Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg kom hjem, var jeg øm efter den tur Marc gav mig. Min søster lagde mærke til at jeg ømmede mig. Hun spurgte ind til hvad der var sket, så jeg fortalte hende det hele. Hun var meget nysgerrig på Marc og ikke mindst hans pik. Var den nu så stor som jeg sagde, eller var jeg bare pivet ?.

Jeg fortalte hende, at hun selv får chancen for at prøve hans store pik. Han ville komme og kneppe os begge to. Hun trak først lidt i land men mindede hende om at nu skulle hun ikke være pivet.

"Vi er kvinder vi er skabt til at blive kneppet" sagde jeg til hende

Vi begge begyndte at grine voldsomt.

Næste morgen stod vi op kl 8:00. Jeg var superliderlig. Min kæreste og hans søn kørte allerede kl 9 og ville ikke være hjemme før om aftenen. Min søster og jeg tog begge et bad. Vi blev enige om at vi ikke ville tage andet tøj på end korte morgenkåber. Tøjet kom jo alligevel meget hurtigt af os, når den liderlige Marc besøgte os.

Kl 10:00 ringede det på døren. Vi gik begge hen for at åbne døren.

"Hen søde Marc, kom indenfor sagde jeg til ham

Han kom ind og jeg lukkede for døren. Han hilste på min søster. De 2 krammede. Med det samme søgte hans hænder hendes baller. Han tog morgenkåben af hende.

"Shit du er jo pisse lækker, ligesom din søster" sagde han

"Tak Marc" svarede min søster ham

"Marc trak hende tæt ind til sig og snavede hende krævende. Jeg gik nu hen til dem. Marc stoppede med at kysse min søster. Gav mig nu samme opmærksomhed som han gav min søster.
Han tog nu morgenkåben af mig og begyndte at snave på mig. Mens gik min søster ned på knæ og knappede hans bukser op og trak dem bare af ham. Hvor må hun være liderlig.

Hun tog hans bukser helt af. Ned røg hans boxershorts.

"Shit den er stor" sagde min søster imponerende

"Ja skat, bare vent til den er oppe i dig" svarede jeg min søster.

Vi begge satte os nu på knæ foran Marc. Min søster holdt hans pik mens vi slikkede hans store sorte pik. Hans præ-sperm smagte dejligt. Hans store blodåre var tydeligt at se. Vi slikkede og suttede ham nu alt hvad vi kunne. Vi ville have hans sæd.

"Shit i er frække...skal jeg komme ud over jeres ansigter" stønnede han

"Kom ud over os" stønnede min søster.

Kort tid efter

"Her kommer det i frække kællinger" brølede han

Vi satte vores hoveder ved siden af hinanden og ventede. Han havde hans store pik i hånden. Så kom han...Han sprøjtede en masse sæd i ansigterne på os. Han sprøjtede meget længe (sådan føltes det).

Da der ikke kom mere. Gjorde vi vores øjne fri for spermen. Vi slikkede kort hans pik ren. Så vendte min søster og jeg os mod hinanden og slikkede hinandens ansigter rene for hans sperm.

"Velkommen Marc" sagde jeg til ham med et liderligt smil.

"Tak din lækre kælling lad os gå ind og kneppe jeg vil have dig igen" sagde han meget liderligt.

Vi gik ind på min søsters værelse. Marc smed det sidste af hans tøj.

"Hvem vil du kneppe først" sagde jeg til ham

"Dig, jeg vil fylde dig med sperm" sagde han og trak mig ind til sig

Min søster lagde sig op i sengen. Jeg "Satte" mig på alle 4 imellem hendes ben og begyndte at slikke min søsters meget våde fisse. Marc kom hen bag ved mig. Stak en finger op i min fisse og kneppede mig lidt med den. Så førte han sin store pik hen til min fisse og kørte den bare ind i mig. Ikke noget med at jeg lige måtte vende mig til den eller noget. Nej, han ville have fisse og det skulle være nu.

"Rolig nu Marc" sagde jeg til ham

"Jeg vil have fisse, jeg vil fylde jer begge med min sperm" i er mine nu stønnede han

Marc kneppede mig hårdt og meget dybt. Hver gang hans meget sorte pik ramte bunden i min fisse ramte han også min livmoder. Det sendte signaler igennem min krop. Liderligheden eksploderede i mig og jeg kom i en voldsom orgasme. Marc kneppede bare igennem.

"Pause Marc pause søde" sagde jeg til ham

"ingen pauser her, du vil have jeg skulle kneppe jer så det gør jeg" stønnede jeg

"Fuck din fisse er god..og nu får du min afrikanske sperm" stønende han

Han holdt godt fast i mine hofter. Bankede pikken hårdt op i mig, så kom han i en voldsom udløsning i mig. Da han kom, pressede han mig ned over min søster, mens han beholdt hans pik i mig.

Han trak sig ud af mig. Han skubbede nærmest mig væk fra min søster. Han lagde sig ned over hende og førte hans næsten helt stive pik op i hende. Han råkneppede nu min stakkels søster. Han tog slet ikke hensyn men kunne se og høre at hun kom i den ene orgasme efter den anden.

Jeg lagde mig tilbage i sengen og nød, at jeg lige havde fået pik og hans sæd igen.

"Nu nu kommer jeg din lækre asiat" brølede han

Jeg så han bankede pikken ind i min søsters lille krop. Han holdt pikken stille i hende. Jeg kunne se det rykkede i hans pik hver gang der kom et sprøjt sæd i hende.

Han trak sig nu ud af hende og lagde sig på sengen og bad mig ride hans pik. Jeg suttede ham kort og smagte min søsters safter blandet med hans. Det tændte mig vildt meget. Jeg satte mig over hans pik. Gled langsomt ned over hans store sorte pik. Jeg begyndte at ride ham stille og roligt. Jeg tænkte på min stakkels søster, som lå ved siden af godt kneppet igennem.

Jeg måtte få ham til at komme igen. Så hun slap for at blive kneppet igen. Jeg red ham nu vildere og vildere. Med et kom jeg i endnu en voldsom orgasme. Bølge efter bølge af dejlige sexuelle følelser flød igennem min krop. Jeg lagde mig ned over ham. Marc rettede lidt på sine ben. Holdt godt fast i mig. Han havde begge hans arme på min ryg og holdt mig godt fast.

Han kneppede nu bare løs, som det gjaldt liv eller død.

"Rolig Marc....rolig søde" stønnede jeg

"Nej, i skal gennem kneppes hver gang vi ses" stønnede han

Kan vold kneppede mig sådan i små 10 minutter. Jeg var helt væk i de mange orgasmer jeg havde fået.

"Så nu får du min sperm, sprøjtet direkte ind i din livmoder" stønnede han

Han bankede nede fra pikken op i mig, og så kom han. Han fyldte mig med meget sperm. Rigtig meget.
Jeg var helt færdig, jeg kunne ikke mere. Jeg trak mig kort efter væk fra Marc og lagde mig helt "ødelagt" på sengen.

Min søster rejste sig op og ville i bad. Men Marc var ikke færdig. Han var hurtigt oppe. Fik fat i hende og nærmest skubbet hen til vinduet. Hun satte begge hænder på vindueskarmen. Marc tog fat i hans pik og lagde den mellem min søsters baller. Han kørte pikken frem og tilbage mellem hendes baller. Da den var stiv igen satte han den hen til hendes fisse og kørte den helt i bund med det samme. Han satte en hånd på hendes nakke for at holde hende nede.

Så begyndte han så ellers bare at kneppe min lillesøster. Han kneppede vildt og voldsomt, det var tydeligt for mig at se at han kun havde sin egen orgasme i tankerne. Han kneppede hende meget hårdt og voldsomt. Min søster sagde ikke noget. Hun skiftes til at stønne...skrige og hyle.

"Ikke mere Marc, jeg kan ikke mere" stønnede min søster

"Jeg kommer også nu din lille lækre kælling" brølede Marc

Han bankede pikken hårdt i bund i min søsters fisse. Han gjorde det så hårdt, så jeg kunne se, at det var som om han nærmest løftede hende lidt fra gulvet.

Marc kørte hans hænder op og ned af hendes ryg lidt. Så trak han sig ud.

"Jeg tager lige et bad" sagde han

Jeg så store mængder sperm løbe ud af min søsters fisse. Jeg så Marcs pik som næsten var blevet helt hvid af en blanding af skum fra min søster og spermen.

Han gik i bad og min søster kom over til mig. Hun lagde sig tæt ind til mig. De store mængder sperm, han havde givet mig løb stille og roligt ud af min fisse.

"Sikke en kneppe tur" sagde min søster"

"Ja, nu er vi nok ømme i et par dage" sagde jeg med et smil på læben.

Ca 10 minutter senere kom Marc ind og kyssede os farvel og tog hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.