Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil fortælle jer en historie som jeg oplevede for omkring 5 år siden. Min bedste kammerat som hedder Jens, som jeg altid har været meget sammen med, siden tidernes morgen. Denne historie foregår da jeg var omkring 17 år, Jens bor selv sammen med hans mor som hedder Norma. Norma som var omkring de 45 år har jeg altid haft det utrolig godt med, man kunne altid snakke med hende, og hun var bestemt ikke bange for at sige hendes mening. Norma er en kvinde som er rimelig høj hun ser rigtig godt ud af hendes alder, og går næsten altid i nederdel, og så har hun disse her store patter som jeg altid har kunne huske hende for. Jeg skulle op og sove ved Jens og hans mor Norma, som jeg havde glædet mig til. Da jeg ringer på døren er det Norma som åbner, hun har et nederdel på samt en jakke, vi tager om hinanden og jeg kan rigtig mærke hendes store bryster mod min krop. Min kammerat Jens var syg og han lå og sov, så Norma og jeg fik aftensmad selv. Vi sad og snakkede og havde det rigtig hyggeligt, jeg begyndte at fokusere mere og mere på Normas patter. Hun havde taget jakken af, og havde knappede op i skjorten, da vi var færdige vaskede vi op, og satte og så ind i stuen og så noget fjernsyn. Vi sad i hver sin sofa, og Norma havde lagt sig ned så jeg lå rigtig og beundrede hendes dejlige patter. Jeg sad og fantaserede om hvordan det ville være at slikke Normas bryster, jeg kunne mærke at min pik havde hørt hvad jeg tænke, for den var rigtig stiv nu. Norma kiggede over på mig og sagde et eller andet, hun så den store bule i mine bukser og grinede, hun spurgte om hun skulle give en hånd med. Jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle sige, og sagde et eller andet mærkeligt noget, Norma rejste sig og kom hen og satte sig på knæ foran mig. 

Jeg blev helt flov over situationen og prøvede at stoppe hende, men Norma begyndte og knappe mine bukser op, og sagde at hun havde prøvede det før, så jeg kunne være helt rolig. Da mine bukser kom af, kunne man rigtig se min stive pik i mine underbukser, Norma begyndte at masere på den store bule, derefter begyndte hun at tage mine underbukser af, jeg sad nu i deres sofa helt nøgen med en stiv pik, og med en kammerats mor som var ved at spille min pik af. Norma tog hendes erfarne hånd om min pik og begyndte at kører stille og roligt, jeg nød hver eneste sekund, hun satte tempoet mere op og jeg blev helt vild, min udløsning kom, og Norma slikkede spermen op hun begyndte at slikke min pik af ved at hun tog fat om pikken og førte den hen mod sin mund. Hun lod tungespidsen køre på undersiden af pikhovedet og op og ned ad skaftet. Norma lo lidt af min genvundne stivhed og lod så læberne omslutte det følsomme pikhoved og sugede den langt ind i munden. Norma rejste sig op og begyndte at tage hendes skjorte af hun lagde sig over i sofaen og sagde at jeg skulle blive siddende. Hun begyndte langsomt at tage hendes bh af der så jeg så hendes store bryster for første gang. Og så tog hun hendes nederdel af, og lå over i sofaen i trusser, jeg var helt vild. Norma rejste sig op og lagde sig på sofabordet lige foran mig, jeg trak hendes trusser af stille og roligt. Normas fisse var våd hun førte mit ansigt ned mod sin åbne fisse, spredte skamlæberne helt ud. Jeg lod tungen køre mellem hendes skamlæber og slikkede hende våde fisse, Norma begyndte at reagere på det, og jeg lod to finger komme med i spillet, og hun små skreg og hele hendes krop rystede. Jeg stoppede og tog min pik op mod Normas fisse, jeg tog fat i hendes ben og stak min pik helt i bund og følelsen var simpelthen helt vidunderlig, Jeg kneppede vildt, hårdt og hurtigt Norma skiftevis sukkede, stønnede og gispede når jeg stødte dybt, safterne fra hendes våde fisse drev ned ad skaftet på min stenhårde pik. Da jeg var færdig sad jeg mig tilbage i sofaen, Norma kom hen til mig, hun tog fat om min pik igen og begyndte at spille den, Norma kunne simpelthen ikke få nok, lige noget for en 17 knægt som mig. Hun ville have at jeg lå mig ned på sofaen så hun kunne bestemme farten hun satte sig hen over mig, tog fat i min hårde pik, førte den mod sin fisseåbning og sank med et dybt suk ned over den. Jeg tog godt fat om hendes patter og nød at se de var i bevægelse, Norma begyndte at kysse mig og hendes patter kom rigtig mod min nøgne krop. Da det hele var færdig sagde jeg tak for en god undervisning.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 102 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.