Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

1'ste kapitel.
Jeg listede stille ind på mit værelse og lukkede døren efter mig, bevidst om at jeg ikke skulle lave støj der kunne vække mine forældre. Jeg smøg jakken af mig og lod den falde på gulvet, lod mine jeans følge efter, og satte mig med rystende ben på stolen foran chatollet, og kiggede på mig selv i spejlet.

Jeg kiggede søgende på mit spejlbillede, og så efter tegn som måtte vise den forandring som jeg uværgeligt havde undergået i aften. - Næee-e... jeg lignede vist mig selv, og kunne ikke finde ydre tegn på den forandring, som jeg måtte have undergået i aften? - Jeg greb mine cowboyjeans, og fandt de to sammenkrøllede, knitrende nye hundredkronesedler, og smed dem fra mig på chatollet.
- Så er det altså ikke bare nogen drøm, sagde jeg halv højt til mit spejlbillede, og så hvordan mine læber skiltes i et lille bittertsødt, men også halvfrækt smil.

Jeg rakte ud efter pengesedlerne, og krammede dem i min svedige hånd, imens jeg tænkte på hvordan jeg havde tjent dem. Tanken fik splittede flimmer af erindring til at fare igennem mit hoved, og jeg følte mit underliv trække sig sammen, ved erindringen om hvordan jeg havde tjent pengene som jeg holdt i min svedige hånd.

        --------------

Når man er ung, knap femten år, og en varm pige, hvad gør man så når man står og føler vild trang til at være sammen med en fyr?
Jeg havde ikke råd til at gå i byen, fx på diskotek, hvor jeg nok med lidt held kunne få en fyr til at "falde" for mig. Det har man nemlig ikke råd til, på en løn som deltidsansat hos en købmand, til tredive kroner i timen.

Efter lidt overvejelse, valgte jeg at ringe til en fyr som jeg tidligere én gang havde været sammen med, men uheldigvis var han ikke hjemme. Så prøvede jeg en af mine veninders bror, men med det samme negative resultat.

Det er skrapt, både at gå rundt og have vilde uforløste lyster, og at være blank, uden en øre på lommen. Så jeg besluttede at spadsere mig en tur, og det var uden bagtanker, - tror jeg da nok? - at jeg på min vej gik ned på de offentlige toiletter på Toftegårds plads, for at tisse.

Det var ikke første gang jeg var nede på de toiletter, og jeg havde da også før både set og læst de mange frække opfordringer, som toiletvæggene var overskrevet med. Normalt plejede jeg at more mig en lille smule med at læse dem, men af og til ophidsede det mig så meget, at toiletbesøget også blev afrundet med en lidt fræk omgang onani. Men den aften, i min ophidsede tilstand, fik mange af de små væg-annoncer en hel anden betydning for mine frække lyster.

Det har altid undret mig, at folk tør skrive deres mange forskelligartede lyster på en toiletvæg, og så endda tilføje deres telefonnummer? Men den dag var det straks noget helt andet!

"Slikkelysten mand på 55 år søger piger/kvinder, der ønsker at få slikket deres fisse. For den rigtige pige gives der 200 kr. i dusør.
Ring på tlf.nr.: 3117.... efter klokken 17,00"

Jeg læste i en rød tåge af begær, de famøse ord på den hvidkalkede væg. Datoen fortalte mig at det var skrevet et par dage før. Pludselig slog det mig: Hér, lige for mine øjne, var løsningen på flere af mine akutte problemer?! - Jeg var stærkt ophidset, og trængte voldsomt til at der blev gjort noget effektivt ved det, og jeg var total blank for penge, med endnu tre dage tilbage inden jeg fik min løn…

Det var næsten for meget. Som i en døs fik jeg skrevet telefonnummeret ned bag på mit sygesikringsbevis, og næsten viljeløst, forlod jeg toilettet, og opsøgte den nærmeste telefonboks på pladsen ovenfor.

Jeg var brændende varm i kinderne og næsten åndeløs, da endelig en mand svarede telefonen i den anden ende. - Med skælvende stemme opgav jeg mit fornavn, og fik fremstammet at jeg havde læst en "annonce" på toilettet, og spurgte om det var det rigtige nummer?

Åh jo... Det var det da! - Manden i telefonen begyndte at spørge mig indgående ud: Hvor gammel jeg var? Hvordan jeg så ud? Om mine bryster nu var store eller små? - Og meget, meget mere..!

Jeg stod dér i boksen med rystende ben, både ophidset og en smule bange, på én og samme tid, mens jeg villig men genert, besvarede hans nærgående spørgsmål. Jeg kunne høre at hans stemme var grødet af ophidselse da han spurgte: - Kan du godt lí at få slikket fisse..?

Jeg fremstammede et spagt. - Ja, det kan jeg da, og kunne godt selv høre at min egen stemme også var blevet tyk, hæs og stammende, på grund af ophidselsen ved situationen.
- Hvad forventer du af mig? fremstammede jeg nervøst.
- Ikke noget, svarede han. - Du behøver ikke gøre gengæld. Jeg er blot vild med at tilfreds-stille en pige med tungen…
Jeg gik som i en døs med til hans næste forslag, om at jeg komme hjem til ham med det samme. Han gav mig en adresse på en villa, kun et par gader derfra.

Manden der lukkede op da jeg nervøs nåede frem, var en behagelig overraskelse. Jeg ved ikke hvad jeg havde ventet mig, men denne høje slanke mand der venligt bød mig indenfor, virkede med det samme tillidsvækkende. Han viste mig ind i stuen, og jeg satte mig i en ældre, men komfortabel lædersofa, og så mig nysgerrigt om i stuen.

- Må jeg byde på en lille én? Han fremviste både en martini, og en flaske Baily.
- Ja tak. Jeg ta´r gerne en af hver…
Han skænkede op i fire store glas, rakte mig det ene, og satte sig overfor mig i en lænestol og løftede glasset til hilsen. Mens vi drak, var jeg ham inderst inde taknemmelig, for at han havde sat sig på den anden side af sofabordet, og ikke ved siden af mig. Nu havde jeg tid til at sunde mig lidt, og det havde jeg ikke haft hvis han med det samme var kommet over og havde begyndt med at overgramse mig.

- Er du nervøs? Han smilede beroligende til mig.
Jeg nikkede. - Ja, lidt! Jeg er ikke vant til at besøge fremmede mænd på denne måde...
- Slap du nu bare af, Jette. Der er skam ikke noget at være nervøs for…

Efter to, tre glas under lidt usammenhængende snak, foretog min usikkerhed sig noget, tilbage var kun den lille uterlige knude i mit underliv. Samtalen "listede" sig lige så stille ind på det jeg egentlig var kommet for.
- Du kan altså godt lí at blive slikket? hans stemme var hæs af slet skjult begær.
Jeg nikkede, og mærkede at jeg rødmede.
- Har du en fast ven der gør det på dig?
- Nej, ikke for øjeblikket. Så var jeg sikkert ikke kommet hér.. Jeg undertrykte en lille forlegen fnisen. Jeg kunne mærke martinien var ved at stige mig til hovedet. Jeg begyndte at føle mig mere fri og uhæmmet, og min usikkerhed forsvandt som dug for solen.

Manden undskyldte sig, og forsvandt ud af stuen et øjeblik. Han kom tilbage med en dyne som han lagde på gulvet. Han havde klædt om, og var nu iført en morgenkåbe. Knuden i mit underliv blev hårdere, og den lille "dynamo" mellem mine ben begyndte at snurre vildt. Jeg vidste at vi nu nærmede os det "primære" punkt på aftenens menu, og at "klokken var ved at falde i slag".

Han kiggede opfordrende på mig over kanten af sit glas, uden at sige noget.
- Ønsker du at jeg skal klæde mig af for dig? hviskede jeg næppe hørlig.
Han nikkede smilende, og jeg rejste mig en smule usikker på benene, knappede min skjorte-bluse op, og smed den fra mig på sofaen. Jeg havde ikke noget på underneden, og havde blottet mine bryster for ham. Hurtigt lynede jeg mine cowboyjeans ned og smøgede dem af mig. Jeg stod foran hans begærlige blik, nøgen, bortset fra de små minitrusser.
- Gud, hvor er du dejlig! hviskede han.

Midt i min stigende ophidselse, følte jeg mig også smigret over hans ligefremme beundring af min krop. Jeg lagde hænderne om mine bryster, og lod de strittende hårde brystvorter pege lige imod ham.
- Kan du lí det du ser..? hviskede jeg hæst. Mine øjne havde allerede fanget den bule der afsløredes under hans morgenkåbe.
- Ja, for pokker! stønnede han. - Du er lige til at slikke...

Nu var tiden inde. Al den løse småliderlige snak var ikke længere nok for mit ophidsede underliv, og manden foran mig var åbenbart af den samme mening.
- Læg dig ned på dynen, sagde han og pegede. - Så skal jeg slikke dig, som du aldrig er blevet slikket før...

Jeg lagde mig villigt, og han tog en sofapude og lagde den under min ende, og hans slanke hænder gled op under mine armhuler. Ud for mine bryster stoppede de, og hans tommelfingre gled lækkert henover mine strittende, følsomme brystvorter, i blide roterende bevægelser. Så gled hænderne videre ned langs mine følsomme flanker til trussekanten. Uden hastværk trak han trusserne af mig, og efterlod min krop nøgen, sitrende, og vidt åben for hans brændende blik.

Han lagde sig på hænder og knæ indover mig, og slikkede med en varm og følsom tunge min hals, nedover brysterne, rundt om brystvorterne, og videre nedover min mave. Jeg lukkede øjnene i kon-centreret nydelse, da hans tunge begyndte at dirre mellem mine skamlæber. Han havde bestemt ikke overdrevet, da han i telefonen havde påstået at han var godt til at slikke fisse…

Jeg var totalt blottet for enhver form for skuespil, da jeg efter rigtig langs tids slikkeri væltede rundt på gulvet, i helt ukontrollable orgasmer. Det var fantastisk, hans tunge frembragte den ene orgasme efter den anden hos mig, som perler på en snor…

Ind mellem orgasmerne i min krop, slog det mig at jeg måske burde gøre noget for ham også. Min hånd famlede ind under hans morgenkåbe, og jeg sluttede mine fingre om hans pik. Den var underlig lille og slank, næsten som en drengs, men hvad mere var, så gik det midt i min orgasmerus op for mig, at den kun var halvstiv?
Han trak underlivet bort fra min hånd, og med munden fuld af mine fugtige skamhår, mumlede han grødet: - Nej! Du skal bare ligge stille og nyde det. Tænk ikke på mig!

Da jeg omsider - stadig på skælvende ben - kom i tøjet, skubbede han to hundredkronesedler over til mig.
"Pengene..?" I min ophidselse havde jeg glemt alt om at vi også havde talt om penge. Jeg var lidt for-legen, da jeg stak pengene til mig. Selv om det havde været en aftale, følte jeg mig genert ved at modtage penge af ham, efter den skønne række af orgasmer som han havde givet mig. Men jeg manglede faktisk pengene, og tog gerne imod dem…

--------------------------------------------

Pengene knitrede i min hånd, da jeg trak trussebunden til side foran spejlet, og lod pengene glide ind mellem mine skamlæber, henover min strittende kilder, og fremkaldte endnu en selvbestaltet orgasme, ved hjælp af aftenens erindringer, og fornemmelsen af pengene mod mit køn. Jeg smilede frækt uhæmmet, til mig selv i spejlet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.