BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var sidst på eftermiddagen og en lang dag på kontoret var ved at være færdig. Jeg trængte til en hurtig spiller, så jeg var gået ud på Wc'et for lige at klare det. Jeg sad tilbagelænet på Wc'et med bukserne trukket ned om anklerne og slipset havde jeg smidt bag over ryggen. Uhhhh - det var tæt på. Men pludselig gik døren op. Jeg havde glemt at låse den. I døråbningen stod Anne en af sekretærerne. Hun var den ældste på kontoret  med sine 49 år.

Hun så lige så overrasket ud som mig, men hun kom sig ret hurtigt over det. Beslutsomt trådte hun ud på WC’et og lukkede døren og låste den. Der sad jeg nu på Wc'et med bukserne ned og en på nuværende tidspunkt ret slap pik og så Anne, som vist var kontorets skræk. Hun gik altid i nederdele, som nåede lige over knæene og strammede godt om hendes røv. En skjortebluse dækkede over hendes fyldige brystparti. Det var vist en 90D skål.

Hun kiggede på mig og sagde, "det her skal vel nødigt spredes ud til de andre, hva. ? hvis du forstår hvad jeg mener, mon så ikke vi kan finde ud af noget". Flov over denne specielle situation, nikkede jeg for at tilkendegive at jeg ikke befandt mig i en optimal situation. Hun knappede nederdelen op og lynede ned. Så trak hun den ned over de store hofter og afslørede et par sorte strømpebukser og et par sorte trusser. Hun trak også trusserne ned og lagde sig på alle fire med enden mod mig på de brune fliser. "Hurtigt", sagde hun, "vi har ikke så meget tid. Slik mig". Jeg lagde mig på knæ bag hende og spredte hendes balder, som skjulte hendes fisse. Jeg trak hendes strømpebukser længere ned og lænede mig frem.

Jeg ved ikke om, der er en sammenhæng, men hendes fisse var også enormt stor. Jeg lod tungen glide op og ned af de store skamlæber. Borede min tunge ind i mellem dem og fandt hendes fisse. Den smagte godt og jeg kunne mærke at blodet atter røg tilbage i min pik. Tænk sig at ligge her og slikke Anne, kontoret store sekretær. Jeg må dog indrømme, at jeg blev ophidset af hendes store balder, som truede med at suge mig ind til sig.

Hendes enorme krop gennemrystedes af krampetrækninger ved min tunges berøringer. Jeg havde dog ikke slikket hende så længe før end jeg ville kneppet hende. Min pik var igen fuld kampberet ved tanken om den krop, som lige nu lå og rystede under min tunge. Jeg rejste mig op på knæ og tog min pik i hånden. Med den anden hånd tog jeg en finger og lod den glide ind i hendes fisse. Det lovede godt. Den var allerede godt våd. Både på grund af mit slikkeri, men også hendes safter. "Knep mig - nu", sagde hun. Jeg havde ikke grund til andet, så jeg skød underlivet frem. Fandt hendes hul og plop lod jeg den glide ind. Jeg kørte stille og roligt frem og tilbage og da hun havde gidet sig lidt, begyndte jeg at kneppe hende hårdt.

Jeg lænede mig frem over kælede for hendes enorme bryster. Vorterne var helt stive og jeg nulrede dem mellem min tommel- og pegefinger. Det var åbenbart noget hun kunne lide, for hun begyndte at stønne.

Opildnet ved min succes fortsatte jeg med at banke min pulserende pik op i hendes brændende fisse. Den var som en vulkan, der flød over. Hendes safter rendte ud af hende. Så kunne jeg mærke hendes ene hånd på mine nosser. Hold kæft, hvor kunne hun give nossemassage. Med tanken om, tænk hvis der kom nogen", kom jeg selv. Det spændtes i mine nosser og jeg skød hele ladningen op i Annes underliv. "Bliv ved, bliv ved", stønnede hun bare. Og det gjorde jeg.

Jeg trak min pik ud og rejste mig og tog tøjet på igen. Anne rejste sig også op. "Nu skal jeg på WC for mig selv" sagde hun. Jeg forstod hendes hentydning og skyndte mig ud fra Wc'et. Da jeg gik, kunne jeg høre, at hun låste døren efter mig. Da jeg gik ned af gangen til mit kontor, kunne jeg stadig se hendes store røv for mig. Godt det snart var fyraften, for den ville vist forfølge mig resten af dagen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 75 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.