Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en varm sommerdag midt i juli jeg skulle over og hente min kammerat vi skulle en tur til stranden.

Da jeg kom derover gik jeg ind som jeg plejede jeg, men der var ikke rigtig nogle hjemme så jeg gik ud i haven da jeg kom derud fik jeg et "Chok" hans mor lå helt nøgen og kælede for sig selv og hun lagde ikke mærke til at jeg stod og lurede pludselig efter et par minutter opdagede hun mig og blev total rød i hovedet og vidste ikke hvad hun skulle sige.

Jeg spurgte flovt om han var hjemme hun sagde nej han er lige kørt til København med sin far sagde hun og kiggede på min enorme stå pik i mine shorts, nå men jeg vil gå igen sagde jeg så, men hun stoppede mig og sagde hvorfor kommer du ikke herover og tog fat om min pik og begyndte at tage mine bukser af da hun havde gjort det lagde vi os begge på tæppet og hun begyndte at sutte for vildt mens hendes stor patter han og slaskede fra side til side jeg begyndte at røre lidt ved hendes fisse.

Efter lidt tid hvor hun havde suttet, begyndte vi på en 69'er og senere lå jeg og bollede hendes patter efter 20 min forspil begyndte vi at kneppe vi lå i mange forskellige stillinger, men hun blev helt vild når hun fik den fra siden da jeg efter længere tid kunne mærke jeg skulle komme trak jeg mig ud og der kom en sø af sperm over hendes enorme patter (D-SKÅL) hun slikkede mig ren og vi lagde os på tæppet og smilede til hinanden og 20 minutter efter var vi på den igen det blev til 4 gange på 5 timer.

Da min kammerat blev sat af sin far (Forældrene er skilt) sad vi begge på en stol i haven og lod som om vi snakkede, min kammerat spurgte hvor lang tid jeg havde været her 10 minutter svarede jeg og moren smilede til mig. Moren og jeg fortsatte med at kneppe et stykke tid efter når han ikke var hjemme ringede hun på min mobil og spurgte om jeg havde lyst til noget og jeg kom farende hver gang. Han tog også til London en uge min kammerat der blev der kneppet på livet løs flere gange om dagen.

Vi knepper da også engang imellem den dag i dag. Jeg har fundet ud af en ting efter min sexoplevelse Kvinder over 40 år er BEDST!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.