Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For to måneder siden skete det mest utrolige for mig; Noget som nogle ville finde frastødende, mens andre drømmer om det. Min Svigermor kneppede hjernen ud på mig.

Lad mig fortælle lidt om mig selv. Mit navn er Lars, jeg er 30 år, og er gift med Lotte. Hun er 24 år, og har en flot figur. Hanne, Lottes moder, er 42, men er stadig en flot kvinde, med en flot bagdel og store velformede bryster. Hun blev skilt fra Lotte's fader for 5 år siden, og har ikke siden haft en fast fyr.

SEX I DAG?

I de 7 år jeg har kendt Lotte, har Hanne og jeg haft et godt forhold til hinanden. Af og til går vi alle tre ud og spiser sammen, eller vi mødes for en kop kaffe eller lign.

Så da Lotte en weekend tog til København for at besøge en veninde, var det ikke overraskende at Hanne kom forbi lørdag aften. Jeg var ved at lave aftensmad, så jeg lavede lidt ekstra, og vi spiste aftensmad sammen. Hun var lidt trist til mode så jeg spurgte hende hvad der var galt. Hun fortalte at en veninde var blevet fyret nede på arbejde, og det gik hende lidt på. Jeg sagde at den bedste måde at glemme det på var, at drikke os fulde, og jeg foreslog at vi gik ned på den lokale bodega. Hun syntes at det var en god ide, så vi tog af sted.

Efter vi var kommet derned og fået os en plads, undskyldte jeg mig selv og gik ud på toilettet. Da jeg kom tilbage havde Hanne bestilt et par drinks til os. Hun drak Rom & Cola, og jeg fik Whisky, som hun vidste var min ynglingsdrik. Efter et par timer og adskillige drinks var Hanne begyndt at løsne op - i mere en en forstand.

Efter 20 minutter tog Hanne sin jakke af og inden under havde hun en stram blå skjorte på, knappet helt op i halsen, og et par stramme jeans. Som aftenen gik og Hanne gik på toilettet, lå jeg mærke til at hver gang hun kom tilbage, havde hun knappet en knap op i skjorte. Efter et par ture kunne man se ned i udskæringen, og jeg kunne se toppen af hendes sorte bh. Til sidst sagde jeg hende " du må ha det varmt".

"Tror du det?", sagde hun.

"Jeg mener, siden du knapper din skjorte op" svarede jeg nervøst.

"Jeg ved hvad du mener, men jeg spørger dig, syntes du at jeg er "hot"?" spurgte hun.

"jeg giftede mig med din datter, jeg syntes hun er flot og alle ved at i ligner hinanden", svarede jeg igen.

Den næste halve time snakkede vi om alt muligt og ingenting, mens vi fik en drink mere. Det var også ved at være sent, så vi blev enige om at tage hjem. Vi blev enige om at gå tilbage til min og Lotte's lejlighed, da vi trængte til lidt frisk luft, og der var kun et par kilometer derhen.

At gå det lille stykke hjem var en oplevelse. Hanne havde svært med at holde balancen, og pludselig faldt hun ind i mig. Da jeg forsøgte at gribe hende landede min ene hånd på hendes bryst. Jeg undskyldte, men hun takkede mig bare for at havde grebet hende. Lidt senere var jeg også ved at miste balancen, og da hun greb ud efter mig, landede hendes ene hånd lige i skridtet på mig. Det lykkedes hende at klemme min pik et par sekunder, før hun gav slip.

Min svigermor er en skæg kvinde, havde altid et kvikt svar på hånden, og kunne klare at man lavede gas med hende. På den anden side er hun en meget konservativ kvinde. Dette var den første gang jeg havde set hende så fuld, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Min pik var begyndt og røre på sig, og den kunne ikke mærke forskel på en fuld svigermor og en drillende kvindes berøring. Jeg håbede på at hun ikke kunne se min store bule i bukserne på grund af mørket, og jeg bestemte mig for at få den rettet til ude på badeværelset, når vi kom hjem til lejligheden.

Da vi kom tilbage til lejligheden spurgte Hanne om hun måtte overnatte der, for så var hun fri for at bestille en Taxi, og så hente bilen dagen efter. Hun sagde at hun ikke havde lyst til at gå i seng endnu og satte sig ind i sofaen. Hun havde det dejligt og ønskede at nyde det lidt endnu. Jeg foreslog at vi kunne se en videofilm. Jeg gik ud på badeværelset, mens Hanne fandt en FILM vi kunne se. Da jeg kom ud på badeværelset tog jeg min store stive pik frem og forsøgte at tisse. Efter jeg havde tømt min blære, ville min pik ikke lægge sig, så jeg begyndte at gnide på den for at lette trykket. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på Hanne's store bryster, og i løbet af et par minutter sprøjtede jeg ud i håndvasken. Jeg fik min pik tilbage i bukserne, og gik ind i stuen igen. Hanne sad på sofaen, og hun sagde til mig at jeg skulle sætte mig ned ved siden af hende. Hun sagde at hun havde fundet en film vi begge ville nyde. Jeg spurgte hvad hun havde fundet, men hun smilede bare og sagde "vent og se".

Hun startede filmen og straks dukkede der en storbarmet blondine frem på skærmen, som var i gang med at sutte den af på en fyr. Det så ud til at Hanne havde fundet en af mine specielle film.

"Det var et interessant valg", fik jeg fremstammet.

"Det er din film, Og jeg har ikke set en ordentlig PORNOFILM i lang tid", svarede hun. Vi kiggede bare på hinanden i 20-30 sekunder. Så sagde hun "Hvad venter du på?" Det var det. Nu kunne jeg ikke klare mere. Jeg lænede mig over mod hende, greb fat i hendes store bryster og kyssede hende i nakken og på hendes læber. Hanne's hånd greb fat i min stive pik, og lynhurtig havde hun åbnet mine jeans og hevet den frem og begyndte at gnide på den. Jeg knappede hende skjorte op, så jeg kunne se hendes halvdækkede bryster. Jeg stoppede med at kysse hende i nakken og bevægede mig ned til brysterne. Med den ene hånd åbnede jeg hendes bh bagpå. Jeg lænede mig lidt tilbage for at nyde synet. Da jeg fjernede hendes bh, væltede hendes 38 D bryster ud. Det var nok de største og flotteste bryster jeg havde set. Igen dykkede jeg ned til dem. Jeg kyssede, nappede, gramsede og slikkede hver en millimeter af hendes bryster.

Hun var ved at blive godt ophidset, og efterhånden som hendes vejrtrækning øgedes, bevægede hendes hånd på min pik også hurtigere. Jeg slap hendes bryster og lagde hende ned på sofaen. Jeg lynede hendes jeans op, og trak dem forsigtig af hende. Hun havde et par små sorte tanga trusser på. Jeg begyndte igen at kysse hendes bryster og bevægede mig langsomt ned mod hendes navle. Et øjeblik var min pik ud for hendes kusse, og jeg måtte beherske mig meget for ikke at hamre min stive pik helt i bund. Men jeg ventede og fortsatte med at slikke hende ned mod hendes kusse. Jeg lode hende beholde trusserne på og slikkede hende gennem dem. Jeg kunne smage hendes kussesafter udenpå hedes sjaskvåde trusser.

Til sidst måtte jeg bare smage hendes kusse. Jeg trak trusserne ned og begyndte at slikke hendes skamlæber. Hun begyndte at reagere på det. Jeg kunne høre hende stønne, "åh ja, slik mig. Slik min kusse." Jeg behøvede ingen opmuntring. Jeg spredte hendes skamlæber og begyndte at slikke indgangen. At sige at hun var våd ville være en underdrivelse. Hun flød af velsmagende kussesafter. Da jeg begyndte at slikke hendes kussehul, greb hun fat i mit hoved og trykkede det ind mod hendes kusse. Min tunge bevægede sig ind i hullet, og hun stønnede højt.

Jeg begyndte at slikke hendes klitoris, og samtidig stak jeg to fingre op i hendes kusse. Jeg slikkede og suttede på hendes klitoris, samtidig med at jeg gned hendes G-punkt, med mine fingre. I løbet af 4-5 minutter fik Hanne hendes første orgasme.

Jeg var nær blevet kvalt.

Da Hanne begyndte at komme, klemte hun automatisk hendes lår sammen om mit hoved. Ude af stand til at trække vejret, gjorde jeg næstbedste. Jeg fortsatte med at slikke hendes klitoris. Da orgasmen ebbede ud, slap hun langsomt sit greb om mit hoved. Jeg løftede mit hoved og kiggede på hende, mens hendes kussesafter rendte ned af min hage. Hun trak mig op imod sig,. Da mit ansigt var ud for hendes, greb hun fat i det og kyssede mig længe. Bagefter bevægede hendes tunge og læber rundt i hele mit ansigt og slikkede hendes kussesafter af mig. Da hun var færdig bad hun mig rejse mig op. Da jeg stod op rejste hun sig og trak min T-shirt og bukser helt af. Hun skubbede mig ned i sofaen igen og satte sig mellem mine ben. Hun begyndte at gnide på min stive pik og kiggede direkte på mig. Så hviskede hun hæst, "nu skal du se....." og så slugte hun min pik. At have sin svigermor siddende mellem sine ben med sin pik i hendes mund kan ikke beskrives med ord. Hun slikkede op og ned på min stive pik, men hver gang jeg var ved at komme stoppede hun op et øjeblik, og slikkede mine nosser i stedet. Til sidst kunne jeg ikke klare mere og jeg greb fat i hendes hoved og holdt hende fast til jeg eksploderede. Med mit pikhoved i hendes mund kunne hun ikke gøre andet end at sluge mit sperm. Og hun slugte hver en dråbe uden at beklage sig eller forsøge at trække sig væk.

Bagefter foreslog Hanne, at vi gik ind i soveværelset til 2. Del. Da vi kom ind i soveværelset bad Hanne mig om at lægge mig ned på ryggen. Min pik var stadig stiv, selvom at jeg var kommet to gange. Hanne kravlede op oven på mig og placerede hendes bryster ud for mit ansigt og bad mig slikke dem. Mens jeg slikkede og klemte hendes store bryster, tog hun fat om min pik og kørte den rundt omkring indgangen til hendes fisse. ENDELIG gled hun ned over den og min pik gik helt i bund. Vi stønnede begge højlydt af nydelse, da hun begyndte at ride mig langsomt. Langsomt satte hun tempoet op, og efterhånden svingede hendes store bryster vildt fra side til side. Hurtigere og hurtigere kneppede hun mig indtil hun orgasmen overvældede hende. Jeg trak hende ned mod mig og rullede rundt så jeg lå øverst. Jeg kunne se på hende at orgasmen ikke var helt overstået, og jeg begyndte at hamre min pik helt i bund. Hun begyndte at stønne højlydt, mens jeg kneppede hende hårdt. Til sidst kunne jeg ikke klare mere. Jeg tømte min ladning op i hende, samtidig med at hendes krop rystede af orgasmen. Jeg trak min slappe pik ud af hende og fladt sammen ved siden af hende. Og i løbet af et par minutter faldt vi begge i søvn.

Den næste morgen vågnede jeg, stadig nøgen, ved siden af min svigermor. Skyldfølelse over at have kneppet min svigermor gennemstrømmede min krop. Men trætheden overmandede mig og jeg faldt i søvn igen.

Et stykke tid senere vågnede jeg igen. Det var tydeligt, at jeg var den eneste der følte skyld. For der lå min svigermor og slikkede på min pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 99 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.