle bare arbejde videre med noget vi havde fået dagen før.

Den dag havde jeg sat mig hen til Morten, for vi vidste godt at når vi havde vikar skulle der bare ikke laves noget! Vi sad og snakkede om løst og fast og fik slet ikke lavet noget. Men da timen var ved at være slut fik vi afvide at vi skulle aflevere vores opgaver til vikaren, men jeg havde ikke lavet noget jo. Morten havde lavet det dagen i forvejen så jeg var den eneste. Jeg fik afvide at jeg skulle komme og aflevere den på hendes privat adresse senere på dagen. Vikaren hed Sanne og var 40 år gammel, og så ret godt ud i sin alder med et par flotte C-skåls bryster og en god fast røv. Men alligevel lidt håndtag på siderne.

Da jeg ankom på hendes adresse skulle jeg selvfølgelig lige til at give hende den ind af brevsprækken, men hun havde åbenbart set mig og lukkede mig ind, og jeg tænkte "nå, ja okay". Sanne et rigtig frækt skørt på og en stram bluse. Og jeg var lige ved at få jern på bare ved tanken om hende. Og lige da jeg kom ind i stuen, begyndte det hele da hun (meget uskyldigt lavet) tabte sin mobil ned på gulvet og havde ryggen til mig bukkede sig ned efter den, og så så jeg at hun ikke havde trusser på, og jeg så hende lige ind i missen. Det var frækt! Jeg fik så småt jern på og satte mig hen i sofaen. Hun spurgte om jeg ville have en sodavand og jeg takkede pænt "ja". Hun ville have at jeg skulle læse den op for hende (opgaven). Og hun sad over for mig med et frækt smil på læben og tabte igen noget på gulvet men nu kunne jeg se hendes patter! Så kom hun hen til mig og sagde "hov, hov!, hvad er det"? og pegede på mit skridt, hun havde lagt mærke til mit jern. Så sagde hun at det måtte vi da få gjort noget ved. Og så tungekyssede hun mig og lagde min hånd på hendes store tunge patter. Og jet tog fat! Bagefter knappede hun mine bukser op og tog min pik frem "årh, den ser god ud" sagde hun og suttede som ingen anden havde suttet før! Jeg nærmest rev hendes skirt af og legede med hendes mis.

Nu ville hun bolles, jeg sprede hendes ben godt og grundigt og bollede løs. Nøøøøjh det var godt!!. Vi kom begge tog (dog hende først). Men hun ville have mere ! Så jeg skulle tage hende fra doggy-style. Det var bare lækkert at gå til den ind mod hendes faste dejlige røv! Vi kom igen, og aftalte at det måtte ske igen. Hver gang vi havde vikar skulle vi altid lige over på læreværelset og hygge når der ikke var nogen.

Hilsen den heldige elev

Skriv hvis du har kommentarer til historien.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 49 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.