BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

I en alder af 23 år, blev jeg, sammen med en kammerat, Søren, hyret til at være dørvagt til en 2 x 18 års fødselsdag, som skulle holdes i en fodbold klubhus. Vi var begge tæt byggede, og forældrene mente nok at vi ville kunne holde ro og orden på den på gældende aften.

De to knægte holdte en fin fødselsdag, uden nogle problemer, og da klokken havde passeret midnat var de fleste ved at forlade selskabet, for at fortsætte i byen. Søren og jeg havde lovet at slukke og lukke, samt at ringe den ene at drengens forældre, så de kunne komme og tage gaverne med hjem, og låse efter os. Jeg ringede til den ene knægts forældre, og fik en mega snøvlet far i telefonen.

Han var tydeligt beruset, og mumlede et eller andet, om at de var på vej, for at låse efter os, hvorefter han lagde røret på. 15 minutter efter dukkede der to damer op. Det var begge drengenes mødre. De fortalte at de havde siddet sammen, fået en god middag, og deres mænd vidst nok havde fået rigeligt af de våde vare. Begge kvinder var først i fyrrene, og faktisk ganske nydelige. Den ene, Jannie, var en mager, lidt ranglet kvinde, med et dejligt varm smil, den anden, Lone var en lidt buttet kvinde med et hammerne frækt smil, og glimt i øjet.

Jeg flirtede lidt med Lone, uden dog at have nogle bagtanker. Da de sidste fulderikker var fulgt til dørs, begyndte jeg at slukke lys og lukke vinduer, som havde stået åben siden vi slukkede musikken. På vej ud af det bagerste lokale, der var til opbevaring af møbler, stødte jeg næsten ind i Lone. Hun gav et forskrækket hvin fra sig, mens vi stod med under en halv meter mellem os. Hun satte begge sine hænder på min brystkasse, og skubbede mig ind i rummet.
"Din lille møjhund, For fanden hvor blev jeg forskrækket" sagde hun. Jeg bakkede lige ind i en stol, hvor jeg automatisk satte mig ned. Hun stillede sig lige foran mig. Jeg undskyldte at jeg skræmte livet af hende, mens mine øjne klædte hende af. Hendes mørkerøde skjorte strammede hen over hendes fyldige bryster, og de hvide bukser sad så tæt, og var så tynde, at man tydeligt kunne se et par blondetrusser gemme sig indenunder. Lone tog truende et skridt nærmere, og stod næsten med et ben på hver side af stolen. Jeg rakte ud efter hende, og lagde mine hænder på hendes hofter. Hun kikkede lige ind i mine øjne, dernæst ned på mine hænder.

"Du tager din nogle friheder!" sagde hun, uden at gøre noget forsøg på at fjerne mine hænder. Uden et ord, lod jeg mine hænder forsvinde ind under hendes skjorte. Stadig blev hun stående og afventede mit næste skridt. Jeg krammede hendes fyldige bryster, og fik med et snuptag lukket hende BH op. Det var godt nok noget anderledes en de unge pigers bryster, som jeg havde min erfaring fra. De var tunge og dejlige bløde. Nu kom den første bevægelse fra hende. Hun knappede sin skjorte op, og straks den var åben, trådte hun nærmere, så jeg kunne sutte på dem. Hun pressede brysterne mod hinanden, så jeg kunne sutte på bege brystvorter på én gang. Frækt! Det var ved at være trængt med pladsen i mine bukser, så da Lone trådte et skridt baglæns, rejste jeg mig op, og vi mødtes i et varmt og vådt kys. Hun sukkede dybt da jeg små nappede hendes øreflip, og lod min tunge vandre ned over hendes hals. Hun holdte begge sine hænder på mit karseklippede hoved. Tungen nærmede sig igen de tunge bryster, mens mine fingre i en smidig bevægelse fik lukket hendes bukseknap op, og listet lynlåsen ned. I takt med at min tunge forlod Lones bryster, og nærmede sin navlen, trak jeg hendes lange hvide bukser ned. Hun havde et par brede skovtrusser på, med masser af blonder.

Da hendes bukser var trukket helt ned, trak hun mig opad hvor vi igen mødtes i et dejligt kys. Vores hænder var overalt på hinandens kroppe, og hun fik hurtigt afmonteret min skjorte, mens jeg kærtegnede hende uden på trusserne. Jeg fik listet hendes trusser til side, og kunne tydeligt mærke varmen fra hendes fisse, da mine fingre nærmede sig de tæt behårede skamlæber. Den varme væde drev ud af hende, og hendes krøllede hår var nærmest gennemblødte. Hun lagde sit hoved på min skulder, mens hun satte sit ene ben op på stolen, som jeg lige havde rejst mig fra. To fingre smuttede inden for i varmen. Aldrig før havde jeg været udsat for en kvinde der var så våd. Det tændte mig helt vildt….

Jeg fik med min frie hånd, listet en hård og forventningsfuld pik ud i det fri, hvorefter jeg fjernede mine godt fedtede fingre. Så snart Lone så mit stive lem, vendte hun sig om, og bukkede sig ned over et bord. Med en hånd på hver balle, spredte hun sine baller og skamlæber. Sikken et syn. Hendes mørkkrusede fisse lukkede sig op, den var helt lyserød inden i, og glinsede i lyset af hendes safter, som nærmest løb ud af hende. Jeg blottede mit pikhoved, og pegede lige mod åbningen til hedes varme grotte. Til trods for alt væden, var hun temmelig stram, og jeg pressede langsomt min pik helt i bund. Jeg kunne mærke at hun gnubbede løs på sin klitoris, og hendes underliv roterede, som sad hendes hofter på kuglelejer.

Jeg satte hurtigt tempoet op, og kneppede hende som skulle jeg vinde en konkurrence. Det varede ikke længe før Lone rystede over det hele. Hun stønnede ikke mere, men holdt helt op med at trække vejret, mens jeg pressede min pik helt i bund, mens jeg pumpede min sperm op i hendes skønne fisse. Vi faldt begge sammen bagefter, jeg ned på stolen, og Lone blev liggende på bordet. Først nu blev jeg opmærksom på at Jannie og Søren havde overværet hele seancen. Jannie havde hendes nederdel siddende oppe omkring livet, hendes trusser var trukket til side, og afslørede en næsten hårløs fisse, mens Sørens bukser hang omkring hans ankler, og hans stive pik lå i Jannies hånd. Jeg prikkede til Lone, som vente sig om og kikkede ud på de to andre.

"Så er det vidst Jeres tur" sagde Lone, mens hun fjernede sig fra bordet, og pegede på det. Jannie holdte fat i Sørens pik, og trak ham med hen til bordet, hvor hun satte sig på kanten. Hun trak begge ben op, så hun nu sad med helt spredte ben. Søren var hurtig mellem hendes ben, og nærmest pløjede sin pik ind i hendes ventende fisse. Lone blev stående ved siden af den, og begyndte at gnubbe løs på Jannies klitoris. Sørens pik fór ind og ud af hende, mens hun nærmest hoppede rundt på bordet. Søren gryntede som en gris i løbetid, da han fyldte hendes sparsomt behårede fisse med sit sperm. Lone fortsatte med at gnubbe på Jannies klit, da Søren trak sin slappe pik ud af hende. Stadig med begge ben oppe på bordet, løb der en lille sø af deres blandede safter ud af hendes frække åbning. Da Søren havde flyttes sig, lagde jeg mig ned på knæ, og slikkede og suttede på Jannies skamlæber. En blandet smag, både sødt og samtidigt lidt syrligt. Jeg stak to fingre op i hendes fisse, mens jeg forsøgte at sprede dem, så hendes fisse stod endnu mere åben.

Lone havde flyttet sine fingre og min tunge overtog arbejdet på Jannies hårde klitoris. Det varede ikke længe før hun lagde sig helt ned på ryggen og stønnede "Nu kommer jeg åååhhhhhhhh, ja, bliv ved….!"
Da hendes ben gled ud over bordkanten, tog jeg fat i hendes hæle, løftede den op, samtidig med at jeg rejste mig op. Min igen stive pik pegede lige mod hendes fisse. Uden nogen form for modstand, forsvandt hver en millimeter op i hende. Hendes fisse var ikke nær så stram og snæver som Lones, med dejligt det var det.
Jannie blev liggende på bordet, og Lone lagde sig i samme stilling som da jeg kneppede hende, men nu var det bare Sørens tur. Lone lå så hun kunne kæle for Jannies fisse og min hårdt arbejdende pik. Lone gnubbede løs på både sin egen og på Jannies klitoris, og resultatet udeblev da heller ikke. Jannie rystede over det hele, og stønnede højt igen. Jeg trak min pik ud af hende, vendte mig halvt rundt, og straks tog Lone den i munden. Jannie satte sig ned under Lones ben, og slikkede løs. Skiftevis på Sørens nosser, hans pik og på Lones klitoris. Lone slap gryntende min pik, og lagde sin ned over bordet. Hun rystede over det hele, og vred sig løs fra Søren. Begge kvinder satte sig på hug, og legede med deres bryster, og med deres fisser, mens Søren og jeg gned løs på vores pikke.
Snart sprøjtede vi begge ud over deres dejlige bryster.

Vi fik pakket resten sammen, og blev enige om at det var en rigtig dejlig oplevelse, men at det absolut var en éngangs oplevelse.
Vore veje skilles, og Søren og jeg var en dejlig fræk oplevelse rigere.

Det varede dog ikke andet end ca en måned, før jeg tilfældigt mødte Lone i Super-Brugsen. Vi hilste pænt, sagde pænt og uskyldigt tak for sidst, og gik hver til sit.
Da jeg kom ud på P-pladsen, stod Lone og ventede ved sin bil. Da hun så mig, gik hun over mod mig. Hun så sku godt ud. Knælang gul sommerkjole, som flagrede i den lune sommerbrise. Hun gav mig hånden, blinkede til mig, og sagde "Følg mig" Da hun gav mig hånden kunne jeg mærke at hun havde noget inde i hånden. Først da jeg satte mig ind i min bil, kikkede jeg hvad det var. Et par meget små trusser!!
Jeg fulgte selvfølgelig efter hende, og stoppede på en rasteplads ca. 5 km. fra byen. Hun parkerede sin Volvo med førerdøren ind mod skoven, og da jeg havde parkeret min bil, og kom over til hende, sad hun med det ene ben ude af bilen, og det andet inde i bilen, mens hun gnubbede løs på sin kraftigt behårede fisse.
"Jeg vil mærke din pik igen!" var hendes eneste kommentar.

I dag er jeg en voksen mand, jeg er midt i tredverne, og Lone er ved at gå på efterløn. Hun er stadig gift med den samme kedelige mand, og jeg er også gift, men mødes stadig med Lone en 5 -6 gang om året, hvor vi, sammen med min kone, genopfrisker vores dejlige leg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.