Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde været på arbejde i den lokale købmand som egentlig var blevet ret stor efterhånden, så der var mange kassedamer, jeg havde efterhånden set mig ret lun på hende med det lyse hår de dejlige fyldige bryster og den stramme røv, som man bare havde lyst til at gnaske i. selv om det her godt kunne lyde som om det var sol og sommer, så var det faktisk bare en regnfuld januar fredag aften, og når jeg siger regnfuld så er det, fordi jeg senere skulle få det at føle, vi fik lukket biksen og jeg traskede hjemad, jeg glædede mig til friheden der ventede hjemme, forældrene var taget i sommerhus, der var ikke noget bedre for en dengang 16-årig knægt en at have huset for sig selv, jeg kommer hjem drivvåd, står foran døren ta'r hånden ned i lommen for hive nøglerne op, ingen nøgler, drivvåd indtil underbukserne, stiller mig helt ind til husmuren for at tænke mulighederne igennem, Andreas og hans entusiastiske forældre er til svømmestævne, Nijo er til rejst til bryllup i Ohio, USA her stod jeg, ingen muligheder, og dog en mulighed tilbage Linda, en af vores bekendte.

Jeg gik over til Linda klokken var nu halv ni gættede jeg på, og ringede på, Linda åbnede og idet hun åbnede kom jeg i tanke om hvordan hun så ud, hun var 38, havde flotte bryster, en røv der var lidt mindre end en husmoder røv og et rimelig kønt ansigt, jeg huskede engang da jeg var mindre, at jeg var faldet helt i staver over hendes bare bryster som jeg set igennem plankeværket. Mens hun lå og solede sig, hvis jeg havde husket den episode havde jeg nok været for genert til at gå derhen nu. Jeg må have været knaldrød i hovedet da jeg spurgte om jeg måtte sove der nu hvor jeg havde låst mig selv ude, hun sagde ja med et lille smil på læben, da jeg var kommet indenfor fik jeg helt andre tanker i hovedet lige pludselig lagde jeg mærke til hvad hun egentlig havde på, ingenting, stort set hun havde trusser og en stor T-shirt på, mine tanker blev frække, jeg havde en undskyldning for at smide tøjet, så det gjorde jeg og hang det på spisestue stolene, jeg spurgte om jeg måtte låne badet, hun sagde ja og rejste sig for at følge mig på vej.

Oppe på badeværelset stillede hun sig lige bag mig og rørte ved mine arme. "Nej hvor er du kold" sagde hun, og begyndte at lade sine hænder glide ind over brystet på mig, hendes højre hånd koncentrerede sig nu ikke så meget om at lade mig få varmen men om at pirre min brystvorte, den var blevet helt stiv, lige som min pik der dirrede og lavede en markant afmærkning i bokser shortsene , hun slap og sagde: "Et øjeblik". Hun kom tilbage med et par trusser dame trusser jeg kiggede på hende "ja du skal ikke krybe ned i de våde shorts igen". "Men de er jo gennemsigtige" tænkte jeg, hun lagde ikke skjul på noget "så har jeg jo også noget at kigge på" da jeg var færdig med badet som jeg i øvrigt var ret hurtig med gik jeg ned i stuen. Hun lå på sofaen. hun var nøgen og jeg var ikke sen til at opfatte pointen, jeg gik hen til hende stillede mig med skridtet lige foran hovedet på hende min pik var nu helt stor og pulserende, hun trak trusserne ned på mig og tog min pik til munden og kyssede den hun lavede tegn til mig jeg sænkede hovedet og sjask min tunge fløj ind i munden på hende øjeblikket efter var den ude igen jeg lå nu med hovedet imellem benene på hende og slikkede hendes allerede sjaskvåde fisse, hun peb af fryd jeg gav mig til at bolle hende hun skreg næsten det blev nu ved piben, hun kom enormt hurtigt, jeg fik lyst til at få overtaget, så jeg trak mig ud vendte hende om tog hende først forsigtigt bagfra mens min tommelfinger, gled ind i røvhullet på hende, "hårdere" sagde hun inden jeg skulle til at fylde hende, så jeg trak mig ud og trykkede den af i røvhullet på hende, nu skreg hun: "Du er for stor!!" jeg skulle til at trække mig ud af al lorten, men hun ville sgu forsætte jeg kom i røvhullet på hende jeg trak mig ud. Og så spermen komme væltende ud efter mig efterfulgt af en ordentlig bæ. "Du skider vel ikke i din egen lædersofa" grinede jeg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 73 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.