Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Når jeg gennem tiden har fortalt denne historie til mine nære venner er der kun få som har troet på den, men nu får i den altså.

 

August måned 2003. Har altid haft et super godt forhold til min søster. hun er 34 og jeg 18. Ja jeg er lidt bagefter. Men hun holde virkelig godt :)

 

Nå, min søster kom hjem til min mor og far og jeg en aften da hun skulle i byen, og da vi bor centralt var det nærliggende for at gøre sig klar med make-up, bad hår osv. her. Klokken er ca. seks og jeg har lavet mad til min søster og jeg. Mine forældre er ikke hjemme. Vi snakker og spiser maden. klokken bliver otte og hun vil tage et bad. Hun går ud på badeværelse og lukker døren. Jeg har flere gange fantaseret om min søster, for jeg tænder virkelig på lidt ældre kvinder og deres ikke alt for perfekte former. Har dog aldrig haft muligheden for at være sammen med en der er lidt ældre. Nå, men hun står nu på badeværelse og jeg kan høre hun har tændt for vandet til badekaret. Kan ikke dy mig og kigger ind ad nøglehullet. Hun er stadig påklædt, men så sker det. Trøjen ryger af og hun står med hendes dejlige naturlige brygster. Hænder ryger om på ryggen og Bh'en knappes op. Ud fra den vælter de dejligste bryster. Min pik er virkelig ved at være stiv og jeg begynder ligeså stille at knide mig selv uden på bukserne. Hun knapper nu bukserne op og en skøn røv komme til i en dejlig G-streng. Man kan godt se hun ikke er 16, men synes bare det fucking frækt.Nu ryger trusserne og en glat revne kommer til syne mellem benene på. Min pik dunker nu endnu hårdere. den vildt stiv. Hun tage hånden ned mellem benene og køre den nogle gange op og ned afhentes alt for dejlige fisse, som jeg for alt i verden ville stikke pik op i. Hun drejer sig en smule, det gør kun at jeg har endnu bedre udsyn. Jeg bliver simpelthen nød til det. tager min pik frem og i løbet ti sekunder er jeg kommet. Går ind i min seng og ligger mig. 30 min senere er hun færdig og tager så i byen.

 

Jeg ligger bare og ser fjernsyn denne aften og passer mig selv mens jeg tænker på hvor dejlig hendes røv og fisse var. ærgrer mig over jeg ikke fik taget et billede gennem nøglehullet. jeg ligger mig til at sove men vågner pludselig at der kommer nogen, det må være min søster. Hun har åbenbart skiftet mening og taget hjem til os at sove i stedet. Jeg ved hun vil ligge sig ind i gæsteværelset og sove så skynder mig at tage mit kamera og løber derind og gemmer mig i skabet. Hun kommer derind og jeg kan se hvordan hun klæder sig dejlige krop af. tager min pik frem og begynder at onanere ligeså stille... UUUPS! blitzen havde jeg ikke taget højde for jeg er opdaget. Hun åbner skabet og ser mig sidde der med stiv pik. men overraskende nok smiler hun bare. kom ud og få den ægtevare siger hun, mon ikke det er bedre end billeder. hun står nu foran mig i g-streng og bare bryster. vi kysser mens river i min pik.. tager hende på hendes lækre røv og så hendes fisse jeg kan mærke gennem hendes trusser hun er godt våd. Hun tager dem af jeg stikker min pik og glatte alt for våde fisse. boller hende rigtig hårdt i ti min. og den nat glemmer jeg Aldrig..!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 79 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.