Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sidste Del af denne historie.

Der er nu gået 2 måneder siden jeg sidst havde været sammen med Nikolai, af forskellige årsager har der ikke været mulighed for at være sammen igen. Nikolai har dog brugt hver chance der var til at tage på mine bryster. Tog mig på røven. Et par gange havde han også trukket mine trusser ned, men det blev ikke til mere end lige ved og næsten.

Min kæreste begyndte lige efter sidste gang jeg var sammen med Nikolai at give mig den opmærksomhed en mand skal give en kvinde så hun ikke føler sig alene. Det kickstartede mit biologiske ur. Min kæreste var meget slem ved mig. Han kunne finde på at gå og gejle mig op til sex uden jeg fik noget.

Han ville selv have et barn, så vi blev enige om at jeg droppede pillen. Han sagde at han så ville drive mig til vanvid, så jeg til sidst bare måtte tigge ham om at tage mig. Det var andre toner end det jeg normalt fik fra ham, men fedt nok.

Med de ord begyndte han at. Gå og varme mig op til sex. Så i hele perioden fra jeg sidst var sammen med Nikolai til nu (2 måneder), har jeg været superliderlig uden at have sex. Min kæreste mente, at vi skulle forsøge, når jeg var mest frugtbar.

Det ringede en dag på døren. Det var Nikolais mor. Jeg inviterede hende indenfor. Hun fortalte at de skulle over til nogle venner dagen efter. Hun spurgte om vi kunne kigge efter Nikolai. Så lavede han i det mindste ikke ballade imens.

Min kæreste kom hen til os.

"Jeg for godt nogle venner på besøg, men det kan vi godt" sagde min kæreste

"Jo da, jeg skal nok kigge over til ham" svarede Nikolais mor.

Hun takkede og gik hjem.

"Er du sikker du kan styre ham" spurgte min kæreste mig

"Ja da, han spiller vel bare computer spil eller noget" svarede jeg

"Ja, du har nok ret" svarede min kæreste.

Den næste dag, kl. ca 12:00 ringede det på døren. Det var Nikolais mor der fortalte at de nu kørte, de ville først være hjemme i aften og takkede for at vi ville kigge efter Nikolaj.

Ca en time senere kom min kærestes venner. Vi satte os i haven. En lille halv time senere sagde jeg til min kæreste, at jeg lige ville tjekke op på Nikolai.

Jeg gik derfor så over til Nikolai. Jeg ringede på døren. Han åbnede døren.

"Hej smukke kom indenfor" sagde han

"Hej Nikolai..tak" svarede jeg ham

Jeg gik ind.Nikolai lukkede døren efter os.

"Vil du se mit værelse" spurgte han mig

"Ja da søde" svarede jeg ham

Han tog min hånd og vi gik hurtigt ind på hans værelse.

"Jeg har ventet længe på det her, alt for længe min sexede læreinde" sagde han

På sengen sad en sød pige. Hun havde langt blondt hår. Blå øjne.

"Ja, det er så Line min kæreste" sagde han

"Jeg hedder Line"

"Hej søde" svarede jeg bare.

Nikolai satte sig nu ved siden af Line. De 2 begyndte at kysse. Line havde en lang sommer kjole på. De 2 begyndte nu at sidde og kysse. Meget hurtigt fik han kjolen af hende. Hendes trusser røg hurtigt af. Så flåede hun nærmest hans tøj af. Da de begge var nøgne, sagde jeg til Nikolai, at han havde bestået og gik hjem.

Da jeg kom hjem, spurgte min kæreste om han hyggede sig.

"Ja, han skal til at have sex med hans kæreste" svarede jeg

"Ja ja godt med dig" svarede han

"Det passer" svarede jeg og fortsatte

"Er de kørt ?" (hans venner)

"Ja de skulle lige noget de kommer igen senere" svarede min kæreste

Jeg stod bag min kæreste, der sad i sofaen. Jeg tog alt mit tøj af. Jeg satte min ene hånd på hans skulder og gik langsomt foran ham. Han sad og så fodbold. Jeg tog uden videre fat i hans shorts og trak dem af ham. Samme vej røv hans boxershorts.

"Skat, hvad laver du" sagde han

"Din kvinde vil have sex....giv hende hvad hende hvad hun vil have" sagde jeg med et smil

Jeg tog hans pik i hånden. Den var allerede ved at være stiv bare ved at se mig nøgen.

"Skat...jeg er meget frugtbar lige nu sååå" sagde jeg og tog hans pik i munden, jeg suttede ham til han var blevet stiv. Så satte jeg mig på ham og styrede pikken hen til min fisse og sænkede mig langsomt ned over hans dejlige pik.

"Mmmmm så skønt..mmmm Så dejligt" stønnede jeg

Jeg begyndte at ride hans pik. Mens han spillede mine bryster. Han suttede på mine brystvorter. Han ved jeg elsker det. Jeg red ham nu lidt hurtigere men hårdt jeg ville have ham dybt oppe i mig. Min kæreste masserede mine bryster og lod mig gøre mit. Han elsker når jeg rider hans pik

"Hvor er du dog dejlig våd smukke" stønnede han.

Jeg kunne mærke at min orgasme var ved at komme. Jeg red ham hurtigere og hurtigere. Hver gang hans dejlig pik ramte bunden oppe i mig, sendte det bølger igennem min krop. Bølge efter bølge blev sendt igennem min liderlige krop.

"Jeeeg kommmmer" skreg jeg

Jeg kom i en voldsom orgasme, som tog pusten fra mig. Jeg faldt sammen over min kæreste. Da jeg kom til mig selv igen, kyssede jeg ham stille og roligt på munden...på halsen.

Jeg rejste mig stille og roligt fra ham og forlod ham.

"Wt..."sagde min kæreste og kiggede sig over skulderen. Her så han mig, der stod og så utrolig fræk og liderlig ud.

Han rejste sig hurtigt. Jeg løb ind i soveværelset med min kæreste lige i hælene. Da jeg nåede sengen.

"Ha fanget din lille lækre sag...du skal ikke løbe væk sådan din lille frækkert" sagde han og smed mig på sengen.

"Ha ha hvad kan du gøre ved mig din store stykke mand" grinede jeg hånende til ham

Han smed hans t-shirt og kom op i sengen til mig. Her prøvede jeg at stikke af. Jeg rullede om på maven og ville kravle væk, men han tog fat i mine ben og fik mig vendt om. Da jeg lå på ryggen satte han sig imellem mine ben og begyndte at slikke min meget våde og liderlige fisse.

Han gled min kilt vildt hurtigt. Mens hans tunge slikkede mig så dybt som han kunne. Han stoppede kort hans arbejde kun for at "åbne" min fisse og slikke mig dybere.

Jeg fik uden varsel endnu en voldsom orgasme. Mens jeg lå der og kom mig, lagde min kæreste sig ned over mig og nærmest bankede hans pik hårdt i bund i min fisse.

"Nu skal du straffes din lille lækre tøs..du skal ikke sådan stille af når vi skal lave et barn" stønnede han

Han lagde sig helt ned over mig. Jeg trak mine ben helt op og gav ham så meget plads, som jeg kunne, mens han kneppede mig. Han kyssede min hals..Slikkede mig i øret. Jeg var ved at gå til af liderlighed. Han satte sig nu op imellem mine ben. Hans pik gled ud af mig. Så jeg tog "chancen" for at stikke af igen. Jeg fik mig hurtigt vendt om og skulle til at kravle væk, da han igen tog fat i mine ben. Han trak mig tilbage. Så jeg lagde mig på albuerne og skød røven mod ham.

"Så din frækkert nu ser jeg ingen anden mulighed end at kneppe dig til jeg kommer i dig" stønnede han mens han igen bankede hans liderlige pik op i mig. Den følelse, hans pik gav mig, var vidunderlig.

Han kneppede mig dybt og hårdt. Han var tæt på. Jeg var tæt på.

"Skal jeg sprøjte min sperm op i din liderlig krop..hva tøs" spurgte han mig

"Nej nej jeg bliver gravid" stønnede jeg mens han kneppede løs

"Ha det er mig der styre det her show, jeg spurgte kun for at være flink" grinede han hånende

"Så kom da i mig din lort" sagde jeg stønnede

Han kneppede mig mere og mere voldsomt. Så kom jeg. Jeg kom i en voldsom orgasme mens min kæreste havde et godt tag på min talje. Min fisse malkede hans pik voldsomt.

"Jaaaaaaaa nu får du det....shiit" brølede han mens han sendte hele sin ladning sperm langt op i min ubeskyttede livmoder. Da han var færdig med at sende hans sæd op i mig. Trak han sig ud. Vi lagde os ned ved siden af hinanden.

"Er vi ikke lidt småtosset at snakke sådan til hinanden når vi har sex" spurgte jeg ham

"Nok ikke mere end andre men hvor var det liderligt skat" svarede han

Vi slappede lidt af. Senere gik vi begge over til Nikolai for at tjekke til ham. Hans kæreste var der endnu, de begge var i tøjet igen.

Et par dage senere kom Nikolai over og ville have sex igen, men jeg afviste ham. Nu skulle han bruge det, han havde lært med sin kæreste. Jeg skulle have barn med min kæreste og forlovede.

Han accepterede at vores eventyr var slut.

Et par uger senere. Kunne jeg fortælle min kæreste, at jeg var gravid.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.